14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#7071 nálam is hiányoznak! -
#7069 Ki lett kimoderálva? -
#7068 Es mi esett ki?:))) -
#7065 Ismételten szar a NOIP ugyhogy megint csak ezttudom üzenni -
#7062 hmm mostmeg eltünt :)EHHHHHH :))))))))))))) kilett moderálva ezekszerint, nah mindeggy -
#7061 tudod maci ha 1 ember huz chellorol az 15-16 k val megteheti,ennyi , legyen elég egy slot és kész és akkor 15 k val tudsz huzni..
ha meg nem tetszik ne huzz chellorol vagy intézd el hogy legyen nagyobb up:))
-
Geri_mezeiuser #7058 Bocsi Kenwood, de csak ide érdmes írnom...amúgy nem írhattam be a közösbe mivel ő op volt ott akkor és hát ki tudja..., de beszéltem más Flash-es oppal is priviben...Bocs, hogy csak most írok... -
#7056 Teljesen igazat adok Macinak..!
Chello ne limiteljen 10 alá..!! -
#7055 Mi bazz, annak van ertelme, hogy ti tudtok 50k val huzni mi meg rolatok 2 k val??
Ez lenne az ertelmes??? -
#7054 En a 24k t a kabelre mondtam, nem a chellora!
Ha a 10k t ketten huzzak az meg vhol korrekt, de amikor 6an??
Az is "korrekt"?????????
Pussz!:)) -
#7053 chellonál ennek sincs értelme....
-
#7052 maci ébredj már fel....
chello 8-10 k up totál korrekt
föleg hogy ha 2-en huznak róla akkor legalább van esély hogy 8-8 k val huzzanak...
mit akarszt te 24 k uplimitelni??? a max 16 k up ból??
gondolkozz picit...
üdv -
#7051 Van 1 koztes megoldasom: 4 slot 12k limit!!!
Ez igy meg eheto vhol, nem? -
#7049 Jaja! -
#7046 Ebben igazad van teljesen!
De azert Az az 1.6k/s es yhuzasi sebesseg sem igazan fincsi!! Gondolj bele! 10k s limit 6 user 1.6k/s/user azzal 5.2 nap 1 film!!
Ok bezzek huznak 30-40 sot, 50-60 k val is! -
#7045 Akkor limiteljen 15 k ra!!
DE NE ALA!!!
Mert igy meg mi nem tudunk huzni rola!!
Es akkor az eloskodes, ugyebar.... -
#7041 Mert bazz, az kosher, hogy rolam huznak a chellosok 30-40k val, en akarok huzni roluk 3-4 k, SOT!! meg annyi se, mert a 10k ra nyit 6 slotot! szamolj... -
#7040 akkor ne limiteljen!
128 az durvan 16k!
azt meg minek limitelni???
-
#7038 Amugy a chello miert limitalhat 10k ra???
Azert ez rossz vicc bazz!
Lassan mindenki limitalja magat 8-10 k ra, mi meg nem tudunk huzni!!
Halal komolyan lassan kazaa rol jobban lehet huzni, mint DCrol!
Szerintem kabelt 24 k ala limitalni szemetseg...
A DSL 8k ja meg OK!, de hogy a chellot 8-10k ra....
EZ 1 ROSSZ VICC!!!!!!
-
Visi #7037
Sziasztok! Elnézést kérünk mindenkitől de a GARÁZS hub jelenleg tartalékon fut(műszaki okok miatt)
címe:garazs-hub.no-ip.org itt várunk minden régi és új usert-t!!!
-
#7036 Akkor most igaz ez, vagy nem igaz? -
#7035 hmmm ez nekem új!:) -
#7034 A windows xp tűzfalát ki kell kapcsolni különben sosem leszjó!
Az ipét hagyd üresen a port meg 412 legyen! akkor van esélyed a működésre :))))) -
#7033 1.4. Chello-nál HUB-onként 2 slot szükséges de maximum 6 slot lehet. A feltöltése sebességet minimum 8k-ra lehet beállítani.
E szerintem nem!! -
#7032 Chellonál a limit 10kB/s ezért nem enged be! -
[SOR]fozo #7031 tedd magad aktívvá Bandy! File/Settings/Connection settings/Active (IP-t ne írj be. Ja és tiltsd le az XP belső tűzfalát.
Ha mindezt megtetted, akkor már mennie kell a dolognak. -
#7030 www.dyndns.org én ezt ajánlom mindenkinek!:)
Nekünk az égatta világ semmi baj nem volt vele még akkor sem mikor a no-ip már krakkolt:)
-
Bandy20 #7029 Hi!
Most kezdtem el ezt az egész DC-t! Királynak tűnik
csak ha felmegyek vmelyik hub-ra, rólam tudnak tölteni, de nekem még az emberkék listája se jön be semelyik hub-on! Az elérésem cabel, chello, XP-m van és tudom hogy rendelkezik tűzfallal, de ha az lenne a gáz akkor tőlem se tudnának tőlteni!
DC++ 0.242-m van! passive mód átállítást nem is találtam, hol van? egyáltalán ha az a gond!
Segítsetek!
Előre is köszi
Bandy -
#7028 Az lenne a kérdésem a Mátrixos OP-okhoz, hogy miért nem enged be a Mátrix?? Van olyan, hogy beenged, megjelenik a HUBüzenet, majd kirúg. Van, hogy kirúgás elött közli, hogy kevés a 8k, holott Chellos vagyok, tehát 8k a minimum. Mégis az üzenet szerint 10-nek kellene lennie. Miért?? (Megjegyzem a description mezőben bent van: CHELLO) -
#7027 eggy a lényeg a pofátlanság határtalan.... -
#7026 Minden ország hubjainak vanak fakerek! Igaz a svéd hubok híresek erről, de legjobban azért mégis a svéd és odatévedő userek hozzállása a dologhoz a figyelemreméltó! -
#7025 az életszinvonal csak ürügy és nem ok... a felfogás nem attól ilyen. legendás svéd fakerek vannak amugy.... -
#7024 na megyek. jóéjt mindenkinek -
#7022 De mondjuk az is igaz, hogy "mostanság egyre jobban kezd széthullni a dc társadalom" ! Ez jó kijelentés volt... -
#7021 Ez van sajna .((( Majd ha nálunk is 10 szer jobblessz az életszínvonal mint most akkor biztos vagyok benne hogy a felfogás is máslessz az embereknél.És ugye ettől még nagyon messze vagyunk. -
#7020 Hát jha .-))))))))))) -
#7019 A Noip jó kivéve persze amikor nem:))De hát minden elromlik egyszer:))De majd megfontolom Kenwood , nem írsz hülyeséget ! -
#7018 Eggyetértek veled Fufuka! Ja és Kenwood: dehogy nincs baj az orggal! A HuBzIk is orgos és sajnos jópárszor megszakadt a no-ip miatt! Ugyanígy a WaterWave! Ugye Tamás? -
#7017 és nem ez az egyetlen ilyen dolog! Van itt sok jó is, csak az kevésbé hangosan történik, mint a rossz! és ráadásul..... a jót nem kell kiabálni, az jó úgy ahogy van :)))) kiabálni azért kell, hogy a rosszat megszüntesd! és ....... ugye a kiabálást könnyen meghallja az ember....... -
#7016 Mivel az utóbbi időben sok szóbeszéd és vita van az ügyben....... megjegyeznék egy apróságot a megosztásokkal és az opokkal kapcsolatban! érdemes elgondolkodni rajta, és a dolog átgondolása után ítélni !!!! ........ a swdeknél , akik ezt a dc-é nevű szart valamivel régebben és kultúráltabban csinálják mint mi, van egy alapfelfogás!!!! Miszerint: az opoknak nincs kötelező megosztás! Ha adnak az az ő dolguk, de nem az a feladatuk hogy megosszanak! Az ő feladatuk a rend fentartása, a csalók kiszűrése, és a userek segítése! Ők az idejüket és a munkájukat adják a többiek megosztásával szemben! Talán ha belegondolunk, az az idő, türelem és munka, amit az opok adnak, az felér szaros 10 vagy akárhány GB-vel!