Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Melyet raadasul teljesen felreertelmeztel!!!
Amgy ha mar a tipikus magyar szokasoknal tartunk, ez is full tipikus!!!
Life is wasted on living!
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!

-Ha egy hub elkezd nõni az azt jelenti nyalok?
-Ha egy hub nõl akkor egybõl támadni kell???
-Ez a magyar mentalitás???
-Nem az user dönti el hova megy?
-És nem az op probálja ott tartani?
Nem értem sok ember felfogását ezzel mi célja !!!
De egyet kimerek jelenteni "nagyon csúnya dolog"
ami itt folyik sokszor
nekem mikor ráadásul elkezdték korlátozni a chellot nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk
mivel ilyen is van,hogy akarata nélkül megprobálják ellehetetleníteni az embert !!!!!
és sajnos az userek rovására megy...mint még jópár dolog arra megy..és kaptam más hubtol segítséget hogy a korlát alatt futtatták a balinkot Gondolom te ezeket a dolgokat nem tudod elképzelni,hogy van ilyen is!!!!!Az hogy itt nincs kikürtõlve gondolom egyre jobban izgatja a fantáziád,hogy megtudd!!és talán azt is kimerem jelenteni minket az userok is érdekes modon kedvelnek...akkor lehet nem bennünk van a hiba,
esetleg te látod rosszúl a dolgokat....
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

A MATRIXON NEM IS LESZ PASSIV KERESÕ! KIKAPCSOLTUK ÉS ÚGYTÜNIK ,IGY IS MARAD!
Köszönjük, hogy minket választott! :o)
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

1)én még nem nyaltam
2)nekem már probáltak
3)sõt már be is csaptak
4)én nem bántottam még hubot
holott nem egykettõnek segítettem,ez egy kicsit erõs volt amit írtál.De érdekelne ha nem ismersz
hogy jössz ehhez???? sõt emberek magatartásárol sem nyilatkozok,pedig lenne kedvem hozzá
Ki így Ki úgy látja át a dolgokat....én úgy látom hogy inkább megprobálok jóba lenni hubokkal
és nem keresztbe tenni nekik...
Míg a hubunk chellorol ment nem hírdettem,de ez változott így már van miért hírdetni..Nálunk vita nincs és nem is engedem..Lehet rosszúl látom a helyzetet??? nem hinném a hubrol nincs rossz negatív vélemény.Itt én a témát le is zárom
De még megjegyszem én se neked se másoknak ilyet nem írtam még igaz nobody is perfect én így fogadlak el ahogy megnyílvánultál Biztos jogosan tetted (hisz biztos ismersz???)

Köszönöm az illetékeseknek és az useroknak !!!!
De a Matrix magyar hubtársadalom vezetõ hubjának
is köszönjük a segítséget...és a békés
egymásmellett élést !!!!!!!!!!
Címünk: balinko.no-ip.org:10001 (figyeljetek a
portra)
Weblapunk:"*"Balinko"*"The Ultimate DC HUB
a weblapon találtok álltalános szabályokat
linkeket,címeket a magyar hubokról !!!!!!!
és a mai naptol a Fórum is elkészült
Várunk mindenkit szeretettel Gut Besser Gösser !!
Kérdés:
Linux alá milyen klienst ajánlotok?
Az összes magyar HUB-nál kell ez a

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Köszi.
[email protected]
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
nemis rossz!
szart sem ér a tudás ha nincs kivel megosztanod
az a qrva kölök irkál a nevemben.... mégcsak most jöttem haza...
<16:39>16:39> <

Megkérünk minden usert akinél a gyürük ura elsö része és a két torony megvan osztva azonnal szedje ki megosztásából a saját és a hub érdekében. (Külföldi jogvédök rászálltak a hubokra miatta és akinél találnak értesitik a szolgáltatóját ) Köszönjük
A MAI NAPTÓL NEM FIGYELMEZTETÜNK TÖBBET SENKIT MINDENKI DÖNTSE EL MEGÉRI E NEKI A KOCKÁZAT HA MEGOSZTJA A FILMET !!!!
<16:39>16:39> <
HMMMM........ még mindíg??
6.29TB ami szvsz nem rossz!Hely van bõven gyerteK
#################################################
Új címünk: balinko.no-ip.org:10001 a portra figyeljetek !!!!!!!!
Weblapunk: "*"Balinko"*"The Ultimate DC HUB
Üdv: wOlkOw™ és az OPok
ott megtalálod a dolgokat hozzá
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Csak megkértelek, hogy ne legyél a hubon ,mert személyes ellentétek vannak. És ne forgasd ki a szavaimat, mert nem azt mondtam ,hogy az a baj, hogy másként látsz dolgokat!
"" Ellenben állandóan azon vagy, hogy a hubot hogyan tudod bemocskolni ,vagy a matrix opjait hogyan tudod kikezdeni. ""
Na szerintem ez nemaz ,amirõl te beszélsz!
Te meg csak válaszolgass magadnak, és szitsd a tûzed. Csak ne nálunk.
Csináld csak itt a tüzet a fórumon, szerintem az is bõven sok!
Kimélj meg minket attól ,hogy odajössz!
Kösz
,oroy