14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Ro
    Elite hub ismét üzemel! :-) a leállás oka: 4242.hu és forum.4242.hu
  • keeper2
    Személy szerint én eléggé rühellem a többszálú klienseket. Úgy tapasztaltam, hogy eléggé elnyomják a többieket. Elég sűrűn láttam, hogy pl. ha tőlem négyne töltöttek fel, akkor egyiküké volt több mint a 90%-a a sávszélességnek, és ezeknél valahogy mindig a fájl végének a feltöltését jelzi a rendszer, a feltöltött fájlok között pedig ott van egy nap ugyanazon user, ugyanazon fájlal hússzor is. Nincs valami lehetőség arra, hogy kliens szinten le tudjam tiltani a feltöltést a többszálú klienssel rendelkezőknek? Nem személyenként beírva szeretném megoldani, hanem globálisan, adott célklienssel rendelkezők feltöltési kérelmét mellőzze a rendszerem.
    Egyébként, a dc++ legújabb verziója már stabil eléggé ahhoz, hogy átváltsak rá, vagy erre is fogom kapni az üzeneteket, hogy váltsak vissza 0.674-re, vagy bannolnak???
  • HiPPoNaX
    ha mar tobbszalu, akkor en strong rc9f2-t ajanlanek, kevesebb hulyesege van mint az rc10nek
  • zeki
    Hy mit mondtok a Strong Dc++ 1.00 Rc10 az bugmentes vagy inkább mást használjak???
  • dalosmadar
    olyan bugmentes lehetett hogy azóta már 0.686-os van :)
  • EvilDevil
    ha legalább olyan stabil mint a 0.674-es akkor már minden rendben... :)
  • dalosmadar
    bugmentes verzió? :) wake up
  • EvilDevil
    Megjelent a DC++ 0.685!!

DC++ 0.685

Változások:

* Fixed "browse list" being available for NMDC users
    * [ADC] Removed obsolete CI field
    * Fixed missing upload progress
    * Readded dynamic compression disabling
    * Added filelist download speed to filelist browser status bar
    * Added advanced hublist filter
    * Fixed 0-byte files not being created if directory doesn't exist
    * Cleaned up project files (thanks pothead)
    * Socket buffer size = 0 now means use system default
    * Fixed wrong nick being copied
    * [ADC] Fixed automatic reconnect
    * Fixed description for favorite hubs
    * Updated to latest ADC specs, this will break 0.68/0.681/0.6811 queue sources and fav users (for NMDC as well)
    * Fixed a bufferedsocket crash
    * [ADC] Fixed quitting user processing

* Clarified upload speed setting
    * Manual away setting no longer cleared when un-minimizing
    * Search result automatching waits with match until file list is downloaded if auto-matching enabled
    * Slight performance improvement when sending files
    * Fixed an issue with nick names disappearing from hub
    * Added customizable maximum user count when autosearching
    * Changed to open source version unicows for win9x users, perhaps this one will work better for you (see it as a last attempt; if it doesn't work, w9x support will be phased out completely unless someone else solves the win9x issues)
    * Fixed invalid description being sent if hub modifies it
    * Fixed default exit mnemonic
    * Fixed some more crashes
    * Fixed some shutdown issues
    * Updated country database

Remélem végre egy bugmentes verziót üdvözölhetünk :)
  • sipiati
    Koszi.Ennek orulok,mar azt hittem megszunt.A legjobb hub az osszes kozul.
  • HiPPoNaX
    Ha jol tudom vmi problema van a szerverukkel es eppen dolgoznak rajta
  • sipiati
    Sziasztok!

3 napja nem tudok csatlakozni az elite hub-hoz.A weboldalukat sem lehet megnyitni.Ezzel csak en vagyok igy?Ha vki tudja miert irja meg.

Koszi
  • Johnny23
    haligali!

Strong-ot használok, sztetek az normális,hogy ahogy elinditom felugrik a prockohasználat kb. 50-60% -ra ??!

1ébként sztem a 9es stabilabb,nem? nálam a 10es néha fagyizgatott/belassult érrdekes álltalában mikor a winamp-al akartam megyitni egy file-t.-..hmmm
  • Zolcsi01
    már megoldottam
  • Zolcsi01
    kiterjesztésre
  • HiPPoNaX
    a kiterjesztesere gondolsz, vagy arra hogy a felkesz file fileneveben sokszor szerepel a TTHja?
  • Zolcsi01
    Lenne egy kérdésem. Úgy tölt le a DC, hogy plussz betüket ír a még nem befejezzett letöltés mögé. Ezt nem lehet kikapcsolni valahogy??? Vagy lelehet valahogy játszani pl. egy film esetében, mert nem vok biztos benne azt szedem-e amit akarok. Előre is köszi!
  • Max7
    1.5 hete nem dc-ztem :D akkor most beégtem :)
  • keeper2
    Hogy kell a diablora járni, amikor már majd egy hete nem érhető el a szerver? Netán új címük van?
  • Max7
    ha jársz a diablora akkor azért fagy! olvass vissza!
  • HiPPoNaX
    0.674-nel ujabbal nem erdemes probalkozni, a fejlesztok szerint is unstable. Viszont azt hogy nalad a BCDC, a Strong vagy epp a CZDC fog legjobban futni, azt nem fogjuk tudni megmondani, mert nalam pl. az RC10 atomstabil es a CZ fagy, masnal esetleg pont forditva... Gep es oprendszer (ezen kivul idojaras es napfolt tevekenyseg) fuggo a tema, probalkozz, egyik kliens valszeg jol fog menni...
  • Johnny23
    hali!

melyik most a legstabilabb többszálu kliens?? (v. sima dc++?)

Strong 10-est használok,de fagyizik,belassul állandóan!!!
  • dalosmadar
    nem válogatták őket külön, természetes a szelekció :)
  • keeper2
    Miért? Azoknak is kell valahova menni. Ha legalább ők ott lennének, akkor más hubokról eltűnnének :)))) Viszont, ilyen szemszögből nézve a dolgokat, az usb gyökérhubok fejlesztőit vajon külön válogatták erre a feladatkörre??? :)
  • dalosmadar
    a tejszín név azt szimbolizálta hogy a dc krémje jár oda. képzeld el kik járnának a gyökérhubra...
  • keeper2
    Miért? A tejszínhub és létezett jó sokáig. Miért baj az, ha humoros neve van a hubnak?
  • dalosmadar
    nem április elseje van hanem február másodika :o)
  • keeper2
    Mivel igen sokat tesztelek alaplapokat, így naponta sokszor nézhetem végig, amíg a windows felismeri az eszközöket. Aki csinált már ilyet, az tudja melyik az, amiből a legtöbb van, amit egyesével felismer, így jött az ötlet, hogy ha valaki új hubot akarna csinálni, szerintem nevezze el Usb gyökér -nek. Én a névért nem hoznék létre saját hubot, de poénnak tartom a nevet, ha mondhatom, hogy felmegyek az usb gyökérhubra....
  • Max7
    valamire emlékeztem valami ilyesmi mappát archiváltam ki a gépemről :)
  • HiPPoNaX
    potaxa=ptokax
    anno 128 upload savu dslesl/kabellel futtattunk 150-200 fos hubokat (kb 220nal behalt a net), es 100 userig lag se igen volt, ugyhogy ha szorakozni akar, hadd probalkozzon az otthoni gyer feloltesu netjevel is, elobb fogja valszeg megunni azt hogy a gepe nem art ha 24 oraban megy, kulonben a keves user is elpartol ;]
  • rgaby
    nem értem! még soha nem használtam!
    Privi nem volt!
  • Max7
    én teljesen eggyet értek veled!
  • Max7
    keress hubprogikat (y-hub, y-hub, potaxa aszem így irja nevét, verli) sötöb majd keress egy nagysebeségű internetel rendelkező egyént vagy céget (kolis srác vagy t-com adatpark) (min 10megabites kapcsolat az elbír 100 főt kb) majd indicsd el a progit regezz domain nevet vagy egy free aldomaint ami ip alapján átirányít megadsz egykét adatot meg beálítod a hubprogit és készen is vagy!

1megabites netel ne akarj hubot csinálni!
  • Max7
    privi ment!
  • rgaby
    valaki mondja már meg hogy kell a dc-t beállitani.
    az is elég ha a hozzászólás számsát megadod amelyik tartlmazza.
    köszi
  • laliking
    hy all! hubot hogyan tudok létrehozni?
  • keeper2
    Én megnéztem, és tényleg nem volt semmi a leírás mezőben. Erre a megoldás az, hogy a favorites hub-nál a leírás-hoz berakod ugyanazt, így már látszódni fog a hubon, ha felmész. Mindenesetre, mint írtam, amikor kultúráltan, figyelmeztetett az op arra, hogy cseréljek klienst vissza, mert ez hibás, akkor már megtettem, csak azt nem szeretem, ha úgy figyelmeztet, hogy nesze, 3 óra ban, amiért ezt használtad. Na, az ilyentől bepöccenek, és csakazért sem teszem azt, amit ír (parancsol???)
  • HiPPoNaX
    Olvass changelogot, biztos az is el van cseszve :D
  • FleetCommand
    A leírás azért nem látszik, mert a 0.68 bugos. De azt nem értem, hogy a beállított kapcsolattípust hogy lehet elcseszni.. Az jól működik...
  • Szmeby
    Üdv!

Nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem szoktam nézegetni, hogy látszik-e a description mezőm. Másrészt, hiába van minden helyesen kitöltve, ha a kliens rosszul küldi ki. Sok 0.68-at használóval találkoztam, akik szintén jól kitöltötték a leírást, mégse látszódott, sőt még a kapcsolattípust is elcseszte a kliens.
  • Max7
    na ezt ne itt folytassuk mert ez már topik off gyere ide: url