Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...és azokat, akik tippeket adnak a BSA-nak!\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Nyugalom van nagymértékben, mert legkésöbb holnap mennifog rendesen!
Átmenetileg bajok lesznek a dologgal ,de mint mindent ,ezt is megoldjuk.
Már megvan a hely ,csak a gépet átkell tenni!
Addig legyetek türelmesek, legkésöbb holnap este megint egy a Matrix teljes kapacitással!
Üdv
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Leallt a matrix???
Meddig, miert, hogy???
Remelem, hamarosan ujra megy!!!
A -=WISHMASTER=- addig is megy, 2000 usert siman elbirunk!!!
wish-master.no-ip.com:10002
Life is wasted on living!
Sajna nem tudom megnézni miért estem le onnan, ez most azt jelenti bannoltak???
Ez eléggé érdekes lenne, mivel semmit nem csináltam :/

Már csak meg kell találnom a kikapcsolás okát.
Melyik a DC++ legutolsó verziója?

Sokszor kikapcsol magától a gépem, ha hosszabb ideig hagyom futni a DC++-t magában (tehát nem használom másra a gépem, csak letöltésre).
Olyankor elég csak megmozdítanom az egeret, aztán már indul is újra a gép...
1 kérdésem lenne.
4 napja DCzek. A DC++ 0.22-õt használom.
Olyan gondom van, hogy ha kilépek, illetõleg újraindításra kerül a sor, akkor az addig már jócskán letöltött programok bizonyos hányadát újra elkezdi elölrõl szedni.
Miért van ez?
Mi a megoldása, hogy ne csak némelyik letöltésem folytassa, hanem mindet.
A segítséget megköszönném!
Üdv.: Otisz
Köcke
geri

EasyRecovery Professional v6.00.09
Ezzel csináld, vagy hasonló verzióval. Nekem 74 gb-ból mindent visszahozott a multkor!
A Particio Magic Progit meg felejtsd el szerintem ,mert az nagy LAMA dolog lenne ,hiszen azzal semmit sem tudsz kezdeni,max nagyobb kárt teszel benne!
Nem is értem ,miért javasolnak neked ilyen butaságot!?
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
öcsi nyomott neki 1 format c-t
és semmim nincs meg, a hubok-ra meg megyek ha tudok
Fõleg a halakkal!!
Egész hétvégét arra szúrtam el ,hogy a 300 literes akváriumot kitakarítottam.
Holnap meg lesz osztva a benne úszkáló 3 növendék cápáról egy hq divx ha valakit érdekel.

Nagyon köszi elõre is! A kaja nemkell, hogy 12 gb-nyi legyen. Elég a kevesebb is! :o)
Stílszerûen minden user tesz neked a megosztásába kaját ...
De hát mint tudjuk, a börtön hub-on nincs letöltés !
Csak vicc akart lenni ...
A kaja meg egész elviselhetõ, nem á'la carte, de tápláló ... :-)
[email protected]
De tetszés szerint van vagy 3 , ami élõ mailcím.
Köszike
Kissebb bajuk is nagyobb , minthogy a mi kis hubjainkal piszkálodjanak.
De ha odajutok ,ELVÁROM AZ ÖSSZES USERTÕL , hogy hozzon nekem kaját.
(állitólag az nagyon gáz ott)

Inkább egy DC klienst kérek majd floppyra mentve. Mert akkor már ugysem lesz olyan 😊)

Eddig nemtudtam..De majd figyelembe veszem legközelebb. 😊)
<----ezzel tilos ám pecázni!!!!!