Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek....vagyis lehet kérdezni a pergetõ horgászattal kapcsolatban mindent, halat ne kérjetek tõlem.
Bruce Lee
no ez rég volt már.. 😊

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek.
DC info: http://dchun.go.ro / http://matrix-network.sytes.net
DC szabályzat: http://dchun.go.ro/elements/addresses.htm
Magyar hublista: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
Nemzetközi hublista: http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config
Jaj skacok ne csak a frissítés címû gombot nyomkodjátok, hanem írjatok is valamit...
Ne haragudjatok..
Megöltem a topicot???
Hétvégén voltam horgászni, de nem fogtam semmit , mert pecázni sem tudtam rendesen a hülye hideg szél miatt, ugyanis az utolsó spiccek a felhordott víznek köszönhetõen simán befagytak és meg sértették a monofilzseneget, ami el is szakadt.....
Remélem a jövõ hétre lesz jó gépem, mert most per pill az sincs, szép lesz az idõ, müxik a passzív keresés, stbstb...
wakeupneo
Geri még nem mert nincs visszakapcsolva.
Azon vagyunk ,hogy menjen. Ha megy itt szólok ugyis! Tartsatok ki addig!

T: MINUS 144 HOURS

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

Apropó müxik már a passzív keresés a Mátrixon??
Bruce Lee
Örülök hogy egyetértesz (remélem Fufuka meg KO-li is), folyt.köv. ott 😊
wakeupneo
Irtam neked a szobádban mert innen teljesen jogosan kivagyunk tiltva a balhézásal kapcsolatban!
Bruce igazad van! ******************* SORRY mindenkitõl

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

Bruce Lee

No, azt hiszem ezek a lenti részek már teljesen feleslegesek, gyerekesek, nem méltó hozzátok és abszolut nem valók a topicba! Én személy szerint nagyon sajnálom hogy idáig fajult a vita az OP-ok között, de ez már nem állapot amit itt csináltok.. 😞
Gondolhatnátok a userekre is, akik ide betévednek. Le merem fogadni hogy már nem is mernek tech. jellegû kérdéseket feltenni, vagy már nem látják értelmét..

Menet közben nyilt még topic ahova ezt lehet folytatni, az OP-okat szídó részen pl. tökéleseten ON lesz ez tartalom - csak nem a userek, hanem majd ti szapuljátok egymást.

Sorry srácok, de ettõl az üzenettõl felfele minden, ami nem a fórumhoz tartozik, vagy csak akár halvány nyoma lesz egymás fikázásának - szó nélkül törölve lesz (a további vitát megelõzendõ). Valahogy véget kell ennek vetni, és úgy látszik ti nem tudjátok ezt megtenni.

Akinek nem tetszik, mailben reklamálhat bármikor.

További jó (és fõleg nyugodt) DC-zést kívánok mindenkinek!

DC OP fketelista - szerintem folytassátok itt, ide való ez az egész
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1043701612

DC GUMISZOBA FUFUKÁNAK
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1044907053

További fórumok nyithatók a témában, egymásnak, 3. félnek:

Gumiszoba
http://www.supergamez.hu/forum.php3?cat=6

wakeupneo
Na látom ennyi volt...eddig birtad ki szó nélkül 😊))))))))))))))))
Valóban aztmondasz amit akarsz, CSAK NE HAZUDJ MÁSOKNAK!
Próbáld meg már...egyszer talán sikerül 😊)))))))))))))))))))))))))))))
Mert ha VALÓS dolgokat állitasz rólam ,akkor biztos nemkerekedik ki vita a mondandódból.Na de mint tudjuk EZ NEM IGY VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak nevetek rajtad ,de komolyan, és még sokan teszik ezt. 😊))))))))))
Olyan vagy mint egy gyerek! (Bi-bi-biiiii ezt én mondtam hamarabb, és társai megnyilvánulásaid.)
És te mondod nekem hogy gyerek vagyok? ehehe 😊))))))))))))))))))))
Mondtam már: Fejezzük be és ne baszogassa senki se a másikat! Azt nemértem ,hogy eddig én kibirtam. NEKED MIÉRT NEM MEGY? Ez valami feltünési viszketegség nálad?

wOlkOw™
Halika ko.li én lagalább tudom ki vagy (nem neo)

egy rövid info..átlépte a balinko hub a 600 usert

Ko.Li volt szerencsém megkapni azt a logot de ha nem haraxol nem kommentálom (teszem a dolgom tovább)
egyáltalán nem örültem neki de aki írta biztos így látja..aki meg olvasta majd eldönti..én már asszem túlléptem ezeken,hogy írogassak meg telefonálgassak(igaz eccer megprobáltam)

a balinko hub szépen halkan meghúzodva halad az útján(ha ott az a pár user elfogad)meg még két kedvenc hubomon elfogadnak mi lehet a bajom??
semmi..ha meg valaki privibe bújva próbál engem bemocskolni semmi másnak nem tartom...egyszerüen jellemtelennek...sorry ha túl offtopicra sikerült
wakeupneo
Nagyon helyes! Köszike! Már éppen ideje volt.
Csak nemtudom , hogy mennyire tünik fel neked, hogy az ÉN NICKEM sárgán villog! De ha ilyen jól elvagy látva ismerõsökkel, akkor utánnanézhetnél, hogy az IPék mennyire egyezhetnek! Tudod én FÖLDI halandó vagyok, nemugy mint TE, és én napi 8 órás melóbol élek! Napközben kicsit érdekes lenne, ha otthon ülnék és a lábam és egyéb testrészeimet lógatnám!
Na errõl ennyit!
Örülök, hogy leszállsz rólam a fórumban, de remélem, és nagyon ajánlom, hogy a jövöben is igy legyen . ÉS NEM CSAK A FÓRUMBAN! Én nemugatok rólad ,de te is fogd be velem kapcsolatban az agyalásaidat, MERT HAZUDSZ!
Köszike.

wakeupneo
Nemtudom mivan a kutyákkal 😊 Lemaradtam.

wakeupneo
Tudod mi benned a hányás?
Hogy velem beszélgetsz, miközben nemis vagyok gépközelben! De nagyon élvezem a Topic visszaolvasását! Cuki.
Én pedig mint mondtam, nemfenyegettem senkit! Megteszem a megfelelõ lépésket és majd meglátjuk ki nevet a végén!
Az pedig, hogy te magadra veszel dolgokat ,csak azt bizonyitja, hogy valami vaj van a füled mögött!
A nekem irányult mondandódat pedig NEKEM is ird, és nekem azokra a dolgokra válaszolj ,amik mellet az én nevem van. Nemteljesen világos számomra mirõl is beszélsz!?
Nincs mit rendeznem veled. Telefonon sem kell hogy beszéljünk, mert az az emberekkel való kapcsolattartásra szoktam használni! Mondtam , hogy szakadj le rólam. Meg a témáról is! Nemhiszem, hogy ez olyan nagykérés. Vagy igen?

1netező

Légyszi ne idebenn...
Bruce Lee
Mi van a kutyákkal? 😊)
Dogs rulz 😊))
wakeupneo
Persze! Csak itt már ettõl többrõl van szó!
Mert olyan emberek keveredtek ide, akik arra élveznek el, hogy másokat basztassanak!
Ennek meg asszem véget is vetek ,még igy a közepe felé.

Nem unjátok még, bakker? Egész egyszerûen ne reagáljatok egymás írásaira, tudjátok, az okosabb enged...
Csori
Szia Delegate !
Nekem nincs ilyen problémám, mégis arra kérlek, h ha összerakod akkor küld át nekem lécci e-mailbe [email protected] címre .
Ha engem keresnek ezzel kapcsolatba akkor tudjam továbbküldeni .
Elõre is köszönöm .

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

wOlkOw™
nézd meg az oldalt

INFO

a hubon a record 518 user !!!!!!

Címünk változatlanul balinko.no-ip.org:10001

"*"Balinko"*"The Ultimate DC HUB

EMAIL: írjatok ha bármi gond lenne !!!
wakeupneo
A fórum éppen attól volt szép ,hogy TE nemirtál bele.Megtaláltad a helyed ,a GUMISZOBÁBAN ,amit csináltam neked.
Nem fenyegetés volt, csak szóltam. Csak közölni akartam, hogy az illetõ zárja be az ajtót és ablakot, és mindig nézzen a hátamögé!
Sajnálom, hogy ez idáig fajult, de ugylátszik degenerált emberek nembirnak magukkal. Majd teszek már róla ,hogy bebirja fogni az illetõ a nagy pofáját! Undorító amit csinál.
És milyen furcsa, hogy éppen TE szólaltál fel ezzel kapcsolatban! Miért is? ehehe
Szóval. Nem fenyegetés volt, csak figyelmeztetés. És hidd el, hogy tartom is a szavam.
A rákos daganatot eltávolítom a DC-rõl. Mivel másképp nemmegy, majd erõszakkal teszem azt!
Az mge, hogy hogyan teszem az éndolgom.

wakeupneo
Nah kérem. Akkor a mai naptól ( a hallottak és látottak alapján ) kissé hangnemet és módot fogok válltani emberekkel (?).
Ugyanis elég durva dolognak tartom, hogy ebben a közösségben emberek azzal szórakoznak a pöcsük helyett, hogy másokat ,akik esteleg tesznek is a userekért, baszogassanak, és azon legyenek hogy minnél inkább bemocskolják õket a degenerált agyalásukkal.
Mert esetlegesen más nézeteket vall az illetõ ,mint õ maga!
Az, aki ma este engem és hozzám közelálló személyeket szapult MÁSNAK a hátam mögött, annak ezuton is üzenem, hogy a következményeket majd az ÉLETBEN,nem a neten viselheti.
Úgylátszik ez lesz majd a megodás egyes degenerált , rákos daganatok eltávolitására a dc-n is.
Hát alkalmazzuk.

a windows a gát...szarrá eszi a procit...
hülye kérdés egy kivülállótól aki még az életében nem használt DC-t (nem is akar, csak érdekli)

szal, mi a gát 1200 user felett, a szerver sávszélessége, a program szar hálózatkezelése, a program nagy gépigénye szerverszinten vagy az userek hülyesége?

GRATULA!!!!

nagyon tetszik az ötlet, bár lehet hogy én magam nem fogok tudni jönni...

mindenesetre mindent bele, és csak így tovább!!!
zzzthunder
Szerintem lenne rá igény, és elõre is köszönet érte azok nevében akiknek kell.
wakeupneo
Hehe...én csak örülnék neki ha annyian lennének nálad is mint nálam.
Az lenne a legjobb ha minden hubon kb 800 user üldögélne..
Az még idálisan normális szám.1000 felett nemnagyon kontrolálható a dolog.

kergeegér
A Waterwave hub a mai napon a másfél hónapos fennállása óta elõször elérte az 5TB összmegosztást. (reszkess Neo... )
Az operátorok nevében is megköszönöm mindenkinek aki hozzájárult ahhoz,hogy elértünk idáig.

A napokban körbenéztem számos európai hubot és bizton állíthatom ,hogy az itthoniak rendelkeznek a legtisztább és legrendezettebb megosztásokkal ami elsõsorban köszönhetõ a magyar hubok operátor csapatainak.
Minden elismerésem az összes operátornak kivétel nélkül mert nélkülük nem itt tartanánk.
Úgyhogy sok sikert kívánok minden magyar hub üzemeltetõjének és operátor csapatának.

Ennyi lenne s*ggnyalásnak tûnõ szöveg ,bár én nem annak szántam. 😊))

ßY€ !

jah igen: waterwave.no-ip.org 😊

Neo légyszíves tegyél be engem is a nyilvános hubok listájába.
a Hair-Hub cimei
hairceg.no-ip.org hairceg.sytes.net hairceg.dyn.hu
1 GB a min shared
56k, Isdn 1slot/hub /max 2slot/
dsl, chello 3slot/hub /max 9slot/
cable 3slot/hub /max 15 slot/
lanT16slot/hub /max 30slot/
lanT3 8slot/hub /max 40slot/

ezer köszönet Hair_ceg
wOlkOw™
http://balinko.freeftp.org

Alex a jó dolog nagyon jó volt köszi

a ROSSZ meg még jobb rullla kellemesen megleptél 10000000000x köszi

BoGár
Akkor mi a baj?
wOlkOw™
http://balinko.freeftp.org

köszönjük a gratulát minden lehetséges!!!!
Heti 1 restart,atomstabíl hál istennek...
Csori
Gratula !

Remélem meg se álltok a limitetek teljesítéséig

Demon
Ez meg mi? Regisztrált lesz/lett a KOLI?

*** Kapcsolódás koli.sytes.net...
*** Sikerült a HUBhoz kapcsolódni
This hub is running version 1.0.25 of the NeoModus Direct Connect Hub Software.
This hub is for registered users only.
*** A kapcsolat megszakadt
Bandee_
This hub is for registered users only (KOLI) ???
Szükség van erre? vagy csak ideiglenes!?
wOlkOw™
nézd meg az oldalt

JÓ ESTÉT......(info)

Átléptük ma az 500usert várunk továbbra is mindenkit szeretettel.....

Köszönjük😊)))
Demon
Mi van a KOLI -val ????

*** Idõtúllépés
*** A cím nem elérhetõ
*** Idõtúllépés
*** Idõtúllépés
*** Idõtúllépés
Kocsó
t

Köszi az infot, azokat a beállitásokat megtalálaltam már régebben de sajna nem ment a dolog. Irtam is neki, de nem válaszolt. Megtennéd, hogy mail-ben ([email protected]) vagy ICQ-n (120703830) megkeresel? Mert van egy csomó "online" kérdésem

Elõre is köszönöm, hogy segitesz... Megmentheted vele az "álmatlanságomat"

wakeupneo
wOlkOw

Van egy jó meg egy rossz hírem számodra. Majd elkéne mondanom. Csak nemtudom melyikkel kezdjem.

Ehhez meg annyit, hogy akinek nem inge....
Ehhez csak annyit, hogy igaza van!!
Csori
Megkeressük rá az alkalmat , és leisszuk magunkat abba a füstös kocsmába rendesen

Az userek télleg hamar visszataláltak hozzánk, hála a jól mûködõ segítõinknek, akik nem sajnálták az idõt és hirdették a kényszerült címváltozást
Még1X köszi mindenkinek aki ebben közremûködött, a B-Team OPjai nevében .

wOlkOw™
oké... nem felejtem az ajánlatot....
egy jó sörözés füstös kiskocsmában
nagyon rulla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ami meg azt illeti Csori cimbi hamar
visszaállt a 600-700 user úgyhogy semmi baj
televagytok újra 😊)))

Címünk változatlanul balinko.no-ip.org:10001

Kocsó
Hi All!

Ért itt valaki a delegate nevû progihoz? segitene nekem beállitani? (www.delegate.org)
mert azzal állitólag http-s porton lehetne használni a DC-t. mivel sajna nálunk le lett tiltva a DC meg a Kazaa meg minden portja...

=======================================================================================================================

T -nek

légyszi segits nekem a lentebb emlitett problémám megoldásában...
nagyon de nagyon hálás lennék
és persze nem csak én hanem rajtam kivül egy csomó emberke, aki itt nálunk a koliból már a CS, Wolf szerverekre sem tud felmenni a letiltott portok miatt...
elõre is köszi

" Sajna még mindig nem tudtam egyik HUBra sem felmenni. Valószinû már nálunk a proxy-n letiltották az összes létezõ portot (kivéve amik szükségesek pl. a ICQnak vagy az IE-nek)
Esetleg a 0.22-es DCben lévõ SOCKS módot kellene kipróbálni csak azt meg nem tudom, hogy hogyan és mire kell beállitani."

Csori
A dolog nem 1Xû a távolság miatt, de összehozzuk
Mindenesetre köszönjük neked wOlkOw, és mindenkinek aki segített nekünk ezzel kapcsolatba .
Természetesen mindenféle segítséget köszönünk, de most ez a legaktuálisabb . Jól keresztbe tett nekünk a no-ip .

wakeupneo
Na ezt most olvastam végig elõször! Ehhh.
Na ez a LOL! Most esik csak le mi is áll benne!

wOlkOw™
Jóestét....én ma már soxor beírtam a balinkora
a b-team címét én sok sört kérek Csori......
Jól dolgoztam:....😊))))

Címünk változatlanul balinko.no-ip.org:10001 ( a Port kötelezõ ne hagyjátok le