Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem ropke 2 honapja fut a wish, igy valszeg amator vagyok!!!!!!!
de ha ugy a magyar operator tarsadalom felnone, talan nem lennenek ilyen gazok!!
amikor latom baratnom hugat es occset veszekedni, mostansag ti juttok eszembe!!
tudjatok mi a legnagyobb baj?
hogy baratnom huga 13 az occse 8 eves!!!!!!
ti mind +ragadtatok ezen a szinten!!!
nem igaz, hogy a user elott kell teregetni a szennyest!! ez olyan.... magyar dolog!!
qrva buszkek vagyotok a hubotokra, mely 1 teamwork, de lehet, hogy ezt a szot +ertitek, de az ertelmet tuti nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sot ezeket a vitakat elnezve abszolute nem ertitek!!
itt ti vagytok a nagyok, mikozben a user szop*a az orbitalis lof*szt!!!!!!!!!!
de ti baromi nagy ivben szartok ra!!!!
mi a jobb?
1200 adsl user vagy 200 t3??????????
ezt mar nektek kell eldonteni!!!
1 dolog biztos!!!!!!!!!!!!!!
en minden komolyabb korlat nelkul szivesen varok ---mindenkit--- !!!!!!!!!!!!!!
ez a toljunk be korlatok koze mindenkit 89' elottrol maradt + itt, ez nyugaton buntetendo!!! pont olyanok vagytok, mint akik ellen harcoltok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asszem ennyi a velemenyem a temarol!!
Life is wasted on living!
Szerintem érdemes lenne abbahagyni ezt az egész mai vitát, semmi értelme már.
most nézem hogy sorra tünnek el hozzászólások! 😞
én ma még bizisten egy betût nem moderáltam a fórumon. Emlékszem egy olyan hozzászólásra amiben fufuka kérdezte hogy volt-e vmi kivetnivaló az elõzõ 2-ben talán .. az is eltünt.
Csak jelezni akarom hogy ez a mostani moderálás nem az én mûvem.
Nah én Bruce helyében MOST tiltanálak ki innen!
Eddig csak azokat a megszólalásaidat törölte ,amiket nemtartott arra érdemesre, hogy ittlegyenek!
De látom már szegény Bruce is megvan találva!
Gratulálok hozzá, hogy sikerül magad mindenhol " megszeretettni"
Nem is ismerem Bruce-t, sem én , sem a matrixról más.
Tényleg Bruce! Mikor is megyünk meginni egy sört? 😊)
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Én mondjuk internetezni ilyenkor a kikapcsolódás miatt neteznék, nem az alábbiakból kiszûrõdõ dolgokból
Semmi gond vele csak tudni kell elfogadni, kezelni(nem orvosit értek alatta mielõtt valaki belemagyarázná 😊).
Peace srácok!
Csak egy 5let volt, hogy a topic szebb legyen. De ennek már ugyis mind1 ugylátszik 😞(
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
1. matrixon nem lehetne a passivoknak a keresest megoldani?
2. tejszinre kaphatnek jogosultsagot hogy hasznalhassam a limites dc-t?
Már azthidtem,hogy én gondolom csak úgy,ahogy gondolom. De akkor nem én vagyok a butus mégsem.
Ez megnyugtató, hgy nem egyedül gondolom azt ,amit gondolok.
Csak én nem is válaszolok már neki, mert ugyis süket fülekre talál,amit irnék.
Próbáljon meg mindenki a saját HUB-jával törõdni és a többit hagyja azok OP-jaira.
de szerintem itt zárjuk le....ma szar napom van....egyesek tudják is, hogy miért....szal légyszi hagyjál most.
legalább most is neotól választ kaptam, de a múltkor....ehh
egyébként igaz: mindenki menjen oda, ahova akr, és pont.
Szivembõl szóltál! :o)
Keress meg! Ha van kedved, lehetsz OP azonnal! Adom a kulcsot! Aki emberi oldalról is lát ,az kell nekünk segiteni! Gyere te is a matrixba 😊)
Ugysem érti meg 😞(
Az meg hogy a fórumon itt már csak lecsapódnak a dolgok .. biztos igy van, ezt aláírom. Viszont gondolj bele hogy aki nem volt bent a HUB-on, nem ismeri az elõzményeket, az bizony nem úgy látja a fórum alapján a dolgokat ahogy ti szeretnétek. .. és biztos vagyok benne hogy többszáz/-ezer ember olvashatja, hisz általában fent van a témák között. Épp ezért az itteni megnyilvánulásokat is vhogy úgy kéne kezelnetek, hogy abból a megfelelõ következtetést vonhassa le mindenki.
én egy kurva szóval nem fikáztam a mátrixot, hanem egyszerû tényeket közöltem....ha esetleg nem értenéd, amirõl beszéltem, akkor olvass vissza kicsit a fórumban, és keresd meg azt a részt, amikor neo sajnálkozik, hogy "nem tudták még elhárítani a hibát, de dolgoznak rajta".
Szerintem ez a dolog magáért beszélt így az utóbbiak tükrében.
másrészt mibõl gondolod, hogy lövésem sincs arról, hogy mi az a dc, és mi az a mátrix....asszem a te neveddel nem nagyon találkozhattam a mátrix 100-200 elsõ stabil usere között ....innentõl kezdve asszem te nem tudod, hogy mi is az a mátrix, hogyan és miért jött létre.
egyébként tévedés ne essék, a mátrixosokkal jóban vagyok, és nem beszélek a hátuk mögött, még mielõtt ezt feltételeznéd.
természetesen mindenki ott töltöget, ahol akar. ezzel egyet értek. csak ha a userekért vagyunk, akkor ne olyan alapján szûrjük õket, amirõl nem tehetnek: pl aktív vagy passiv.... ko-li....voltál te passiv? mert én igen...és ha szeretsz egy hubot, mert ismered az ottani embereket és töltögetsz is, ha már ott vagy, akkor kicsit valszeg szarul esik, ha egyszer csak kizárnak ilyesmibõl
hát ennyi
De szeretem mindet!
Mi lenne , ha valóban mindenki a saját f@szával foglalkozna, márha van neki! Véleményem szerint ,minden hubüzemeltetõ ugy alakitja a dolgokat a hubján ahogy akarja és ugy vezet be szabályokat ahogy akar! Én sem, és a matrixososk közül senki sem ugat bele abba, hogy milyen szabályt hoznak más hubokon vagy milyen átalakitást eszközölnek a scripten! Az is és ez is egy átalakitás! Ez van és ezt kell elfogadnia annak aki a matrixra megy.
És nemlett nagyobb a MATRIX hub mint eddig, hiszen mig a passiv keresõ ment 1300 an voltak mert annyit birt a hub! Most 1200 on stabilabb és igy hogy kivan zárva a passivkeresõ, sokkal megbizhatóbban müködik!
Kinek nemtetszik ,nemnyitja meg a hub ablakát, ilyen egyszerü! De ahogy látom 1200 "birka" mégis jólérzi magát és megtalálja azt ami kell neki!
Nemértem komolyan ,miért mindig ez a kib@szott hub a téma?! Szakadjatok már le errõl a dologról légyszives. Megy és kész ,és ugymegy ,ahogy én vagy mi beállitjuk. Ezt kell elfogadni.
És marcedli: eddig nem miattunk nemment a keresõ. Volt egy hét mikor ismét ment. Aztán most viszont mi tiltottuk ki. Mindent idõben közlünk a userekkel! Na de ez is mind1.
Valóban jólenne ha nem a fikázás menne ,hanem a fórumot mindenki arra használná ,amire való!
Ha meg vhova bemegy az ember, akkor fogadja el az ott lévõ szabályokat, viszonyokat, lehetõségeket.
Jah és fikázás alatt természetesen nem a kritikát értettem, vagy azokat a kérdéseket melyek tényleg a HUB megszokott mûködésétõl eltérõ "rendellenességre" vonatkoznak.
Én azt próbáltam meg érzékeltetni, hogy az ilyen és ehhez hasonló mondatrészletekkel, szókörnyezettel - "és a passzívok le vannak sz........va????" ... vagy ... "A problémás user is user! Ne szivassátok szerencsétlent!" - igyekszel azt a hangulatot fokozni/kelteni, mintha itt bizonyos hub-ok OP-jai mindenkit hülyének néznének, a userekre szarnak, és egyeltalán nem azért dolgoznak hogy mindenkinek jó legyen (vagy adott esetben még több ember beférjen a hub-ra). Biztos vagyok benne hogy alapvetõen minden OP azért dolgozik, hogy a HUB-ja egyre jobb legyen, egyre több embert szolgáljon ki lehetõleg azok minnél nagyobb örömére. Ki így, ki úgy próbálja meg az ideális állapotot elérni - de ezért kár egymást fikázni és piszkálni, vagy épp apró ámde gonosz megjegyzéseket tenni.
A fórumot elég régóta követem, igaz DC-n keveset vagyok, HUB-on lévõ vitában még soha nem vettem részt és gyakorlatilag egyikõtökkel sem beszélgettem még privátban - mégis, mint külsõ szemlélõnek nekem bizony az az érzésem támad az írásaid láttán, hogy inkább megosztani akarod a DC-s közösséget, nem pedig összekalapálni. Lehet hogy nem igy van, lehet hogy nagyon rosszul látom a dolgokat - de azért remélem elgondolkozol Te is azon, vajon van-e vmi alapja annak hogy én ezt így látom..
thx a figyelmet 😊
Bruce
köszönet
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
miért nem tudtok ti tûzfal mögül keresni a mátrixon???
én is onnan kutakodom és símán megy (kerio van fenn)
és ez nem neked szólt neo, vagy nomad, vagy csakany, esetleg oroy....hanem mindannyióttoknak....személyesen még nem volt problémám veletek és nem is szeretném, ha lenne, de ez -valljuk be õszintén- hazugság volt részetekrõl....
meg hogy a " hiba elhárításán dolgoztok".....mindegy a ti dolgotok
csak nem tudom, akkor a userek mit fognak szólni hozzátok
ezt majd õk megítélik
szvsz hiba, és nem kellett volna ilyet csinálni, inkább indítanátok másik hubot.....mindegy ez van
további sok sikert matrix team....
Bruce
thx
Bruce
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek.
DC info: http://dchun.go.ro / http://matrix-network.sytes.net
DC szabályzat: http://dchun.go.ro/elements/addresses.htm
Magyar hublista: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
Nemzetközi hublista: http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config
De, remelem hamarosan +javultok!!!
Life is wasted on living!