Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Life is wasted on living!
megérte..lett eredménye😊))
Ez már tényleg a "kishubok"közötti team munka😊))
Ellehetetlenített a chello a korlát végett. 64/64kb/sec futtattam a balinkot amiért gondolom nem voltam normális!!!de mást nem tudtam csinálni.Te igazán sokat segítettél,tudod mire gondolok😊))))) még annak ellenére is megmaradt fullon az userszám,hogy korlátoznom kellett a hubot....ez is segített..én hobbyként csinálom, az userokért...De lassan nem tudom elviselni.hogy van egy két emberke aki téged támad...Pedig te tanítottál arra,hogy ne szoljak,maradjak csendbe...de ami sokk az néha SOKK Én melletted vagyok mint ahogy mindig is melletted voltam...(emlékezz a régre)....😊)))
speedy.dyndns.info:1666

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
BALINKO-nak ugyan ezt! Örülök neki wOlkOw hogy sikerült hamarabb ,mint amit én tudtam volna! 😊
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
a
WISHMASTER A : wish-master.no-ip.com:10002 CIMROL FUT!!!!!!!!!!!!!!!!!! KERLEK EZT TEGYETEK BE A KEDVENCEKBE!!!!!!!!!!!!!!!
Nálunk most csak 1200! Hogy csináltátok?
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
wish-master.no.ip.com:10002
megy vegre valahara!!!!
ropke 2000 user a limit, nem toltenetek fel???
balinko.no-ip.org:10001 figyeljetek a portra !!
170 user 4.39TB..gyertek sokan van hely...sziasztok
"csendben ,békében ,egymásmellet"
És képzeld ,már megy a keresõ mind a 2 hubon..
Biztos valamit visszakapcsoltam, vagy kapcsoltunk..
Ejtsétek már a matrix témát.. köszi
Szerintem mindenki azzal foglalkozzon ,ami a sajátja. Én ezt teszem, de a szomszéd úgylátszik nembírja ki!

Ha valaki kicsit elgondolkodik azon, hogy a B-team és a MATRIX egy helyen vannak, és egyiken sem megy a keresõ PASSIV módban, talán rájön, hogy nem kivan kapcsolva, hanem egyszerüen nem mûködik."
megis milyen okbol szurne ki egy altalanos celu tuzfal a tcp adatfolyambol a "$Search Hub"-tol a "|" karakterig tarto reszeket????? ugy hogy az adatfolyam tobbi reszet meg atengedi? tudod te is meg tudom en is hogy nem teljesen mondtal igazat abban a kis reszben amit fent ideztem.. de ha egyszer nem mondtal igazat milyen jogon veszed magadra?
valoszinuleg ha minden nap elmondtam volna ketszer akkor kinn is lenne.... talan azert nincs ott mert az hogy http://kolinfo.sytes.net ide legkozelebb 3 oldallal hatrebb van megemlitve a forumban... nem baj neo vegulis hot jol elvagy az egoddal en meg hot jol szorakozom.....
EZ TUTI MEGY!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOCS A KAVARODASERT!!!!!!!!!
EZ NEM MEGY VMIERT, MOST HOGY MIERT?????
ERTI VKI A NO IPT????????
Joccakat!
wishmaster.no-ip.com VAGY!!!!!!!!!
wish-master.no.ip.com:10002
A -=WISHMASTER=- IS 100 MBIT/S VONALROL FUT!!!!!!!!
VARUNK MINDENKIT SOK SZERETETTEL:::
wishmaster.no-ip.com VAGY!!!!!!!!!
wishmaster.no-ip.org:10002
Hál istennek,hogy kikerült a hub a chello korlát alól !!!!!Már gondolkoztam rajta,hogy bezárom,de nem!!!Sok utánajárás és help végett megoldodott,hogy az irányításom alatt tud maradni😊)))) KÖSZÖNET...ÉS GYERTEK SOKAN 2000 az user limit😊))) (hol van az még) Hali wOlkOw™
Nem mi kértük, hanem igy döntöttek! Vajon miért?

De ugylátszik nem.. 😞(
Menj be és állitsd be tomcs...megköszönöm,....

*** Sikerült a HUBhoz kapcsolódni
*** A kapcsolat megszakadt
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
<2003-01-23 08:24>2003-01-23 08:24> <
<2003-01-23 08:26>2003-01-23 08:26> <
<2003-01-23 08:30>2003-01-23 08:30> <
<2003-01-23 08:30>2003-01-23 08:30> <
<2003-01-23 08:31>2003-01-23 08:31> <
<2003-01-23 08:32>2003-01-23 08:32> <
Ezt a ma reggeli közösben olvashatta mindenki a MATRIXon ,aki ott volt..
Rövid hozzáfüznivalóm csak annyi, hogy nagyon örülnék , ha a magyarázatokat és az okfejtéseket az erre kompetenes emberek tennék meg, mivel így akkora baromságokat vesznek majd tudomásul a userek, hogy számokban azt megadni nem is lehet!
A MATRIXon jelenleg azért nemmegy a keresés,mert a tûzfal , ami mögött a gép van, nemengedélyezi jelenleg! Valószínüleg amint lehet, az eredeti helyzet áll majd vissza ott is, csak ezzel akérdéssel én nemtudok foglalkozni, mivel nincs rá jogosultságom!
Ha valaki kicsit elgondolkodik azon, hogy a B-team és a MATRIX egy helyen vannak, és egyiken sem megy a keresõ PASSIV módban, talán rájön, hogy nem kivan kapcsolva, hanem egyszerüen nem mûködik.
" <2003-01-23 08:30>2003-01-23 08:30> <
Ehez pedig csak annyit fûznék hozzá, hogy ha nem ettõl függ ,akkor mitõl is? Az a véleményem ,hogy mindenki arra válaszoljon ,amirõl megvan gyõzödve ,és teljes bizonyosságot nyert a tárgyra vonatkozoan az adott témával kapcsolatban!
Ha ezzel a témával kapcsolatban valakinek MÉG kérdése van ,szivesen válaszolok neki, keressen meg. De ne olyanok tegyék ezt akiknek errõl fogalmuk sincs. Én is csak itthon söprögetek.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek.
DC info: http://dchun.go.ro / http://matrix-network.sytes.net
DC szabályzat: http://dchun.go.ro/elements/addresses.htm
Magyar hublista: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
Nemzetközi hublista: http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config
Köszönet Neonak mindenér !!!

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
MAX. 1300
Ezt el is felejtettem, pedig ezért nyitottam ki a topicot 😊)
Hiszen minden hubnak a saját szabályzatát nemtehetjük fel a DCHUN.HQ.HU-ra... Kicsit furán nézne ki...Azokat az infokat a MAGYAR HUBok címeinél lehet megtalálni!
Annak, aki kitette a szabályzatot és a címeket tartalmazó oldalakat köszönöm! Nagyon jó 5letnek tartom!
épp ideje volt a szabályzat kiírásának !!
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Aki még így is meg fogja kérdezni, h mit merre talál annak már innen nem is kell továbbmennie

Köszi az elkövetõnek .

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Sztem ez valamiféle "védelem" lehet a bentlévõknek, h akik csak lopkodni járnak be a HUBokra azok ne tudjanak ugrálni ki/be .
Nekem is elõfordult már (nem csak a Matrixon) de vártam 20 - 30 percet és eltûnt ez a szöveg ... bejutottam

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Láttam nagy a stilusváltás, hát én is cseréltem már .. 😊)
Ha bentvagy akkor okés..
az enyém hogy tetszik ?

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Nem tudom mi lehetett a bibi, de már benn vagyok.
THX
Utánna kukucs..
Mintha ,az elõfizetésed nemmûködne... kb úgy adod elõ...
Érdekes...
a mátrix kiírja, hogy a keresés csak active módban mûködik, oszt disconnected.
a koli: meg vagy full vagy connection refused by target machine. elmondaná vki hogy mi folyik itt???
<00:08>00:08> <<