14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
Geri_mezeiuser #7391 Valszeg elnyomja a te letöltéseidet egy erősebb kapcsolatú, ezért kéne egy limites dc.. -
#7390 Jah és ha vki látja azt a barna medvét:)) akkor mondja meg neki, hogy KenWood SOS keresi!!!Thx előre is! -
#7389 Ja, oké felfogtam.
De nekem nem az a gondom, hogy tőlem 6k-val töltenek, hanem örülnék ha én is minimum ennyivel tudnék. Vagy túl sokat akarok?
Mert nem hiszem, hogy egy T1-es vagy Kábeles kapcsolattal rendelkező valaki belehalna, ha 0.3k fölé menne a feltöltési sebessége. -
#7388 az a baj hogy itt nem lehet egy sorba irni!:)))) -
#7387 szoveg (Itt van egy:))) -
Geri_mezeiuser #7386 Keresel egy működő DC++-os oldalt onnan letöltöd azt a fajta dc verziót amibe be lehet állítani az upload limitet.. -
#7385 Na most akkor ezt nekem magyarul még1szer plz! :)
Szájbarágósan. Thx -
Geri_mezeiuser #7384 És tarts be minden iratlan szabályt....:)) -
Geri_mezeiuser #7383 Használj limites DC!! -
#7382 Most próbálgattam először a DC++ progit.
Hát elég érdekes.
Mindent faszán beállítok és találtam jópár magyar HUB-ot, rákeresek egy mp3-ra, megtalálom több helyen. Elkezdem letölteni (ISDN-em van) aztán jó gyorsan a kezdeti 4-5 k/s-ről visszaesik 0.5k/s alá és ott is marad. A poén az, hog ymár vagy 8 embertől próbáltam leszedni ugyanazt a számot, mindenkinek kábele volt, vagy gyorsabb, volt akire nem is voltak csatlakozva és mindig ugyanez volt. Egy idő után 0.2-0.3 k/s.
Közben elkezdtek tőlem tölteni egy 700mb-os filmet, az ment 6.8-7k/s-el (ugye ez a maximum ISDN-el kb.) aztán meguntam.
Na most a gond nálam van, vagy szimplán sexőr mindenki és lekorlátozzák a feltöltési sebességet minimumra? Vagy mi a gond? -
#7381 Köszi szépen! -
Geri_mezeiuser #7380 "kick message: uj nev" -
Geri_mezeiuser #7379 Ma kirúgtak, mert - totál - véletlenül kiderült, hogy egyes hubokon más névvel vagyok....oldjátok meg a magyar hubokra vonatkozó golbalreg-et és ha ezt megsértem után tessék csak kirúgni..ja és minden hub szabályzatában legyen benne..hogy "..egy user az összes magyar hubon csak egy névvel blabla.." csak ez egy olyan szabály lesz amit nehézkes lesz ellenőrizni és ettől szerintem nem lesz kevesebb faker-disconnnecter-limit csaló, stb..... -
Geri_mezeiuser #7378 no comment:( -
Tatek #7375 Új hub van felnövő ágban. Ennek a hubnak a célja, hogy egy helyre összpontosítsa azokat az embereket, akik gyűjtik az svcd-ket.
Akinek felkeltette érdeklődését maga a hub, az keresse fel
A címe: svcd-hunhub.no-ip.com
Mindenkit szeretettel várunk
-
Lang #7373 Csak nem Chello-tok van? - nagyon unom h bejön 2-3 oldal és ezenkívül semmi: se DC se netgame se semmi. Szal... magyar szolgáltató ... -
#7372 1 kis net betegeskedés van :( Csomó dolog nem érhető el, nem csak a hubok . Idővel meggyógyul ... -
#7370 +n
-
#7369 nw - ánderkostruksön -
#7367 Cimünk : realspeedy.serveftp.org:1666
Várunk benneteket -
#7365 nah most tudom a jelszavamat be tudok rakni kódot...szóval a #7364-ben emlitett cikk itt van :)) -
#7363 Szia KILL! :)
majd keress meg kérlek ha van egy kis időd!
köszi! -
#7362 SZIASZTOK! Ért valaki a linuxhubprogikhoz? Vagy egyáltalán ismer vmilyet? Mert kéne infó...
Köszi -
Geri_mezeiuser #7361 Nos, fogtam két kis harcsát 50 cm körüliek voltak, elment egy 4 kilkós süllő (sajnos csak rátekeredett a farkára és az utsó pillanatban elengedte, hiába ugrottam utána a vízbe elment, ráadásul az ujjamat a zsinór is csúnyán felsértette) ma egy 1 kiló körüli kövest fogtunk... -
#7358 szia! :)))
jól emlékeztem én a dologra, 3 oldallal ezelőtt.......... Macilaci volt aki bedobott egy linket http://www.terminal.hu/newsread.php?id=23204604034908
szóval itt olvass utána! -
#7357 Emberek segítsetek!!!!
ki emlékszik még..... volt itt egy hozzászólás és egy link a p2p vírusokról...... mi volt az a link?????????????? -
#7356 hol találta meg a vírusölő?
-
#7352 egyre több értelmes társunk van :))) -
#7350 de ezt beírod a publikus hublista címsorába, kiad egy pár magyar HUBot http://dcinfo.tx.hu/hungaryhublist.config -
#7349 pótold a maradékot és álmod valóra válik :))) -
#7348 Hi. Most kezdem tölteni a vinyóm, még csak 7 giga a megoszható cuccli. Addig hova menjek, míg matrixra nem tudok? -
pcg #7347 más tipp? -
#7346 tolakodj, az a jól bevált módszer :))) -
#7345 pcg milyen sorban szeretnél előrekerülni? :))))) -
pcg #7344 Hello!
Nem ismertek valamilyen módszert arra, hogy előrébb lehessen kerülni a sorban? -
#7343 Fájlcsere miatt felfüggesztett műegyetemisták
-
Vizigyík #7342 Új HUB: Jackass-HUB, elérhető a jackass.dyn.hu ill a jackass-hub.no-ip.com -ról is. Minimum megosztás 500 MB! Mindenkit szívesen várunk! -
marcedli #7341 http://index.hu/tech/jog/bmep2p/ -
#7340 Hmm nem is tudsz horgászni:))) Ugyse kapnak a halak a kukacodra.)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
#7339 a legokosabb amit tehetsz :)))) amúgy jó ötlet, elgondolkozom én is egy hétvégi csukázáson! hétfőn refárálás ki mit fogott :))))