Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matya007
Sziasztok!
Nem tudjátok miért van az hogy ha elinditom a dc++ akkor nem tölti le a hub listákat, legalább is nem talál semmit. A cím be van állitva, és reggel még müxött. A hiba az én készülékemben van?
THX

Egyszerü vagyok mint a barna szar

Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

[OP]MaciLaci
THX!!!!

Life is wasted on living!

...ja, ez lemaradt:

http://dcinfo.tx.hu
Sziasztok!

A DC InfoSzerver oldalán DC++ kliensek, keresõ programok, HUB programok feltéve. Akit érdekel, látogassa meg az oldalt! :-)
Milyen elavult dolog már ez a DC++...már vannak visszavonult OPok!
[OP]MaciLaci
Jaja, Huuray nyufszinak!!!
Azert faszenen meg megsuthetjuk, nem? 😊))))

KenWood
GRAT Maci!!!!
De sztem Nyufszinak special thx!!!Nekünk is Q segített!!
Pörköltöt már nem csinálunk belöle!😊))))

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!

[OP]MaciLaci
Remelem hamarosan megoldodik a problematok!!!!
A wish ma delutan lepte at a 800 usert!!!

KenWood
..::::SPEEDY HUB:::::....
Mindenkit várunk szeretettel újra!Reméljük szerveres probléma megoldódik!!Addig is gyertek!!

>>>>>>>>speedy.dyndns.info:1666<<<<<<<<<<<<

Aki tud valakit akinek linuxos szervere van keresse az opokat!!Thx
4ever SPEEDY!!!

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!

[OP]Stormbird
Megint egy ujnap. Megint egy rosszhir, már orvosoljuk a problémát ugyhogy hamarosan megint üzemkész a Matrix. Köszönjük türelmeteket. The Matrix Team
Sziasztok!

Folyamatosan frissül a DC Információs Szerver oldala! Látogassátok és várom az ötleteket, anyagokat az oldal hasznosabbá tételéhez.

http://dcinfo.tx.hu
De lenne még vmi akkor nem is ez a problémám:
Settings/Downloads/Public Hub List URL

na ide beírtam a magyar hublitát mégse látom a "HUB"ok fülön.
Be van állítva hogy belépéskor mutassa a hubokat. (nem a kedvencek)
Egyébként bármely hubra tudok csatlkaozni (Mátr, dchu, speddy ,stb.) és (: chatelni 😊
Magyar HUB lista: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
Külföldi HUB lista: http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config
Egy buta kérdés:

Ahova be kell írni a default hun hub ltát az most mi????

köszi

vagyis most mit kell beírni???
[HUN]PAStheLoD
windows tûzfalat kapcsold ki! ált. segít

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Hello!
Én a DC++-t használtam még rendszer újratelepítés elõtt.Most is szeretném használni,viszont amikor sikeresen csatlakoztam a hub-hoz,senkihez sem tudok csatlakozni!
Az IP be van állítva.
Mi lehet a baj??

Elõre is KÖSZI!!

[OP]MaciLaci
0.18UP, 0.2, 0.211.......

[OP]MaciLaci
Szioka!
Valszeg nem a script bugos!!
Jajj, rajottem, ki vagy😊)))
hihi!!
A kick mostmar nalunk is tempban, vard ki!!!

[OP]MaciLaci

[OP]MaciLaci
A sajatomon neo!!!!!!!
nem vagy up-to-date!!!!!

VinylToy
Szeretném megkérdezni, hogy be lehet-e állítani ezt a programot hogy m.helyi proxy mögül is tudjak letölteni? Ha igen hogyan, köszi a segítséget elõre is! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Ebi-HUB! A DCHUN-t és a DCINFOT én kezelem. Gyorsabb és egyszerübb ha nekem küldöd az adatokat.

Emlékeztetõül: [email protected] vagy [email protected]

Thx! 😊))
Sziasztok!

Köszönöm a jelzést a DC Információs Szerver hibájáról! A probléma megoldva, de sajnos ez változásokat hozott. A DCI Server elérhetõsége az alábbiakban változott:

Weboldal: http://dcinfo.tx.hu
Info: [email protected] Subject: info
Hublist: [email protected] Subject: hublist
DC kezelése: [email protected] Subject: dchowto

A weboldalon megtekinthetõ a lekérhetõ információk listája.

Elérhetõség, javaslat, hibajelzés, html formátumú anyag beküldése:
[email protected] vagy [email protected]

Az oldalon hamarosan elérhetõvé teszem az általam magyaritott DC++ programok.

Köszönöm a megértéseteket, és bocs a hibáért!
*** Nem tehetek róla! :-) ***
Kocsó
Sajnos ennyi volt a DC itt nálunk:

"BMENET hírek, újdonságok - 2003. február
2003. február 23.
Peer-to-peer file sharing tilalom
Az EISzK sokáig próbálta elérni, hogy a Mûegyetem felhasználói csak legális tevékenységekhez használjanak peer-to-peer file sharing programokat. Sajnos ezen probálkozásaink idáig nem jártak sikerrel. Ez arra kényszerített, hogy betiltsuk az ilyen software-ek használatát.
2003. március 3-tól tilos peer-to-peer file sharing programokat és protokollokat használni a BME hálózatán. Az addig hátralevõ egy hét lehetõvé teszi annak, aki legális tevékenységhez használta a p2p technológiát, hogy más megoldást keressen helyette. Amennyiben március 3. után p2p software-t fedezünk fel valmelyik mûegyetemi számítógépen, úgy annak a gépnek a hálózati forgalmát legalább 2 hétre kiszûrjük.

Peer-to-peer file sharing
Leírás
A BME számítógép-hálózatán 2003. március 3-tól tilos a peer-to-peer file sharing programok és protokollok (BearShare, Direct Connect, eDonkey, FastTrack, Gnutella, KaZaA, Morpheus, Napster, WinMX, stb.) használata.
Az eddigi tapasztalataink szerint a Mûegyetem hálózatán a felhasználók ezeket a software-eket leginkább olyan anyagok (film, zene, software, kép) közzétételére használják, melynek a felhasználóhoz kerülése vagy a közzététele sérti a szerzõi jogot. Olyan alkalmazásról nem tudunk, amely indokolt a Mûegyetem hálózatán, és nem oldható meg peer-to-peer file sharing helyett más technológiák (pl. HTTP, anonymous FTP) használatával.
Szûrés
A peer-to-peer file sharing software-t használó számítógép teljes IP forgalmát kiszûrjük. A forgalom szûrése a problematikus software eltávolítása, majd ennek az eseménynek az EISzK-nál történõ bejelentése után 14-20 nappal szûnik meg."

Info by

http://intranet.bme.hu/bmenet/hirek/200302.html#1

&

http://intranet.bme.hu/bmenet/filter/p2p.html

***************************************************************************************************
Na aki ezek után még vitatja a LOTR 2-es ügyet azt megfejelem.

Ui.: szomorú szivvel lassan búcsút veszek itt mindenkitõl. Majd csak a ide a Fórumra nézek be ezután 😞((

Lenne egy javaslatom: azoknak az üzeneteit, akinek a gazdájuk nem regelt nevet használ és nem egyezik meg a név a DC-én használt névvel, ne vegyük figyelembe...vagyis tegyünk úgy, mintha ott sem lenne...hamar le fognak szokni az álnevezgetésrõl...remélhetõleg.

üdv
geri

UI: Neo a mezei user kifejezés ügyében: elküldöm a számlaszámomat!
Tudom senkit sem érdekel, de..szal a hétvégén voltam pecázni, nem fogtam semmit, ellenben simán összeszedtem egy klassz kis megfázást..ha egy szép leány kéri szívesen "megosztom" vele.
wakeupneo
Nem akarok baszakodni ,de hány hubon mérted? 😊)))

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

[OP]MaciLaci
Nomad!!!
Tobbszor probaltam neked mailt kuldeni, de a daemon visszadobja😞(((
Megtenned, hogy dobsz 1 mailt, ahova irhatok neked?
THX!!!!

Emlékeztetõül...
Még mindig üzemel a Direct Connet Information Server szolgáltatás...

Küldj egy levelet a [email protected] címre, amelynek tárgy sora tartalmazza a

HUBLIST
vagy
INFO

sort. A "HUBLIST" utasításra megkapod az ismert magyar publikus hubok listáját. Az "INFO" utasításra pedig a DCI Szerver szolgáltatásait. Van weboldala is.... http://dcinfo.sytes.net

Várom a HUBoktól a szabályzatukat (lehet htmlben is) és beteszem a szerverbe. A levélcím: [email protected]

További jó "böngészést"!
[OP]MaciLaci
Fufu, azt igertem, hogy 500nal ujra, de :::
<19:08> > *!* New user count record: 700!
Koszike minden usernek!!!
wishmaster.no-ip.com

Klon
nézdd csak meg, hogy mi van a piros betûs szöveg alá írva !

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

ÁjjLe BoBBi
sziasztok....a dc++ t honnan tudnám leszedni ?

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Randal
Hali!
ha van OP errõl a HUb-ról az mondja má meg nekem hogy miért vagyok bannolva!!!

sze.no-ip.biz

BoGár
Szóltok, ha lehet már menni??
Hali all! Neo! Mennyiért vesztegetnek egy T3-at manapság, ha szabad érdeklõdni? Privizz, ha gondolod! Thx

[OP]Stormbird
Nem intézte el senki! Technikai probléma amit már orvosolnak a fiuk. Még egykis idõ és megint jo lesz minden!
[OP]Stormbird
Hello minden MATRIX user-nek. Aprobb technikai probléma merült fel. Már dolgozunk a problémán hamarosan megint üzemkész a MATRIX Hub köszönjük türelmeteket! The Matrix Team
wakeupneo
Nagyon köszi...hmm.
Vettünk T3 at a hubnak. Megoldottuk köszi.
A B-team-nek kell hely! Azt segitsetek megoldani.û

Ha valaki tud helyet neki ,nagyon megköszönném, ha megkeresne!
thx

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

wakeupneo
Aki nyitott az új dolgokra ,az tekintsen ide:

http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1045950937

Fiuk, lányok, DC userek, OPok!

Nem tudom, meddig kell még ezt a csontot rágni. Akárki próbálkozott, az egy gusztustalan és görény ember(?) volt. Pont, ennyi.... Nem kell ezt tovább füzögetni. Nem jött be a dolog.

...és valóban... ez a fórum nem erre jött létre. Vagy esetleg a DC világa errõl szól? Mindenki névtelenül irogat, köpköd, ködösít? Nyissatok egy újjabb fórumot, és intézzétek ezt a dolgot ott.... Itt pedig foglalkozzunk azzal, amiért létezik EZ A FÓRUM!!!! Esetleg már elfelejtettétek, miért jött létre?

Furcsa...meggyõzõdésem volt, hogy itt értelmes, segítõkész emberek gyülekeznek, akik segíteni szeretnének a DC-t használóknak. Tessék ezt tenni. Kérlek benneteket....
meg lehetne kérni egy MODERÁTORT hogy az efféle beszologatásokat törölje a listából???? mert ezek nem igazán helyén valoak

itt inkább arról kéne beszélni hogy hogyan segítsük egymás érdekeit a dc világában.

KÖSZI
ratatatatata NEM NEKED SZOLT hanem azon operátoroknak akik valszeg azért dc-znek hogy minden usert készséggel segítsenek kitartoan nap mint nap 24 orán keresztül

És Most meg akarok kérni minden egyes hub tulajt és annak segédkezõ operátorát hogy legyeünk büszkék arra hogy operátorok vagyunk és a userek érdekét nézzük nem pedig a hadakozást.
Remélem ezt minden op kollégám meg tudja érteni és magára nézve kötelezõvé teszi.
Mert minden HUB legfontosabb eleme a USER fogjátok már fel!!!!

Nem pedig a másik operátor feje és más egyébb szerve!!!

Mi lesz igy a DC-közösséggel????

Ez nem box ring és nem foci meccs azt a tvben kell nézni.

wakeupneo
****************************************************************************************************

"Szerintem itt abbakéne hagynotok ezt a szart!
MC neked meg, hogy van jogod hozzá ,hogy rágalmazd a hubot és az OPjait? Szerintem visszavehetnél ebbõl kicsit. Köszi.

A további találgatások és a vita elkerülése végett most elmondanám kb mi is volt a SOTE-n!
Az ottani egyik rendszergazdit ,aki nekünk a helyet adta ,felhivták ,hogy az ottlévõ gépeken azonnal szüntesse meg a Direct Connect müködését!
Vagy ellenkezõ esetben nemkell bejönnie melozni holnap!
Szó sem volt arról, hogy a gépeket vagy minket kibasztak volna onnan, hanem itt egy egyenesen irányitott dologról van szó ,ami konkrétan a Direct Connect ellen volt elinditva.
A gépeink maradhattak, csak a DC-t kellet leállitani rajta. ENNYI.
Nemértem mi ebban a kurva bonyolult?
Valószinüleg, hogy ennek megvan a maga oka , de elöbb-utobb az is kiderül majd .
Belehet fejezni a témát! Ha valamiben biztosak leszünk ,azonnal tájékoztatunk mindenkit, és megtesszük a megfelelõ lépéseket is , ha ez egy konkrét ember cselekedete lenne!
Addig meg asszem meddõ ez a baromság!
Na csillapodás, az a jó mindenkinek."

****************************************************************************************************

Ezt csak úgy, azért ,hogy itt is kilegyen irva ,mi is történt.

wakeupneo
JÓ...
KÖZKIVÁNATRA ,mert az itteni irások ugylátszik nem eléggé világosak emberek számára!

ITT NEM HUB/HUB ELLENTÉTRÕL VAN SZÓ!
A KOLINAK VALÓSZINÜLEG SEMMI KÖZE A MATRIXAL TÖRTÉNT DOLGOKHOZ!

Remélem mindenki összetudja tenni a betüket, szépen sorba!
Normandia nemtudom kicsoda ,és azt sem mire illetve kire gondol.
Ehez a MATRIXnak semmi köze.

REMÉLEM KURVÁRA VILÁGOSAN IRTAM LE.

Kár ezen lovagolni. A BSAnál nem csupa hülyék vannak. Biztosan van köztük, aki ismeri a DCt. Mint írtam lejjebb marha könnyen be lehetne kasznizni mindannyiunkat. Csak épp rohadt nagy port verne fel a dolog, ha lecsuknának egy csomó embert, akiknek a nagy része diák. Pont.
[OP]MaciLaci
Orommel jelentem be, hogy a -=WISHMASTER=- es a DCHU fuzionalt!!!!!
Tovabbiakban a wish szervererol fut az egesz!!
Ezuton is szeretnem nyufszi munkajat megkoszonni, es remelem, hogy ez a fuzio minden user elonyere valik!!!!

dchu1.kicks-ass.org:6666
wishmaster.no-ip.com
wish-master.no-ip.com:10002

mindharom cim hasznalhato!!!!

Tovabbi jo chatelest!!!!

2XP
Az jó lesz ... A kolin sok dolog nincs fenn 😞

wakeupneo
A jövöhéten mennifog...vagyis onnantól kezdve...TARTSATOK KI EGY KICSIT