14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#6855 Valaki aki most ICQ-n van az mondjon nekem 1 ICQ számot.
Szeretném kiprobálni, mert kiderült, hogy már van.
Egyébként nem Samba hanem UHU linux van.
Ebben kéne segiteni. -
#6854 Kedves Linux-os DC-zők!!!
Szeretnék linux alól DC-zni. Hogyan oldaható meg. Asszem Samba linux van itt. Honnan töltsek le és mit?
Ja linux alá van ICQ. A kérdések erre is vonatkoznak.
előre is köC -
#6852 ***************************************************************************
Sziasztok :)
Pár napja alakult egy új HUB, welt és nfs kezdeményezésére. Szeretnénk pár dolgon változtatni is. Nálunk például ha regisztrálod magad, nem kötelező a [HUN] előtag sem. Ha meg van a limited, ami pillanatnyilag 3 GB, azon felül hozhatsz vob és wav fájlokat is. Jelenleg 300 usert bírunk fogadni, várunk szeretettel.
--->>>NeueWelt Team<<<---
címünk: neuewelt.sytes.net:1666
A portot ne felejtsd le a cím végéről, mert különben nem tudsz bejönni
REGISZTRÁCIÓ-KÉRÉSE:
-Priviben keresd meg welt-et vagy nfs-t
-
#6851 Heli csak hogy kicsit eltérjünk a megszokott témától irok pár sorta reloaded-hub összejött multihubba a mediawarezzel..mostmár igy eggyüt legalább nőttünk 1 picit és eddig minden teljesen jólmegy.
Ha valakinek kedvetámad beszállni vag kérdése van akkor keresen meg minket.
a cimeink meg kintvanak a publikus hublistán
itt http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
bye bye -
K.András #6850 Meg meg -
#6849 Próbáljuk minden zene stílus szeretőinek kedvében járni! ez szép:DDD
Nah még1x:Próbálunk minden zenei stílust játszani!
-
#6848 A letöltés mellé egy kis zene mindenkinek:
http://flashradio.dyndns.info:8000
(böngésző>>>felül a Listen-re katt)[winamp recommended]
Próbáljuk minden zene stílus szeretőinek kedvében járni!
Gyertek és hallgassátok "chat-elés":)) közben!
@@@ FLASH HUB TEAM @@@ -
#6847 Heheheeh oké Stormbird biztos azért mondod ezt mert hosszúra sikeredett a nicknevem :)))))))))
Mindeggy te se ilyen voltál így dobok neked is egy cukorkát >@< -
#6845 köC wolkow! :) -
#6844 seemi baj, mért haragudnék. :) -
#6843 Szia igen mulasztottam kicsit a mail olvasással !
de rohanok és csinálom....kis idő és kész sorry -
#6842 Wolkow!
Küldtem emailt neked. Lécci olvasd el és ha nem megoldhato akkor is válaszolj lécci!
köC -
#6841 O.G.martinezh
beírod a DC++kliens beállítások/letőltések Hublisták címe ablakba
vagy: settings/downloads/publichublistURL
http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config
http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config
-
#6836 na melobol... szal sokan ismernek aham biztos igy van de hogy nem ezzel a noname-el az hótziher. Na csoki -
#6833 Na jo ha nem ir senki akkor mentem dolgoni bye bye:o) -
#6832 Látom Fufuka kezd normális lenni és nem szít tűzet ezt jo látni komolyan mondom csak szurkolok hajrá hajrá csak igy tovább. Teljesen jo szándékkal és nem szurkálás gyanánt mondom. Viszont Tomcsika egyre gyerekesebb. Sőt totál gyerekes lett már látom a málnás nyalokát a szájában amint ugy beszél habot köp és jajveszékel... Ugylátom kezd egyedül lenni. Szerintem te is csatizz Fufukához és legyél végre normális szarért kell itt beszologatnod. A noname hozzászolokkal nekem is negativ a véleményem akárkit védenek, vagy fujolnak. Na én ennyi voltam. Nem várok ehez hozzászolást de ugyis tudom hogy nem fogjátok kibirni ugyhogy már most felkészültem:o) -
#6831 Üdv. emberek!!!
Szeretném bejelenteni, hogy a SOLDAT-HUB átalakult picit.
Következésképpen tessék megnézni!!!
És tilos otthagyni!!!
Különben -
na pá mindenkinek
u.i.: várok mindenkit. :))) -
#6830 VÁrunk benneteket a (-: The Real Speedy HUB :-)-on!
Cím : realspeedy.serveftp.org:1666
http://free.x3.hu/soundlive
ui : haggyátok már abba az anyázást -
#6829 és megjött air andriska -
#6828 vagytaláncsaknormálishozzáállás -
K.András #6827 Milyen érdekes,ha valami gond van abban Fufukának biztos hogy valamilyen szerep jut(elkéne gondolkozni vajon miért mindig Fufuka), komoly az is mindig neki kell hogy igaza legyen ,különben rosszul van az ember...
Fufuka nevét elég sokan "megénekelték" már, egyel több vagy kevesebb nem számit az ember nem képes ésszrevenni magát... -
Ninjuka #6824 a 68822 es uzenet nem Fufunak szolt...... akinek inge ugyis magara veszi.... -
Ninjuka #6823 jah es meg valami: az osszes nevnelkul irogato gerinctelen alak ,aki a nevet se meri hasznalni bekaphatja.......... -
Ninjuka #6822 Na aljon meg a menes!!!!!!!!!!!!! Egy: en semilyen logot nem adtam ki!! Ketto: aki ezt alitja hazudik!!! Harom : ktiszta dedovo kezd lenni a tarsasag ,jol enne ha mindenki magaba mejedne es el kezdene azon gondolkodni vajon miert is kezdet el dc-ezni!! -
#6820 Igen csak az ilyen ember mindenre képes tehát nyalással, szarkeveréssel elér pár dolgot aztán lehet azt is átveri aki miatt csinálta ezt az egészet..Szóval a Mátrix jó kezekben van,onnan is remélem majd kijönnek szép logok,de akkor véletlenülse gondoljunk majd Hair-re mert az őszava a döntő. HA NEM AKKOR NEM :))))))) -
#6819 sem az ok, sem a szándék nem érdekel! már az egész ügy sem érdekel! sőt megbeszélni sem kívánom!
De véleményem az van! és mivel nem kívánom megbotránkoztatni sem az opokat sem a usereket, ezért a véleményem túlnyomó részét megtartom magamnak! Igazán azt is sajnálom, hogy azt az előző két hozzászólást megtettem! ebben az esetben, talán a tüntető hallgatás lett volna ami valóban kifejezi megvetésem! -
#6818 Nha és hát ő van felháborodva hogy mitképzelünk mi hogy így reagálunk erre. Megbíztunk benne és kiadja a logokat csakazért hogy a Mátrixon operátor lehessen ami meg is valósult:)))))))
Hát szép
*******Meghajol és gratulál****** -
#6817 ja és kérlek......
ne magyarázd meg! már nem lényeges! mindenki megtalálta már a történetben a számára lényegeset! és ezzel itt vége! a mi szempontunkból is, és "neked" is! ( vagy legalább is a hitelednek) -
#6816 hehheheheheheheheeh
Éhes disznó makkról álmodik Hair?? látom a makk megvan nah de meddig az már a jövő zenéje :))))))))) -
#6815 nem is kéne megszólalnod!!!!! miután hátbaszúrtad azt az embert aki megbízott benned! vagy több embert! ... vagy egy egész ember csoportot! -
#6813 Jajj gyerekek!
Hazajovok, erre mit latok megint? Dul a haboru!
Mivel 1-2 kedves forumhozzaszolo szerint en is 1 igen nagy fasz vagyok, megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy hozzaszoljak!
Ime:
Szal, mostansag olyan nyugodt volt minden, hogy nem igaz! Az osszes hub szep csendben fejlodott!
Ugy latom ez 1 bar kedves emberkenek igencsak bassza a csoret....
Sajnos ez a nickvallalas meg mindig nem divat errefele ugy latom... Na mind1, majd megvaltozik ez is idovel....
Az elobbi 10 percet azzal toltottem, hogy vegigolvastam a ma esti termest! Hat emberek ez igen gyer! Mindig ugyanaz a duma....
Max 1-2 uj arc!
Az egesz ott van alapbol elcseszve, hogy nem a megfelelo forumon megy a vita! Ha csak az OPok szidjak 1mas edes jo anyukajat, azt miert nem lehet OP hubon??? A usereket (akik nem teszik ugy alapbol... max technikai jellegu kerdesekert:)) miert kell ebbe belevinni? Olvassatok vissza!
Igy rovid osszefoglalaskent: ma este ment a qrva anyazas, mindenki fel littyo vodkaval, vagy 3 nyugtatoval alszik!
EREDMENY?:: en nem latok semmit! Ja, de talan 1 megis van: az operatorok tekintelye ismet sullyedt 1 szintet!
Miert nem tud a magyar DCs tarsadalom ugy viselkedni, mint mondjuk a sved?
Az annyira szep lenne!!
Es hogy 1 forumostol idezzek: az en kis lelkem iszonyat boldog lenne!
Peace gyerekek!
Maci -
#6812 tudjátok az a szép dolog hogy tomika Wakeupneorol és rolam regél itt de én inkább meg sem szolaltam mert egy olyan embernek mint tomika nem tartom azt sem érdemesnek hogy válaszoljak
szerintem mindenki azzal járna a legjobban hogy a forumot megtartja a valoságos S.O.S segélynyujtásra sajnos az aki itt szinte a legjobban veri a port az éppen olyan keveset ért a dolgok normális levezetéséhez és a segitség nyujtáshoz.
ergo azon gondolkozok hogy a hubomat le fogom kapcsolni és a gépemet is mert már nagyon kezd elegem lenni az egész dologbol ...... aki akar tudja hogy hol vagyok megtalálhato........... -
marcedli #6811 vazz....kellett nekem beirni, hogy vallalja mindenki a nevet a velemenyehez....fajazigazfufu....te ezta nevet hasznalod a dcn is? .... mert addig itt ne nagyon dumalj, hosz senki se vesz komolyan....legalabbis azok kozul, akiknek a velemenye er valamit errefele... -
#6808 Kerge szerintem nemígyvan..Tudod itt anyáznak meg minden és ők a menők..Ez stílus kérdése semmi több. -
#6807 Fájó de úgy érzem ,hogy a 20 pontos hozzászólásom indította be megint a háborút.
Elnézést mindenkitől. Többet nem írok ebbe a fórumba.
Béke Emberek Béke!
-
#6806 Hmm akkor ő az :)))))))))))Én mondtam látod látod hogy SG-n elleszünk :))))))) -
#6805 Stílusból nem lehet rájönni?:-)))))) -
#6803 A fórum csak technikai kérdésekre van.
-miert nem lehet ezt betartani?!? (nem kell valaszolni, csak ugy magatoknak tegyetek fel)
-aki meg mast ir ide annak egyszeruen nem kell valaszolni, enyi az egesz. -
#6802 Nézesd meg a haveroddal az ipéjét, onnan hamar kiderül!!! -
#6801 itt az sg-én már nem kell gyújtogatni :(((( ezért kell a szikrára figyelni! mert kis fuvallat mindig van amitől lobban azonnal!