Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudjátok miért van az hogy ha elinditom a dc++ akkor nem tölti le a hub listákat, legalább is nem talál semmit. A cím be van állitva, és reggel még müxött. A hiba az én készülékemben van?
THX
Egyszerü vagyok mint a barna szar
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
http://dcinfo.tx.hu
A DC InfoSzerver oldalán DC++ kliensek, keresõ programok, HUB programok feltéve. Akit érdekel, látogassa meg az oldalt! :-)

Azert faszenen meg megsuthetjuk, nem? 😊))))
Life is wasted on living!
De sztem Nyufszinak special thx!!!Nekünk is Q segített!!
Pörköltöt már nem csinálunk belöle!😊))))

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
A wish ma delutan lepte at a 800 usert!!!
Mindenkit várunk szeretettel újra!Reméljük szerveres probléma megoldódik!!Addig is gyertek!!
>>>>>>>>speedy.dyndns.info:1666<<<<<<<<<<<<
Aki tud valakit akinek linuxos szervere van keresse az opokat!!Thx

4ever SPEEDY!!!
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!

Folyamatosan frissül a DC Információs Szerver oldala! Látogassátok és várom az ötleteket, anyagokat az oldal hasznosabbá tételéhez.
http://dcinfo.tx.hu
Settings/Downloads/Public Hub List URL
na ide beírtam a magyar hublitát mégse látom a "HUB"ok fülön.
Be van állítva hogy belépéskor mutassa a hubokat. (nem a kedvencek)
Egyébként bármely hubra tudok csatlkaozni (Mátr, dchu, speddy ,stb.) és (: chatelni 😊
Külföldi HUB lista: http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config
Ahova be kell írni a default hun hub ltát az most mi????
köszi
vagyis most mit kell beírni???
Én a DC++-t használtam még rendszer újratelepítés elõtt.Most is szeretném használni,viszont amikor sikeresen csatlakoztam a hub-hoz,senkihez sem tudok csatlakozni!
Az IP be van állítva.
Mi lehet a baj??
Elõre is KÖSZI!!
Valszeg nem a script bugos!!
Jajj, rajottem, ki vagy😊)))
hihi!!
A kick mostmar nalunk is tempban, vard ki!!!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Emlékeztetõül: [email protected] vagy [email protected]
Thx! 😊))
Köszönöm a jelzést a DC Információs Szerver hibájáról! A probléma megoldva, de sajnos ez változásokat hozott. A DCI Server elérhetõsége az alábbiakban változott:
Weboldal: http://dcinfo.tx.hu
Info: [email protected] Subject: info
Hublist: [email protected] Subject: hublist
DC kezelése: [email protected] Subject: dchowto
A weboldalon megtekinthetõ a lekérhetõ információk listája.
Elérhetõség, javaslat, hibajelzés, html formátumú anyag beküldése:
[email protected] vagy [email protected]
Az oldalon hamarosan elérhetõvé teszem az általam magyaritott DC++ programok.
Köszönöm a megértéseteket, és bocs a hibáért!
*** Nem tehetek róla! :-) ***
"BMENET hírek, újdonságok - 2003. február
2003. február 23.
Peer-to-peer file sharing tilalom
Az EISzK sokáig próbálta elérni, hogy a Mûegyetem felhasználói csak legális tevékenységekhez használjanak peer-to-peer file sharing programokat. Sajnos ezen probálkozásaink idáig nem jártak sikerrel. Ez arra kényszerített, hogy betiltsuk az ilyen software-ek használatát.
2003. március 3-tól tilos peer-to-peer file sharing programokat és protokollokat használni a BME hálózatán. Az addig hátralevõ egy hét lehetõvé teszi annak, aki legális tevékenységhez használta a p2p technológiát, hogy más megoldást keressen helyette. Amennyiben március 3. után p2p software-t fedezünk fel valmelyik mûegyetemi számítógépen, úgy annak a gépnek a hálózati forgalmát legalább 2 hétre kiszûrjük.
Peer-to-peer file sharing
Leírás
A BME számítógép-hálózatán 2003. március 3-tól tilos a peer-to-peer file sharing programok és protokollok (BearShare, Direct Connect, eDonkey, FastTrack, Gnutella, KaZaA, Morpheus, Napster, WinMX, stb.) használata.
Az eddigi tapasztalataink szerint a Mûegyetem hálózatán a felhasználók ezeket a software-eket leginkább olyan anyagok (film, zene, software, kép) közzétételére használják, melynek a felhasználóhoz kerülése vagy a közzététele sérti a szerzõi jogot. Olyan alkalmazásról nem tudunk, amely indokolt a Mûegyetem hálózatán, és nem oldható meg peer-to-peer file sharing helyett más technológiák (pl. HTTP, anonymous FTP) használatával.
Szûrés
A peer-to-peer file sharing software-t használó számítógép teljes IP forgalmát kiszûrjük. A forgalom szûrése a problematikus software eltávolítása, majd ennek az eseménynek az EISzK-nál történõ bejelentése után 14-20 nappal szûnik meg."
Info by
http://intranet.bme.hu/bmenet/hirek/200302.html#1
&
http://intranet.bme.hu/bmenet/filter/p2p.html
***************************************************************************************************
Na aki ezek után még vitatja a LOTR 2-es ügyet azt megfejelem.
Ui.: szomorú szivvel
lassan búcsút veszek itt mindenkitõl. Majd csak a ide a Fórumra nézek be ezután 😞((
üdv
geri
UI: Neo a mezei user kifejezés ügyében: elküldöm a számlaszámomat!

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Tobbszor probaltam neked mailt kuldeni, de a daemon visszadobja😞(((
Megtenned, hogy dobsz 1 mailt, ahova irhatok neked?
THX!!!!
Még mindig üzemel a Direct Connet Information Server szolgáltatás...
Küldj egy levelet a [email protected] címre, amelynek tárgy sora tartalmazza a
HUBLIST
vagy
INFO
sort. A "HUBLIST" utasításra megkapod az ismert magyar publikus hubok listáját. Az "INFO" utasításra pedig a DCI Szerver szolgáltatásait. Van weboldala is.... http://dcinfo.sytes.net
Várom a HUBoktól a szabályzatukat (lehet htmlben is) és beteszem a szerverbe. A levélcím: [email protected]
További jó "böngészést"!
<19:08>19:08>
Koszike minden usernek!!!
wishmaster.no-ip.com
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ha van OP errõl a HUb-ról az mondja má meg nekem hogy miért vagyok bannolva!!!
sze.no-ip.biz

Vettünk T3 at a hubnak. Megoldottuk köszi.
A B-team-nek kell hely! Azt segitsetek megoldani.û
Ha valaki tud helyet neki ,nagyon megköszönném, ha megkeresne!
thx
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1045950937

Nem tudom, meddig kell még ezt a csontot rágni. Akárki próbálkozott, az egy gusztustalan és görény ember(?) volt. Pont, ennyi.... Nem kell ezt tovább füzögetni. Nem jött be a dolog.
...és valóban... ez a fórum nem erre jött létre. Vagy esetleg a DC világa errõl szól? Mindenki névtelenül irogat, köpköd, ködösít? Nyissatok egy újjabb fórumot, és intézzétek ezt a dolgot ott.... Itt pedig foglalkozzunk azzal, amiért létezik EZ A FÓRUM!!!! Esetleg már elfelejtettétek, miért jött létre?
Furcsa...meggyõzõdésem volt, hogy itt értelmes, segítõkész emberek gyülekeznek, akik segíteni szeretnének a DC-t használóknak. Tessék ezt tenni. Kérlek benneteket....
itt inkább arról kéne beszélni hogy hogyan segítsük egymás érdekeit a dc világában.
KÖSZI

És Most meg akarok kérni minden egyes hub tulajt és annak segédkezõ operátorát hogy legyeünk büszkék arra hogy operátorok vagyunk és a userek érdekét nézzük nem pedig a hadakozást.
Remélem ezt minden op kollégám meg tudja érteni és magára nézve kötelezõvé teszi.
Mert minden HUB legfontosabb eleme a USER fogjátok már fel!!!!
Nem pedig a másik operátor feje és más egyébb szerve!!!
Mi lesz igy a DC-közösséggel????
Ez nem box ring és nem foci meccs azt a tvben kell nézni.

"Szerintem itt abbakéne hagynotok ezt a szart!
MC neked meg, hogy van jogod hozzá ,hogy rágalmazd a hubot és az OPjait? Szerintem visszavehetnél ebbõl kicsit. Köszi.
A további találgatások és a vita elkerülése végett most elmondanám kb mi is volt a SOTE-n!
Az ottani egyik rendszergazdit ,aki nekünk a helyet adta ,felhivták ,hogy az ottlévõ gépeken azonnal szüntesse meg a Direct Connect müködését!
Vagy ellenkezõ esetben nemkell bejönnie melozni holnap!
Szó sem volt arról, hogy a gépeket vagy minket kibasztak volna onnan, hanem itt egy egyenesen irányitott dologról van szó ,ami konkrétan a Direct Connect ellen volt elinditva.
A gépeink maradhattak, csak a DC-t kellet leállitani rajta. ENNYI.
Nemértem mi ebban a kurva bonyolult?
Valószinüleg, hogy ennek megvan a maga oka , de elöbb-utobb az is kiderül majd .
Belehet fejezni a témát! Ha valamiben biztosak leszünk ,azonnal tájékoztatunk mindenkit, és megtesszük a megfelelõ lépéseket is , ha ez egy konkrét ember cselekedete lenne!
Addig meg asszem meddõ ez a baromság!
Na csillapodás, az a jó mindenkinek."
****************************************************************************************************
Ezt csak úgy, azért ,hogy itt is kilegyen irva ,mi is történt.
KÖZKIVÁNATRA ,mert az itteni irások ugylátszik nem eléggé világosak emberek számára!
ITT NEM HUB/HUB ELLENTÉTRÕL VAN SZÓ!
A KOLINAK VALÓSZINÜLEG SEMMI KÖZE A MATRIXAL TÖRTÉNT DOLGOKHOZ!
Remélem mindenki összetudja tenni a betüket, szépen sorba!
Normandia nemtudom kicsoda ,és azt sem mire illetve kire gondol.
Ehez a MATRIXnak semmi köze.
REMÉLEM KURVÁRA VILÁGOSAN IRTAM LE.
Tovabbiakban a wish szervererol fut az egesz!!
Ezuton is szeretnem nyufszi munkajat megkoszonni, es remelem, hogy ez a fuzio minden user elonyere valik!!!!
dchu1.kicks-ass.org:6666
wishmaster.no-ip.com
wish-master.no-ip.com:10002
mindharom cim hasznalhato!!!!
Tovabbi jo chatelest!!!!