14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Fufuka®
    HÁT A TALÁLKOZNI ÉS A MEGISMERNI KÖZÖTT VAN KÜLÖMBSÉG!!!!!!!
  • zzzthunder
    Bizonyos kliens akkor is ezt írja , amikor megtelik a lemez,de ettől még továbbfut a progi, csak ha ráklikkelsz az OK -ra akkor áll le
  • zzzthunder
    A sok vicces :) siessünk kérem ,mert én meg akarok osztani mihamarabb :)
  • [OP]Stormbird
    ezek mivagyunk meg a juzerek és mindenki hozzon magával még egy
  • wakeupneo
  • [OP]Stormbird
    ejj ezek a vicces nullák szal 2000-3000:D
  • wakeupneo
    Hoppá... EZ CSAK VICC VOLT. A SZÁMOK NEM VALÓSAK. :o)
  • wakeupneo
    Na akkor egy kis tecnikai is!

Valszeg már észrevettétek, hogy a MATRIX mostanában kicsit "furcsán" megy, már ha megy.
    Lényeges fejlesztéseket eszközölünk a hub-on, hogy minnél több rendes usernek adjunk helyet. Ezen dolgozunk jelenleg ,és ezért vannak fennakadások a hub működésében.
    Mindenkitől elnézést kérünk, igyekszünk stabilizálni a Matrixot. Legyetek türelmesek még egy picit .és egy stabilan müködő hubot kaptok hamarosan ,ahol remélhetőleg elfér majd vagy 2-300 ember :))) .

Sziasztok
  • wakeupneo
    Kapni ajándékba? :-)
  • wakeupneo
    Nemtom te ki is vagy. De most jön Fufuka idevaló szokásos mondása: MIÉRT IS SZÓLSZ TE EBBE BELE?

kösz.

Jah azt sem tudom kivagy, mert még neved sincs. Majd ha egy személyes találkozás után szövegelsz igy nekem ,akkor elfogadom. Nem neked szól a beirás, igy ne is válaszolj rá. THX

( mindig ebből van a hiszti )
  • Fufuka®
    Találni, venni, csinálni???? :))
  • Pazsitos
    Ezt a beirást szeretném ha stornóznánk mert csak férreértésekből adódott..
    sorry mindenkinek
  • Fufuka®
    Míg el nem téríti a villamost!!!! de utána már HACK és warez :)))))))
  • machobymb
    Köszi Ewron! Örök hála!
  • Ewron
    Egyszerűen: felszállsz a 4-es vagy 6-os villamosra és elmész a Blaháig. Ott felszállsz a piros 7-es buszra, és elmész vele a végállomásig (Etele tér). Onnan két-három sarokra kezdődik a Hadak útja.
  • machobymb
    !!!OFFTOPIC!!!(de itt sokan vagyunkm és nekem fontos)

Sziasztok!

Arra keresem a választ, hogyan lehet Pesten a nyugatiból eljutni tömegközlekedéssel Kelenföldre, a Hadak útjára!

Köszi!
  • Ewron
    Visszaolvastam a fórumban és megtaláltam a megoldást.
  • marcedli
    egyetlenegy dolog zavar meg mindig...ha vkinek komoly okadnivaloja van vkitol, vagy egy hubtol, akkor miert nem meri hasznalni a sajat nickjet itt a forumban is?

erre mondjuk azert lennek kivancsi, mert a regi emberek, sot meg a kezdo userek is fel merik vallalni a velemenyuket, vagy azt, hogy nem ertenek a dologhoz, vagy akarmi...

Aki nem a megszokott nickjet hasznalja a forumon, az szvsz arra sem melto, hogy valaszoljon neki akarki. Egyebkent meg, ha attol fel, hogy emiatt kitiltjak a hubrol, vagy ilyesmi, akkor meg nem kell olyan hangnemet es szavakat valasztani, hogy azt megtegyek.

diohejban ennyi, udv mindenkinek Mac-bol,
    jo toltogetest!
  • Pazsitos
    saját kérésre törölve - #6731
  • Pazsitos
    Szia Storm..
    Én a saját nevem használom sorry úgyhogy az neménlennék..
  • Ewron
    Mielőtt feltettem a kérdést, már megnéztem dchun faq-ját, csak ott sajnos nem találtam semmit. Majd megnézem a readme-t otthon.

Ha le tudnád itt írni röviden, akkor azt is megköszönném.
  • [OP]Stormbird
    Igazábol nem neked irtam na mind1
  • dentro
    olvasgasd a faq-okat: dchun.hq.hu dcinfo.sytes.net koli.sytes.net. amugy persze, hogy lehet :)
  • dentro
    uhh...
    reloaded: szerintem találó név. és pont azért, mert a gyökereket nem kell megtagadni. én is szoktam emlegetni, hogy boldog userkoromat a mátrixon töltöttem. és vannak akik zsenge opkorukat is. miért kellene ezt tagadni, eltitkolni, stormbird? változnak az idők, elég gyorsan, főleg DCn!!! a mátrix se a régi, senki se a régi. de ez benne az izgalmas. ettől fejlődik.
  • Ewron
    Sziasztok!

Valószínűleg láma kérdés lesz - tegnap kezdtem el használni a dc-t :) Szóval:

Hasonlóan más file-megosztó programokhoz lehet-e itt is folytatni egy félbeszakított letöltést másik felhasználótól. Ha igen, akkor hogyan?

Addig eljutottam, hogy a Search for alternates gombra kattintok, le is jönnek az találatok, de ha a letöltésre kattintok, akkor egy új letöltést kezd el, nem folytatja a félbehagyottat. Van megoldás?
  • [OP]Stormbird
    Nem tudom melyik vagy szerintem a Pazsitos:o)
    Na szal azért még látszik hogy picit kötödsz a matrix hub-hoz ez azért látszik a hub-otok nevéböl is. Olyan mintha ti lennétek a második része:o) Persze tudjátok nekem semmi bajom nem volt senkivel. a Teamben és ezekután se lesz remélhetőleg.
  • Fufuka®
    Kill! szia!

hál isten, rengeteg becsületes user és op van!! és ahogy észreveszem.... ŐK tántoríthatattlanok a becsületükben!!!!! Ők ilyen emberek........
  • Fufuka®
    Sziasztok!

egy egészen pici dolgot azért hozzátennék, bár már régóta nincs kedvem ilyen ügyekkel foglalkozni!!!

Szóval.... amiről itt mint szennyesről beszélgetünk! Valóban felesleges bárhol kiteregetni az alsógatyákat..... de csak egy okból!! mert akiknek látnia kéne, azokat már nem érdekli! pedig igen tanulságos lehet néha betekinteni műhelytitkokba, emberi milyenségekbe, mert sokat elárul dolgokról , emberekről! Néha jó tudni kik milyen emberek, stb!
    Csak sajnos összekeveredett a tájékoztatás, és a mocskolodás fogalma! Pedig nagy a külömbség! Bár akik eddig is tényszerűen vizsgálták a dolgokat, néha igen jól le tudták szűrni a tanulságot!
    Nem a vélemény elmodása valamiről, a rossz! Hanem........ !!!!
  • wakeupneo
    Ehez meg csak annyit szeretnék hozzátenni ,hogy SOK SIKERT A HUBHOZ. Remélem az megfelel mindenkori elképzeléseteknek. Sajnáljuk,hogy elmentetek, de ez van.
    A továbbiakban nemkivánok ezzel kapcsolatban semmit sem mondani, mert utánna megkapom majd ,hogy itt teregetem a szennyest. :o)
    És még egy apróság.
    A RELOADED nevet , és egyéb MATRIXos jellegü nevet ne használjátok a hubhoz. Nagyon megköszönjük.
    Bye
  • wakeupneo
    LOL!
    Kerge te kész vagy ,mint a házi feladat. :))))))))))))))))))))

De egyébként igaz a dolog. KB ilyenek vagyunk. Sajnos.
  • [OP]Stormbird
    ugya ugya és vigyen magával még egy embert:o)
  • kergeegér
    Még valamit hozzátennék a mondókámhoz ...pontosabban ehhez:
    "Vagy ha nagy késztetést érez a trükközésre akkor legyen körültekintőbb és jobban ügyeljen arra ,hogy a megosztása különböző legyen amikor más és más pofáját mutatja a dc közösség felé!
    "

+ Ha az a célod vele ,hogy bejuss a külfüldi 100+-os hubokra (más értelmét nem látom a magas megosztású fakelésnek) akkor addig lépj ki a magyar hubok mindegyikéből és szopasd egyedül azt a 100+-os hubot ahová belépsz.
    Ne pedig minket!
    Köszönöm előre is minden magyar dc-s nevében.
  • [OP]Stormbird
    A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek
    Isten ments hogy warezt kérjek:D
  • kergeegér
    Egy pár mondtad erejéig ha megbocsátanak ....

Ennek a fórumnak köszönhetően a magyarországi dc hubok operátorainak a tekintélye a nullával lett egyenlővé.
    Mert ugye nem kell visszamennünk az időben csak pár hónapot és egy másik dc-s világ tárul elénk.
    Én is voltam kezdő mint mindenki. Igenis fel lehetett nézni az operátorokra. Emlékszem mikor belekezdtem a dc-zésbe ....tartottam az operátoroktól(jó értelemben). Mert volt miért.
    Mikor megjelent az xy hubon egy olyan operátor akire én mondjuk felnéztem.... szinte biztonságban éreztem magam.....rendezett hubon vagyok mert vigyáznak ránk.
    Ezzel szerintem nem csak én voltam így.
    Ma sajnos csak ritkán érzem ezt.

Miért kell a mindenki által látogatott fórumokban kipakolni a szennyest......vagyis a szaros gatyát?
    Miért nem jó a privát megbeszélés?
    Azért mert úgy valószínűleg nem is próbálkozik senki.
    Gondolom akkor lesz orgazmusa az embernek ha másik 543 ember előtt köpi le a másikat és nem egy sötét sikátorban négyszemközt.
    Billentyűhuszárok ...vagy valami hasonló.. :-) ezt a napokban hallottam de szerintem találó!
    Ajánlom mindenkinek figyelmébe, hogy nézze vissza magának a SAJÁT hozzászólásait.
    Bizonyos emberek beleszólnak olyan dolgokba amikhez addig még csak közük sem volt.
    Miért jó ez nektek? Miért kell beleszólni más magánügyeibe?
    Ha olyan gyenge felfogású, hogy a nyílt fórumba behozza a magánügyét akkor hagyni kell őt kibontakozni...... de nem kell sokat várni mert ha nem szól bele egy 3.-ik személy akkor pár hozzászólás után befejezik az itteni köpködést.

A hozzászólások színvonala mindent elárul egy emberről.
    Plusz pontot ér az ,hogy ha valaki még a nevét sem adja a hozzászólásához.
    Valószínűleg azért nem adja a nevét mert a dc-s világban egy álszent.

Kérem azt a pár újdonsült operátort aki hatalmasnak érzi magát a trükkös dc kliensekkel az fejezze be a játékot mert előbb utóbb regisztrált felhasználókat fognak csak beengedni a hubok és a tetvekre sehol sincs szükség!
    Vagy ha nagy késztetést érez a trükközésre akkor legyen körültekintőbb és jobban ügyeljen arra ,hogy a megosztása különböző legyen amikor más és más pofáját mutatja a dc közösség felé!
    Eddig is buktak operátorok és ezután is fognak!
    Egy bizonyos idő elteltével sajnos "megbocsátanak" az ilyesfajta féreg embereknek is de részemről tartom az egy köpésnyi távolságot.

Mégvalami az összekuszálódott irományom végére:
    Voltak itt a fórumon próbálkozások hubok, operátor csapatok leégetésére de aki figyelemmel kisérte a fejleményeket az láthatta ,hogy legtöbbször visszafelé sült el a puska.

1 db vitafórum lefutása 20 pontba szedve:

1. Elkezd XY köpködni valakit
    2. Hallgatás
    3. Megjelenik 1db XY seggcsókolgató
    4. Előjön a köpködött fél is .... ő ZY
    5. XY mégjobban jajveszékel
    6. XY seggcsókolgatója túlharsogja XY-nt
    7. ZY seggcsókolgatók közelednek
    8. XY már háttérbe szorul ...a seggcsókolgatói dolgoznak helyette
    9. ZY sem hagyja magát ... ő benyom ide egy logot
    10.XY és ZY seggcsókolgatói a vitainditók nélkül összeverekednek virtuálisan
    11.XY is benyom egy logot de az éppen ZY seggcsókolgatójától van
    12.bazi nagy lagzi van , mindenki vérzik
    13.a vita már teljesen más téren folytatódik de már álnevezők is vannak a buliban
    14.senki sem tudja ki kivel van
    15.ilyenkorra már az egyik álnevező véletlen a saját nevén jön be és lebukik
    16.XY beinditja a kocsit mert menni akar verekedni közben meg nem tudja hány kiló
    17.ZY provokálja XY-t,hogy nyugodtan jöjjön mert kávéval várja
    18.a seggcsókolgatók néha néha a másik seggre tévednek.
    19.egy user véletlen technikai kérdést tesz fel de őt hamar kivégzik
    20.ja.....,hogy nem téged hívnak ZY-nak??? őőő akkor bocs de tudod az utóbbi időben sokat dolgozok és....

függöny el.

(nem hagytam ki egy pontos sem? a fenetuggya na mindegy... további jó töltögetést ßy€ !! )
  • [OP]Boszi
    Hát nem nekem szólt hogy lopják az ötleteket?
  • Fufuka®
    :)))))))))))))))))))))
    ez tetszett :)))))
  • [OP]Boszi
    Milyen ötleteket?????
  • [OP]Boszi
    Sziasztok!!!

A HAIR hub átalakul!!!!
    Április 21-től csak regisztrált usereket fogad.A regisztrációt 21-ig a hubon OP Boszinál lehet tenni vagy az [email protected] email cimen lehet kérni.A mail cim a késöbbiekben is élni fog.

A hub cime: hairceg.no-ip.org,hairceg.dyn.hu,hairceg.sytes.net.

Mindenkit szeretettel várunk!!!

OP Boszi
  • m-ARC-i
    wolkow!

Ezt nekem is szokta kiirni .
    És én tudom, hogy mért van ez. Sőt még gyanum sincs
  • wOlkOw™
    Van némi gyanum mért is csinálhatja....
    De erősítsétek meg !!!!THX