14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• wakeupneo
    Én azthiszem teljesen normális hangnemben beszélek most veled. Azt pedig hogy másokkal hogy is beszélek...hát igen...mindig az aktuális egyén stilusától függ.
    Nemvárom ,hogy azok legyünk, de nemhiszem hogy régebbi sérelmeiddel szeretnél együtt élni évekig vagy életed végéig.
    Én nemvagyok magaslovon, sőt!!! Szerintem én vagyok az egyik legnagyobb "köcsög" ,hogy vállaltam ezeket a dolgokat ,akkor mikor elinditottam a hubot, hogy sok kis user megkaphassa ami neki kell. Ez egy játék és nem egy fele királyság. Ezt megkéne jegyezni. És aki túl komolyan veszi ,hamar rábaszhat néhány dologgal.
    GIRL jesszusom...Most te jutottál az eszembe. Most nyugodtan beirhatod ide: " Ügye Neo én ezt neked az elején megmondtam". Sajnos megint igazad van....
  • nfs
    nem ez a baj Neo, hanem az a mentalitás, ahogy itt emberekkel beszélsz. néha le kéne szállni a magas lóról és nem úgy viselkedni, mintha ti szartátok volna a spanyolviaszt. Arról nem is beszélve, hogy ha valakit ok nélkül dobtok ki valahonnan, attól illene elnézést kérni. tehát ezek után ne várd tőlem, hogy puszipajtások legyünk :)))))))))))
  • wakeupneo
    Miről is beszélünk kéremszépen????
    Kit érdekel ,hogy hol mennyien vannak? Ez nálunk nemigazán téma. Ha te igy gondolod, akkor azthiszem nagy tévedésben vagy. Gyere el egy talira ,mint ma MaciLaci, és beszélgessünk érdekes és érdektzelen dolgokról ,akár egy kávé vagy egy sör mellet. Aztán ha azután is ugygondolod ,hogy én egy köcsög kis fasz vagyok ,akit az érdekel, hogy mennyien vannak a hubon ,akkor én fogom ide nagybetükkel beirni. Nemzárkozom el semmi elöl, én ember vagyok. Megmutathatja magát a másik oldal is, már ha van hozzá kedve.
    Én sosem azért dolgoztam a hubal ,hogy "juj mennyien vagyunk", hanem hogy minnél több user megtalálja azt ami neki kell. És ennek az az ára, hogy olyan hubot kell csinálni ahol sokan elférnek. Nah bazz, ha ez is bün ,akkor végem is van, jöhet a villamosszék.
  • nfs
    csak az a baj, hogy szerinted mindenki szüklátószögű, ez még nem ejtett gondolkodóba soha? szerintem azért ezen el kéne gondolkoznod egy kicsit neked is. Nem is akarok semmit tenni a DC-ért, mit tehetnék? te mit tettél érte? szponzoráltad a programírókat, vagy mit? az hogy csinál valaki egy HUBot, nem nagy dolog ám szerintem :))) de büszke lehetsz magadra, mert te már olyan sokat tettél :))))))))

NE NEVETTESS MÁR? MERT KILYUKAD A VAKBELEM A VÉGÉN :)))))))
  • nfs
    még egy rövid hozzászólás: tudod te sem voltál mindíg ilyen, valaha jó fej gyereknek tartottalak én is, de valamiért megváltoztál. talán nem azzal kéne foglakozni annyit, hogy ki a legnagyobb HUB és akkor béke lenne.

VAÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
  • wakeupneo
    Nemhiszem ,hogy valakit is lázitana az, ha elmondom azt ,hogy mi is az igazság. Vagy téged az már zavar? Jah boccs.
    Te azthiszem még semmit sem ,vagy nagyon keveset tettél a DC-s dolgokért. Szóval értékelném ,ha "dinóst" játszanál, és kihalnál velem kapcsolatban. Köccike. Egyébként szeretlek, csak szüklátöszögű vagy (vagy VAK) ,és ezt nemtúl jól viselem.
  • wakeupneo
    MERT TE OLYAN TÖKÉLETES ÉS OKOS ÉS EGYÉBKÉNT IS ÉS MINDEN IS MEG AZ IS. :o)
  • wakeupneo
    SZERETLEK NFS
  • nfs
    yaa és Juliska igazad van és ne add föl :)))
  • nfs
    neo, szerintem mindenki jobban járna, ha éles kis elméd felvillanásait mesekönyvek lapjain csillogtatnád. tudod itt van pár ember, akit a magadfajta viselkedés zavar és ennek hangot is ad. érdekes, már megint nem véd meg senki. ez vajon azért van, mert nem azonusulnak véleményeddel, vagy szerény személyedde? talán egy kicsit égő a viselkedésed és nem az a baj, hogy nem ereszkednek le az én dedós, hisztis viselkedesémhez. mi lesz most? sírva hazamenekülsz haza és anyukád szoknyájába sírod bánatod? :)))))))))) szerintem nem ez lenne már az első eset :)))))
    ui: azért észrevehetnéd már, hogy amíg te nem jelensz meg itt a fórumon, viszonylagos béke uralkodik, amit neked 1-2 hozzászólással sikerül szétzúznod pár másodperc alatt.
    ui2: maradj inkább a no comment hozzászólásaidnál, azok jobban állnak, mint a lázítások.
  • wakeupneo
    JANCSI ÉS JULISKA (DC-TANMESE 2003)

Egyszer volt,hol nemvolt, volt egy kis közösség. Élt benne nemtúl békésen Jancsi is meg Juliska is, meg még sok sok emberke.
    Voltak ott mindenféle népek. Alja is meg teteje is, mint mindenhol.
    Történt egy szép hétfői délelött, hogy Jancsi találkozott Juliskával a munkahelyén,mert éppen arra volt dolga.
    Jancsinak gondjai voltak bizonyos webes felület kezelésével, és megkérte Juliskát, hogy orvosolja azt, mivel "köcsög" Jancsi ehez sem értett.
    Juliska aztmondta neki, hogy "rendben ,megcsinálom ,csak legyen hozzáférésem".
    Köcsög Jancsi adott is neki egyet, hogy könnyen a felület közelébe férhessen.Egyszercsak Juliska valami érthetetlen más okból kiindulva, aztsem mondta ,hogy "bazd meg az anyád" és lelépett.
    Eltelt kedd...
    És szerda....
    És csütörtök is....
    Péntek jött utánna.És ezen a becses napon a kis társadalom bizonyos tagjai észrevettek bizonyos hibákat bizonyos webes felületen.Ezt a nemmegfelelő helyen és stilusban közzé is tették.
    Közben "köcsög" Jancsi megjegyezte Juliskának, hogy segit neki ha kell, és kap egy teljesen FÜGGETLEN servert, hogy az álltala és mások által is oly beecsben tartott munkáját ott folytathassa.
    Juliska aztmondta, hogy megbeszélik majd késöbb. Ezzel ez a téma lezárva részéről ,mert Ő a JULISKA.
    Aztán eljött a hét hatodik napja is, és kikerekedett egy kissebb fajta "erezd el a hajam" a nemmegfelelő üzemelésü webes felületből.(De nagy köcsög ez a Jancsi ,hogy nemjavitja meg)
    Jancsi is bunkózott már ,mert nemvolt annyi esze , hogy a birka-barma résztvevők ugatását figyelmen kivül hadja. ( A BAROM)
    Közben ez a Jancsi-gyerek elkezdte keresni a Juliskát ,hogy ugyan rendezzék már le ezt a dolgot emberi módon. Legyen már HAPPY a LUZEREKNEK is meg mindenkinek.
    Juliska havi bajai elötérbe szorulván jött a hisztinek sem mondható viselkedési stilus. (Nah van ilyen is havonta egyszer-ehehe)
    Bedobván "nőies" mivoltát, azon nyomban megszüntetni kivánta a szolgáltatásokat is,mert ügye ezt is csak ugy meglehet tenni.( GENYO JANCSI ! EZ IS MIATTAD VAN)
    Megint jöttek okos kis hozzászólások ,annak fényében ,hogy fogalmuk sincs mihez is szólnak hozzá. De valamit csak irni kellet ,mert nehogy már kimaradjanak valamiből is.
    Jancsi gondolt egyet, (A "KÖCSÖG JANCSI") , a civilizáció fényében, és a mobilitás előnyeit kihasználva, előkapta telefonját, hogy rendezze már a dolgot szegény Juliskával.
    (Közben meg a népes társadalom köcsögözi Jancsit ,hogy fuj de genyo, hogy miért akar jót bizonyos dolgokban ,ami esetleg nem a "SAJÁT" portáját erősitik.Mert minek is annak ,hiszen annyian vannak a "portáján", hogy el sem férnek szegények. Mindenki sajnálja "szegény" Juliskát, mert "köcsög" Jancsi milyen szemét is volt vele, hogy megakarta könnyiteni a dolgát és egyébként is és különben is és csak azért is.Manapság a kis msék világában genya dolog egy T3-as vonalon valakinek serverhelyet biztositani ,INGYEN és teljesen FÜGGETLENÜL. PFFFFFFF DE GENYÓ)
    Közben ez a "köcsög" Jancsi csak csörgeti azt a telefont, de nemveszi fel.( Talán ismeri a számot, amiről hivja?) Csak csörgeti....csak csörgeti....Aztán hangposta. Mert már ilyen is van a modern mesékben.
    Aztán telefonszám nem elérhető éppen...(Talán a metroban van?) Aztán 20 perc próbálkozás után felveszi egy hang.
    HÓÓHÓÓÓÓ....Ez Juliska lesz!
    Jancsi megpróbál kommunikálni kicsit, de nemmegy,mert amásik oldalról minden mondatába beleszövegel valaki, és nemtud egyet sem befejezni.
    Aztán kis idő múlva Jancsi megkéri Juliskát, hogy ugyan tisztelje már meg azzal ,hogy végighallgatja, mit is akar mondani. Juliska mondja: OKÉ,mond.
    Jancsi a "köcsög" elkezdi mondani, hogy nem ez a megoldás arra ami van ,és nembiztos hogy a saját érdekeit(?) kéne néznie ezügyben. Csak beszél és mondja .....de egyszercsak HOPPPP......Bugó hang....Letették a telefont...és már nem is elérhető a szám....azóta sem...

Szomorú vég....nincs HAPPY END

Tanulság: Senkinek se akarj jót, főleg ne sokaknak ,mert te leszel a legnagyobb "köcsög".
    A NET-en ne tegyél senkinek semmi jót ,mert ugyis csak kövel dob vissza.
    És ami a legfontosabb: Jólvan JANCSI,megmaradhatsz a világ legnagyobb "köcsög"ének.

SZERETLEK NFS
  • TAMÁS_19!!
    Sok sikert az új HUB-hoz.
  • szalayj
    Új HUB indult a dchub://szjmedia.no-ip.info címen kellenének USEREK nagyon

Minnél több annál jobb, mert akkor egymással is beszélhettek, és egymástól is tölthettek. Gyertek minnél többen
  • TAMÁS_19!!
    A fórum technikai dolgokra van nem veszekedésre.))))))
    Hisztizel itt nekem:))
    Kerge Kerge , nemszép dolog
  • Cool007 #7193
    Télleg millen yo nicked van!!
  • kergeegér
    Na tessék!
    Veszekedni akarok és ebben a fórumban még azt sem lehet!
    LOL
  • TAMÁS_19!!
    Nézzünk a jövőbe, ne a múltban kapirgáljunk aztán remélem majd minden helyreáll.Ha ez nemfog összejönni akkor majd veszünk másikat verdát:)
  • kergeegér
    Miért? Eladtad ? Mondtam ,hogy szólj ha eladó lesz a lada!!! :))))))))))))))))
  • TAMÁS_19!!
    Megosztott a dolog mert werest is sokat segített benne, de fufukájé se kutya:)))))))))
    Jajj a vonóhorgos ladát haggyuk.:)

Csákány legyen veled:)))))))))))
  • kergeegér
    Nem bírom eléxer látni :))))) LOL
  • kergeegér
    Ez tényleg jó nick!!
    Tamás_tizenkilec!! a fő tervező és kivitelező és vonóhorgos ladával hozta el hozzám :)))
    Na kellemes 7végét dc társadalom :)
  • kergeegér
    Én inkább megyek bulizni minthogy végigolvassam ezt a rakás marhaságot ami itt oldalakon keresztül csak ismétlődik és semmiről sem szól.
    Kérlek benneteket, hogy ne bántsátok már egymást.
    Semmi értelme ennek az egésznek.

Inkább nézzétek meg millen jó a nickem LOL :)))
  • Cool007 #7185
    Nem kötözködésképpen de egyik lap sem megy a fennt megjelöltek közül viszont engem érdekelne a szabályzat mert állítólag LÉNYEGES VÁLTOZÁSOK TÖRTÉNTEK és én nem szeretnék szabálysértést elkövetni.

• nfs
    Bár nem akarok beleszólni, de kicsit furcsa, hogy te mindenkit lehisztisezel, ha megsérted(akár smilevel is) aztán szerinted még igazad is van :))))))) a hozzászólásokból azért látszik, hogy többen, máshogy értékelik Nomad munkáját mint te és nem önzésnek veszik amit csinál!!! bár megfogadtam, hogy hozzád többet nem szólok, de ezt nem tudtam kihagyni, mert ritka nagy köcsög vagy Neo.
  • wakeupneo
    Ehehe...
    Nah remélem az OPhubon megértetted a lényeget.. Ez van..Mostmár tudod. :o)
  • [OP]MaciLaci
    A megjegyzesem enyhen szarkasztikus volt...
    (remelem azert ertetted, hogy nem komolyan koszontem meg......)

hat telitalalt, de nem a mostani apache felreconfigrol beszelek, hanem a tobbi finomsagrol....
    ugy erzem, hogy mas is tudna ebben a temaban hozzaszolni a dologhoz.... (pl. akinek nem kerult fel a hubja az oldalra 200 mail es privi utan sem....)
  • wakeupneo
    LOL MACI!
    Te vagy egyben a magyar dc-s társadalom....EHEHE
    Nevetséges.
    Egyébként te is ha tudnál olvasni ....
    Akkor látnád ,hogy Nomad sajna valamit félrenézett,mivel SEMMI KÖZE SEM VOLT A HOZZÁSZOLÁSOMNAK AHOZ ,HOGY A DC INFO SERVER hol és hogyan megy....Mondtam ,hogy ott a smile. és reméltem ,hogy a hisztis kicsi Nomad veszi a lapot ebböl. De sajna nem.
    Érdekelne ,hogy mi az amit én a saját céljaimra használok fel..Talán itt csak nem megint a DCHUN oldal hibája van kilátásban? :))
  • Ninjuka
    Nomad ne hagyd abba hulyeseg miatt a dolgot!!! Szerintem mindenki aki kicsit szeretne azt ,hogy a Magyar dc tarsadalom egysegesebb legyen tudja azt ,hogy nelkuled ez nem fog menni!
  • sbiro
    Nomad , NAGYON JÓ AMIT CSINÁLSZ !!
    A magam és a barátaid s nem utolsó sorban az userek nevében kérem NE HAGYD ABBA.
    KELLESZ NEKÜNK ÉS A DC-S TÁRSADALOMNAK :)
  • [OP]MaciLaci
    melyen
  • [OP]MaciLaci
    Es meg annyit a dologboz, hogy en menyem respektalom Nomadot, azert, amit tett a DCs tarsadalomert!!

Nomad! Ha tudok vmiben segiteni, szolj!!!

Ha az OP HUB megszunik, en ujrainditom, es teged is varlak sok szeretettel Neo!! (Nem mintha erre jartal volna.....)

Maci
  • [OP]MaciLaci
    Kedves Neo!!

A DCs tarsadalom neveben szeretnem megkoszonni sikeres akciodat, mellyel megfurtad az INFO szervert!!!

Remelem a tovabbiakban is kifejeted aldasos tevekenyseged, es furod a DC egyseget!!!

Koszonettel:

A Magyar DCs tarsadalom!!

P.S. : 2 dolog a 7132 hoz: 1. Ami Nomad kezeben van az objektiv legalabb, es nem sajat celjaira hasznal fel 1 public oldalt! 2. Nomad NAGYON messze all az onzotol!! Sot... De ha ezt nem latod, nem is magyarazom!!

Maci
  • wakeupneo
    Nomad erre meg mit kellene mondanom? Ott asmile a hozzászolásom mögött. Te meg csak 1 hisztis .... lettél. Ennyi. Régen értetted a poént,meg hasonló. Most meg az utobbi idöben csak hisztizel mindenhol (NEM CSAK ITT A DC-N) ..
    Nemhiszem ,hogy ezeknek a doogoknak ez az elintézési módja, de nekem ez is okés.
    Az pedig hogy milyen szerver kinek a tulajdonában van, nemhiszem hogy dominál bármitis, mert ha te is a userek érdekeit nézed ,akkor nekik is az az érdekük hogy egy stabil és mindig hozzáférhető gyors elérésen legyenek a szolgáltatásaid. CSAK TE ETTŐL ÖNZÖBB vagy.
    Minden a TE gépeden kell hogy legyen...De ezzel nincs is baj, és tudod az a poán ,hogy nem is ezzel kapcsolatban kerestelek, hanem más okbol kifolyolag.
    Köszike ,hogy az álltalad összegyüjtött dolgokat megosztottad velem, és erről értesitettél. Remélem leesik az okos kis fejednek mire is gondoltam.
    Befejeztem innen veled a komunikációt, mert azthiszem nincs értelme.
    Sorry.
  • wakeupneo
    Örülnék ha nem oktatnál ki. :) Naná hogy idegesen és agresszivan reagálom le azt ,amikor 5 hozzászolással elöbb leirom azt hogy mi miért van..
    Erre jön a figura és direkt visszakérdez. Szerinted ez a normális???
    Tudom...velem van a baj. De jó is ez igy..
    Jah..és nem is emlékszem ,hogy barátok lennénk. Vagy igen?
  • Nomád
    Kedves Neo!

1. Ha idegesít a Chellos DCINFO oldal, nem kell látogatni.
    2. De ha nagyon idegesít, KÉRÉSEDRE 2003.05.06.-án 09:00-kor bezárol véglegesen a DCINFO összes szolgáltatása.
    3. Nem szopatok senkit, de nekem nem telik T3-as vonalra, elkötelezni meg nem vagyok hajlandó magamat.
    4. (És ez az utolsó hozzászólásom) Nem tudlak megkeresni, mert a MATRIX folyamatosan kirug. Ezt nem kommentálom...

Szóval tisztelt nagyérdemü DC közösség. Mint ahogy alant olvashattátok, én mindenkit szopatok a CHELLO-n üzemeltetett DCINFOVAL. Ez tarthatatlan állapot. Ezáltal bezárom az összes szolgáltatást, amely a gépemről futott. Nem fikázok senkit, nem alkotok (többet) véleményt. ...egy biztos... nem kötelezem el magam egy olyan szerver mellett, amely HUB tulajdonában van. Az érintett tudja, kinek és miről szól!

Egy utolsó megjegyzés... Ha nekem valakivel bajom van, nem itt a Fórumon nyilvánitom ki. Létezik E-Mail, PM, stb, stb... ennyit a fikázgatásról. :(

Have nice day! Utoljára...
  • marcedli
    hmmm....

öröm ismét idelátogatni, úgy látom, megint felpörgött a szokásos fikázgatás...
    csesszétek meg, hagyjátok már abba...
  • wakeupneo
    Tudjátok mi az amit nemértek?

Miért van az ,hogy TI csak fikázni meg kötekedni tudtok???
    Én elvállaltam valamit, és azt kissebb nagyobb rendszerességgel csinálom is. Most támadt egy technikai probléma és egyből jön a jónép a szurkálodással.
    Nemhinném a Matrixnak szüksége lenne reklámra, ugyanis abbol a korból azthiszem már régen kinött!
    Néha megeröltethetné magát a diszes társaság ,és gondolkodhatna kicsit emberien is, még akkor is ,ha ez iszonyuan megerőltetö.
    Szivesen adok hozzáférést átmenetileg annak aki ért az Apache konfighoz, és megcsinálhatja. Nincs elzárva..
    Tessék már végre megjegyezni: A DCHUN OLDAL NEM MATRIX OLDAL. Hanem a Magyar DC-sek oldala.
    Remélem teljesen érthető ,és nem túl bántó volt hozzászolásom.

BYE
  • wakeupneo
    Menj a picsába bazz! DE IGEN! DIREKT VOLT! MOST ÖRÜL A FEJED? jaj de buta vagy baker. Adok hozzáférést és csináld meg. OKÉS?
  • KenWood
    Jah Yoggie...keress már meg ha vmi megtudtál!
    thx előre is!!

Ha rosszhírt hozol megyek a puskáért!:D
  • KenWood
    A dchun oldal helyett miért a Mátrix oldala jön be....?:DDDDD

Nemazért Neo, hogy megbántsalak vagy vmi,de lehet én vagyok ehez hülye, de egy index.html cseréje ahogy maci mondta nem tart 1 percig sem, és szerintem eszed ágában se volt átírni!!!!

Véletlenül nem akarattal lett elconfigolva az az apache?:)