Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wOlkOw™
nekem is van pár logom MaciLaci
azt is kapod és majd összerakosgatod
😊)))
[OP]Stormbird
Gyorsan még egykis fát a tûzre had égjen! Aztán nehogy magad alatt vágd azt a tûzelõre valot:o)
ezt döntse el, aki mindkettõnket ismer....
[OP]Stormbird
Apropo aki nem tartozik ide ilyen "ellenségeskedõ" OP egy másik HUB-rol az tegye már magát hüvösre, és fõleg ne merüljön el más HUb-ok müködésének rejtelmeibe! Köszönöm a tapsot virágot az öltözõmbe!
[OP]MaciLaci
De ki itt a sas??????

Life is wasted on living!

wOlkOw™
ez nem görcs...mintahogy hosszú ideig nem írtam ide be...de amit mûvelsz az már kicsit SOKK
te lázítasz...és fõként a közösbe...volt szerencsém látni...viseld már el,hogy megbuktál
ez a sors...én is elviselem...régota nem foglalkozok a dologgal,van más dolgom bõven...
de te ugrasztod ki elég régota a nyulat a bokorból aminek véget kéne vetned és ott probálj meg szabályok között maradni ahol van (még) mozgástered😊)))
mit is mondjak...aquila non captat muscas.....ha már mesterednek tekintesz, ezt jegyezd meg:-)))
[OP]MaciLaci
En foglalkozok wolkowwal!!!
Pl!
Es meg 1 csomo ember!!!!!
Es itt 1 par dolog wolkow nelkul volt mokas az iment.......

[OP]MaciLaci
Figyelj mester?
Akkor nem lehetek a tanitvanyod?
Pedig en uuuugggggggyyyyyyyy szeretnek az lenni!!
Hogy ki vagyok?
Igen toled kivagyok!!!!!!

wOlkOw™
ehhe szia de ha jobban utánanézel a dolgoknak
és az igazságot kapod akkor jogtalan volt...
Korruptság amit lefüleltem..és persze nem az utolso eset volt az a szindroma....
wOlkOw™
Fufuka én még most is banolva vagyok a kolin...holott nem érdekel...te megszüntél a matrixon és úgy gondoltátok visszateszitek a bant jó elmélet Azért én még ott is jelen vagyok...tudás hatalom😊))
nini....egy wolkow, akit annak idején bõszen banoltak a mátrixon:-9....szia...
zzzthunder
Valaki megszüntetné ezt a topic-ot? és nyisson egyet , mint rugdalózó, mert ez utóbbi 100 hozzászólásból max 5 szólt technikai kérdésekrõl
wOlkOw™
Neo szívembõl beszéltél...nálad az igazság
Pompás....sõt remekmû volt...

engem is

kidobott pont ilyenért...és most neki áll még feljebb??Oriási....
asszem neked halvány fogalmad nincs arról, hogy mit is csinál hollo......majd egyszer, ha bejutsz a kolira, meg a tejszínre, nézd meg, melyik az az op, aki még hajnal 3-4 körül is ott van......igen.....ne is tippelgess...hollo szokott legtovább ott lenni......egyáltalán ki vagy te?
[OP]MaciLaci
NEO!!!
HELP PLEASE!!!!
XEROXal beszelj lecci!!!!!

wakeupneo
Én meg rendetlenül csinálom, és fikáznak is érte. 😊 Mást nemnagyon tudnak, szal ez van.
Remélem az az 1000 párszáz USER , aki bejut, annak örömet szerez az ,hogy minnél több dolgot "le-chat"-elhessena HUBon! Akinek pedig nemtetszik a Matrix morál ,annak a jobb felsõ sarokban a pici X-et javallom! Semmi sem kötelezõ!

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

KenWood
Hollo, hogy is volt az...???Te jöttél oda, hogy op legyél, de mióta speedy van nem sok mindent tettél le az asztalra...!Arról ne is beszéljünk, hogy azt nem tudod megmondani mikor fagy ki a HUB...!!!

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!

wakeupneo
Akkor ezt vége le is zártuk, és a továbbiakban nem is pazarlok erre betüt! Merül az elem a bill.ben. 😊
Ha valakinek kérdése van az megtalál ,ha akar!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek.
DC info: http://dchun.go.ro / http://matrix-network.sytes.net
DC szabályzat: http://dchun.go.ro/elements/addresses.htm
Magyar hublista: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
Nemzetközi hublista: http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

[OP]MaciLaci
Hat Hollo, asszem en sem tekintem eletcelomnak a DCt, de ha mar csinalom, akkor rendesen csinalom!!!
Bar ezt meg NEKED kar magyarazni!!!

[OP]MaciLaci
Neo!!!!!!
Please szolj, hogy ne menjerk bortonbe!!
En felek😊)

wOlkOw™
Osztom a véleményem...emelem kalapom...de az sem árt ám ha a topic elején megkeresnéd ki mit mikor indít el,hogy felkorbácsolja a hangulatot..
és a forum azért van,hogy minden meg legyen beszélve CSúnya szó még nem hangzott el kivéve
( #4357 ) itt egy minõsítés!!!! ami persze nem szép fõleg ha olyan emberkét védünk meg aki tényleg trofeának találja azt,hogy minnél több hubon op legyen....sõt tõle még az sem volt megszokott hogy megjegyezte még a két "B" betüs hubon nem op...nekem ez annyira teccett mega LOL
wakeupneo
Már megint ez a LOG baromság! Ugyan...hehe! Gyártsál egyet nyugodtan Fufuka!
De mondom: TE engem nemutasitasz rendre. Sem te ,sem más. ÉS NEM AZÉRT ,MERT ÉN OLYAN NAGY VALAKI VAGYOK! Hanem azért , mert nemengedem meg. Mint mondtam, sem neked sem másnak, de még az anyámnak sem már egy ideje!
Én nem vettem a HUB elleni támadásnak a közösben beirt dolgot, csak érdekesnek találtam, hiszen, ilyenre tuti nemvolt példa!
A hangnem valóban nem megfelelõ volt akkor azthiszem, ezt elismerem, és az illetékes emberektõl elnézést ezuton is! Na de itt "rendreztasitásról" szó nemvolt. Dehát ez is mind1. Rejtéj marad,mint olysok minden!
És tudod ,szerintem az a baj, hogy túl sokat foglalkoznak olyan emberek dolgokkal,amihez semmi közük. Mi nem magunkban vagyunk el. Ezt szerintem éppen nem rólunk lehet elmondani!
RANDAL kollega igen jól rámutat itt dolgokra, és sajnos igaza is van .
Az pedig, hogy miért nemtudsz a mátrixra felmenni? NEMTUDOM. De ezuton meg is ragadom a lehetõséget, hogy nem is baj ha nemjössz fel, mert ,"én nem szoktam letölteni mind tudod!!!" duma nagyon ott van, csak tõled sem lehet szedni sajna. És ha jóltudom ,ilyen indokkal már ferry is kilett csapva éppen a KOLI-ról ha jóltudom, mert nemlehet szedni tõle! És a 3 HUB / 4 slotról nem is beszélek ami szintén nem szabályos asszem! Ehez még hozzátehetem , azt is ,hogy vannak akik nemlátnak szivesen a HUBon.
Na ha ezt összegzem ,szerintem ne is nyomkodd azt a RECONNECT gombot! Felesleges.
Agyalj csak más hubok dolgain ,minket meg felejts el légyszives. Ha meg valaki olyan nagyon rólad szeretné leszedni azt ami kell neki, persze 3 k sebességgel ,majd ugyis megkeres, hidd el!
De azt vállalom, hogy ha valakinek kell valami tõled, megosztom én neki T3 on. Kicsit hamarabb végezhet. 😊
Nah ennyit röviden. Nem kell, hogy utáljuk egymást, de szerintem az a legjobb ,ha minnél távolabb maradunk egymástól ,mert az egymásmellet az nemokés

Nem egyedi problémáról van szó...
[OP]MaciLaci
Dehogyis!!!!
Az sokkal kevesbe felelmetes!!!

KenWood
Hehe Maci nem is rossz télleg!!De a fenyítö még visszi a pálmát...😊))))

[OP]MaciLaci
hmmm Hollo, nem is rossz, lehet lecserelem a guardiant

KenWood
Remélem...!
Lassan Hollo = lesz egy -al!😊)

Bruce Lee
megnéztem a kedvedért hogy nekem mit dob ki, tessék:
<19:34> *** Connecting to matrix-hub.no-ip.com...
<19:34> *** Connected
<19:35> <<> -=Matrix Network No'1=- 1.0.25 matrix-hub.no-ip.com
<19:35>

Elsõre csont nélkül belépett. Ezzel nem huzni akarom az agyad, hanem mutatni hogy a hiba nálad van, nem a HUB-nál, szerintem próbáld meg újratenni a progit, vagy állítsd le a tuzfalat ha van stb.. remélem menni fog, sok sikert.
Ja és DC++ 0.211 hun, limitesem kliensem van.
[OP]MaciLaci
Ken talan 1 elonye van a dolognak!
Az uj HUBok tanulnak a hibakbol amit mi elkovettunk.....

KenWood
A hellyesírási hibákért elnézést,de ma nem igazán vagyok képbe...

KenWood
Hát Hollo nemazét,de te majdnem minden HUBon ott vagy és mindegyikra xar nagyivben...kivéve egyre..!!Ezt nem Macilaci védése miatt mondom hanem mint kivülálló...!De ilyen hozzáállásal nálunk se sokáig leszel sztem...!

Nem ugyanaz mert más a cím meg más az idõpont....
Bruce Lee
Szia
Amit te csinálsz, azt spamolásnak hívják és nem szép dolog .. Elhiszem hogy zavaró ha nem jutsz be egy HUB-ra, de ennek nem az az orvossága hogy röpke másfél óra alatt kb 9x bemásolod ugyanazt a szöveget. Nemigaz?
2 lett kivéve, 7 bentmaradt röviditve, de a tartalom igy is látszódik .. szerintem ez több mint elég igy is, nem?
és nevetségesnek/gyerekesnek tartom a 4367-es megnyilvánulást.
[OP]MaciLaci
Geri gyere hozzam!!!
Jobbat telleg nem tudok!!!

[OP]MaciLaci
Nem tehetek rola, hogy lenyulod a beirasaimat!!

Randal
2 percet siet az órád.

Csak hogy ne unazkozzatok...
<19:14> *** Connecting to matrix-hub.no-ip.com...
<19:14> *** Connected
<19:14> <<> > MEGTELT A HUB!<19:26> *** Disconnected
nah...mostmár ok.....
[OP]MaciLaci
Es en mit szoljak???
Kis HUB a Wish, es meg OPjai sincsenek!!
Hozzam batran johet barki!!!!

hmmm....máskor ne az én nevem alatt szólalj meg, ha lehet....
[OP]MaciLaci
Hiba van a rendszerben😊))

Randal
Nem akarok senkit megbántani, de van itt egy srác aki már pár órája itt vergõdik, mert nem tudja miért nem tud fellépni. Ti meg azon veszekedtek, hogy melyik a legjobb, legnagyobb, meg leglegebb Hub Mo.-n.
Nem tudom ez miért kell? ez tipikus magyar szokás, hogy utáljuk a másikat mer neki is van olyanja mint nekeme van, és ha neki épp egy kicsit jobban megy akkor má utáljuk.
Lásd anno az ftp-knél is mivolt? elkezdték cseszegetni, meg feljelentgetni egymást.
inkább örülni kellene, hogy a szerencsétlen mezei user fel tud menni valamelyikre, mert a másik má teli van, vagy nem tud annyi dolgot megosztani.

[OP]MaciLaci
Ha ezt most nem mondod el, hulyen halok meg!!!
Koszonom Marcedli!!!
Lehetnek a tanitvanyod???????
Igazan nagy megtiszteltetes lenne 1 ilyen muvelt embertol tanulni!!!

[OP]MaciLaci
ALLJ!!!!!!!!!!
EZT EN IRTAM!!!!
MIERT UGY JELENT +????

Ha ezt most nem mondod el, hulyen halok meg!!!
Koszonom Marcedli!!!
Lehetnek a tanitvanyod???????
Igazan nagy megtiszteltetes lenne 1 ilyen muvelt embertol tanulni!!!
macilaci....te titka setét egy barom vagy......
a vizsgaidõszak egy évbõl effektíve 2 hónap, mígy a dc 12....ha ezt nem fogod fel, az csak téged minõsít....mára befejeztem a hozzászólást....
[OP]MaciLaci
LOL

wakeupneo
Jó leesett már.. Látom harcias kedvedben vagy.