14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• norti
    én meg a dcről, szal arra vártam a választ nem torrentre :D épp azt írtam én is hogy (zárt) torrenten nagyobb fegyelem tartható. feltételezem ők se nyílt torrent oldal. jó ellenpélda viszont erre az endless/skyline a saját szemeteivel és iq-bajnok szabályaival (bár most zárt közösség, de semmivel se jobb a helyzet mintha bárki szabadon regelhetne).
  • keeper2
    Én használtam már egy jó ideig emule-t, de azt kell, hogy mondjam, megvan mindkettőnek az előnye és hátránya is. Dc-nél az a jó, hogy relative sok magyar cuccot lehet találni, míg emule esetében a külföldi cuccokból nagyságrendekkel több van, mint dc-n, ellenben magyarból alig valamicske, lévén, ott nem vagy köteles megosztani semmit (persze, amit te töltesz, azt automatán tölti vissza fel is a gép az igénylőknek, viszont a jellemző magyar mentalitás az, hogy semmit sem akar adni, csak kapni, így nagyon nehéz lesz bármi magyar dolognak elterjednie). Emellett én az emule hátrányának rovom fel, hogy általában csak külön engedéllyen láthatod mások fájl-listáját, ily módon csak célirányosan lehet keresni, kilőve a lehetősége, hogy más, hasonló ízlésű emberek cuccai közt böngészve találj téged érdeklő dolgokat, valamint, ha egybetartozó fájlokat töltenél le (pl. egy mp3 albumot, akkor vagy egybecsomagolt megosztásból tudod (de ki tartja így a gépén, hiszen így ő nem tudja könnyedén hallgatni), vagy minden egyes számot külön kell megkeresned, ami bazira strapás dolog, ráadásul, késöbb még a letöltési könyvtáradból mégegyszer szétválogatni. Ellenben, sokkal hatékonyabb, gyorsabb letöltést biztosít, hiszen már évekkel ezelött is elterjedtek a hírek, hogy a dc túlterhelődött, azt sokkal kisebb user mennyiségre tervezték, már csak foltozgatják, holott egy alapoktól induló áttervezés kellene, hogy a megnövekedett igényeket is kibírja (pl. egy 5000 főt kiszolgáló dc szerver lazán és gyorsabban ki tudna szolgálni 1 millió emule usert), valamint a fake cuccok szűrésére sincs lehetőség dc-ben.
    A torrentről túl sokat nem tudok nyilatkozni, lévén, elég zárt rendszer, be kell kerülni elösször egy torrent oldalra, de mivel az összes magyar állandóan tele van, így csak a kiesők helyére megy, ami mondjuk akkora esélyű, mintha heti egyszer 1:10000 arányú fogadást kellene megnyerned, így még én sem jutottam ilyen helyre be, a külföldieknél megy úgyszintén fennáll, hogy semmi magyar cucc sincs rajta...
  • tomo
    torrentoldalrol beszelt.
    ott kicsit egyszerubb a szűrés.
  • norti
    hány opotok van? mert a mátrixon 5000 usert képtelenség volt 10-15 oppal átvizsgálni és kiszűrni a fake és értelmetlen megosztásokat. ha azt mondod megvalósítható dcn az ilyen, fejet hajtok előtted :D
  • DjDano
    szerintem a DC halálát az elavultság okozza inkább... DC-ről már csak zenéket érdemes letölteni, bár arra meg ott van a Gnutella hálózat...
  • DjDano
    Nagy barom aki opságért pénz ad... na meg a HUb szellemi színvonaláról is sokat elárul ez a szöveg.... mellesleg az opok sehol se normálisak, most már kezdem érteni miért :D
  • tomo
    lassacskan at lehetne terelni a nepet az edonkey halozatra, ahogy az korabban felvetodott.
  • Max7
    ez kicsit durva :D általában kérni szokták hogy támogasd a hubot és ha valaki támogatja annak szoktak opjogot adni!ez azért durva képzelem milyen a hub :P
  • blackgamer
    egy ilyen körüzenetet küld az egyik hub
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "<[•Admin•]Death> Szeretnel op lenni ? havi 2000 ft ert adok op jogot!"

jót nevettem rajta
  • Max7
    már megbocsájs de mi eléggé komolyan szürjük az embereket igaz mi csak 7e-res tagszámot mondhatunk magunkénak de ez bőven elég :P és ha megnézed van 3e tagunk akinek aránya 1 fölött van és van 100 userünk aki aktív az üzenőfalo és a chaten is!
  • norti
    A DC, mint fájlcserélő rendszer lassan már 1 éve hanyatlik. Ez elég jól látható a kliensek lelassult (vagy abbamaradt) fejlesztésén is. Azzal, hogy nagyobb nyilvánosságot kapott és a populárissá vált, az alapelveit egyre nehezebb lett betarta(t)ni. Három éve még normálisan lehetett beszélgetni akár a közösben is, de fél éve, amikor utoljára jártam azon a hubon ahol op voltam, nem mertem megszólalni, nem volt egy normális hangnemű vagy értelmesnek tűnő beszélgetés/kérdés. Most ugyanez történik a torrent oldalakon is, "beszivárgott" az eszetlen "nép", olyanok, akiknek ha a kezükbe adsz 1 millió forintot és azt elszórják 2 perc alatt a legértelmetlenebb módon. Bocs a durva hasonlatért, de ez megy mindenhol. Bár egyelőre a zárt 10-20 ezres közösségekben még egyszerűbb fenntartani a értelem szintjét... A hülyeséggel lehet minden normálisan működő rendszert könnyen megbomlasztani.
  • Max7
    ezért fejeztem be a dc-zést és inkáb onann töltök ahol megbecsülik az embert és ellenörizve van a feltöltés is!
  • keeper2
    Nem vagyok biztos benne, mert elég rég történt, de úgy emlékszem, sbiro az, aki a leghülyéb opok versenyében elég jó helyezést érhetne el. Anno, volt valami gondom a dcvel, és fórumban sbiro volt, aki (szintén kissé bunkó hangvételben) olyan választ adott a problémámra, ami nemhogy teljesen használhatatlan, hanem még az is csak röhögni tud rajta, aki már 1 napnál régebb óta használ dct, akkora ökörség. Ha netán tévednék, és nem sbiro lett volna ez, akkor elnézést tőle, bár nekem elég valószinű, hogy ő volt.
    A logban említett puccos pedig a párja lehetne a versenyen, mert volt pár alkalom amikor olyan hülyeségekért bannolt, hogy így meg úgy van beállítva a dcm, és ez tiltott ott, holott megnéztem, és egyáltalán nem is volt helytálló a ban oka.
    Azért azt szemét dolognak tartom, hogy az ophub log közzétételének díja ban, lévén, sokan (főként opok) gyűjtik a leghülyébb user-ek megnyilvánulásait, weblapra kiírva, stb, hogy mindenki röhöghessen rajtuk, ellenben, az opok hasonló dolgainak megosztása tilos, holott az halmozottan hülyébb, hiszen nekik illene az egészhez érteni. Tehát röhögjünk, milyen hülye felhasználók vannak, de azon ne, hogy netán egyes operátorok méghülyébbek... Persze, meg kell őrizni az op-ok "magasabbrendűségének" látszatát, hogy ők azok, akik mindenhez értenek, és segítenek, ha kell...

Max7-el teljesen egyetértek, eléggé ellustult igen sok op (tisztelet a kivételnek), ez meg is látszik a hubokon, eléggé kevéssé foglalkoznak a hubbal, így jobbra-balra szegik meg a szabályokat (a magyar alap gondolkodás része, hogy miért adjak bármit is, ha enélkül is meg tudom szerezni azt, ami nekem kell, így a felhasználók csesznek a szabályok betartására), míg ha egy op veszi a fáradságot, hogy valakit megbüntessen szabályszegésért, az pedig sok esetben irreálisan magas büntetést kap, holott a többiek, sokkal durvább szabálysegésekkel lazán tölthetnek továbbb. Már láttam rá példát, hogy valakit azért bannoltak, mert a közösben reklamált többször is, amiért egy másik user állandóan megszakította a letöltéseit (kipróbáltam én is, és tényleg helytálló volt, még a megosztásából is kivette, amit tölteni akartam tőle), mégis, a reklamáló lett bannolva, a szabályszegővel pedig semmi nem történt. A legtöbb hubnál már nagyon ideje lenne kirúgni az opok egy részét és új, még lelkes egyénekkel feltölteni (persze ez úgysem történik meg, mert egyrészt az újaknak meg kell tanítani a dolgokat, másrészt, az opok között már kialakul sokszor egy haverság, és ezt nem szakítanák meg a hub érdekében).
    Arra leszek viszont kiváncsi, hogy az ápr. 15.-ei törvényváltozással vajon hány hub kerül majd a valamely digitális alkotás jogai védő szervezetek (direkt nem jogvédőket írtam, mert az nem helytálló, hiszen csak a saját cégeik jogát védik, sőt, sokszor ők maguk is más jogokat szegnek meg vele, helyesebb lenne a "jogi úton érdekvédő" kifejezés) hálójába, hiszen továbbra is lehet majd működtetni a hubokat, de jópár dolgon változtatni kell, illetőleg, minden, amit az opok tesznek, mondanak, az felhasználható lesz a hub ellen is, ha pl. sbiro netán késöbb valami nyilvános hub main-ében kér clonecd .reg-et, az már elég lesz a hub bezáratásához. De olyan furcsaságok is lesznek, hogy pl. "az xy film megosztása tilos" szabály is jól jön majd a hub ellen. Durva idők jönnek...
  • Max7
    Hát ez egy magánvélemény:

a nagy huboknál az opok elustultak szarnak bele az ellenörzésekbe így kurva sok user van aki faságot oszt meg vagy megostja a normális tartalmat de nem tölti fel pl (netlimiter)

a torrent odalaknál meg ellenörizve van minden!

bye: Max7
  • Schwarzenegger
    Sziasztok! Kezdő DC-s vagyok,ma telepitettem a sima DC plus-t.A sebesség csak 2KB/s. Pedig le 66KB föl pedig 13KB-s kábelnetem van.Vagy jobb lenne a StrongDC mivel több szálon tölt?Melyik HUB a legjobb pl. Stallone Rocky letöltéséhez?Minden HUB-ot át kell nézni? Esetleg valaki összehasonlitotta a bittorentes kliens pl.Azureust a DC-vel? Azt is telepitettem.Vagy legyen mindkettő?Akinek van véleménye melyik letöltési mód a jobb,az írjon.Köszönöm
  • FleetCommand
    Leszarom, ha kitiltás jár az ophub logjának a közzétételéért. Nem találom viccesnek, hogy azt hiszi sbiro, hogy kiskirálykodhat.

Ha nem bírja, hogy ugyanolyan hangnemben válaszolok neki, mint ahogy ő hozzám szólt, akkor kapcsolja ki a számítógépét és feküdjön le.
  • FleetCommand
    - [18:54:18] <[OP]sbiro> hali , a clonecdnek mi a regfiléje tudja vki ?
    - [19:06:36] <[OP]FleetCommand> sbiro erre a kérdésre azért nem fogsz választ kapni, mert nem értelmezhető
    - [19:06:55] <[OP]FleetCommand> de ha még néhány ilyent kérdezel, már nem lesz hely az aranyköpéseidnek az ophubunk topicjaiban
    - [19:06:55] <[OP]FleetCommand> :))
    - [19:06:58] <[OP]FleetCommand> :P
    - [19:07:48] <[OP]sbiro> az lett volna a kérdés mi a neve a clonecd regfiléjének
    - [19:08:03] <[OP]sbiro> ha nemtudsz segiteni akkor kussolj inkább
    - [19:09:43] <[OP]FleetCommand> és nyúljak a lábam közé?
    - [19:09:48] <[OP]FleetCommand> ilyenkor ezt kell mondani
    - [19:09:53] <[OP]FleetCommand> a "kussolj inkább" nem a te szöveged
    - [19:09:56] <[OP]FleetCommand> elfelejtetted?
    - [19:10:21] <[OP]sbiro> nem ilyenkor azt kell mondani : hagyd abba a bunkoskodást pls
    - [19:10:25] <[OP]FleetCommand> de ha ilyen bunkó vagy, akkor inkább kösd fel magad
    - [19:10:27] <[OP]FleetCommand> hülye paraszt
    - [19:10:59] <[OP]FleetCommand> amúgy, Puccos is a clonecd-be törte bele a bicskáját
    - [19:11:07] <[OP]sbiro> aki megcsinált tégedet kisfiam lehet az
    - [19:11:10] <[OP]FleetCommand> akkoriban csak 2000 találat volt a keresőbe
    - [19:11:15] <[OP]FleetCommand> most se lehet kevesebb
    - [19:11:31] <[OP]sbiro> van clonecd
    - [19:12:31] <[OP]Janni> Jó estét
    - [19:12:36] <[OP]FleetCommand> szia Janni
    - [19:12:40] <[OP]sbiro> szia
    - [19:12:55] <[OP]Janni> szia Fleet & sbiro
    - [19:14:06] <[OP]King> Na mivan? Vége a müsörnak vagy csak köszönö szünet van? Lesz folytatás vagy kacsolhatok el?
    - [19:14:14] <[OP]FleetCommand> elkapcsolhatsz
    - [19:14:20] <[OP]FleetCommand> sbironak nincs kedve több bunkóságot mondani ma már
    - [19:14:35] <[OP]FleetCommand> nekem meg van jobb dolgom, mint hogy vele foglalkozzak
    - [19:14:46] <[OP]FleetCommand> a topicot már beállítottam, a többi meg nem érdekes :)
    - [19:14:55] <[OP]sbiro> eddig sem kellett volna velem foglalkoznod
    - [19:15:00] <[OP]FleetCommand> [19:14:50] <Verlihub> Current topic is: <[OP]sbiro> tüskevár olvasónaplót keresek // <[OP]sbiro> hali , a clonecdnek mi a regfiléje tudja vki ?
    - [19:15:57] <[OP]FleetCommand> ugyan már... hülyeséget kérdeztél.. imádom, ha hülyéket kérdeznek
    - [19:15:59] <[OP]FleetCommand> és várják választ
    - [19:16:04] <[OP]FleetCommand> mintha megválaszolható lenne a kérdés
    - [19:16:05] <[OP]FleetCommand> :)
    - [19:16:24] <[OP]sbiro> nah huzz innen pls a mai napra
    - [19:16:42] <[OP]FleetCommand> inkább nézz szembe az igazsággal
    - [19:17:22] <[OP]sbiro> elég volt az állandó kötözködésedböl
    - [19:17:44] <[OP]FleetCommand> ugyan.. csak nem bírod a kritikát
    - [19:17:53] <[OP]FleetCommand> és ahogy elnézem, azt sem, ha a tiedhez hasonló hangnemben válaszolnak neked
    - [19:18:08] <[OP]sbiro> ok legyen ugy
    - [19:18:17] <[OP]sbiro> nembirom , föleg ma
    - [19:18:20] <[OP]sbiro> bye
    - [19:18:23] <[OP]FleetCommand> nem baj
    - [19:18:27] <[OP]FleetCommand> nem kérdeztem, bírod-e :)
    - [19:18:44] <[OP]sbiro> is kicking [OP]FleetCommand because: köszi a részvételt _BAN_24h
    - [19:18:44] *** Press the follow redirect button to connect to
    - [19:18:44] *** Disconnected
    - [19:18:53] *** Connecting to nagyophub.dyn.hu:1412...
    - [19:18:53] *** Connected
    - [19:18:53] <[BOT]SystemError™> This Hub is running version 0.9.8c (Thu May 26 13:30:00 CEST 2005) of VerliHub (RunTime:1weeks 4days ).
    - [19:18:53] <[BOT]SystemError™> Banned.
    - <<You are banned and this is a default extra message>>
    Reason: köszi a részvételt _BAN_24h
    Remaining: 23hours 59min
    IP: 87.97.99.248
    Nick: [OP]FleetCommand
  • keeper2
    Van egy elég érdekes hülyesége a bcdc 0.686bx-nek. Alternatívákat kerestem kézzel (elötte kikapcsoltam az automata keresést, hogy ne kapjak visszajelzést, hogy túl sűrű keresés miatt nem teljesítve). Keresés elött azt mondja, van 7 forrása. Keresés viszont csak 5 forrást talál, hozzáadom őket további alternatíváknak, erre pedig már csak 5 forrásom lesz a fájlhoz...
  • Szmeby
    Mivel mindhárom erősen netfüggő program, egyszerre használva őket, lehet hogy nagyobb lesz a kínálat, de a sebesség lecsökken. Ami neked se, és másnak se jó. Egyszerre lehetőleg csak egyet használj, így van a legnagyobb esélyed a jó ebesség elérésére.
    Persze ha gigabites vonalad van, akkor nem szóltam...
  • izb
    Próbáld ki,és meglátod..
  • Schwarzenegger
    Tisztelt segítőtársak!

Kezdő letöltő vagyok! Jelenleg eMule-t használok,pár napja Azureust is.DC++ Strong program amivel HUB-ra csatlakozni hozna több filmet a kinálatba?Tehát 3 rendszer ill. hálózat van? Valamit az eMule ér el,valamit az Azureus a torrent fájlal, és megint más cuccot a DC++ Strong?Van értelme DC ++ Strong még a másik kettő mellé? ÜDV
  • keeper2
    A kedvenc user lista ugyanazért tűnik el, mint a letöltési források. Már nem a nickekkel azonosítják a usereket, hanem egy hash értékhez hasonló kinézetű azonosítóval. Megvan az az előnye, hogy, ha fennvagy te is és a másik ember is ugyanazokon a hubokon, akkor is csak 1 feltöltés fog menni 1 usernek. Én már tapasztaltam, hogy volt, hogy egyszerre 3 feltöltési szálon is ugyanaz a user töltött tőlem, mivel (min) 3 egyazon hubon ottvoltunk mindketten. Valamint, ha valaki eztán átírja a nickjét, akkor nem lesz, hogy a többiek meg örökre várják, hogy hátha majd bejelentkezik egyszer és tölthetnek tőle megint.

Bcdc 0.688-nál miért van, hogy ha egy alternatívára keresek, akkor csak akkor kerülnek be a források a letöltési listámba, ha már lejött a fájl-listájuk? Hiszen azzal, hogy rájuk találtam alternatívaként már bizonyítja, hogy megvan nekik a kívánt fájl. (Nem foglalkozok a lassú források kipucolásával, legyen lassú, ha kell, de legyen minél több forrásom)
  • FleetCommand
    Technikailag a "Közvetlen kapcsolat" és a "Tűzfal kézi portforwardolással" (vagymi) között semmi különbség nincs, csak egy bónusz-lehetőség, hátha így több ember áll aktív módba :)

Valójában három lehetőség van.. "Követken kapcsolat" == "kézi nat", aztán van még a "nat UpNP-vel", és a "tűzfal (passzív)", ami meg a passzív mód
  • blackgamer
    új bcdc++ nem kompatibilis a régi verzióval!
    eltűnt a kedvenc userek listám és ha újat adok hozzá hibával elszáll az egész

jah és "közvetlen kapcsolattal"-ot beállítva is aktív vagyok router mögül
  • keeper2
    Na, mindenesetre megpróbálkoztam a 0.687-el, hát elsőre közel sem olyan jó, mint várná az ember. Kb 2-3 percenként valamiért van egy durván 10 mp-es szakasz, amikor a proci használat felmegy 100%-ra, majd utána szépen vissza a normálisba. Ez teljesen független attól, hogy mit csinálok épp, ha hozzá sem nyúlok, akkor is ugyanúgy felugrik, ellenben, ha a köztes időszakban egy nagy találati számú alternatíva keresésbe kezdek, akkor sem terheli túlságosan le a procit. Bár, a dc fejlesztők fórumán már olvastam tegnap, hogy mások is panaszkodtak ilyenre, tehát nem egyedi eset.
  • blackgamer
    feltettem a 0.686bx bcdc++ klienst, de ennek teljesen más a beállítások->kapcsolat beállításai rész
    átszervezték az egészet
    és hiába rakom a "tűzfal kézi portforwardolással" és adom meg az aktuális ip-t, nem megy a kereső és nem tölt
    miért nem működik?
  • keeper2
    Igen, ez valamelyest járható út, de pl. megjelent valamelyik verziónál már users.xml is, ami csak most nemrég tűnt fel, stb. Viszont, többek közt fleet és még néhányan operátorok is hubokon, így nekik megvannak a megfelelő kapcsolataik, azokon keresztül könnyen el tudnak terjedni a hírek, olyanok is, amikről én csak a net valami rejtett zugában találnék infót. Lehetséges az is, hogy létezik már rá program, ami átkonvertálja egyikből a másikba a forrásokat... erre lehetne mondani, hogy egyszerűen használjunk keresőket, és használok is rendszeresen, csak ahhoz, hogy megfelelő eredményt adjonak ki, megfelelő kulcsszavakat kell használni, és itt van a probléma. De egy konkrét példa: fleet az előző alkalommal rögtön rávágta, hogy nem hiba a források törlése, hanem benne is van a history-jában. Nos, én is elolvastam a historyt, és nem jöttem rá magamtól, hogy az azt akarja jelenteni, pedig tudok angolul, bár, miután ő írta, már rájöttem, hogy melyik sor jelenti a források törlését. Szóval, azért kérdeztem, mert van akinél egyértelmű a válasz, nekem is megvan az az információköröm, amiből adtam már ezen a fórumon sok -számomra teljesen egyértelműnek tűnő- választ, mégis, a kérdezőknek teljesen új volt, nem is gondoltak volna ilyen válaszra...
  • Szmeby
    Letöltöd az új klienst, felteszed egy másik mappába. Elindítod, elkezdesz letölteni pár dolgot, kilépsz. Meglesed az új xml-t, összehasonlítod a régivel, levonod a következtetéseket (lehet, nem lehet, hogyan lehet), és kész. Persze sokkal egyszerűbb megkérdezni, de valószínűleg ő is csak úgy tud válaszolni, hogy bemásolja, hogy mi változott az xml szerkezetében, amit természetesen magad is meg tudsz nézni. Ha meg semmi sem változott az xml-ben, akkor valószínűleg más változott, és elég kicsi az esély, hogy működésre lehet majd bírni.
  • keeper2
    oops, és elfelejtettem én is bóóódog szülinapot kívánni neo-nak, csak mikor már a mehet gombra klikkeltem, akkor vettem észre.
  • keeper2
    Az jó, ha úgy gondolod, hogy megfelelően stabil már ez a verzió, mert nem szeretnék újfent visszaváltani a régire.
    A kérdésem az lenne, hogy mivel törli a forrásokat a letöltésekhez, viszont nekem vannak olyan letöltéseim is a listában, aminek van egy forrása, és az is kb havonta egyszer bukkan fel, tehát, hogyan lehetne megoldani, hogy -akár kézzel editálva az xml-eket-, hogy átjuttassuk a forrást az új verzióba. Mivel az alternatív források keresése ugyan működik, de kb 1-2%-át találja csak meg a valós forrásoknak, én pedig nem tudom minden nap figyelni, hogy vajon beléptek-e eme ritkán felbukkanó egyének, így hogyan szerkeszthetném a listát úgy, hogy át lehessen menteni ezeket?
  • Max7
    isten éltessen sokáig wakeupneo
  • FleetCommand
    Ha jól emlékszem, akkor megjelenésekor a 0.674 is unstable volt.. Habár a 0.686 néhány bug (opcount, stb) miatt valószínű sose lesz "stable"-ként megjelölve, de szerintem egy cseppet sem rosszabb, mint a 0.674.. sőt.. :)
  • keeper2
    Poént félretéve lényegében stabil, bár néhány naponta előfordul, hogy dob egy hátast, és közli, hogy végzetes hiba... akarok-e a fejlesztők oldalára menni. Az az érdekes, hogy ilyenkor is megy a letöltés tovább, csak új kapcsolatokat nem épít ki, ellenben, bármelyiket választom, rögtön bezárja a programot.
    De mint említettem, az az igazán gáz, hogy a legtöbb felhasználónál, ha le akarom tölteni a fájl listáját, akkor csak jelzi, hogy kapcsolódás, de nem kapcsolódik sosem, sőt, még időtúllépést sem szokott kiírni. Ellenben, ha keresésben a fájl lista helyett egy fájlt rakok a letöltési listába, az, mihánt lesz slotja az illetőnek, elindul.
  • Max7
    0.674 már megjelent mikor és tabil :) [poénkodott]
  • keeper2
    Tényleg, igazad van, mindenesetre, én gyorsan vissza is raktam a 0.674-et, mint késöbb megláttam, a 0.686 is még az unstable listában van, úgyhogy sajna még mindig nem éri meg váltani. Kíváncsi vagyok, mikorra lesz végre végleges, stabil újabb verzió, mert eléggé zavaró, hogy a legtöbb embernél nem hajlandó letölteni a fájl-listát a gép, ha keresésből megyek rá.
  • FleetCommand
    A 0.686 nem azért törli a forrásokat, mert bugos, hanem mert módosítva lett néhány olyan fontos dolog, ami a kedvenc felhasználókat és a forrásokat törli (ld: changelog a 0.685-nél megjegyzésként)
  • keeper2
    Felraktam a 0.686-os dc-t, de annak meg úgy tűnik az az első dolga, hogy törli az összes forrást a letöltési sorban. Utánna rá lehet kerestetni az alternatívákra, de a fenének sincs kedve minden fájlnál alternatíva keresésre. Mikor lesz végre használható verzió belőle? Egyáltalán kijavítják a hibákat, vagy csak lecserélik másikra az új verziókban???
  • keeper2
    Az elképzelhető, hogy a kliensek egyszerre csak egy irányban tölthetnek? Egy user akart tőlem tölteni, de nem kezdődött sehogy sem el neki, pedig kapott extra slotot is, ellenben én töltöttem tőle. Újraindítottam a kliensem, és aztán ő kezdett tőlem tölteni, de az én elöbbi letöltésemre azt írta, hogy hiba, nem elérhető, és miután a fájllistáját akartam letölteni, folyamazosan azt írja a töltési sorban, hogy kapcsolódás, de semmi többet nem csinál, viszont privátban közben tudunk beszélgetni.
    A másik probléma, amit mostanában tapasztaltam, hogy nagyon nehézkesen indul meg a letöltés. Még ha valakinek a fájl listáját akarom csak letölteni, akkor is, az esetek 90%-ában csak annyit ír végig, hogy kapcsolódás, netán egyeseknél egy idő után kijön az időtúllépés, másoknál ez sem. Ellenben, ha az időtúllépés kiírásra kényszerített próbálkozást nyomok, szinte azonnal elindul. Ha viszont a sima kapcsolódás kiírásra nyomom, akkor képes egy órát is úgymaradni, hogy kényszerített próbálkozás.
  • Max7
    mit kell azon tudni? ugyan úgy kell beálítani mint a többi klienst nagyából és még magyarosítás is van hozzá
  • zotyesz1967
    ki tudja a Stong DC++ beállitását?