Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[OP]MaciLaci
gyerekek en ezt komolyan nem ertem!!
nekem ropke 2 honapja fut a wish, igy valszeg amator vagyok!!!!!!!
de ha ugy a magyar operator tarsadalom felnone, talan nem lennenek ilyen gazok!!
amikor latom baratnom hugat es occset veszekedni, mostansag ti juttok eszembe!!
tudjatok mi a legnagyobb baj?
hogy baratnom huga 13 az occse 8 eves!!!!!!
ti mind +ragadtatok ezen a szinten!!!
nem igaz, hogy a user elott kell teregetni a szennyest!! ez olyan.... magyar dolog!!
qrva buszkek vagyotok a hubotokra, mely 1 teamwork, de lehet, hogy ezt a szot +ertitek, de az ertelmet tuti nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sot ezeket a vitakat elnezve abszolute nem ertitek!!
itt ti vagytok a nagyok, mikozben a user szop*a az orbitalis lof*szt!!!!!!!!!!
de ti baromi nagy ivben szartok ra!!!!
mi a jobb?
1200 adsl user vagy 200 t3??????????
ezt mar nektek kell eldonteni!!!
1 dolog biztos!!!!!!!!!!!!!!
en minden komolyabb korlat nelkul szivesen varok ---mindenkit--- !!!!!!!!!!!!!!
ez a toljunk be korlatok koze mindenkit 89' elottrol maradt + itt, ez nyugaton buntetendo!!! pont olyanok vagytok, mint akik ellen harcoltok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
asszem ennyi a velemenyem a temarol!!

Life is wasted on living!

Bruce Lee
fufuka: csak tippelni tudok hogy miért tünnek el, komolyan nem tudom most melyik moderátor szedi ki õket. Valszeg a vitát megelõzendõ szedi ki a hozzászólásokat.
Szerintem érdemes lenne abbahagyni ezt az egész mai vitát, semmi értelme már.
zzzthunder
Hát az sg néha tud érdekes dolgokat
Bruce Lee
hééé .. álljon meg a menet.
most nézem hogy sorra tünnek el hozzászólások! 😞
én ma még bizisten egy betût nem moderáltam a fórumon. Emlékszem egy olyan hozzászólásra amiben fufuka kérdezte hogy volt-e vmi kivetnivaló az elõzõ 2-ben talán .. az is eltünt.
Csak jelezni akarom hogy ez a mostani moderálás nem az én mûvem.
zzzthunder
Fufu mint pártatlan , a moderátor abszolut nincs semmilyen mértékben a legjobb tudomásom szerint befolyásolva
wakeupneo
Azért ez kicsit durva, nem?
Nah én Bruce helyében MOST tiltanálak ki innen!
Eddig csak azokat a megszólalásaidat törölte ,amiket nemtartott arra érdemesre, hogy ittlegyenek!
De látom már szegény Bruce is megvan találva!
Gratulálok hozzá, hogy sikerül magad mindenhol " megszeretettni"
Nem is ismerem Bruce-t, sem én , sem a matrixról más.
Tényleg Bruce! Mikor is megyünk meginni egy sört? 😊)

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

zzzthunder
Ez szintén provokatív megjegyzés....
zzzthunder
Egyébbként meg ezért nem járok ide csak szökõévente , veszekedni itt vannak a családtagjaim, meg akivel nap mint nap találkozom ahhoz nem kell fórum.
Én mondjuk internetezni ilyenkor a kikapcsolódás miatt neteznék, nem az alábbiakból kiszûrõdõ dolgokból
zzzthunder
Sztem Fufu.nak sok esetben nem a mondandójával van gond , hanem a provokatív stílusával , de hát ilyen, ez van.
Semmi gond vele csak tudni kell elfogadni, kezelni(nem orvosit értek alatta mielõtt valaki belemagyarázná 😊).
Bruce Lee
Ejj srácok ... hát nem lehet szépen megbeszélni a dolgokat? 😊 most ezt a gyerekes vita minek kellett? Ettõl azért mindenki felnõttebb itt..
Peace srácok!
zzzthunder
Ezt elmondhatják itt is ahhoz nem kell OP hub
wakeupneo
Én csak nyomkodom az F5-öt és ugy röhögök, hogy szegéyn muter is felkelt már. A hasam is fáj a nevetéstõl. Mindenesetre én nagyon jól szórakozom a háttérben! Azért nem is nagyon ugatok bele. Jó ez igy. Amit kellet elmondtam, aztán csókolom!
Csak egy 5let volt, hogy a topic szebb legyen. De ennek már ugyis mind1 ugylátszik 😞(

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

[OP]Stormbird
Fufuka 5perc találj ki valamit:o) Nem érsz annyit hogy neked irjak drága idõmböl tudod a HUB-al is kell foglalkozni.. ha már te nem tetted..
zzzthunder
Népek hol szolgálja bárki érdekét a parttalan vita ?
Meg hol van a szeressük egymást.... ?
wakeupneo
Storm nálunk hibátlan a munkád és a segitséged. Nemtudom ezzel kinek lehet baja.?.?.?

[OP]Stormbird
Nyalni igen de jo is a nõi idomokkal ezt csinálni meg a fagyikkal de gondolom te a monitorodra gondoltál ami a nyelvedtõl lett nyálas.. Fogadok hogy b*ssza a csõröd hogy felkértek legyek OP ugye hogy itt van a kutya elásva..
wakeupneo
Bruce help meeeeeeeeeeee

wakeupneo
#4681-ig visszakéne törölni ezt a topicot 😞(

[OP]Stormbird
Nagylegény nem voltál te sem csak annyi változott hogy kivágtak mert nem voltál megfelelõ ennyi de hiába kapálodzol itten szerintem a kutyának se kellenél azmeg a másik fele hogy nem ismerlek csak annyit tudok rolad hogy Fufuka és amiota kilettél paterolva mindenkinek szivod a vérét. Mivel olyanokkal teszed ezt akiket ismerek csak nem fogom hagyni..
[OP]Stormbird
Apropó barátnak? sose voiltál de még haver se ugyhogy megszolitásra figyeljünk oda kérem még a végén beképzeltnek nézlek..
[OP]Stormbird
Nekem nem volt vitám senkivel kiscsávo max egyszer ugrottam össz wolkow-al de azt letisztáztam vele csak nehidd azt hogy te voltál a döntõbiro mecs lefujva..
[OP]Stormbird
ja ja elgurult a gyogyszere látod látod ha szirupot szedtél volna:o)
[OP]Stormbird
Ja és ne szolj hozzám mert fegyvertelen emberrel nem vivok szellemi csatát. :o)
[OP]Stormbird
Fufuka figyu tedd már magad passiveba ugy pár évre.. :o)
[OP]Stormbird
Abraka dabra legyél vatta:o)
magus
ooo nem olvasok vissza de lenne 2 kerdesem?
1. matrixon nem lehetne a passivoknak a keresest megoldani?
2. tejszinre kaphatnek jogosultsagot hogy hasznalhassam a limites dc-t?

wakeupneo
Hát ez most szomorúvá is tett! Pedig köztünk lenne a helyed 😊)

wakeupneo
Cijja Bruce! :o)
Már azthidtem,hogy én gondolom csak úgy,ahogy gondolom. De akkor nem én vagyok a butus mégsem.
Ez megnyugtató, hgy nem egyedül gondolom azt ,amit gondolok.
Csak én nem is válaszolok már neki, mert ugyis süket fülekre talál,amit irnék.

kösz KO-li...remélem, jobb lesz..
Bruce Lee
Értsd meg, én csak azt akarom elérni, hogy a fórumba író OP-ok ne egymást, ne egymás HUB-ját fikázzák - mert ezzel lovat adnak a többiek alá is hogy egy jót anyázzanak egymásra. Azt az idõt, amit arra forditasz hogy más munkáját kritizálod itt kérés nélkül, inkább fordítanád a saját HUB-od fejlesztésére, a problémák megoldására, a userek által feltett kérdések megválaszolására stb ... lehet hogy igy is sokat foglalkozol ezekkel, nem tudom, de az biztos hogy itt a fórumon sokkal nagyobb béke lenne.
Próbáljon meg mindenki a saját HUB-jával törõdni és a többit hagyja azok OP-jaira.
ko-li: a véleményem nem hiszem, hogy méltatlan lenne hozzám, és ismétlen, nem fikáztam a mátrixot.....mennyi idõ kell, hogy felfogd?

de szerintem itt zárjuk le....ma szar napom van....egyesek tudják is, hogy miért....szal légyszi hagyjál most.
az az igazság, hogy igazából azt nem értem, hogy bejövök ide a fórumra, megjegyzést fûzök valamihez, erre valaki olyasvalaki nekem áll akármivel, akit azt se tudom, hogy kicsoda, és semmi közöm nincs hozzá, de még csak hozzá se szóltam....

legalább most is neotól választ kaptam, de a múltkor....ehh

egyébként igaz: mindenki menjen oda, ahova akr, és pont.
wakeupneo
Uhhh!
Szivembõl szóltál! :o)
Keress meg! Ha van kedved, lehetsz OP azonnal! Adom a kulcsot! Aki emberi oldalról is lát ,az kell nekünk segiteni! Gyere te is a matrixba 😊)

wakeupneo
Szélmalomharc ugyis ,amit vivsz Bruce :o)
Ugysem érti meg 😞(

Bruce Lee
Én nem látom ilyen bonyolultnak ezt a helyzetet. Ha a Matrix OP-jai úgy döntenek, hogy a passzív userek számára nem elérhetõ a keresés azért, hogy ezzel több user tudjon bemenni, akkor ezt kell fogadnotok nektek is, meg a usereknek is - szivük-joga megtenni, hisz õk üzemeltetik a HUB-ot, vagy nem? Lehet hogy ezzel bizonyos userek hátrányba kerülnek, ugyanakkor ott van hogy több user fér be, több elégedett aktív user lesz. Ez is egy út, õk ezt válaszották és el kell fogadni. Mellékesen megjegyzem azért olyan rosszul nem kezelhetik ezt az egész "Hogy irányítsuk a HUB mûködését" dolgot, hisz az emberek mennek. Választhatnának mást is, de ez van.

Az meg hogy a fórumon itt már csak lecsapódnak a dolgok .. biztos igy van, ezt aláírom. Viszont gondolj bele hogy aki nem volt bent a HUB-on, nem ismeri az elõzményeket, az bizony nem úgy látja a fórum alapján a dolgokat ahogy ti szeretnétek. .. és biztos vagyok benne hogy többszáz/-ezer ember olvashatja, hisz általában fent van a témák között. Épp ezért az itteni megnyilvánulásokat is vhogy úgy kéne kezelnetek, hogy abból a megfelelõ következtetést vonhassa le mindenki.
jah és bocs a neved miatt no-li
kedves ko-li

én egy kurva szóval nem fikáztam a mátrixot, hanem egyszerû tényeket közöltem....ha esetleg nem értenéd, amirõl beszéltem, akkor olvass vissza kicsit a fórumban, és keresd meg azt a részt, amikor neo sajnálkozik, hogy "nem tudták még elhárítani a hibát, de dolgoznak rajta".
Szerintem ez a dolog magáért beszélt így az utóbbiak tükrében.

másrészt mibõl gondolod, hogy lövésem sincs arról, hogy mi az a dc, és mi az a mátrix....asszem a te neveddel nem nagyon találkozhattam a mátrix 100-200 elsõ stabil usere között ....innentõl kezdve asszem te nem tudod, hogy mi is az a mátrix, hogyan és miért jött létre.
egyébként tévedés ne essék, a mátrixosokkal jóban vagyok, és nem beszélek a hátuk mögött, még mielõtt ezt feltételeznéd.

természetesen mindenki ott töltöget, ahol akar. ezzel egyet értek. csak ha a userekért vagyunk, akkor ne olyan alapján szûrjük õket, amirõl nem tehetnek: pl aktív vagy passiv.... ko-li....voltál te passiv? mert én igen...és ha szeretsz egy hubot, mert ismered az ottani embereket és töltögetsz is, ha már ott vagy, akkor kicsit valszeg szarul esik, ha egyszer csak kizárnak ilyesmibõl
hát ennyi
wakeupneo
Hú mennyi okostojás van itt!
De szeretem mindet!
Mi lenne , ha valóban mindenki a saját f@szával foglalkozna, márha van neki! Véleményem szerint ,minden hubüzemeltetõ ugy alakitja a dolgokat a hubján ahogy akarja és ugy vezet be szabályokat ahogy akar! Én sem, és a matrixososk közül senki sem ugat bele abba, hogy milyen szabályt hoznak más hubokon vagy milyen átalakitást eszközölnek a scripten! Az is és ez is egy átalakitás! Ez van és ezt kell elfogadnia annak aki a matrixra megy.
És nemlett nagyobb a MATRIX hub mint eddig, hiszen mig a passiv keresõ ment 1300 an voltak mert annyit birt a hub! Most 1200 on stabilabb és igy hogy kivan zárva a passivkeresõ, sokkal megbizhatóbban müködik!
Kinek nemtetszik ,nemnyitja meg a hub ablakát, ilyen egyszerü! De ahogy látom 1200 "birka" mégis jólérzi magát és megtalálja azt ami kell neki!
Nemértem komolyan ,miért mindig ez a kib@szott hub a téma?! Szakadjatok már le errõl a dologról légyszives. Megy és kész ,és ugymegy ,ahogy én vagy mi beállitjuk. Ezt kell elfogadni.
És marcedli: eddig nem miattunk nemment a keresõ. Volt egy hét mikor ismét ment. Aztán most viszont mi tiltottuk ki. Mindent idõben közlünk a userekkel! Na de ez is mind1.
Valóban jólenne ha nem a fikázás menne ,hanem a fórumot mindenki arra használná ,amire való!

Bruce Lee
Én csak egy dolgot nem értek srácok: ha vkinek gondja van a passzív móddal vagy mással, akár a mátrixon akár máshol, miért nem megy át egyszerûen egy olyan hub-ra ahol nincs gondja? Miért jó ehelyett egy fórumban fikázni? Annyi jó magyar HUB van szerintem, mindenki tudna magának megfelelõt választani.
Ha meg vhova bemegy az ember, akkor fogadja el az ott lévõ szabályokat, viszonyokat, lehetõségeket.
Jah és fikázás alatt természetesen nem a kritikát értettem, vagy azokat a kérdéseket melyek tényleg a HUB megszokott mûködésétõl eltérõ "rendellenességre" vonatkoznak.
Bruce Lee
A jó/rossz/tény/alámerülés stb.. témakört én most kihagynám ha nem haragszol, mert nem igazán erre utaltam az elõzõekben 😊

Én azt próbáltam meg érzékeltetni, hogy az ilyen és ehhez hasonló mondatrészletekkel, szókörnyezettel - "és a passzívok le vannak sz........va????" ... vagy ... "A problémás user is user! Ne szivassátok szerencsétlent!" - igyekszel azt a hangulatot fokozni/kelteni, mintha itt bizonyos hub-ok OP-jai mindenkit hülyének néznének, a userekre szarnak, és egyeltalán nem azért dolgoznak hogy mindenkinek jó legyen (vagy adott esetben még több ember beférjen a hub-ra). Biztos vagyok benne hogy alapvetõen minden OP azért dolgozik, hogy a HUB-ja egyre jobb legyen, egyre több embert szolgáljon ki lehetõleg azok minnél nagyobb örömére. Ki így, ki úgy próbálja meg az ideális állapotot elérni - de ezért kár egymást fikázni és piszkálni, vagy épp apró ámde gonosz megjegyzéseket tenni.

A fórumot elég régóta követem, igaz DC-n keveset vagyok, HUB-on lévõ vitában még soha nem vettem részt és gyakorlatilag egyikõtökkel sem beszélgettem még privátban - mégis, mint külsõ szemlélõnek nekem bizony az az érzésem támad az írásaid láttán, hogy inkább megosztani akarod a DC-s közösséget, nem pedig összekalapálni. Lehet hogy nem igy van, lehet hogy nagyon rosszul látom a dolgokat - de azért remélem elgondolkozol Te is azon, vajon van-e vmi alapja annak hogy én ezt így látom..

thx a figyelmet 😊
Bruce
aham!
köszönet

szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod

sõt a zonealarm pro. alól is mûködött!

esztet én nem értem .....
miért nem tudtok ti tûzfal mögül keresni a mátrixon???
én is onnan kutakodom és símán megy (kerio van fenn)

hát kedves mátrix.......ennyit arról, hogy a múltkor is csak technikai hiba volt a passiv keresés letiltása......asszem ez most titeket minõsít, és azt, hogy milyenek vagytok...

és ez nem neked szólt neo, vagy nomad, vagy csakany, esetleg oroy....hanem mindannyióttoknak....személyesen még nem volt problémám veletek és nem is szeretném, ha lenne, de ez -valljuk be õszintén- hazugság volt részetekrõl....

meg hogy a " hiba elhárításán dolgoztok".....mindegy a ti dolgotok

csak nem tudom, akkor a userek mit fognak szólni hozzátok

ezt majd õk megítélik

szvsz hiba, és nem kellett volna ilyet csinálni, inkább indítanátok másik hubot.....mindegy ez van
további sok sikert matrix team....
Bruce Lee
Köszönöm a gyors választ, ezek szerint pár száz hozzászólás visszaolvasása után hamisan alakult ki bennem az a lentebb kifejtett érzés .. 😊 Remélem írásaidnak köszönhetõen ezután is szét tudom (tudjuk) választani a jót a rossztól, az igazat a hamistól! 😊
Bruce
😞((

Bruce Lee
Fufuka, engedj meg nekem egy indiszkrét kérdést: miért van az az érzésem ahogy itt olvasgatom a fórumot, hogy mindig más HUB-ján próbálsz rendezkedni, tanácsokat adni úgy, hogy közben erõsen pejoratív, gúnyos körítéssel tálalod ezt az egészet? Ez csak az én személyes véleményem, nehogy vita támadjon belõle, akár mail-ben is jöhet a válasz ha úgy gondolod 😊
thx
Bruce
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek.
DC info: http://dchun.go.ro / http://matrix-network.sytes.net
DC szabályzat: http://dchun.go.ro/elements/addresses.htm
Magyar hublista: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
Nemzetközi hublista: http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config
[OP]MaciLaci
Menni fog a passive is, valamikor!
Ugyis keves a T3 as.......

[OP]MaciLaci
Amugy sajnos tenyleg hatja, aki passive😊
De, remelem hamarosan +javultok!!!

wakeupneo
Majd idõvel.... Csak sorban mindent