14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#6800 Fufuka ez a Fájazigazfufu nicknevü egyén nem Csákány?:-))))))))Mert szerintem ő de nem lövöm le a poént -
#6798 Jelentem: JÁROK.. :o) -
#6796 De izmos lett itt a dc-é!!!! esküszöm mint egy edzőterem :)))) ezzel az önbizalommal, és erővel edzőterembe kéne járni fiúk!!!!! az hasznos is!!! -
#6795 Jah a vége most nem neked szólt...az vegye magára akire illik.. -
#6794 heheeheh aztán nem félni a fogorvosbácsitól.)))))
Csá Csá -
#6793 Nemhiszem hogy én gyújtottam be...ezuttal nem...
Nem én vagyok az aki beleugat mások fórumtémájába. Azthiszem okulva a múltból én ezeket a dolgokat már felismerem ,és nemfoglalkozom velük..
Csak mennyivel jobb lenne ,ha ezt más is megtanulná már.. Főleg a tökéletesek :))))))))) -
#6792 most tanács és nem kioktatás jellegel MÉG egy dolgot hozzászólok az ügyhöz!
azt hiszem az utóbbi időben igen jól elvannak a hubok! Mindenki tartózkodik attól hogy felesleges vitákat és veszekedéseket okozzon vagy szítson! Neo........ kis odafigyeléssel, Te is el tudnád kerülni az okozást! és akkor megint minden megy a maga kis csendes medrében! ha gondod van, van már op hub.... van privi van mail! és akkor kikerülöd ezt az egészet! Mert vélemények vannak... pró és kontra, de addíg míg nincs szikra .... nem lángol a tűz! és mint tudod, ez itt eléggé gyúlékony talaj! -
#6791 LOL de hülye vagy...
Érdekelne hogy akkor igy ugatnál ,ha szemben állnál velem..??
Neten vagy csak ember TE is... Életben meg szar vagy.. na mind 1...innentől befejeztem...azt irkálsz amit akarsz,..
Bizom benne ,hogy egyszer találkozunk, és ezt ott folytathatjuk.
CsáCsá -
#6788 ***CSAK TECHNIKAI RÉSZRE VÁLASZÓL.....
Trulli: ha az sem akkor esetleg ezzel probáld...
http://wza.digitalbrains.com/DC/DCPlusPlus-hacked.exe -
#6787 Hehehe és még anyámat is szóbahozza :))))))) hihetetlen.
Semmi közöm sincs hozzá de te elmondod mit tanácsolsz hogyan akarod látni a fejemet:))Én meg elmondtam én mitanácsolok és hogyan akarom látni a fogaidat..Én csak jótakarok:)))))))))))))))))))))Neked is jobblessz hiddel.)))))))))))))))))
Nah pá pá -
#6786 Jaj nemment be...most látom csak a nagy ugatás közepette...ehhh -
#6785 http://prdownloads.sourceforge.net/dcplusplus/DCPlusPlus-0.241.exe?use_mirror=easynews -
#6784 Válaszoltam is rá asszem..Mondtam hogy igazad van -
#6783 És véres kezü is! -
#6782 http://hunhub.freeweb.hu/
Magyar és nemzetközi hublistákat találhattok itt.
Az oldal nagyon jó , érdemes megnézni. -
#6780 A parlamentális szabályokat tartsuk be! lehet normális szavakkal is vitát nyitni és zárni! Felesleges átvinni megint ezt az egészet egy másik eléggé kultúrálatlan dimenzióba!
és még mindig fentartom : mellesleg a 6710-es megjegyzés inkább befért volna egy privát üzenetbe annak akinek szól!! Mert az hogy milyen nevet, ki, hova, mire használjon és használhat az a Ti dolgotok! Ha jól sejtem....... -
#6779 Anyukádnak ugathatnál már....
Mi a közöd van ahoz ,hogy nekem milyen állapotban van a fogam vagy a seggem vagy akármelyik tagom? Olyan vagy mint egy ovis bazz....
de rádhagyom...én sajna nemlehetek olyan tökéletes mint te....
én felvállalom a hibáimat is....ez van....mondtam már..olyan vagyok amilyen...
-
#6778 Trulli:
http://dcplusplus.sourceforge.net/index.php?page=download töltsd a legújabbat + ha rákeresel a hub-on a hublist.txt filera az eredményes lehet -
#6776 Már megint, a tudatlanság beszél valakiből, aki bátorságát sötétből kiabálja......... Ninjuka???? ő becsületes és az is marad! bár neked a becsület szó elég furcsa ésértelmezhetettlen lehet!!! -
#6775 Na most hozzád 1 szót nemintéztem....se rosszat se jót...
Lehet kicsit nyügi vagyok ma...ez van...csak elegem van ebből a nagypofáju pöcsböl ,aki még nem is olyan régen itt nyyalta a seggem ,hogy igy meg ugy.. most meg ugat itt jobbra balra...
nembaj az ha megtudják az ujak is hogy ki milyen itt...én lehet hogy ilyen vagyok amilyen ,de én ezt vállalom....és nem farsoskodok itt mint egy állszent pöcs...
és ezt nem ellened irtam Fufuka,...de te tudod....azthidtem mi rendeztük amit kellet, mégha nem is ugy ,ahogy kellett volna..
-
#6771 Nem volt minek összejönni :(((( de jó a hozzászólásod! értékes, hasznos, és elég tényszerü! tehát ezt meg is beszéltük! -
#6770 Neo én már láttam a búrádat :-)
Ha te is tanácsolsz nekem ilyen dolgokat akkor én azttanácsolom neked hogy menj el szépen fogorvoshoz..Mai világban már esztétikai kérdés a rendezett fog azt meglehet csinálni, a stíluson meg úgylátom nemlehet változtatni így azzal nefoglalkozz, te így vagy jó ahogy vagy:-))
Meg figyelemreméltó hogy a Neo pártiak egyből fujjonganak:-))))
******Nevetgélve még mindig gratulál****** -
#6769 --------Ez már megint nem vezet,nem hogy előre, DE SEHOVA !---------- -
#6767 Hát jobb is ha ebben a stílusban nem nyilvánulsz meg többet! Mert igazán nem vet jó fényt rád!! bár nem ez az első alkalom, hogy ezt teszed! Mondjuk mi már megszoktuk, csak lehet hogy van új olvasója is a fórumnak! nem kell annak is tudni, hogy milyen vagy! Ne rontsd el a képet magadról! Hagy rá az időre, az legalább szép lassan csinálja! :))) -
#6766 Nem tudom pontosan melyik hubról is van szó de én csak 1 okot mondanék ami inkább a hub üzemeltetője számára fontosabb mint a felhasználónak.
A hubokon történő megosztási limit emelés elkerülhetetlen ha már fullon megy a kérdéses hub - azaz nagyon nehéz bekerülni.
A limit emelésével ilyenkor bizonyos időt nyer a hub üzemeltetője mert a felhasználók száma csökken bizonyos százalékkal és az oda csatlakozó nem találkozik ***this hub is currently full üzenettel.
Igen tudom, sokan kiesnek a hubokról a 20 GB-re emeléssel de még mindig van nagyon jó hub ahová 1GB is elég a belépéshez.
Tudom azt is ,hogy sokan vannak még 20 GB-s vinyóval amin még 15GB (mondjuk igen nehezen) még megosztható de több már nem nagyon.
A kis vinyóval rendelkezők teljesen feleslegesen fújnak a limitet emelő hubokra ..... nem az ő "kibaszásuk" miatt van emelés.
Viszont van egy másik oldal is amit szemét dolognak tartok: legtöbbször pontosan azért káromkodnak az userek a limit emelés ellen mert NEM AKARNAK MEGOSZTANI. Lenne mit de akkor több az upload.
Tudom ,hogy sokan magukraismernek mert én is láttam amikor 20 GB -re emeltünk a 15-ről ...akkor a 20 GB alattiak 80%-a felemelte 20 GB fölé!!
Hetek óta fullon ment a hub amikor úgy döntöttünk ,hogy emeljük a limitet 20-ra.
Láttam ,hogy az userek kb.egyharmada kiesik a hubról az emelés után.
Lássunk csodát.... 2 nappal az emelés után újra fullon ment a hub.
Ez a hozzászólás senki személyére nem irányul!
noki: nem is céloztam Rád sem.
Ezt egyébként a legtöbb hub üzemeltető vagy operátor alátámasztja.
Nah megint egy összevisszára sikerült hozzászólás ... grrrrr ;)
Le lehet vonni a tanulságokat. -
#6764 Fufuka az a baj hogy még ők vannak felháborodva meg megsértődve hogy milyen jogon jutott hozzánk az a log :))
***Még mindig gratulál****
-
#6763 Viselkedni, tudni kell, nem csak az emberrel szemtől szembe, hanem a hátamögött is !
A log-ból itélve Tamás azért ez nem valósul meg tökéletesen egyeseknél (aki magára veszi annak címezve). -
#6762 ez hozzád az utolsó szólásom:
TE EGY RITKA NAGY F@SZ vagy már bocs.
Remélem egyszer még látom azt az okos kis bucidat....a talpam alatt elvérezni....
Biztos hogy zöldséges vagy....ez tuti...ekkora gyökér csak ott él meg -
#6760 Hát szépen lassam kiderül minden! De az élet is ilyen........ sokáig nem marad semmi sem titokban! És ugye az emberek megfelelő módon reagálnak is a dolgokra! de mi ebben a meglepő???? vagy szótlanul kéne átsiklani minden felett? hát................ -
#6759 Rád se másztam...:-)))
Olyan vagy mint a hagyma Neo:)))Minnél közelebb kerülök hozzád annál jobban sírok !!!!!!
Fufuka igen azvan ,de nemakarom ide bebiggyeszteni azt a logot hisz hát Neo ugyebár ELVETTE azt a logot anno, szó sincs olyanról hogy más adta volna neki oda .-))))))))
Ritka szép banda!!
*****Meghajol és gratulál***** -
#6758 Tamás_19 te meg csak....
Már egyszer kétszer sikeresen leirtad magad....szal ne szerepelj szerintem mert felesleges.
Ha nyalni akarsz szivesen tartom majd a hátsómat.
Az hogy ki OP nálunk és ki nem....nemhiszem hogy rád kicsit is tartozik.
Szálj le rólam te is ha lehet. köszi..
Tudod....TECHNIKAI KÉRDÉSEKRE.
És látom sokat tanultál emberektől. Ragad rád a koszon kivül más is. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#6757 Visszavonult OP sajna itt ígymegy :)))))) Tudod valaki azthiszi magáról hogy ő sz*rta a spanyolviszat és itt dirigál nemhogy a fórummal kapcsolatos dolgokról folyna a beszélgetés:-)
így marad a bla bla bla bla bla .)))))))))))
-
#6756 Hair is így csinálta???? és ezért másolgatta ki a logokat Neonak?!?!?! Hát gerinc az van !!! -
#6755 Sorry rossz helyre lett címezve
Storno*****Válasz 'noki' üzenetére (#6745)
Helyes*****ma 19:32 | Válasz erre | #6744 -
#6754 mellesleg a 6710-es megjegyzés inkább befért volna egy privát üzenetbe annak akinek szól!! Mert az hogy milyen nevet, ki, hova, mire használjon és használhat az a Ti dolgotok! Ha jól sejtem....... -
#6753 zzzThunder minden féle képpen köszönöm,nem volt a lemezem megtelve arra megprobálok figyelni !!!
de a googlen találtam erre megoldást le is töltöttem a keresett filét,könyvtárba másolás után tegnap óta mintha megszünni vélném ezt a
Problémát....Thx
-
#6752 Jah ittvan NEO is :-)) Gratulálok az új Operátorodhoz .-)))))A radula nevet máris kibiggyesztheti a mellére.))))))
CSAK NYALNI NYALNI NYALNI :))))))))))))))))))) -
#6750 Szépjónapot uraim!!!Látom megint ugyanaz a koreográfia:-)
Fufuka nemjó amit írsz:-)))))) NYALNI,TALÁLKOZNI,NYALNI,MEGISMERNI:)--->így helyes -
#6749 mi is a nicked nagyszáj?
mert ahogy látom azt nemmered használni...
majd akkor beszélünk ha vállalod a neved...
addig meg... -
#6747 Jah ,ez igaz.