14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• welt
    kedves mikron

az a helyzet övé a hub:)
    esetleges panaszaiddal kénytelen vagy hozzá fordulni:))
    bár kétlem hogy ok nélkül lettél kirakva,már ha ez a gond ,javaslom anyázások elkerülése végett keresd meg a waterwaven.
    üdv

ja és az nw-terra mindenkit szeretettel vár(és a neue welt is!! ) ,bár a min share még mindig 60 gb:)
  • Mp3Pintyo
    Bár a programban ha megnézed csak 0.243-at ir ki :)
  • Mp3Pintyo
    Ha még nem tudnátok megjelent az új DC++ kliens.
    DC++ v0.25
    A www.mp3portal.hu ról le tudjátok tölteni.
  • zaki
    köszi
  • welt
    szal van egy uj hub 60 gb a min share:)

várunk mindenkit szeretettel:)
  • FaTaL eRRoRs
    trollcave.sytes.net
  • Harder
    hanyolni=hanyagolni :)
  • Harder
    Ez részemről csak ötlet volt, bevállalni a megvalósítását nem tudom :( 2 honlap vitele nem kevés munkával járna, valamelyiket hanyolni kéne (idő hiányában) - amit nem szeretnék. De ha erre tényleg van igény az OP-ok részéről, úgyis megcsinálják, ha meg nem, ötlet mehet a kukába :)
  • Geri_mezeiuser
    Jó étvágyat Mindenkinek!!!
  • Geri_mezeiuser
    Rajtam semmi nem múlik, amúgy sem sokat számít a véleményem
    Inkább keresd meg az összes működő hubon az operátorokat és őket kérdezd meg személyesen.....amúgy jól hangzik...
  • [OP]MaciLaci
    ismersz:))) aki 9 elott felkelt, az nagy magus:DDD
    Keress meg ma delutan!
    (Vagyis probalj:))))))))))))) )
  • Harder
    Jóreggelt mindenkinek :)

© Geri_mezeiuser
    igazad van, tényleg nem kell a nyilvánosság a DC-nek. Ezért is merem azt mondani, hogy a fórummal mindenki jól járna, mert itt az SG-n szerintem mondhatjuk, hogy eléggé előtérben van. "A programok beszerzése" elég látogatott, és a topic mindig főlapon van, sok esetben az első 10-ben. Ehhez ha hozzávesszük azt az adatok, miszerint naponta kb 25000-en jönnek a fórumba, azért elég elgondolkodtató... Az érdekesség kedvéért rákerestem Google-ban a "Direct Connect site:.hu"-ra, az eredmény: 2970 találat.

Ezért is tartottam jó ötletnek a fórumot, kisebb látogatottság, összeszedett tartalom, a fórum működését gyakorlatilag mi szabályozzuk, nem függünk semmitől és senkitől. Ráadásul én még azt is javasolnám a HUB tulajoknak, hogy érdemes lenne megfontolni egy összefogott DC-s portált, hírekkel, leírásokkal, letöltéssel stb.. amit egy független személy felügyelne (én Nomád-ot javasolnám), de tartalmilag az egészet közösen csinálnátok. Mindenki csak nyerne vele, kevesebb helyen lenne róla szó, összefogná a közösséget, a felhasználók könnyebben megtalálnák az infókat (howto, faq stb.), az új HUB-oknak könnyebb lenne az indulás, ha bármi gáz van egy pillanat alatt akár lezárható az egész, akár kivehető tartalom stb.. millióegy előnye lenne a mostani helyzethez képest. A portált véleményem szerint más tartalomtól teljesen függetlenül kéne csinálni, szóval se nálam, se Mp3Pintyónál se mittudoménkinél ne keveredjen más jellegű tartalommal, pont a függőségek elkerülése végett.
    A portál felületét olyan formában kellene megcsinálni, hogy kezelése mindenki számára egyértelmű legyen, vagy adott esetben könnyen elsajátítható. A ismert nuke alapú (postnuke, php-nuke stb.) portálok szerintem jó felületek lennének, sokan ismerik a kezelését, van hozzá support stb..

Ez csak egy ötlet, de talán nem egyből elvetendő.. :)
  • welt
    nem reklámozok semmit csak elhintem:)
    van egy uj hub ahova a beugró 60 gb...
    akit érdekel megtalál:)
  • KenWood
    flash-hub.dyndns.info:1666
    wish-hub.no-ip.com:10002

Jah és egy kis zene:) flashradio.dyndns.info:8000
  • KenWood
    Én kerestelek Medve, de nem voltál online te dög:)))))
    JAh mi veled vagyunk a jóban:DDDDCsak majd te is legyél velünk!:))(Ha érted mire gondolok):))
  • Fufuka®
    Ez nem a dc-é reklámozását jelenti, hanem egy lehetőséget ahol minden hub áttekinthető módon egymás melletti fórummal rendelkezik! Ráadásul olyan jogokkal amelyekben a saját elveiket tudják érvényesíteni a saját hub fórumjukra! CSAK a SAJÁT fórumjukra! és ez benne a kulcs mondat!
  • Fufuka®
    Igen valóban volt ott moderátori jogom, de csak próbából! Azonban határozott kérésemre még tegnap este vissza lett vonva!!!!! És a jövőre nézve is erősen tartózkodom bármilyen lehetőségtől, hogy a közös dc- fórumba akár én akár más dc-ben érdekelt ember moderáljon! Vagy korrekt módon indul, és halad ez a dolog, vagy már az alapoknál el van rontva, és megint egy embereket megosztó felesleges dolog készült el!
  • TAMÁS_19!!
    SZevasztok.
    Sok sikert az új fórumhoz nekem is tetszik:))))
    Eztszeretem amikor olyan dolgot csinálnak ami még nemvolt, és persze itt nemlessz az hogy sunyi módon kimoderálnak egy-két beszólást a fórumon mondván egy illetékesnek nemtetszik.
  • Geri_mezeiuser
    Khm..én speciel Dentroval értek egyet, jobb elkerülni a túlzott nyilvánosságot...még anno Neo kérte az egyik startlapos szerkesztőt,hogy vegye ki a DC++ infós oldalt...szóval más az ha a gúgl 6-7 találatot dob ki, mintha 50-60 magyar oldalt..de amúgy jó ötlet, remélem lesz külön echte useres fórum is...
  • Harder
    Nagyon köszönöm
    Én most lassan elteszem magam, jóéjt mindenkinek, holnap folyt köv.
  • Harder
    Nem tévedtél, átmenetileg tényleg oda raktam be aki tesztelni akarta a moderátori jogokat :)
    Jóéjt neked is :)
  • wOlkOw™
    Köszönjük a fórumot minden tiszteletem a tied:))
  • WeReSt
    Tudom, tudom, de úgyemlékszem egy ideig úgy volt, hogy páran máris kaptak moderálási jogot az általános dc részben, ezért is szóltam. Lehet, hogy tévedek, akkor szíves elnézéseteket kérem!

Ezt a témát zárjuk le ezzel a ponttal==> .

A lényeg az, hogy mostmár minden rendben van.

Jóéjt mindenkinek!
  • Harder
    Szia :)
    Sok sikert kívánok Neked is :)
  • Fufuka®
    Természetesen a huboknak csak a saját hub fórumukhoz van moderálási joga! a közös dc-fórum az szűz marad!!!! pártatlan és dc-é független emberekre marad a jog! nem is jó az ha el tudnak tünni hozzászólások! a saját hubfórumán meg a hubok moderátorai a saját elvük és mércéjük szerint oldják meg a moderálást! ez így tiszta és korrekt! és a fórum rendszere miatt jól látható minden fórum moderátora! így nem kell senkinek sem gyanakodni idegenkezüségre!
  • Harder
    Köszi :)
    Az általános résszel kapcsolatban teljesen igazad van, nemrég pont amiatt ki is kerültek onnan a moderátorok :)
  • Harder
    Szia!
    Köszi a véleményt, minden jól jön :) nekem személy szerint semmi bajom egyik fórummal sem, egyszerűen csak próbálok valami olyan dolgot összehozni, amivel hozzájárulhatok én is a DC-s élethez. :) Az itteni helyzetnél azért "kicsit" több lehetősége lenne/lesz mindenkinek, akármilyen minőségben is látogatja a helyet. :) Most bármi továbbit írnék ezzel kapcsolatban, úgy tűnne, mintha Rátok akarnám tukmálni a helyet, úgyhogy inkább befogom a számat :) Aki szeretné használni az megteheti, én amit tudok segítek és próbálok hozzátok igazodni.
    A fórumot meg természetes hogy sehol nem reklámozom, a honlap indulása óta ez volt az első eset hogy beírtam valahova, ezen a jövőben sem akarok változtatni, mert tudom hogy mennyit árthat a nagy nyilvánosság (itt az SG-n vajon mennyien láthatják? ;))
  • zaki
    mi a Wishmaster, és a Flash Hub-nak a másodlagos címe?
  • Mp3Pintyo
    A fórum ötlete már réges rég felvetődött és folyamatban is van. Az Mp3Portal adna otthont a a DC-nek is. Jelegnleg csak a rovatok neveire varok amint megkapom oket mar hozza is adom a Forumhoz. Az mp3portal.hu -t gondolom eleg sokan ismeritek :)
    Nemcsak forum van hanem mar most is vannak ismertetok letoltesek, hirek amiket a HUB uzemeltetok tudnak pl bekuldeni, stb...
  • WeReSt
    Sziasztok! Én örülök, super ötlet ez a fórum dolog! Így már 3 lesz, de nem baj! Viszont egy negatív hozzászólásom lenne a dologhoz! Semmiképpen nem szabad, nem ajánlatos moderátorokat berakni az általános dc-s részbe, pontosabban csak a hubok külön témájába szabadna rakni a hubok operátorait moderátoroknak! A dolog egyszerű! Szerintem mindenki észrevette, hogy itt bizony nem mindig ilyen nyugis a dolog, sok vita szokott lenni! Milyen lenne az, ha egymást kezdenék el bosszúból "csipkedni" a moderátorok és folyton kitörölnék egymás beszólásait? Ezért szerintem az általános dc részbe ne rakjatok moderátort. Különben tényleg tetszik az ötlet, csak ez az egy bajom van az egésszel.

További sok sikert a fórumhoz Harder!
  • [OP]MaciLaci
    De asszem ertedded, hogy mire mondtam:DDDDDDD
  • [OP]MaciLaci
    Ti vagytok elmaradhatatlan tarsaim a joban:DD
    KW a webbel mi van mar?
    Izeltel megkersni.... (neked volt eddig surgos:)) )
  • Nomád
    Sziasztok!

A DC Info sokáig hallgatott, de a mai nappal egy igazi csemege érkezett.

HUUUURRRRÁÁÁÁÁ.....

A DC InfoSzerver Letöltési Zónájából letölthető a PtokaX 0.3.2.5 AshCan pre-relase verziója!!!!

Have nice day! ->

...és annak aki elfelejtette a címet: http://dcinfo.sytes.net és http://dcinfo.tx.hu

...ja...és ott is van Fórum!
  • KenWood
    MAci azért ne túlozzz!:))
    Önerő..:))Egy flash redirect is kellett hozzá:)))
    Meg nyufszi áldatlan jó szive!:))
  • Dr.Bilagit®
    Bocsi ez kimaratt http://b-team.tx.hu
  • Dr.Bilagit®
    Itt nézd meg hátha többre mész
  • DarkHorSe
    sziasztok a fenti link nekem nem műxik... és a dchun.hq.hu ról tudok /tam/ csak már az se jőn be..szal mi lett vele és valaki egy dc-vel foglakozó oldalt tudna mondani ? magyart persze.. előre is thx.
  • Harder
    Most egy kis időre off vagyok, haza kell mennem, de este jövök, addig nagyon kellemes du-t mindenkinek :)
  • Harder
    Mint mi/ki? :)
    ha mint felhasználó, akkor regisztrálni kell egyet
    ha a HUB-odat szeretnéd a fórumon látni (és moderálni is szeretnéd), akkor akár mailben ([email protected]), akár itt csak írd le hogy mi legyen a név (cím, mint pl. a "Direct Connect - általános fórum") és alatta a szöveg.

Este ahogy hazaértem (mindjárt indulnom kell, vége a gályának:D) mindent leírok részletesen. :))
  • Fufuka®
    nézem . köszönöm!