14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Nomád
    Sziasztok!

Megjelent az oDC++ 5.2-es verziója, amelynek angol és magyar nyelvű verziója letölthető a Letöltési Zónából!

Have nice day!
  • Non@meTheHunter
    Haliho.
    Helyzetjelentés a Nonamecelebs hubrol : Mostantol áttértünk X-Hubra hogy több usert tudjunk fogadni.
    Aki tud jöjjön.
    Linkhubok jelentjezését várjuk.

nonamecelebs.no-ip.com
  • Geri_mezeiuser
    őő mennek most a hubok??
  • Geri_mezeiuser
    Mi törpént??????
  • welt
  • FaTaL eRRoRs
    endless.no-ip.com
  • welt
    üdv

info:

a neuewelt - hub megszünt illetve szétvált.

van helyette:

luna-hub /min_1 gb / op: welt,the3x

nw-terra min /60 gb / op:welt,gipsz

Harcosok kl-(H)-ub /min 3gb/ op:nfs,giorgio,merlin

az nw szellemisége megmaradt mind három hubon,mindenkit várunk szeretettel...
  • Geri_mezeiuser
    Persze, hogy tudod: a download listában megkeresed az a filét és a jobboldali ablakban jobb gombot nyomsz rá és a legfelső parancs (search alternate) aztán kiválasztod a neked legszimpatikusabb egyént....
  • Geri_mezeiuser
    A kérdés melyik részére válaszoltál???? Zaki
  • zaki
    persze.ha jól tudom akkor a beállítások/haladó/átirányítások automatikus követése ->ezt jelöld be
  • welt

hát nem semmi az szentigaz....
  • Bruce Lee
    nm :))
  • Nomád
    Köszi Bruce! ....felborultam, amikor olvastam....no comment! ;)
  • Bruce Lee
    Nomád megírta a honlap címét is, és azt is hogy a honlapon hol van.. :)
  • Nomád
    Sziasztok!

Az új limites LuDC++ letölthető a DC Info Letöltési Zónájából. Sajnos nem sikerült teljes mértékben leforditani, de ettől függetlenül érdemes kiprobálni az extra dolgai miatt. Ugyanott kintvan a DC++ 0.25 angol és a DCN++ 0.25 magyar kliens is.

Ha elfelejtettétek volna: http://dcinfo.sytes.net, http://dcinfo.tx.hu
    ...ÉS ÚJ CÍMEN IS: http://dcinfo.dynu.com

Have nice day!
  • KeKKSZike
    Melyik a legújabb verzió és honnan lehet letölteni?
  • Non@meTheHunter
    Haliho.
    Helyzetjelentés a Nonamecelebs hubrol : Mostantol áttértünk X-Hubra hogy több usert tudjunk fogadni.
    Aki tud jöjjön.

nonamecelebs.no-ip.com
  • TAMÁS_19!!
    Oké világos .
  • PB@ro
    © RadyR : A HUBlista elérését (akarmi.config) a settings/downolads/public hubs list URL-hez kell beírnod. A következő Publikus hublista frissitéskor már onnan veszi .

HUBlisták :
    http://dcinfo.tx.hu/hungaryhublist.config
    http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config
    http://b-team.tx.hu/hungaryhublist.config
  • DarkHorSe
    mija mátrix ip-je amire csatizni lehet.. mert a listából nem műxik.
  • Bruce Lee
    NFS, Tamás
    A tiétek nem azért került át oda mert "olyan" volt, hanem mert ha itthagyom, akkor egyrészt itteni válaszadásra ingerelte volna [HUN]Rathero-t, másrészt mivel a hozzászólása innen eltűnt, a tiétek előzményét vesztette, ott viszont látszódik hogy normálisan kezeltétek le a dolgot.
    De kicsit módosítottam a linkeken, remélem így már egyértelmű lesz mindenki számára mi miért került át :)
  • TAMÁS_19!!
    Miért enyémbe volt? egy anyázót próbáltam lecsillapítani és kérni hogy az illetékes OP-al PM ben rendezze a konfliktusát.))
    De ha ezt gumiszobába kell tenni akkor lelke rajta.
    No comment
  • nfs
    Bruce spec az enyémben nem volt semmi sértő, de mindegy. Csak nehogy azt higgye már valaki, hogy bunkó voltam!!!
  • Nomád
    Sziasztok!

A DC Infoszerver Letöltési Zónájában megtalálható a DCN++ 0.25-ös magyar kliens, egyedi ikonokkal! Hamarosan érkezik egy új, limites kliens, amely a LuDC++ névre halgat...

Have nice day!
  • TAMÁS_19!!
    heheehh
  • TAMÁS_19!!
    válasz itt található
  • Bruce Lee
    A "kultúrált" hozzászólásoknak inkább "gumiszoba"-ban a helye.
  • nfs
    válasz itt található
  • nfs
    Mi volt a problémád, mert ebből nemigazán derült ki! Talán ezejket az alapdolgokat elmagyarázhatnád nekünk is :)))
  • Geri_mezeiuser

• YMan
    hogy lehet kicsit korlátozni a feltöltési sebességet? nagyon lehal a letöltés ha belehúznak tőlem a letöltésbe? Nem is akarok sokat lefogni, mit ajánlotok adsl nél mennyi a minimum hogy ne korlátozzam túlzottan és mégis lefelé jöjjön rendesen?
  • RadyR
    Bocsi, atomlama vagyok en a dc-s temahoz, de talan nem akkora hulyeseg a kerdesem:
    ez a .config file milyen dc proggihoz van? A sourceforge-os DC++ba hogyan tudom en ezt belepreselni? Koszi elore is.
  • Non@meTheHunter
    Haliho.
    Aki tud jöjjön.

nonamecelebs.no-ip.com
  • TAMÁS_19!!
    szerintem kúltúráltabban is ellehetne ezt intézni,nem itt a fórumon anyázással meg gecizéssel, ez nem a DEDÓ.Keresd meg az Op kolegát és PM ben írd le a panaszaidat, ne itt,de ha itt teszed akkor kúltúráltabban ha lehetne.
  • RangeR
    Szevasztok.Egy kis info kellene.Hogyan lehet azt beállítani (vagy mivel kell),hogy a tőlem letöltő személyek ne lehessenek gyorsabbak drasztikusan,mint amennyivel én töltök? Állandó eset,hogy töltök egy file-t,60kB/s-el jön mondjuk tartósan az 50%-a,utána anélkül,vagy valamilyen szabad-slot változás lenne annál,akit töltök,hirtelen lemegy a sebesség 1-2kB/s-ra,és úgy is marad,akár 3 nap múlva próbálkozva is.Aztán valaki tőlem kedz tölteni,azonnal elkezdi tépni a cuccot 20-40kB/s-el,ami pedig nekem eddig jött,az mind lecsökken 1kB/s alá.Olyankor már nem nagy kedvem van fellépni.Ez állandó eset,minden nap ez van.Hogy lehet ez ellen tenni valamit,hogy legfeljebb feleződjenek a sebességek? Köszi a választ előre is,mert elég amatőr vagyok a DC++ területén.Különben a DC++ legújabbat használom,0.25,ma szereztem meg.
  • Fufuka®
    bocsi....... vak vagyok!!!!!! :))))))))))))
  • Fufuka®
    Ha netán a problémát is hozzáírod akkor valószínűleg sok segítőkész emberrel találkoznál!!!
  • Fufuka®
    Urak! a napokban egy kedves net kolléga egy igen jó lehetőséget adott minden hubnak! kéretik használni, és a usereknek hírdetni hogy hol van a saját fórumotok! akkor elkerülhetőek lesznek az ilyen és hasonló...... csak kimondottan egy hubra vonatkozó ügyek! az ilyeneket ott saját zárt formában tudnátok elintézni! sérelem.... pró- és kontra módon, anélkül hogy másokat megbontránkoztatnátok!
    a cím.... http://www.gyik.com/forum/index.php
  • Nomád
    Sziasztok!

A DC InfoSzerver oldalán a DC++ 0.25, eredeti, angol verziója. Hamarosan érkezik a Nomad féle verzió is.

Have nice day!
  • marcedli
    hmmm®:-)))