14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Fufuka®
    És hozzád meg a következőt fűzném! (illetve a mondandódhoz)

Teljes mértékben egyet értek a log kiadásokkal kapcsolatos ellenérzéseiddel! Jogos a sérelem, és amennyiben van rá módod torold meg!

Mellesleg...... nagyon szimpatikus, és tisztességes dolognak tartom a tetteidet, mind a független ophubot, mint a független honlapot! Bár ki vádol...... csak nevess.... sokan állunk erkölcsileg, emberileg mögötted! bár ez nem vigasz, de remélem továbbra is kedvet ad munkádhoz, amivel sokunk életét könnyíted (szépíted) a dc-én!
    KÖSZÖNJÜK!!!!
  • Fufuka®
    Kár belekeverni megint a hubokat!!!!!!!!!

senki sem szídott egy hubot sem! ha jól sejtem talán a mátrix igazán szóba sem került! vagy aki említette, az saját gyermekéről beszélt! Nem volt, és nincs is hub pocskondiázás! ... mert minek is?!?!?! minden hub megy a maga módján, a usereivel, és mint látom kisebb nagyobb gondok és problémák ellenére is működgetnek.... és ez így jó!!! ne keverj, emberi dolgokba hubokat! és fordítva sem! Azt gondolom, Neo is veheti a fáradtságot és kultúrált beszéddel példát mutathatna...... az sokkal nagyobb tiszteletet juttatna neki, mint a trágár kirohanások! ha meg csak "vicc"...... akkor ő is fogadja el a mások "viccét", még ha az adott esetben nem is esik jól neki! ez egy ilyen dolog! ne várj el többet mástól....... mint önmagadtól!!!!!
  • TAMÁS_19!!

• [OP]MaciLaci

• Omegared
    Még annyit hogy Wolkow-tól sorry néha rossz helyen nyomunk Ctrl+C -t! Ő nem tartozik a bizonyos egyének közé!
  • Omegared
    Kedves egybegyűltek!

Olvasván a hozzászólásokat, egy dolog biztosan leszűrhető:
    Egyes emberkék biztosan elfüggönyözött szobákból írnak,
    ugyanis olyan helyeken eléggé tárgyalás légkör van, s mint
    tudjuk egy tárgyaláson bizony órákat lehet beszélni a semmiről.

Gondolkodni is kéne néha kedves NFS, Wolkow, Tamás 19!!,
    Nomád, Welt és mások! Tudom elég trendi beállni mostanság
    azok közé, akik egy bizonyos embert baszogatnak, ez természetes.
    Ti beszéltek arról, hogy ez a fórum technikai kérdések megválaszolására
    Jött létre? Innen kihaltak azok az emberek, akik erről még kérdéseket
    tennének fel! Köszönjük nektek! DC közösség mi? Tudjátok egyáltalán
    miről beszéltek? Nem Neo az aki a többi hubot fúrja, ti irigylitek tőle a
    Matrix hubot! Mert megy meg minden. Az meg ha valakinek személyes
    problémája van valakivel (véleményem szerint) kurvára nem tartozik SENKI
    másra csak arra a két emberre, itt valszeg kur*ára nem érdekel senkit. Helyesbítek:
    már csak ez érdekel mindenkit, melyik idióta olvasott be egy jót a másiknak.
    A legtöbbeteknek van saját Hub-ja, ha jól tudom, foglalkozzatok azzal, és ne basztassátok
    a másikat!

Végezetül megkérnélek titeket kedves uszítók, mennyetek a jó édesbe,
    hagyjátok meg a fórumot azoknak, akik segíteni próbálnának, és
    azoknak, akiket az érdekel hogy lehet beállítani egy klienst, és hogy lehet
    tuningolni a hub software-t, pl.

Bye:

Omegared

U.i.: Fufuka! Ha megy nélküled is a vita, akkor minek magyarázol bele mindenfélét?
    Saját magadról állítasz ki erkölcsi bizonyítványt, azzal hogy másokat pocskondiálsz!
    Ez vonatkozik a többiekre is!
  • [OP]MaciLaci
    OFFTOPICOK!!!!!!!!!!!!!!!!
    K-LINE KENE.......
  • [OP]Stormbird
    Nem vágom kikérte hogy megmagyarázd no mind1. Hol nem szarom én le felőlem kiskakas félkrajcárral is lehettne.
  • TAMÁS_19!!
    heheh azért van ott róka mert ha betülenne helyette akkor történetesen az szúrna szemet neked...... ugyanis túl hosszú lenne:))))))

Nah kellemes napot:)
  • [OP]Stormbird
    Már megint a Vukkocska Karak nem tanit rendesen vagy mivan rákapott a piára?:D
  • TAMÁS_19!!
    történetesen abból a LOG ból nemderül ki hogy ez tényleg az OP hubról lenne .De tényleg nemszép dolog log-okat kiadni így az itteni kijelentéseddel eggyetértek és elfogadom a bannolási büntetést aki mégegyszer ilyet tenne:)))
  • wakeupneo
  • Nomád
    FIGYELEM!

A mai naptól, (2003.05.04) amennyiben az OPHUB logja nyilvános Fórumon megjelenik, az illető OP bannolva lesz! Ez etikátlan s gondolom mindenki egyetért vele! Ellenvéleményket az OPHUBon PM-ben várom!
  • TAMÁS_19!!
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Fufuka®
    Na jó napot!

Milyen jó látni, hogy nem kellek én egy kis vitához! De azért látom, állandó szereplője van a fórumnak. És minden bizonnyal van oka, annak hogy az állandó főszerep egy valakiről szól, mindig! az alább leírt dolgokkal kapcsolatban, név és egyéb megjegyzés nélkül leírnám pár sorban mit látok!

Mikor valaki idegen némi iróniával megjegyzést tesz valamire (és hogy elég stílusos legyek ott a smile mögötte), valaki nem MEGÉRTI, hanem csúnyán leanyázza! Majd nem éppen szép stílusban megjegyzést tesz más valakinek aki (érdekes módon sokáig jó barát volt) a felelős, ( persze az is móka csak hisz ott smile) stb stb stb! aztán persze pro és kontra állnak emberek a vélemény mellé..... ( ami alapban elhibázott, egy okból, rossz a hangnem)! De hát az alaphangot valakinek meg kellett adnia!?!?!?

de a vége a legjobb poén!!!! ez tetszik a legjobban! Volt egyszer EZ a VALAKI aki a saját hubján, leárulózta, szemétládázta, stb. stb. ( a többit képzelje mindenki hozzá, - valaki stílusábol gondolhatja a további szavakat) a Girl nevü opját! Kiadta a telefonszámát egy másik valakinek, aki súlyosan megsértette GIRL-t! De valaki szerint ez is normális volt hiszen utjában volt..... hát eszköz és semmi nem számít! És eltelt kis idő..... és megint Girl!!!! De ha jól látom most mint barátra van rá szükség! érdekes, nagyon érdekes.........

Vagy itt, csak a pillanatnyi érdek dönt ki barát ki ellenség????????

Bár.... szerencsére, sok érdekektől független user és op létezik, akik emberi mivoltukkal, hozzáállásukkal, próbálják fényezni a DC-én az emberi kapcsolatok sokak által megkoptatott, vagy inkább sárral összekent páncélját! Remélem, nekik továbbra is védelmet nyújt ez a vértezet, amin nem hubok, hanem emberi kapcsolatok címere díszeleg!

( és álljon egy smile itt a végén, hogy ne a rosszindulat, hanem az irónia érződjön! )
  • wakeupneo
    Tudom Girl, nemkell mondanod semmit sem :)
  • nfs
    Hair ha miattam akarsz intézkedni, már magam kértem a moderátort, hogy törölje, a hozzászólásokat :))))))))))
  • wOlkOw™
    KÖSZÖNJÜK...megprobáljuk normálisan üzemeltetni !!!
    és mindenből kimaradni,amit mindenkinek ajánlunk,még mindig hiszek,a balhé mentes dc fórumban !!!!!!mert egyszer minden megoldodik...
    vagy azonnal vagy késöbb,de nem mondom hogy (soha) mint ahogy ez a mai napi is :))))
  • OP Hair_ceg
    brusz moderátor légyszives keress meg szeretnék beszélni veled

mail [email protected]
    Icq 196650087
  • welt
    :))))) sok sikert
  • [HUN]Girl
  • wOlkOw™
    szia Nomad ennek szívböl örülünk !!!!!
  • Nomád
    Hmmmm!

A nézeteltérések tisztázva Neoval... Köszönök mindenkinek mindent! A DCINFO hamarosan régi, új fényében megy tovább...
  • wOlkOw™
    Köszönjük..és mint írtam téged is várunk szeretettel !!!!!!
    :)))
  • Cool007 #7223
    Sok sikert az újrainuláshoz!!!
  • wOlkOw™
    Technikai rész !!!!!

Sziasztok !

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a Balinko Hub a héten (kedd) új névvel és új címmel, de a régi szellemben újraindult. A technikai problémákat sikerült (részben) elhárítani. Egyenlőre teszt üzemben megyünk, ezért előre is elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért !
    Minden kedves régi és új dc-s usert szeretettel várunk !

A hub új címe: independence.no-ip.org
    Tartalék: balinko.freeftp.org
    weblap: http://balinko.freeftp.org

Ezúton is köszönetet mondunk mindazoknak, akik segítséget nyújtottak a hub újraindításához.

Üdvözlettel: Independence Team

Szívesen kirakjuk bármely hub címét a weblapra
    de ahhoz segítségeteket kérnénk,nem tudunk mindenkit megkeresni a hubján személyesen
    ezért aki tudja,hogy szerepel a weblapon és változott valamiben a címük vagy bármi,akkor az jelezze nekünk !!! a weblap nagy látogatottságnak örvend az együttmellett élés reményében... a [email protected] címre várok minden hub ügyben változást vagy felhelyezés kérelmet..külön ajánljuk a faq/gyik menüpontot
    sok sok dc technikai dolgot old meg

Üdvözlettel: Independence Team

ui:(Nem megkopott a fénye) még jobban ragyog:))))
    igaz nem magyar a név de mint fufuka tökéletesen értelmezte így a jelentése végett bátran merjük viselni !! mikor alakultunk egy barátom adta a nevét hozzá (1 évesek leszünk) a mai napig látogatja a névadó a hubot és ugyan azok az opok is !!!De mára már team vagyis csapat munkáról szól az egész,igaz csak én üzemeltetem egyszemélyben....de mindent megbeszélünk az opokkal !!! Mindenkinek sok sikert kívánunk
    és ezután is csak technikai kérdésekre vagyunk hajlandoak válaszolni, NEKTEK IS EZT AJÁNLANÁM
    DE IGAZ AZ ÉN TANÁCSAIM A TI SZEMETEKBEN NEM SOKAT ÉR !!! így csak maradok olvasoja az sg fórumnak...
    Üdv:[HUN]wOlkOw™

Nomad nem kéne az info oldalt bezárnod,mindent meglehet beszélgetni,
    2003. máj. 01. 23:00 | Válasz erre | #7144
    NEO ITT ELNÉZÉST KÉRT !!!!!!

"Bocsi de hibásan állitották be a lapot......THX és SORRY"

VAGY:#7151 Utánna nézek hogy ez hogy is lehet. Thx hogy szolsz.

Hozzáteszem technikai a kérdés a dc-hq_ról van szó:))))és boccs ha hosszúra sikerült:)))

• wakeupneo
    Tudod régen én is ilyen voltam. Majd te is megkomolyodsz és felnősz a valóságba. Bár ahogy látom az még nagyon sokidő lesz.
    Sosem iszom, aki ismer tudja. :o) Az meg hatalmas fájdalommal és ürességgel tölt el ,hogy nemtartasz a barátodnak.
    Én imádom a "hubocskákat",mert azokkal kevesebb a baj ,mint a bazinagy hubokkal. Ha olyan okos kisfiú vagy cserélhetünk felőlem. Adjuk a matrixot ,te add a kis "hubocskádat" . Meglátjuk meddig is birod szuflával. :o)
    Egyébként látom te sem mered felvállalni magad, csak innen a netről a nicked mögül vagdalózol. Ezt viszont sajnálom, többet vártam tőled annál ,hogy mindenféle okoskodó magyarázatok mögé bújva adj tanubizonyságot milyenségedről.
    Tudom, megint én vagyok a köcsög :o)
  • nfs
    tisztelt moderátor!

kérem a #7148-astól törölni az összes hozzászólásomat, mert nem témába vágóak.
    köszönöm
  • welt
    uncsi
  • nfs
    azon a HUBon keresd, ami 3munk gépéről megy. tudod a HUBocska :)) neuewelt.sytes.net:1666
  • nfs
    Neo nem érdekel, hogy kinek mi a véleménye rólam. tudod vannak emberek akik kedvelnek így, vannak akik nem :)))))))) én biztos nem fogok senki miatt megváltozni és vállalom a véleményem, mint eddig is.
    mi elől zárkózok el? az elől, hogy veled igyak?tudod olyan emberekkel iszok szívesen, akiket a barátomnak tartok és mint itt kiderült, te nem tartozol ebbe a körbe.
    Mellesleg én is egy olyan hubbuzi vagyok, aki a saját gépén futtat egy hubot, pedig csak szar chello, igaz ez a matrix szerint csak HUBocska :))) de a miénk és szeretjük csinálni
  • wakeupneo
    Ajaj..Hol is kell ,hogy keresselek? OPHUB?
  • wakeupneo
    Hoppá....
    Milyen furcsa...az 50.-ik hozzászólásunk után volt végre EGY ember aki ugatás helyett felajánlotta azt , hogy ha baj van segit szivesen. Miért is nemtudta ezt megtenni már más is hamarabb? Mert fikázni és anyázni sokkal könnyebb.
    Köszönöm, megyek és megkereslek.
  • wakeupneo
    Nah azthiszem MOST fejezem be, mert te elzárkozol minden elöl és csak a háttérből kezded megint a furkálódást!
    Sajnos ma sem jutottunk elöbbre és azthiszem most mindenki láthatja, hogy nem miattam. Az pedig amit most itt rendezel ,valószinűleg becses véleményt alakit majd ki rólad az ide betévedőknek.
    Akkor is szeretlek NFS :o)
  • Giorgio™
    1 et mondjatok meg nekem MIért nem megyünk OPhubra ??? Miért kell kiteregni a szennyest ??
  • nfs
    na látod, erről a mentalitásról beszéltem :)))) menny a vécére, azt nézd meg, hogy nem viaszos e a wcpapír, ha kitörölted :)))))
    de ők is tesznek csak nem a dc-ért, hanem a userekért, szóval ha értelmezési problémáid vannak, van egy olyan könyv, nem tudom ismered e, hogy értemező kéziszótár, azt lapozgasd.
  • Giorgio™
    Neo nem biztos hogy veled van a gond, lehet hogy Téged is az embereid alapján ítélnek! (nem akarok neveket mondani nem stílusom). 1 biztos, a DC nem erről kéne szóljon, és vannak akik tesznek azért (nem mondtam hogy esetleg Te nem )hogy a DC ne kurvaanyázások, és hubháboruk helyszíne legyen, hanem tényleg a segítség szellemében próbálják magukat előadni ! Őket nem fikázni, hanem segíteni és megbecsülni kellene ! Nem tom milyen sérelem ért, és azt sem hogy Nomadot milyen 1 tuti, a kurvanyázás sose volt egy értelemes megoldás, és sztem sose lesz ! Ha meg weboldal gondjaid vannak keress meg (NeueWelt). Szívesen segítek de a Te bandádból sztem csak neked !!
    Ui: ÉS MOSTMÁR ABBA LEHET HAGYNI AZ ANYÁZÁST,MERT ELÉG ÉGŐ HOGYHA BEJÖN IDE EGY USER ÉS EZT OLVASSA, MÉR NEM LEHET OPHUBON INTÉZNI MINDEZT ???
  • wakeupneo
    Jah akkor értem. Ezek szerint a kis pöcsök ,akik a hubot csinálják, és helyet meg vasat adnak nekik és fejlesztik is a hubot ,azok senkik és nullák??? !!!
    Ohhh 1000 bocsánat a saját és a többi hub üzemeltető nevében. Bocsi ,hogy mi CSAK ennyire vagyunk képesek.
    Érdekelne a dolog, hogy akkor TE és a többi emberke, hol a picsben szedné a cuccot ,ha nemlennének ilyen semmirekellö és semmit sem csináló hubbuzik mint mi????
  • nfs
    igen, tudsz te normális hangnemben is beszélni, csak ha kicsit visszanézed a fórumot, sajnos nem mindíg történt ez így. és a sérelmeket az ember nehezen viseli, én meg pláne, ezt nem is tagadom :)))
  • nfs
    tudod szerintem az tesz vamit a DC-ért, aki a saját gépén helyet szorít egy infó portálnak, vagy programokat ír, időt és fáradságot nem kimélve. ezeket az embereket értékelem és aláírom, hogy tényleg tettek valamit a dc-ért. neveket nem említek, mert gondolom mindenki tudja, hogy kire gondolok és előttük le a kalappal.