Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem húztam fel magam, ez még a nyugodtság jele volt, amit ott olvashattál <#smile>
A nem látszó leírásért nem kaphattam volna bant, mivel látszott mindegyik hubon, mivel pont ezért beírogattam egyesével a favorites hubokban, ahova kapcsolódtam.

Max: én webes felületrõl levelezek, mindenesetre, már heti 1-2 reklám is soknak számít, viszont az is igaz, hogy amelyik külföldi levelezõ szerverrõl kapok egy ilyet, akkor ott az egész szervert tiltólistára teszem, így van tiltva kb 40 szerver, de mivel ismerõsök úgy sem használnak ilyen, még általam is teljesen ismeretlen külföldi szervereket...

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Max7
nyugi a viagrások már betalálták az összes e-mail címem! sõt nem gyõzöm az outlokban a szabályokat hozzáadni de a dc-n mindig elolvasom nagyon sok mindent találtam már ot is ami nem oda való volt de bajom nem eshet ha napi 10 rekit elolvasok (hubrekiket átugrom)

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

pe205
Nézd hajlamos vagyok én is hirtelen reagáni dolgokra,vesztem én már itt össze Fleet-el is meg másokkal is de valahogy lerendezõdõtt mindig a dolog......a 3 orás bannra visszatérve ha nem a 0.68-ért kapod hanem azért mert nem látszott a Leirásod.....akkor sem lennél nyugodtabb....mindenkinek lehet rossz napja ugyhogy ne huzd fel magad semmi értelme<#wave>

Ha annyira szeretsz reklámot olvasni, akkor miért találod ezt soknak???? Elég, ha pár spammer megtudja a címedet, és pár hét múlva már napi pár száz levélbõl is szerezheted a sok hasznos infót 😊 Pl. hasznos lehet megtudni, milyen áron vehetsz viagrát, mûbránert, egyéb gyógyszereket, ingatlant, hitelt, hol hallgathatsz meg millió webrádiót, illetve, ha már úgyis töltögetsz, akkor kapsz ötleteket, hogy hova menj inkább töltögetni (ahol általában kevesebb is az elérhetõ cucc), stb, stb. 😊)) Csupa olyan fontos dolog, ami nélkül nem is élhet az ember (leginkább a hirdetõ, illetõleg a hirdetést közreadó nem élhet nélküle, mert náluk fog lecsengeni az anyagi haszon)

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Max7
kezdett már kifolyni a szemem mire végigolvastam 😄 általában én mindfen reklámot elolvasok legyen az mail reklám vagy akármi szerintem nagyon sok olyan infót lehet belöllük szerezni amit sehol máshol 😊

Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]

Fleet: tudom jól, hogy az, hogy több op. is megerõsítette, még jelenthet hülyeséget. Olvastam én is pár "leghülyébb user beszólások" gyûjteményt, amiben volt egy külön szekció a leghülyébb op. beszólásoknak is, és bizony, voltak olyanok is, ami alapján én userként sem javasolnám dc-re, nemhogy op.-ként, ellenben amit írtam, hogy megerõsítették az alatt azt kell érteni, hogy több olyan op. is megerõsítette, akiknek a mûködésérõl késöbb, sok-sok ideig csak jókat hallottam és tapasztaltam, tehát, gondolom, nem pont a leghülyébbek voltak. Amellett, ha hasonló hibákat elõ lehet idézni egy windows vagy linux op. rendszer alatt, akkor majd pont a dc lenne a kivétel.... Lehet, hogy nem az egész gép elérését említették, csak azt, hogy ahol megosztás van, ott a megosztottokon kívül, a partíción elhelyezkedõ fájlokat is elérték. Mindenesetre, ha már hülyeségeknél tartunk, nem tudom, valós, vagy csak kamu történet-e, de gondolom, már hallottatok arról, amikor az ember valamilyen hotline-t hívott, hogy füstöl a tápegysége, és mivel nem hitte el, hogy hardver hiba, így kínjukban már a végén a hotlineosok hülyeségekre vették rá, mint pl. az erre az esetre megírt dos driver, a nosmoke.sys-nek a config.sys-be feltöltésével. Mindenesetre, mivel már hosszú ideje egy nagyonn nagyker szervizvezetõ-helyettese vagyok, így sokáig tudnék én is sztorizni, mennyire végtelenül nagy az emberi hülyeség...
pe205: egész délelött topic volt? Hát, meglehet, bár én reggel munka elött gyorsan fellépek a dc-re, majd este megjövök, akkor van csak idõm ténylegesen elnézelõdni ott, így köszi, sokat ért a délelötti figyelemfelhívás 😊
3 óra kitiltás az egyenlõ a figyelmeztetéssel? Akkor, ha mondjuk, pici kis vacak programot letöltesz, ami, mint utóbb kiderül, nem ingyenes, hanem fizetõs verzió, javaslom, kapj érte 3 hónap letöltendõ börtönbüntetést.... és vedd úgy, hogy ez csak figyelmeztetés volt. Mellesleg, én aznap csakazért sem raktam vissza a régebbi verziót (polgári ellenállás 😊)) ), tegnap viszont már pontosan ugyanattól az optól nem bant, hanem egy kulturált privát üzenetet kaptam, aminek a tartalma ugyanaz volt, hogy megkért, cseréljem le a kliensem. Nem kaptam bant érte, így már tényleg vettem a fáradságot, és tegnap este vissza is cseréltem a régebbi verzióra. Engem nem az zavart, hogy 3 óra, 3 hét, vagy 3 perc, hanem az, hogy bant kaptam olyan dologért, amirõl nem volt semmi infóm, és nem érzékelem magam benne bûnösnek. Ha kapnék 3 napot, akkor egyszerûen lecseréltem volna az ip-t és a nicket, így nem túlzottan hatna meg a hosszabb letiltás.
Mindenesetre, az tény, hogy sima felhívásokkal egyre kevésbé lehet cél érni, de leginkább csak azért, mert már annyi a reklám, illetve az állandóan jövõ "hasznos tudnivalók óránként elismételve", hogy az embernek fel sem tûnik, hogy a sok szemét között valami értelmes is van. Kb., mint a spam: annyi reklámlevél jön, hogy más is és én is jártam már úgy, hogy elsikkadt benne a lényeges mondanivaló, de ez egyáltalán nem a user hibája, hanem azoké, akiktõl ezek az üzenetek származnak - ezek pedig bizony az operátorok között keresendõk.
Pár szó a visszaállásról a régi kliensre: rögtön kezdésként az egyik hubon bant kaptam, mivel a 0.68-ban nincs upload limit beállító, így visszaálláskor szépen kaptam egy 28.8K-s alapbeállítást, és az automatikusan induló hubok bizony volt, ahol ezt rögtön csalóként értékelték, holott még idõm sem volt visszaállítani. Emellett, rengeteg alternatíva eltûnt a queue-ból. 0.68-nál kilépés-belépés után is rögtön jött, hogy próbálkozik pár tucat embernél, beállt a sorba, hogy tölthessek tõlük, ellenben a visszaállás után minden fájlomat átállította nincs forrásra, vagy olyanra, ahol az összes forrás ki van lépve.
Egyébként ismerõsek az új verziós hibák... pl. 0.667-nek az ékezetes fájljai... 😊

válts torrentre, ha többszálú letöltést akarsz

fifi
nem használok 😊
csak érdekel...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Max7
majdnem mind1ik ne használj többszálú klienst! Ne légy terhetetlen!

fifi
melyik magyar hubok tiltják a többszálúakat különben?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

HiPPoNaX
Ahol tiltjak az osszes tobbszalut, ott a strong rc9f2t is tiltjak

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

fifi
StrongDC 1.00 RC9F2-t tiltják valahol?

Ahh DC fórum... csatlakozom az intelligens beszélgetéshez, ha megengeditek...
"Gombaaaa, gombaaaa" 😊

Ne higyjetek az opoknak, ti userek mindig jobban tudjátok melyik kliens a jó. Minden op "hüje" (<BeszelniNehez> Saphyre, úgy írják... _BAN_5m) 😊
HiPPoNaX
Az addig rendben is van, hogy akad javitott bug a 0.68asban, de ezen igyekezet soran ujab bugok keletkeztek benne, ergo ami eddig hasznalhatoan mukodott, az most max hasznalhatatlannak nevezheto (ha megnezed a Fleet altal adott listat, talan rajossz miert).

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

FleetCommand
Igen. a 0.68 valóban kibaszottul jó. Azért van az, hogy

** A default descriptiont nem mutatja
** A No slots üzenet adása helyett néha egyszerûen csak "Disconnected" lesz
** Össze-vissza fagy, ha a download queue elég nagy, és megfelelõ mennyiségû alternatív forrás áll rendelkezésre
** A "Browse filelist" opció nincs letiltva, annak ellenére, hogy a jelenlegi (nmdc) hubokon nem mûködik és crasht eredményez
** Nem jegyzi meg a kick-indokokat
** A programnak még a címsora is bugos, pedig azt síkegyszerû észrevenni
** Nem jelzi ki rendesen, hogy hány hubon vagy regisztráltként, operátorként
** Nincsenek a userlistában passzív ikonok

Bocsánat, több nem jut eszembe. Biztos az én faszfejségem miatt.

Azon kívül valószínûleg azért van a www.dcpp.net-en "unstable"-nek kikiáltva, mert az operátorok barmok és mert hülyeség, hogy tele van buggal és a www.dcpp.net fejlesztõi valószínû seggfejek voltak, hogy ezt merték odaírni.

Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl

EvilDevil
a 0.68-ban egy rakás bugot javítottak ami az elõzõ verzióban volt... tehát hülyeség hogy tele van buggal.. ezért kitiltani valakit meg egyenesen seggfejség!!! Mellesleg van még jónéhány jó HUB, ha rám hallgattok az elite-et elkerülitek...

Mellesleg a sok barom op miatt már egyre ritkábban DC-zek...

Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)

pe205
Végül is ha jobban belegondolok igazad van, 1 orán álltalában csak röhögni szoktak.

dalosmadar
pedig szerintem így volt hatásos; sima egy óránál csak legyint, így viszont szöget ütött a fejébe (még a szabályzatot is átböngészte), ugyanakkor meg 3 óra nem a világ, 3 napnál már érteném a kifogásolást

pe205
Ha jol elékszem tegnap egész délelõtt Topic volt az eliten a 0.68 nem ajánlása.Én az Üvegtigris megosztásának tilamát tettem topicba ott vigyorgott egy hétig,mégis megkérdezték miért kaptak egy orás bannt.A 3 oa viszont szerintem is messze esika figyelmeztetés kategóriától,dehát a saját hub-ján mindenki azt tesz amit akar.<#wave>

dalosmadar
a 0.68-as a szokásos egy nagyon bugos egy használható hullámvasutazásból az elõbbi kategóriába sorolható, rengeteg érdekes új hibával (pl mindenkitõl conn timeout, nem kiíródó vagy rengetegszer kiíródó description) amik ugyan némiképp felpezsdítik az állóvizet, de nem tud semmi olyat az a kliens amiért minden áron érdemes átállni rá (sõt...). mindazonáltal nem ez lenne az elsõ eset hogy a legújabb dc kliens tiltva lenne, a szabályzatot pedig nem fogjuk átírni minden apróságért /akkor azt kapnánk a fejünkhöz hogy annyit változtatjuk hogy betarthatatlan/

"nem is figyelmeztetést kaptam, hanem rögtön 3 óra kitiltást" - sztem ez beillik figyelmeztetésnek

"hivatalos ok nélkül" - because: Cserélj lkienst. a 0.68-as verzió tele van bugokkal. Válassz egy korábbi stabil verziót, amíg nem jelenik meg javított verzió! szerintem eléggé könnyen értelmezhetõ az indoklás, de ha esetleg gondot okoz szólj <#wink>

FleetCommand
"de mivel több op megerõsítette"

lol.. "Több op" azt is "megerõsítette", hogy az oDC azért tiltott, mert hogy operátor kliens, és egy bizonyos paranccsal akkor is tudsz kickelni, ha nincs opjogod. Egyesek szerintem azóta is keresik a bizonyos parancsot.

"Több op" azt is "megerõsítette" már, hogy aki router mögött van, nem lehet aktív.

azon kívül én már láttam olyan opot is, aki "megerõsítette", hogy "1" és "2" slotja van, miközben 4 volt neki.

Ennyit arról, amit bizonyos opok "megerõsítenek".

Magyar BCDC++ honlap: http://bcdc.dccafe.org Magyar LUA fórum: http://ro.4242.hu/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl

Fleet: "Járj olyan hubra, ahol nem ilyen irreálisan magas a keresési intervallum."

Járok... Pl. az elite hubra. Ma kaptam is egy szép üzenetet: "You are being kicked because: Cserélj lkienst. a 0.68-as verzió tele van bugokkal. Válassz egy korábbi stabil verziót, amíg nem jelenik meg javított verzió! _BAN_3h"
Felraktam a legújabb dc++ verziót, gondolva arra, hogy úgyis mindig azt díjazzák, ha nem elmaradott a kliensem... hát általában nem így díjazzák. Megnéztem most a szabályzatot, amit a figyelmembe is ajánlottak a bannal együtt, hogy én vagyok-e elmaradva? Hát, sehol nincs benne, hogy tiltott klienst használnék:
"A legalacsonyabb verziószámú engedélyezett windowsos kliens a 0.4032-es.
A hubon minden más olyan DC-kliens használható, amely képes a hashelésre és nem sérti a GPL-t" Ezt teljes mértékben teljesíti is a szabályzat megkötéseit, mégis, nem is figyelmeztetést kaptam, hanem rögtön 3 óra kitiltást egy olyan ok miatt, amit még õk sem vettek szabályzatba. Az meglehet, hogy a diablón nehézkes a keresés, nem figyelnek túlzottan a problémákra az opok, nagyon leterheli a gépet, de legalább nem is rúgnak ki hivatalos ok nélkül, úgy, mintha én lennék a hibás.

Nem védem az xp-t de azért azt is vegyük figyelembe, hogy pl. a linux alatt is vannak ugyanolyan komoly biztonsági hibák, pedig a linux a hozzáértõknek készül, a windows pedig inkább a lámák op. rendszere, amellett nagyon sokakat azért fizetnek, hogy hibákat keressenek az xp-ben, ami alapján a cégek össze tudják lopkodni a felhasználói infókat, valamint amivel a reklámszemetüket terjeszteni tudják.

pe205
bug,bug az XP 5 éve bugos pedig ott komoly pénzekért fejlesztenek,itt meg lelkesedésbõl
és sztem ez értékelendõ<#wave>

Hát, nem volt ugyan túl nagy hírverése a 0.674 megjelenésekor, hogy pontosan milyen bug is volt, de anno, a 0.2xx verziókat azért tiltották be villámgyorsan, mert valamilyen módon rajta keresztül elérhetõvé lehetett tenni a "partner" teljes vinyó tartalmát. Akkoriban még eléggé kezdõ voltam a témában, nem is jártam körbe túlzottan a témát, de mivel több op is megerõsítette ezt, így gondolom, nem kamu volt, bár az is igaz, hogy nem épp ma volt ez már...

Max7
#13703: igazad van megérte ma is felkelni 😊

#13703: igazad van én is 3 klienst használok mikor mire melyiket 😊

FleetCommand
A teljes gép tartalmát nem lehetett letölteni sehogy, soha, semmilyen formában. A megosztáson kívül nem lehetett tölteni sehogy, soha, semmilyen formában. A biztonsági problémákat elsõsorban fájl-listák jelenthették elméletben, de akkor is csak olyan szinten, hogy bugos fájl-listából, ha elkezdtél tölteni, elvileg pár fájlodat felülírhattad vele akaratlanul.

FleetCommand
zeki ne haragudj, de ez hülye kérdés volt. Épp ezért semmilyen formában nincs értelme megkérdezni. Letöltöd, kipróbálod, ami nem tetszik, elfelejted.

Úgyis mindenki azt mondja, hogy a saját kliense a legjobb..

És most hiába írtam be ezt a hozzászólást, hamarosan jönnek utánam, akik majd megmondják a tutit, hogy melyikámafaszadc.

FleetCommand
0.4x-nél régebbi kliensek használata általában azért tiltott, mert azok nem hasheltek, avagy ki lehetett bennük kapcsolni.

zeki
Hy All ki mit mond mit érdemes használni (DC++,BCDC++,STRONGDC... ST😎

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Max7
uhum ezért tiltott a 4.xx-nél régebbi kliens használata 😉

ok én ezt érzékeltemmeg tapasztaltam amikor a dc-zést kezdtem és mindenki lehuhogott meg hülyének nézett 😊

Olvasd el a dc++ changelogját. Anno, amikor a 0.674 megjelent, ott volt nagy betûkkel a felhívás, hogy minden korábbi verziót felejtsenek el a 3.xx-ig, mert biztonsági rés van benne. Elvileg a 0.674-esben csak ez az egyetlen javítás volt, hogy ezt befoltozták.

Max7
bazz itt a megoldás akkor nem csak én vagyok hülye! régebben amikor kezdtem a dc-zést kioktatak hogy csak azt viszik amit megosztok mégi olykor olykor olyan dokok mentek fel a entre amiket nem szeretem volna (programot álítottam rá ami mutatta az adatforgalmam) <#worship>

Emellett a 0.674-es kiadásnál régebbi kliensek (azthiszem a 0.3xx-ig) tartalmaztak egy biztonsági rést, amin keresztül a támadók hozzáférhettek a teljes géped tartalmához (mint anno a régi szép 0.2xx-es idõkben 😊 )

marsu
igen ottvan, köszi.
Max7
ott van a fájlistád ha minden iaz és azt szedik!

marsu
Sziasztok!

Egy olyan segítség kellene, hogy a dc-én a D: Dc fájlok nevû mappa van megosztva.
Akkor bizonyos emberek hogyan tudnak letölteni a C: Program fájl nevû mappámból???

Max7
ehhe na jó OFF vége mert aztán kapunk a fejünkre 😊 <#wave>

Gondoltam... mindenesetre, ne poénkodj olyanokkal, akiknek nincs humorérzékük. Különben is, miért nem tartod magad a prefixedben levõ szöveghez?
Azért legalább jó véleménnyel vagyok önmagamról, mint látszik 😊))

Max7
jóvan na csak egy poén akart lenni <#nyes><#dumcsi>

<off> Max: Kellõen pihent vagyok hülye hozzászólások kivesézéséhez, hát tessék😊 : 0 állhat nyugodtan, hiszen, ha nem javítanak hibákat, csak új programrészeket fejlesztenek a programhoz, akkor abban véthetnek hibákat, így a hibajavítás 0, az új hibák pedig lehet 0+1. Az x helyére negatív szám már nem megy, mivel -1 hiba kijavítása leginkább 1 hiba létrehozásának felel meg, tehát fedésbe hozod a két kategóriát vele (ráadásul nem is tökéletesen mûködõ fedésbe, mivel értelmetlen a semminél kevesebb dolog létrehozása. Kész szerencse, hogy nem vetetted fel a tört számok esetét....

Fleet: használnád te azt a számlázó és készletnyilvántartó programot, amit nekünk kell a munkahelyen, és 1 nap után már a glóriát is látnád a dc fejlesztõk feje felett... A saját cég fejleszti a programot, mégis, rendszerint a legnagyobb hajtásban hibásodik meg, amikor 10 gépen is pontosan ugyanazt a hibát írja ki, akkor a fejlesztõk közlik, hogy az nem a program hibája, hanem valószinûleg a futtató kliens valamelyik hardvereszköze romlott el (egyszerre 10 gépen), vagy, amikor kiír a program egy hibaüzenetet és leáll, akkor rácsörgünk a fejlesztõkre, õk pedig közlik, hogy az lehetetlen, az õ programjuk olyan hibát nem írhat ki (pedig ott virít a képünkbe a hibakiírás), és ezzel õk el is intézték a hibamegoldás rítusát, a többi már rajtunk múlik, hogy próbáljunk életelt lehelni a rendszerbe. Ellenben, kereskedelmi forgalomban van a program, de olyan ára van, hogy, ha meglátnád, hanyatt vágnád magad, és visítva röhögni kezdenél (mégis sokan megveszik). Valamint a fejlesztõk fizetése is akkora, hogy annak egy kisebb részétõl is hyper boldog lennék, ha én annyit kapnék... </off>

Max7
<off>az x helyén álhat negatív egész szám vagy nulla? <#hehe></off>

FleetCommand
Olyan nincs, hogy egy DC-ben a "hibákat kijavították". Olyan van, hogy "x hibát kijavítottak, és x+1 korábban mûködõ dolgot elcsesztek".

Az utóbbi problémámra meg is van a megoldás: ha 0.68-at használsz, akkor nem jelenik meg a beállított description, ami persze a legtöbb helyen bannal jár, erre megoldás, ha a kedvenc huboknál a leírásban ugyanezt a descriptiont megadod (persze, ott minden hubra külön meg kell adni, amire felmész (és amelyiken azt akarod, hogy látszódjon a desc.-od)). Úgy tûnik bugos lett a picike...

A proci kihasználtság problémát úgy sikerült elérnem (tény, hogy a diablo nagyon sokat eszik), hogy feltelepítettem a bcdc 0.674 legújabb verzióját, illetve a dc++ 0.674-et, beállítottam mindent a bcdc-ben, majd az xml fájlokat átmásoltam az eredetibe is (természetesen egyik kliens sem hash-elt már), ily módon, a ugyanazokon a hubokon voltam fent, ugyanazokkal a beállításokkal, tehát, csak a két kliens volt a különbözõ (persze, megvártam, amíg betöltötte a felhasználókat is). Eztán több nap is néztem a processzor használatot, és az eredeti dc-ben nagyságrendekkel kisebb lett mint a cz vagy bc verzióban, amit minden más egyezése miatt csak a kliensek különbségeinek tudok tekinteni.
Jelenleg épp a dc++ 0.68 fut, kísérlet képpen megpróbáltam túlterhelni, amennyire csak lehet (ideiglenesen kissé csalok a beállításokon): 6 hub: 5500+4000+4000+5500+11000+5600 user (a számokból szerintem kitûnik, hogy ott a diablo is), a proci használat pedig (a dcplusplus folyamaté) 3-6 % között ugrál, idõnként 10-re is felugorva, a maximum, amire felugrott 11%. A proci egy 3000+ -os athlon 64 939 egy 32 bites xp prof-al (mivel sajnos csak ez van meg jogtisztán, úgy tûnik a 64 bitest nem is árusítja a picipuha még külföldön sem). A memória foglalás 68 mega.

pe205
Kiprobáltam 4000+2000+2000 a 3 hub amin vagyok 11%-ot eszik a Pw felmentem még plusz a Diablora 44% lett a procihasználat

pe205
a 0.41-ben meg a hibákat is kijavitották most olvastam<#wave>

Max7
épp ezért olyan nagy a procikihasználásod mert a diablón vagy! próbáld ki hogy felmész három kisebb hubra (7-8e) és ott nem lesz ilyen gondod!

pe205
Érdekes a probléma 0.673 0.674-tõl nem találkoztam ezzel a problémával,a TAG-omat meg soha nem sikerült kikapcsolni.Szerintem probálkozz ezekkel.Többszálasban meg ugy tünik a Peer Web Dc++ 0.4-es egész jol sikerült.és nem is eszik sokat.

A problémám, hogy az eredeti dc-t használom, abban pedig, ha jól láttam, nincs ilyen beállítás. Leginkább az zavar engem, hogy a diablo-n (tudom, menjek más hubra 😊 ) a reklámozás nem egy bot segítségével történik, hanem vagy 10-el, amik azonnal ki is lépnek a reklám közlése után, így szépen tele lesz az ablak sorom privikkel. Egyébként, régebben igen sokáig én is a bcdc-t használtam, de mint észrevettem, ha minden pontosan ugyanúgy van beállítva (ugyanazok az xml-ek vannak berakva), akkor is kb 2-3x-os a proci fogyasztása, ami sajnos abban jelentkezett, hogy a játékok már beszaggattak a gépemen, ha pedig lejjebb vettem a dc prioritását, akkor megszakadtak a kapcsolatok a hubokkal (gonodolom, amíg játszottam, nem kapott elég gyorsan választ a klienstõl, ezért leszakadt kliensnek vélte a szerver). Mindenesetre, a czdc-t próbálva még kétszerte rosszabb a helyzet.

Az égetõbb problémám a következõ: átálltam ma a legújabb 0.68-as kliensre, persze, minden beállítás maradt ugyanaz, ám azóta a huboktól kapom a figyelmeztetéseket vagy banokat, mondván, hogy nincs kitöltve a description mezõ. Persze, ez pontosan ugyanúgy van kitöltve, mint korábban, és nem találtam olyan kapcsolót sem, amivel lehet a megjelenítést bekapcsolni, de ténylegesen, a hubokon sehol nem jelenik meg nálam ez a mezõ (sõt, a többi ilyen klienst használó embernél is csak kb 20-ból 1-nek).

FleetCommand
Az Ignore funkció használatával... pl BCDC-n jobb klikk a nicken majd Ignore. Ez kiszûri a mainchat üziket is.. Ha a priviket is ki szeretnéd szûrni a figyelmen kívül hagyott felhasználóktól, akkor /ignorepm on parancs segít neked.

Ez egyedül akkor nem mûködik, ha speciális karakterek vannak a nickben. Valami miatt.