14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#7163 Bocs Maci...No Comment.
Tudod kicsim én betmerem valanni , ha nemértek valamihez. Na és ha ez megtörtént ,akkor amihez nemértek, ahoz nem is nyulok hozzá.
1 ikonra kattintás kicsit könnyebb mint egy configolás.
Téma OFF.( mint az apache :o) ) -
#7162 #7144 OK, vak vagyok:)))) -
#7161 Kicsit agresszivan reagalod le a dolgokat, mondtak mar????
Pro secundo nem mondtam, hogy zavar annyit mondtam, hogy fura.... A 2 szo nem azonos, sot, kozuk sincs 1mashoz...
Nade mindegy, a lenyeg, hogy majd menni fog!
1 utolso kerdes: ha 1 apache ot le tudsz loni, akkor 1 index.html es linke hogy nem tudsz atirni????
Sajnalom, ha akadekoskodasommal feltartlak....
Udvozlettel,
Maci -
#7160 NOMAD!
Keress meg légyszives,mert a 70 es számodat sikeresen elhagytam.
Beszélnünk kell,mert kezd káosz lenni ,ami itt van.
Szal várom, hogy jelentkezz. Kösz.
Bye -
#7159 Nemértem mi ebben a fura...???
6 hozzászólással lejjeb levan irva ,hogy sajnos aki a webet kezeli nálunk ,az nincs gépközelben, és elbaszta a beállitását az Apache-nak...
Amint lehet javitani fogjuk. De ha nagyon zavar hogy a matrix van ott hát legyen...kikapcsolom azt is. Akkor egyik sem jön be rajta, és a kiváncsi user sajnos még annyit sem tud majd olvasni a dc-röl , mint ha a matrix legalább menne.
De tudom...ez is bizti direct volt. :)))
Szal akkor most Apache OFF... Egyik sem megy addig.
Bye -
#7158 olvass kicsit vissza -
#7157 1 kerdes: en *asztam el vmit, hogy a dchun ra a matrix jon be????
Igen fura...... -
#7156 Köszi a válaszokat. -
#7155 Egy szóval nem mondtam hogy: "hogy a hisztik miattam (vagy csak miattam ) voltak a fórumon"!
Csak megjegyeztem...
Ezzel én is befejeztem...
U.I.: Kellemes napot mindenkinek! -
#7154 SZia TE NOMAD!
1 dolgot megkérdeznék..
Ha nembaj...
Miért szopatsz mindenkit a CHELLLOVAL?
Nincs jobb lehetőség? :o) -
#7153 Tudod ,mindenhez 2 vagy több ember kell.
Csak mostmár ott tartok ,hogy mind1 ki mit ir, nemugatok bele ha nemmuszáj.
Igazábol olvasni is csak ritkán van idöm a fórumot. De nehogy már azthidd , hogy a hisztik miattam (vagy csak miattam ) voltak a fórumon. Azért ezt te sem gondolhatod komolyan.. :)))
A technikai részre válaszolok azt hallerpál :o)
***END*** -
#7152 No Comment -
#7151 Utánna nézek hogy ez hogy is lehet. Thx hogy szolsz. Lehet egyébként ,hogy nálunk van elállitva. -
Nomád #7150 Sziasztok!
A DC InfoSzerver Letöltési Zónájában megtalálható a DC++ 0.242-es magyar nyelvi fájl, valamint a PtokaX HUB alá egy Fake megosztást és klienst ellenörző script.
Have nice day! -
#7149 ejnye ejnye...inkább aludj..csak a magas lórol le lehet szálni...tudod , nehogy beverd a fejed a barlang bejáratánál:))
de meg ne sértödj:) -
#7148 Erre viszont akkor az a kérdésem, hogy ha a HUB szabályzata a mérvadó, akkor miért vág ki mindig a szerver azért, mert nem 3 slot-ot kér HUB-onként, és 10k limitet, amikor a HUB-szabályzat szerint 2 slot és 8k a limit, és ezeket be is tartom?? -
#7147 Talán azért, mert mindenki próbál új életet önteni a fórumba, mert ugye a fórum technikai kérdésekre van... -
#7146 hüha...ahogy látom ez itt megen nem arról szól amiről kellene...megyek is vissza téliálmot aludni...
Ti meg csak folytassátok nyugodtan :))
Látom, a változás nem következett be..hehe.. -
#7145 Nem bántásbol mondom ,de nem azért van ,mert megkopott a fénye...hanem mert ott is egy új kor kezdödik..
De mondjuk a hanglejtésedből látszik is hogy baszogatásnak irtad....csak nemértem miért..? :((
Welt Welt...nemszép dolog.. -
#7144 Bocsi de hibásan állitották be a lapot. Mivel egy serveren van ,igy sajnos elöferdül ilyen hiba is. Már szóltam annak aki csinálja hogy tegye rendbe,de nincs gépközelben. :(
Hamarosan rendesen menni fog megint..Addig türelem.
Jah...és a szabályzat az mindig a hubon olvaható...az a legfrissebb..
Ugyanis a weblapon nemlett még frissitve...sorry ezért is...az is sorra kerül egy időben a dchun oldal helyretételével..
Kérnék addig minden OPot hogy ne irányitson oda senkit, mert a matrix oldalon nincs annyi info mint a DCHUN oldalon.
THX és SORRY. -
#7143 123 -
#7141 Mátrix OP-ok:
Ez van a szervere:
1.4. Chello-nál HUB-onként 2 slot szükséges de maximum 6 slot lehet. A feltöltése sebességet minimum 8k-ra lehet beállítani.
Ez pedig a honlapon: 3. Chello-nál hub-onként 3 slot szükséges de maximum 9 slot lehet. A feltöltése sebességet minimum 10k-ra lehet beállítani.
Eldöntenétek, hogy melyik az igaz?? Miért nem állapodtok már meg valamelyiknél, miért kell folyton változtatni??
(Egyébként mióta lett a dchun.hq.hu a Mátrixé??) -
#7140 Nem dehogy! Béke veled... -
marcedli #7139 de azért nem gázoltam a lelkedbe, remélem:-)) -
#7138 Sajna pedig ott van a DC is .. Neomodus néven és mint tudjuk a külföldiek még mindig szeretik a neomodust, aki pedig odajár ..... de ne fessük az ördögöt . -
#7137 Hat, addig oruljunk!!!:))))
Megvan, amit igertem, este leszek!!
Menjen mindenki kirandulni! Kiraly az ido!!!
BYE! -
Nomád #7136 Érdekes olvasmány..valóban. A cikkből kiderül, hogy a DC-t használók biztonságban vannak, persze csak akkor, ha a gépükön van víruskereső! Akárhogy néztem, a Direct Connect nem szerepelt a listában.
Have nice day! -
#7135 Erdekfeszito olvasmany:
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=23204604034908
Joejt! -
#7134 OKÉ Köszönjük meghívást! És ezennel szeretném közölni hogy a HuBzIkon mostantól 10 Gb a minimum megosztás! Köszönjük azoknak akik továbbra is velünk tartanak! -
Mumus #7133 Mindenkedves HUB tulajdonost megkérnék arra hogy az [email protected] címre küldje el ezeket az adatokat, hogy a legfrissebb információk kerülhessenek a dchun oldalára. Köszönöm.
Működtető neve
Elsődleges cím
Tartalék
Minimum megosztás
Honlap
Szabályzat -
#7132 azt ugyan lesheted:)maradsz a kamrában slussz passz:)
tul sok az inkorrekt user nálatok...talán eccer,majd,vagy nemtom:)) -
#7131 .......olyan borulátó vagy :((((((((
még megérheted! oly fiatal vagy :))))) -
#7130 majd vegyetek ki a hibernálókamrából amikor elindul a Testvériség MultiHUB Szövetség.... :)))) -
#7129 :))))
magyar hubok idegen nyelvű névvel!! miért???? szégyeljük a nyelvünket???? Pedig nem csúnya ez a magyar..........
és magyarul talán még sokkal hatásosabb..... Szabadság, függetlenség... és szépen is hangzik! -
#7128 szia..
és miért kellett megváltoztatni a hub nevét??
talán megkopott a fénye? -
#7127 kösz
1: ezt kerestem csak nem emlékeztem a címére
2: ezt kipróbálom hátha bejön :-) -
#7126 Köszi, közben rájöttem, hogy gyorsabb segítséget kérni a DC-n...:-DDDDDDDD -
#7125 igen! bemész a file/download que.ba rámész a filera, jobb tűz, search for alternates, ha talál, akkor jobb tűz és download to.. Ha ua a file-ról van szó, akkor automatikusan oda menti, ahol a félbehagyott van! -
#7124 Szasztok!
Ha egy letöltést nem tudok folytatni, mert a user már napok óta offline, akkor tudom folytatni egy másik usertől, ha ugyan az a file???? -
#7123 1. http://dcinfo.tx.hu
2. elvileg passzívba mennie kell tűzfal mögül, ha mégse akkor itt találhatsz megoldást : http://theseus.fpn.hu