Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[OP]MaciLaci
Latod, ezert jo a linux.....

Life is wasted on living!

wakeupneo
...::: FIGYELEM! A Matrix Network HUBon 2003. Február 1. 12.00.-tól a MINIMUM megosztás 12 GB-ra emelkedik! Kérünk mindenkit ,ezek szerint rendezze a megosztását! :::...

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

wakeupneo
010100010101010010101011010010101010100010101010010101011010010101010100010101010010101011010010101010100010101010010101
A HUBON CSAK AZ AKTIV KERESÕ HASZNÁLHATÓ! A PASSIV EZUTTAL DIREKT VAN KIKAPCSOLVA
A HUB IGY TALÁN NAGYOBB KAPACITÁSSAL TUD MAJD ÜZEMELNI! MEGLÁTJUK
010100010101010010101011010010101010100010101010010101011010010101010100010101010010101011010010101010100010101010010101

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

wakeupneo
-_-LonGleY> sokan egyáltalán nem tudnak keresni passzív mivoltuk lévén a matrixon, így nem igazán tudják érdemben használni a HUB-ot .. itt van egy csomó T1-es és T3-as, de mit sem ér, ha nem dob ki semmit a keresõ errõl a HUB-ról ... szeretnénk, ha dolgoznátok a probléma megoldásán, hogy mindenki könnyen tudjon keresni .... "kapcsolj aktívba b+" és "keress file list alapján b+" nem megoldás!! plz HELP

No Comment!
Kivan irva a hub infoban ,mikor bejössz, hogy direkt van kikapcsolva! Csak megkéne már tanulni olvasni!

Kocsó

Hi MaciLaci & dentro.
Sajna nem tudtam egyik általatok emlitett HUBra sem felmenni. Valószinû már nálunk a proxy-n letiltották az összes létezõ portot (kivéve amik szükségesek pl. a ICQnak vagy az IE-nek)
Esetleg a 0.22-es DCben lévõ SOCKS módot kellene kipróbálni csak azt meg nem tudom, hogy hogyan és mire kell beállitani.

Egyébként ha valaki kiváncsi rá, 2 passziv félévet kapott nálunk a 2 srác, akik lebuktak. Ezt az egyetemi Fegyelmi bizottságtól kapták. Mert ugye az egyetem nem adja ki a hallgatóit a szerveknek, hanem belsõleg intézik el.
De sajna ugy néz ki hogy nemsokára az egyész egyetemen (BME) le lesz tiltva a P2P progik portjai. De az még a jövõ titka.

SXXX New Line Cinema N.L.C.

[OP]MaciLaci
Probaljatok meg hozzank is, jo magas a port, talan nincs kitiltva😊
WISHMASTER::: wish-master.no-ip.com:10002
BALINKO:::::: balinko.no-ip.org:10001
Proba szerencsi😊

Kocsó

wakeupneo:

küldtem mail-t, keress meg légyszi ICQ-n
hiába irok egész nap, semmi válasz
_Kocso_

wakeupneo
hair_ceg keress meg légyszi! FONTOS!

thx

Kocsó

hmmm.....és ki ölte meg laura palmert???
Kocsó
Na hogy akkor egy-két tényt tisztázzunk.

Nem tudom, hogy máshol is volt-e ez az eset de itt nálunk (BME, Kármán koli) bizony letiltottak mindenkit a DC, Kazaa, WinMX meg hasonló P2P progik használatáról.
Ezt olyan egyszerûen érték el, hogy az összes portot letiltották, kivéve azokat amiket az IE, ICQ meg ilyenek használnak.
Bizonyitásképpen itt van két kép, ami azt mutatja, hogy melyik port is van nyitva a gépemen:

http://free.x3.hu/kocso/norton.JPG
http://free.x3.hu/kocso/shieldsup.JPG
Ezeket a képeket akkor készitettem, amikor elmentem az alábbi 2 cimre:

http://security.symantec.com/ssc/home.asp?j=1&langid=ie&venid=sym&plfid=23&pkj=GYWIPWFYJOKMFIDPMSV
http://grc.com/x/ne.dll?rh1ck2l2

Szóval egyáltalán nem lehet semmit használni 😞((

Ha esetleg valakinek valami 5lete lenne, hogy hogy lehetne mégis, akkor ne habozzon... 😊)

[OP]MaciLaci
Mint mindig, nem?

[OP]MaciLaci
Mint mindig, nem?

bolic
Ehhevazze, mi ez a hatalmaskodás? 😊 Na mindegy, még mindig bannol a sg, szóval:

Szerencsére nem rajongó vagyok a sg-re, pápá.

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

legensy
Szio.Végren megoldotam hogy üzemeljen a dc normálisan.és 2 orán keresztül nem volt semmi baja.most meg álandoan kirakják a szürömet mert nem tartottam be a szabájzatott.ezt nem értem.a dc verzio száma a megadott közt van nincs megosztva semmi szemét vagy bizonytalan dolog.Akkor most mi lehet a baj???

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

wakeupneo
A FULL-ra is ezt madaram.... És Irgalmazzon annak, aki téged bannol 😊)
Igy mindenki szabadon eldöntheti, hogy BAN vagy FULL van... Hehe..
Nah mind1, nemvagy banlsitán szerintem....ugyhogy a FULL maradt

[OP]MaciLaci
Szia Nomad!!
En tegnap frissitettem a site on a hub listat!
Vegigjarasos alapon😊
Hatha ezzel segitek vmennyit😊
http://wish-hub.fw.hu
(Termeszetesen a mail megy)

Bocs. Minimum megosztás kell! :-) ...már késõ van.
Sziasztok!

Kedves HUB üzemeltetõk. A mai nappal végigmentem a hungaryhublist.config-ban szereplõ HUB-okon, és sajnálattal - kissé csalódottan - vettem tudomásul, rengeteg nem mûködik a címek közül.
A kellemetlenségek elkerülése érdekében, Kérnék MINDEN HUB üzemeltetõtõl egy mailt a [email protected] címre, amelyben benne van:
1. egy db valós HUB cím,
2. a max megosztás,
3. valamint a fogadható max. userek száma.
A határidõ szombat lenne. Azok a HUBok, akik nem jeleznek vissza, szombat este törlöm a DC Információs Szerver adatbázisából, valamint a dchun weboldalairól!

Köszönöm MINDENKI megértését és segítségét!!!
nfs
yaa az viszont bûnelkövetõ, aki megosztja 😊))
nfs
dentro!

De azért nem kéne leszedetni a HUBokon, mert pár koliigazgató nem engedi 😊)) Nem mindenki van ám koliból. Ha kicsit belegondoltok ez tényleg egy nagy marhaság 😊) vetekszik cooperfild trükkjeivel. Jogilag az aki letölt, szellemi termékeket (film, zene) nem követ el semmilyen bûnt!!! Csak az büntethetõ, aki ezt kereskedelmi célzattal teszi és ez bizonyítható is. Természetesen a szoftverekre más kategória érvényes 😞(( De az a hír még nem terjedt el eccer sem, hogy a microfos rászált volna a dc-re, pedig nem hiszem, hogy még egy cég vagy személy lenne a világon, akinek ezek a P2P rendszerek ekkora "veszteséget" okznának 😊))
Demon
Ezek az igazgatók valószínûleg a szuciálizmusban nevelkedtek, amikor tiltva volt minden. (Szabad Európa Rádió)

Irjál már részleteket.

legensy
Mi lehet a baj a DC vel hogy semelyik HUBröl nem tudok letölteni vagy keresni rajtuk?

\"Ostoba beszédre hallgatás a felelet.\" \"Inkább tisztes halált, mint gyalázatos életet.\" \"Ki hogy él, aszerint gondolkodik.\"

wakeupneo
Olvass vissza! A probléma nem egyedüli..

Sziasztok!
Kedves HUB üzemeltetõk. A mai nappal végigmentem a hungaryhublist.config-ban szereplõ HUBokaon, és sajnálattal - kissé csalódottan - vettem tudomásul, rengeteg nem mûködik a címek közül.
A kellemetlenségek elkerülése érdekében Kérnék MINDEN HUB üzemeltetõtõl egy mailt a [email protected] címre, amelyben benne van egy db valós HUB cím, a max megosztás, valamint a fogadható max. userek száma. A határidõ szombat lenne. Azok a HUBok, akik nem jeleznek vissza, szombat este törlöm a DC Információs Szerver adatbázisából!

Köszönöm MINDENKI megértését.
Mátrix-szal mi van mostanában??? nem tudok rá felcsatlakozni, állandóan ezt kapom vissza:

*** Connecting to hungary2.no-ip.com...
*** Connected
<<<>>>
*** Disconnected

valakinek valami ötlete???

wakeupneo
:o)

heheh!
dehonnem!!
csak akkor majd azt mondod : milyen fiatalos vagy...
wakeupneo
:o) Nembaj az! Addig a jó , mig ennyi vagyok! Ha 50 leszek ,majd nemdicsekszem vele 😊))

27 ???
tacskó ! :o)
wakeupneo
Hát nemtudom. Akkor a többi kiadóval meg a filmekkel mivan? Nekik nemjelent bevételkiesést a dolog? Vagy nekik meg sem kottyan az összeg?
Nah mind1. Részemrõl ez a téma lezárva, én nemkajálom meg. Ennyi..
Ja még annyit talán,hogy milyen érdekes, hogy az elsõ ilyen híresztelésekben a W.B.-t emlegették ,mint kiadót! Ez egybõl érdekes volt számomra.

wakeupneo
Geri!

Nem nemerrõl van szó!
Nemtudom feltünt-e ,hogy mi is van a fórumban visszább. Talán kicsit visszakéne olvasnod.
Nem írom le mégegyszer, mert már én unom!
És értékelném ha nemvonnál felelõsségre mi mikor van, vagy mi miért van. Mindenrõl akkor tájékoztatunk ,mikor aktuális.
És ha te már válaszoltál is magadnak ,én akkor miért gyõzködjelek másról?

Úgy látom más néven kell bejönnöm ahhoz, hogy az illetékesek válaszoljanak a kérdésemre...
wakeupneo
Szia Ninjuka!
Jah valóban nemakarjuk ,hogy bámi miatt is a hub kárbamenjen! De akkor már, azthiszem innentõl kezdve mindent TILOS is megosztani és csak CHAT mehet rajta. Nemtudom... Lehet,hogy az a baj, hogy én nemszarok be ilyen baromságoktól, vagy az is lehet, hogy mivel ezt egyszer már átéltem, igy nemhiszek ilyenekben. Mind1,majd kiderül.
A tényeket meg nemide irnám, mert nemiazán ezért van ez a hely, és Bruce adna a fejemre :o)
Csak annyit azért: Most döntsük már el,hogy melyik kiadó csinálta a filmet , és melyik az amia szolgáltatókat piszkálja! Mert ami a hirben volt, az sajna nálam nemegyezik azzal ,ami a film elején kivan irva....
Hogy is van ez?
Mindenesetre,én 27 évesen nemhiszek a mesékben. EZ VAN. :o)

Ezt akkor úgy is lehet venni, hogy beismeritek, hogy az elmúlt kb 2 hétben szándékosan volt kikapcsolva a passzív keresés...
Ha igen akkor miért nem mondtátok meg az elején???
<13:32> <Morpheus™> 010100010101010010101011010010101010100010101010010101011010010101010100010101010010101011010010101010100010101010010101
A HUBON CSAK AZ AKTIV KERESÕ HASZNÁLHATÓ! A PASSIV EZUTTAL DIREKT VAN KIKAPCSOLVA
A HUB IGY TALÁN NAGYOBB KAPACITÁSSAL TUD MAJD ÜZEMELNI! MEGLÁTJUK
wakeupneo
Hehe!

Olyan DE ZSA VÜÜÜÜÜÜÜÜÜ érzésem van.... Mintha ilyen már egyszer lettvolna, csak az a BSA-val volt, ha jólemlékszem..
Ott is egy nagy semmi történt, csak rémhir volt az egész.
Hát nemtudom, de elképzelem, ahogy szegény LOTR2 kiadója az egész világon rohangál az összes KOLI-ba , meg STB., és kergetik a usereket miatta! LOL
Mert ügye ha M.O.-n vannak miatta szankciók , akkor más országokban is kell,hogy legyen ,hiszen M.O. elég pici falatka lenne nekik :o)
Nah mind1. A MATRIXon nem TILOS! És miért nem?
Csak azért,mert ha ez az egész marhaság majd elcsitul és feledésbe merül ,ISMÉT jót nevetünk majd ezen is, mint az elözõ ilyen baromságon!

Csak tudnám, hogy kinek ilyen DÚS a fantáziája.
Mindenesetre én kb 30 percig röhögtem a sztorin.Szerintem nektek is ennyit kell tenni, és csak max kicsit elgondolkodni azon, hgy a hir KB 10 ponton ütközik a tényekkel.
Nah ennyi.. pápá mindenkinek

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek.
DC info: http://dchun.go.ro / http://matrix-network.sytes.net
DC szabályzat: http://dchun.go.ro/elements/addresses.htm
Magyar hublista: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
Nemzetközi hublista: http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config

Csori
Szal most, h lejárt a banod megnéztem a megosztásod, és mint privátban is megírtam neked, mert megkerestél, ide is beírom mielõtt sokan azt gondolnák az "elbeszélgetésünk" alapján, h ok nélkül lettél banolva .
Pontosabban kimásolom a privibõl azt az 1 sort ahol a Program Files mappa van, de van ott más is .
<10:59> <Csori> megoszt\codecs\AC3codec\AC3filters\Program Files (ez az) de innen mehetünk tovább \IrcN\INCOMMING ---- amit szintén tilos megosztani
Részemrõl ez az ügy le van zárva, rajtad a sor : rendezni kell, és nem lesz vele bajod többet .
Még annyit, h mint mondtam elég a mappanév is, az "általános" tartalom miatt.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Kocsó
Sziasztok.

Én csak annyit tudok mondani, hogy nem hallottam, nem olvastam, nem mondták, hanem sajnos tapasztaltam azt, hogy biza a LOTR 2 miatt le lett tiltva az egész kolinkban a DC, Kazaa, és minden P2P progi.
Ennek a pontos ideje: jan.22.
Ekkor derült fény az elsõ esetre. rácot egybõl lekapcsolták a netrõl, feljelentés stb.
Ekkor még semmi jelentõs szankció.
Aztán megérkezett a 2, "barom" is aki miatt aztán végképp azt mondták a rendszergizdák, hogy ennyi volt.
A 2. is nyert egy feljelentést, a koli többi lakója meg szív 😞((
Ma lesz a tárgyalás az ügyben itt nálunk az egyetemen. Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a végkifejlet.
Viszont az már tuti, hogy semmi ilyen progit nem tudunk ezután használni a koliból.
Szóval dióhéjban ennyit a LOTR2-rõl és a kirobbanásának körülményeirõl.
Vigyázzatok DC-zés közben ...

{:-/

[OP]MaciLaci
Szia!
Es mit ir ki??

Csori
És mint almappa ???
Nem hiszem, h ez a 4 mappa van összesen .

Ams
##### moderálva #####
FTP kapcsolódási probléma

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Csori
Nekem elsõre sikerült ezek szerint találni valamit, mint a szabályba is van "program files mappa tilos" ha van ilyen mappád megosztva az elég a banhoz, elég sokX küldjük ki üzenetben, h elég a mappanév, mert nem fogjuk ellenõrizgetni mindenkinél a tartalmát is . Ezt a sok befejezetlen fájlok, és a download mappák miatt alkalmazzuk így, tudom, h 1 "program files" mappát könnyebb átnézni (telepített cucc v nem) de ha a download mappával ez az eljárás, akkor nem teszünk külömbséget más mappával sem . Ez azt hiszem így korrekt, nincs kivételezés . Ha bent leszel a HUBon és megkeresel meg fogom mondani melyik az a mappa ami miatt banolva lettél, ezt bárkinek elmondom mikor visszajön .
Az pedig, h te nem kaptál 15 perces bant csak azé lehetett, mert sajnos már az 1 napos körbe jött elõ a neved . Nem írkálom magamnak fecnire, hogy ki az aki már kapott 15 percest, ki nem, ha kifutottak a 15 perces figyelmeztetések ideje, akkor az 1 napos következik . Vannak akik csak ebbe kerülnek bele, sajnos ezt nem tudom mivel kontrolálni . Kíváncsi lennék ki az aki megjegyzi 500 userbõl annak a 15-nek a nevét aki már volt figyelmeztetve, és fejbõl vágja a másik 15öt is aki nem volt .
1bként ha a mappa nem azt tartalmazza amit szorosan a neve mutat, akkor 15mp és át lehet nevezni, késõbb nem lesz vele baj . Mert sokan ezzel jönnek elõ hasonló esetekben . Az OPok biztos ismerik ezt a privi formát amit beírok most, megjegyzem nem log-ból másolom, ez csak általános dolog mikor valaki banolás után visszajön a HUBra :
-csak a neve download nem használom letöltésre
válasz -akkor nevezd át h 1értelmû legyen

-install cuccok vannak benne nem telepítettek
válasz -akkor legyen ez a névbõl is 1értelmû, a program files mappa mint tudjuk többnyire telepített állományok mappája

és a kedvencem :
-az öcsém winyója, nem tudom mit pakolászik rá
válasz -minden állományér te vagy a felelõs

Klon
Te véletlenül nem a MLO searc-öt használod ???
Mert az nekem se mõködik. Egyébként, nekem a 418-as port van beállítva. Nekem kb. a 415 hub közül 100nál van timeout.

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

boss
Hali! az hogy hibatlanul mukodik mit jelent? 1000 Hubbol pl hanyra tud felcsatlakozni, es azon keresni? nalam egy csomora nem tud Timeout miatt ( 90% ). Szoval engem is erdekelne hogy hogyan kell pontosan beallitani, mennyire szamit hogy 411, vagy 412 portot adok meg, meg miert van az hogy amikor az auto IP checkbox be van pipalva, akkor nem jo IP cimet ir ki. Kulonben mar volt sikerelmenyem a progival kapcsolatban, de zavaro hogy a HUB-ok 90%-ra nem tud felmenni.

nfs
Tehát mégegyszer a cím, ahol az OPokra vonatkozó észrevételeiteket lehet megtenni 😊 http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1043701612
Csori
Holnap este törlõdik a banod ! Mivel ma a szórás elkövetõje én voltam, tudom, h senkit nem dobtam ki tévedésbõl ! 2X - 3X is megnéztem mi az amit banolok . Talán neked is át kellene nézned a megosztásodat, és egyeztetni a szabályokban leírtakkal . Biztos nem nagy dolog volt benne, de mint tudni lehet -aki feljár a B-Teamra- nálunk a figyelmeztetés 2X - 3X 15 perc ban . Ez elég idõ a rendezésre, és mivel ma már volt 15 perces többször is, így az 1 naposok kiosztását találtam megfelelõnek . Mi ilyenekér nem zárunk ki végleg, de a 15 perces bant el kell könyvelnie minden usernak figyelmeztetésképpen, azt is azért adjuk 1 nap többször, mert nem biztos, h valaki egésznap a gép elõtt ül, és emiatt elcsúszhat a rendezés, de reggel 10tõl, este 10ig 1X csak odakeveredik mindenki a géphez .
"...az írás megmarad" -- és ha nincs letiltva a BOT üzi akkor este is látható, h valami gond volt napközbe .

Csori
1X már beszélgettünk errõl, h mi jogos, és mi nem . Akkor úgy tûnt tiszta nálad a dolog .
Továbbra sincs helye annak aki "kacatokat" oszt meg, nálad még nem voltak hasonló cuccok, de ma elég sok dolgot nem akartál, vagy direkt félreértelmezted a közös csetbe . Az h mi jogos, és mi jogtalan 1 HUBon az OPok és a tulaj részérõl az elég tág fogalom .

Klon
A GLO-Search nekem hibátlanul mûködik.
Jelenleg én sem vagyok tûzval mögött, és IP-t se állítottam be. Vagyis: aktív-ban van a pötty, és az auto-ban van pipa.
Ja, és ebben a hub listában keres: http://dcplusplus.sourceforge.net/PublicHubList.config

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

wOlkOw&#8482;
Rám számíthatsz,én ott leszek...még soha nem láttam szerepjátékot játszva😊))))

de az elsõ sorba kérek helyet😊