Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te lázítasz...és fõként a közösbe...volt szerencsém látni...viseld már el,hogy megbuktál
ez a sors...én is elviselem...régota nem foglalkozok a dologgal,van más dolgom bõven...
de te ugrasztod ki elég régota a nyulat a bokorból aminek véget kéne vetned és ott probálj meg szabályok között maradni ahol van (még) mozgástered😊)))
Pl!
Es meg 1 csomo ember!!!!!
Es itt 1 par dolog wolkow nelkul volt mokas az iment.......
Life is wasted on living!
Akkor nem lehetek a tanitvanyod?
Pedig en uuuugggggggyyyyyyyy szeretnek az lenni!!
Hogy ki vagyok?
Igen toled kivagyok!!!!!!
és az igazságot kapod akkor jogtalan volt...
Korruptság amit lefüleltem..és persze nem az utolso eset volt az a szindroma....
Pompás....sõt remekmû volt...
engem is
kidobott pont ilyenért...és most neki áll még feljebb??Oriási....Remélem az az 1000 párszáz USER , aki bejut, annak örömet szerez az ,hogy minnél több dolgot "le-chat"-elhessena HUBon! Akinek pedig nemtetszik a Matrix morál ,annak a jobb felsõ sarokban a pici X-et javallom! Semmi sem kötelezõ!
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
Ha valakinek kérdése van az megtalál ,ha akar!
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek.
DC info: http://dchun.go.ro / http://matrix-network.sytes.net
DC szabályzat: http://dchun.go.ro/elements/addresses.htm
Magyar hublista: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
Nemzetközi hublista: http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Bar ezt meg NEKED kar magyarazni!!!
és a forum azért van,hogy minden meg legyen beszélve CSúnya szó még nem hangzott el kivéve
( #4357 ) itt egy minõsítés!!!! ami persze nem szép fõleg ha olyan emberkét védünk meg aki tényleg trofeának találja azt,hogy minnél több hubon op legyen....sõt tõle még az sem volt megszokott hogy megjegyezte még a két "B" betüs hubon nem op...nekem ez annyira teccett mega LOL
De mondom: TE engem nemutasitasz rendre. Sem te ,sem más. ÉS NEM AZÉRT ,MERT ÉN OLYAN NAGY VALAKI VAGYOK! Hanem azért , mert nemengedem meg. Mint mondtam, sem neked sem másnak, de még az anyámnak sem már egy ideje!
Én nem vettem a HUB elleni támadásnak a közösben beirt dolgot, csak érdekesnek találtam, hiszen, ilyenre tuti nemvolt példa!
A hangnem valóban nem megfelelõ volt akkor azthiszem, ezt elismerem, és az illetékes emberektõl elnézést ezuton is! Na de itt "rendreztasitásról" szó nemvolt. Dehát ez is mind1. Rejtéj marad,mint olysok minden!
És tudod ,szerintem az a baj, hogy túl sokat foglalkoznak olyan emberek dolgokkal,amihez semmi közük. Mi nem magunkban vagyunk el. Ezt szerintem éppen nem rólunk lehet elmondani!
RANDAL kollega igen jól rámutat itt dolgokra, és sajnos igaza is van .
Az pedig, hogy miért nemtudsz a mátrixra felmenni? NEMTUDOM. De ezuton meg is ragadom a lehetõséget, hogy nem is baj ha nemjössz fel, mert ,"én nem szoktam letölteni mind tudod!!!" duma nagyon ott van, csak tõled sem lehet szedni sajna. És ha jóltudom ,ilyen indokkal már
Na ha ezt összegzem ,szerintem ne is nyomkodd azt a RECONNECT gombot! Felesleges.
Agyalj csak más hubok dolgain ,minket meg felejts el légyszives. Ha meg valaki olyan nagyon rólad szeretné leszedni azt ami kell neki, persze 3 k sebességgel ,majd ugyis megkeres, hidd el!
De azt vállalom, hogy ha valakinek kell valami tõled, megosztom én neki T3 on. Kicsit hamarabb végezhet. 😊
Nah ennyit röviden. Nem kell, hogy utáljuk egymást, de szerintem az a legjobb ,ha minnél távolabb maradunk egymástól ,mert az egymásmellet az nemokés

Lassan Hollo = lesz egy

<19:34>19:34> *** Connecting to matrix-hub.no-ip.com...
<19:34>19:34> *** Connected
<19:35>19:35> <<
<19:35>19:35>
Elsõre csont nélkül belépett. Ezzel nem huzni akarom az agyad, hanem mutatni hogy a hiba nálad van, nem a HUB-nál, szerintem próbáld meg újratenni a progit, vagy állítsd le a tuzfalat ha van stb.. remélem menni fog, sok sikert.
Ja és DC++ 0.211 hun, limitesem kliensem van.
Az uj HUBok tanulnak a hibakbol amit mi elkovettunk.....

Amit te csinálsz, azt spamolásnak hívják és nem szép dolog .. Elhiszem hogy zavaró ha nem jutsz be egy HUB-ra, de ennek nem az az orvossága hogy röpke másfél óra alatt kb 9x bemásolod ugyanazt a szöveget. Nemigaz?
2 lett kivéve, 7 bentmaradt röviditve, de a tartalom igy is látszódik .. szerintem ez több mint elég igy is, nem?
és nevetségesnek/gyerekesnek tartom a 4367-es megnyilvánulást.

<19:14>19:14> *** Connected
<19:14>19:14> <<
Kis HUB a Wish, es meg OPjai sincsenek!!
Hozzam batran johet barki!!!!
Nem tudom ez miért kell? ez tipikus magyar szokás, hogy utáljuk a másikat mer neki is van olyanja mint nekeme van, és ha neki épp egy kicsit jobban megy akkor má utáljuk.
Lásd anno az ftp-knél is mivolt? elkezdték cseszegetni, meg feljelentgetni egymást.
inkább örülni kellene, hogy a szerencsétlen mezei user fel tud menni valamelyikre, mert a másik má teli van, vagy nem tud annyi dolgot megosztani.
Koszonom Marcedli!!!
Lehetnek a tanitvanyod???????
Igazan nagy megtiszteltetes lenne 1 ilyen muvelt embertol tanulni!!!
Koszonom Marcedli!!!
Lehetnek a tanitvanyod???????
Igazan nagy megtiszteltetes lenne 1 ilyen muvelt embertol tanulni!!!
a vizsgaidõszak egy évbõl effektíve 2 hónap, mígy a dc 12....ha ezt nem fogod fel, az csak téged minõsít....mára befejeztem a hozzászólást....