14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#7920 sok dologról beszélhetnénk..... sok eset volt, van, és lesz is! De igazán egy dolog ami lényeges. A jövőt kéne keresni, és próbálni érte megtenni mindent amit lehet! Félre tenni az ellentéteket, még ha nem is jó érzés , néha! Nem kell felejteni, ..... de ezeket az emlékeket nem a rákiabálásért kell megtartani, hanem hogy mi magunk a rossz példából okulva, sose kövessük el mások hibáit!! Ha majd mindannyian tudjuk követni ezen és más ésszerű elveket, akkor talán helyre áll a rend a béke! Azok, akik nem akarják, vagy tudják magukévá tenni a jót...... majd egyszer elfogynak...... talán nem vagyunk túl öregek, hogy esélyünk legyen megérni!! -
#7919 csak told oda keped...tudod hova...
majd ott jol ellatom a bajod
:) -
Vattamano #7918 Én félreértettem! Mikor rúgsz már bokán? :) -
izb #7917 Talán azt is nézd meg,hogy ki maradt viszont meg!!
Aki miatt a többiek kiszáltak!!Tanulságos....... -
#7916 hehe, es ez igy is van...
tenyleg mind1 majdhogynem ki-mikor kezdte...
viszont azert azt sem kellene elfelejteni mibol-honnan es hogyan indult az egesz...
azt sem csodalom ha 1eseknek nincs gyomra, ahhoz amik itt a dc korul tortentek...
vihar a biliben...ennyi...es nem tobb...meg ha van aki szeretne tobbnek feltuntetni is...
(ne tessek felreerteni, mert ebben az esetben bokan kell hogy rugjkak vkit) -
#7915 és az a pár igazi öreg nem véletlenül vonult ki a dc-é világából! Az okok itt a fórumban láthatóak, olvashatóak......... ők nem egy ilyen dc-ét kezdtek, indítottak ebben az országban! Csak ilyenné lett......... és ők már erre nem kíváncsiak!!!!
csodálkoztok?????? -
#7913 KENWOOD, ÉS NIEK.......
itt csináljátok tovább http://www.gyik.com/forum/viewtopic.php?t=92 ha lehet, az erre van kitalálva! -
cse978 #7912 Hali Mindenki!
HUN XXX HUB létezik? -
#7911 Majd ha megmondod a neved és vállalod is akkor tárgyalunk!!!bye -
#7909 De nem is a tiéd!Főleg olyan vádakkal amik többségben nem igazak..!!Könnyű más várában játszani...MI? -
#7906 hehe most árultad el magad hogy valamelyik op vagy csak annyira GALÁD embertelen egyén vagy, hogy itt névtelenül vered a nyálad...!Erről ennyit leirtad magad!! -
#7904 ne nyilatkozzál nah:) -
#7903 Nem, de nyilatkozzál olyanról amiben nem vagy illetékes..!Honnan tudod hogy régebben??? -
#7901 Igen hallotam!!MIóta is Dczel kistesó???? -
#7899 NAh elmegy az ember enni és tiszta izgi lesz a story!!!
Geri oks keressél!!
És én nem Neo védelme miatt és nem a többiek baszogatása miatt, de Neot azért lehet a DC apjának nevezni...mégha sokan ezt nem is veszik tudomásul!!
Kellemes napot !bye
-
#7896 bocsi... ebédeltem, azért nem találtál meg! de ezt a beszélgetést most részetekről eltúlzottnak és túl indulatosnak tartom! -
izb #7895 Látom látom!
jo uton haladsz!!
he he
boldog szülinapot:) -
#7894 De igen ha feltudnék menni a hubra és nemszakadna meg állandóan :(
Gyere fel please a bortonhub.no-ip.com -ra. köszi
(Látod IZB? Ő olyan akivel beszélgetni is lehet,mert vélemyénye van. Neked meg...) -
Hatos #7893 Neo most akkor nem privizünk???? -
izb #7892 azért mert valamit nem látsz vagy nem hallasz,az még nem azt jelenti,hogy nincs is!
a törvény is igy van!
azért mert valami törvénnyel nem vagy tisztában,még nem jelenti azt,hogy reád nem vonatkozik!
Tehát lényegtelen,hogy most láttad e a nickemet vagy nem!Nem ez a lényeg,hanem az,hogy ne gondold azt,hogy te vagy az atya ur isten!
ja és ajánlom figyelmedbe a matrix hubot ami csak a te kis játszotered....
ott lehet hintázni.... -
#7891 Igy van...nagyon okos. Nah most ÜL, FEKSZIK, JÁTSZIK
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
izb #7890 Wakeupneo rövid jellemzése.....
ez a figura tipikus esete annak,hogy azt hiszi megváltotta a világot hubjával!Ami régen jo volt,manapság szart sem ér!És nem a szabályok betartásával van a gond,hanem az ilyen emberekkel,akik azt hiszik seggükböl süt a napfény.
Mindenki köszönettel tartozik neki,hogy szoba áll vele,és még kezet is kell neki csokolni!
Egy nagy PF vagy............ -
#7889 Basszus hogy lesz ebből igy tópart :(((
Jah IZB... ilyen nicket nem is hallottak még a hubokon. Hogy is van ez? Csak itt vigyorgunk meg anyázunk meg fikázunk a fórumban? -
izb #7888 mondom kérd szépen
ne ugy mint otthon vagy a barátnöddel.
itt most nem dugás lesz,hanem szopás! -
#7887 IGEN IGEN IGEN IGEN... -
Hatos #7886 PITIÁNER alak az aki más hátával takarozzik és a végén nagyon sok pénzbe kerülhet ez neki remélem érted mire gondolok???? -
Hatos #7885 Nem illik fenyegetőzni főleg ugy hogy nem tudod ki van az ajtó másik oldalán:)))) -
izb #7884 hidd el elcsodálkoznál!
nem lenne ekkora arcod!
megadhatom a cimemet ha szépen kéred
majd kimehetünk a hora is.. -
Hatos #7883 Ja és a privid még nyitva van hátha meggondolod magad és visszajössz de nem sokáig már mert én sem ülök itt egész nap -
#7882 Pffff...Tudtam hogy nembirod ki hogy ne szólalj meg. :)))
Már éppen hiányoltalak. :)))
Nemérdekel ki nyit ajtót! Mindenkinek vannak ismerősei. Azthiszem ezt neked pont nemkell elmagyarázni....
-
Hatos #7881 Mondtam cimbora válogassd meg a szavaidat vagy legalább moss fogat mielött hozzám szolsz mert ha anyukád nem tanitott meg arra hogy mocskos pofával nem fröcsögünk más képébe akkor én megtanitalak, és ha visszaolvasol akkor láthatod hogy keressgélni azért nem tudlak mert a HUBod nem enged be limit miatt. -
#7880 azért én előtte érdeklődnék ki nyit ajtót!!!
Nem árt tudni...... :))))))))))))) -
#7879 Anyukádnak nyomj utasitást... Hamarosan majd eljö az az idő ,amikor az ilyen kis pöcsök ajtajában 1 órán belül csengethet az ember ,és rendezheti a dolgot a kulturáltsági szintednek megfelelően. Addig éld ki magad ,mig ez nemigy van.
Lama pöcs -
Geri_mezeiuser #7878 KenWood láttam kerestél..holnap este megkereslek most sajna nulla időm van. -
izb #7877 ez és a többi is vélemény volt!
kiálitottam rolad egy bizonyitványt!
ami 1-es lett! -
#7876 Gondolom ezt is VÉLEMÉNYEZÉSNEK nevezik :)))))))))) -
izb #7875 nem tudod megálni,hogy ne irkálj ide mi??
olvasgasd a saját forumodat,lehet ott senki nem fog beugatni,de nem ám azért mert minden okés.................
na huzzz a topartra..... -
izb #7874 mekkora egy pondro vagy ember!
Nehogy a toparton a halak bekapják a töködet!
-
izb #7873 miért, ki a jo fene vagy??????
Van egy hub-od amit üzemeltetsz,azt azt hiszed te vagy a jo isten!
Szálljál már le a földre kis ember!!
Tanulj meg viselkedni!
he he
-
#7872 Mondtam: "CSINÁLJ JOBBAT JOBBAN"
Akkor TALÁN lesz jogod fikázni mások munkáját. De addig mig a fórumban nyivákoló kis-táska vagy ,addig maximum ehez van jogod.
Itt irogatni, mostmár majd egyedül ,mert én huzok a tópartra.