Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elõre is THX!
fallenangel.dynip.com
Dark UBi
Új HUB!
fallenangel.dynip.com
PLZ gyertek tesztelni, 1 hetes próbaüzem, néha kis leállás lehetséges, de szólok elõtte.
Dark UBi
Speedy hub a múlté számomra!Helyette van a ..::FLASH HUB::..
Várunk mindenkitszeretettel!
flash-hub.dyndns.info:1666

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
Meg nem, 1enlore orulok, hogy van alattunk hub😊
es amugy sem megy a bot😊
bye all!
Life is wasted on living!
Vagy, nem is kell mondani, tudod te magadrol!
Szvsz van itt 1 par ember, aki 1 picit tobb tudassal es tapasztalattal rendelkezik, mint te, k.Andras!
Nem mondom, en sem vagyok 1 uberalles, mielott meg belekotnetek ebbe is!
En meg fiatal vagyok, de lattam 1-2 dolgot mar, ettol fuggetlenul asszem van meg mit tanulnom!
Sajnos te is tipikusan az az ember vagy, aki a masik ismerese nelkul mondana velemenyt!
Ez 1 szep magyar szokas, mintahogy az anonimitas is!
Reszemrol tema vege!
Bye
Maci
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Szerintem most már be lehetne fejezni, mindenki el tudta mondani mi baja, ez már csak szardobálás, semmi köze a DC-hez.
IGAZ CSAK TARTALEKON😊)
MAX LETSZAM VHOL 550 ES 600 KOZOTT😊))
BYEBYE!!!
wishmaster.no-ip.com
wish-master.no-ip.com:10002
etcetere
Elszallt a wish alol a gep, allatira faj a csuklom, megdoglott az XPm😞
Meg 1 ilyen nap, es.....😊)
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Nem is sajnálom, hogy távozom a társaságból.
További jó szórakozást mindenkinek ehez a "gyerek" gyülekezethez.
Egytõl egyig siralmasok vagytok.
Csak nemértem miért nem moderálják ki ezt a szart ugy ahogy van ,mert ha jólemlékszem meglett magyarázva mindenkinek, hogy ez a fórum mire is van. Csak hát ha nincs mivel felfogni...
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Bár biztos engem is azon pár ember közé sorolsz, akik véleménye nem számít, mert még nem írtak hozzád hasonlóan több 100 hozzászólást eme fórumokba, oly értelmetlen módon, mint te. Tudod nekem is volt problémám a dc használata közbeni félreértés miatt, de nem kellett ennyit irogatnom, fõleg pedig nem ilyen hangnemben, hogy problémám orvoslásra találjon. Tudod ezt a programot szerintem álltalában értemes emberek használják, a pár ilyen kivételtõl, mint te. Sajnos pont az ilyen kis semmittevõkkel van a legtöbb gond, mint te. Mivel te nem ragadtál le az internetnél, bár szinte alig van óra, amikor valakibe ne kötnél bele, persze ezt már tudjuk, hogy nálad ez csak merõ szórakozás, mivel idõdbõl kitelik. Barátaid nincsenek sem itt, sem a valós világban. Szerintem nõ még bottal sem piszkálna meg, aroganciád és kinézeted miatt ezért felgyülemlett problémáidat valahol le kell vezetned. Tedd csak nyugodtan, mert mint én is, szerintem mások is csak hasukat fogva röhögnek már rajtad

ezt a pár kis smilest is csak azért szúrtam be, mert én is csak egy hülye kis kamasz vagyok, mint elõttem már páran. na páMár csak erre tudok gondolni, mert a két cím közül az egyikkel biztosan elérhetõ az oldal(ak)!
A WarZone Portál folyamatos friss hírekkel szolgál a háborúval kapcsolatban...
Ha jár erre mátrixos op, tõle kérdezném hogy: mitõl van hogy bejutok nagy nehezen a hubra aztán 30-60 mp után disconnected. Ez mitõl van?
Itt is csak egy nagy feketeség van...
Nálam lenne a hiba ??
Máskor írd oda, kinek írod... :-I
Kicsit tanulj meg olvasni - a sorok között is -, valamint ne légy olyan "okos". Shit, ezt már nem bírtam megállni szó nélkül...
ami neked a munkád az nekem a hobbim, és ha ugy tetszik bármennyi idöm van erre, hidd el én nem ragadtam le a netezésnél, veled ellentétben, aki megragadt egy bizonyos szinten, a fájlcserelésnél.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Ezt a levelet mindenkinek írom, aki ebben a meddõ vitában részt vett.
Elõször is, hozzád szólok K. András! Lehet, hogy nagyon szépen pörög a neved, de attól még az intelligencia-hányadosod nagyon light-os! Bárki hozzá mer szólni a témához, azt leugatod, megbántod, bár abban igazad van, hogy nem anyázol. De hidd el, hogy anyázás nélkül is bele lehet mászni a másik lelkivilágába.
Az, hogy te nem csinálsz semmit, hanem egész nap a net-en lógsz, az én szememben a lelki szegénység egyik jele. A többit nem magyarázom meg. Tudnod kellene, ha már ennyire okos vagy.
Ha már ott tartunk, hogy mindenkit lekisfiúzol, lekislányozol, akkor talán a korodat is leírhatnád, mert bizony vannak itt meglett családanyák és családapák is, akik régen dolgoztak, amikor még talán a szüleidnek eszébe sem jutott, hogy te a világra fogsz jönni. Tehát, így, ismeretlenül, talán nem kellene "lefikáznod" a másikat.
Amennyiben nem tetszik itt valami, nem kell idejönni, hanem nézd tovább nyugodtan a net-et, hátha találsz magadnak valami izgalmasabbat ennél. Ajánlom a kisgyermek.lap.hu oldalt. Remek szinezõk vannak benne. Talán le tud kötni egy darabig.
Tisztelt Többiek!
Azt hiszem, itt az ideje, hogy véget vessünk ennek a meddõ vitának. Tanácsom: mostantól kezdve (mivel látom, hogy mindenkinek tele van a létezõ és nem létezõ .....szerve), K. Andrást tekintsük levegõnek. Amennyiben nem válaszolunk a levélkéire, elõbb-utóbb talán megunja, hogy saját magával társalogjon. Tartsuk vissza magunkat attól, hogy egyáltalán egy pisszenésre is méltassuk.
Amennyiben a javaslatom meghallgatásra talált, velem nyugodtan társaloghattok!
Köszi, hogy meghallgattatok!
Puszi!
Pigi
Te,én már akkor a net elött ültem, amikor még csak az orodban turkáltál, bár erre lehet azt irod majd hogy akkor nem lehetek olyan régen,de akkor ugy mondom hogy még az elött,éppen ezért ha valakinek, akkor neked kéne számitástechnikát tanulni...
Illemet is neked kéne "rendörbácsi" a törvény öre(aki jogvédett dolgokat tölt le meg fel) aki azt hiszi magárol hogy ö találta fel a dc-t 😄DD
Helyesirásra itt a forumon hivatkozni meg annyit jelent hogy kifogytál az érvekböl, mivel ez nem iskola ezért sokan nem használják a hosszu ékezeteket, bár csirke mivoltod miatt nem vagy tisztában ezekel az iratlan dolgokkal...
Egyébként meg elöbb regisztrálj, aztán futasd magad...
"hidd el van rá lehetõségem hogy eltüntesselek akár a hubomrol is hiába is van dinamikus ip-d tanulj egy kis számitás technikát /rád fér/"
Lássuk csak ,ez igen nehéz lesz mivel én nem vagyok a te hubodon 😄DD
innen meg nem tudsz se banolni se semmit a fentebb leirt dolgok miatt nem káromkodok,semmi olyat nem teszek ami meg lenne tiltva.Ugy látom nagyon hozzászoktatok hogy nektek nem lehet "feleselni" csak ez itt nem müxik kiscsibe...
A háború küszöbén megnyitotta kapuit a WarZone Portál! Lehet szavazni, vitatkozni a fórumokban, valamint folyamatosan próbálom frissíteni az aktuális híreket!!!
Segítséget szivesen elfogadok!!! :-)
ICQ UIN: 42703847
(Remélem még holnap reggel is köszönhetek, "Have nice day!
)Egyébként pedig ha nem vetted volna észre,ott nem repkednek csak ugy az userek ahogyan mifelénk...
pá The hair ist exit down
hidd el van rá lehetõségem hogy eltüntesselek akár a hubomrol is hiába is van dinamikus ip-d tanulj egy kis számitás technikát /rád fér/
kulturárol meg nem is beszélek mert azokon az orákon te nem voltál jelen egyébb pa rasztságra hivatkozva
Egyébként pedig egy dinamikus ip-t ne akarjál már banolni mert ki fognak röhögni...Látszik jo régen dc-zel...
Meg talán én nem rakok be ezer szmájlit mint a gyerekek, hanem te...
Ha kedvet kaptál az iráshoz, akkor légyszi az olvasást se hanyagold😊
Itt már régen nem arrol van szo hogy szekálnánk egymást.Legalábbis én nem gondolom hogy amit irok az sértö esetleg bánto lenne,egy kivételel és az rendörbácsi 😊))
Igazábol nem értem miért irod ezt:"Szerintem, mielõtt valaki anyázna, próbáljon meg priviben elcsevegni a másikkal, és ott dûlõre jutni, mert annak nincs semmi értelme, hogy napokon keresztül itt másról sem olvashatunk, csak arról, hogy két emberke ovis módjára piszkálja a másikat."
Szo nincsen anyázásrol, de várom hogy rámutas arra az üzenetemre amiben ezt teszem.Ha a piszkálást arra érted, hogy rávilágitok arra ami szerintem nem jo akkor igazad van piszkálás, bár ezt egy értelmes embernek el kell viselje aztán vagy egyetért vagy nem ,de igazábol a kérdéseimre választ nem kaptam, lehet azért mert nincs meg rá a kellö szellemi kapacitás bionyos op-ok részéröl.
Ha én ezt a mondatot oda tudtam rakni az üzenetem végére hogy: #5996 "Az ilyen op-nak én azt merem mondani a többiek nevében is hogy köszönjük!!!"
Akkor talán elvárhatom hogy ne arrol beszélj hogy én piszkálok valakit, hanem olvasd el mit irtam elötte és talán még gondolkozhatsz is rajta.
Puszi:
K.András
jah *****kellemes bannoltatást minden hubrol a stilusod miatt******
nincsen értelme semminek amit csinálsz remélem azért az életben kicsit több a sikered mint a SEMMI
további kellemes Ugatást
Mint többen láthatták én csak normálisan el akartam rendezni valamit de akinek FELTÜNÉSI VISZKETEKSÉGE VAN az ellen csak egy moderátor léphet fel..............

Kik azok az ismert személyiségek???Azok az op-ok akik ide irtak vagy 20-30-szor???
Olvasd el ezt #5996 és akkor válaszolj, mi a bajod ezzel az irással(hangneme vagymi)?Veletek van a baj nem velem,igazábol nem is lenne baj veled ,ha nem vetted volna magadra a dolgot!Meg gondolkozzál már el töki, nem a hubon vagy(ott lehet számit mit mondasz itt nemsokat) én az sg-re egyedül többet irtam mint ti itt együttvéve összesen!!!Neked is van vagy 63 üzeneted és te akarsz itt kioktatni?A hubon ezzel lehet nyerö vagy de itt nem!!!Menjél oda vissza ha nem tetszik a rendszer!
"igazán ez amit itt mûvelsz az kriminális találjunk már valami normális megoldási lehetõséget itt ezen a forumon nem fogsz semmi ilyet tallálni csak téped a szád és eléred hogy minden hubrol a stilusod miatt ki fognak tiltani."
Kit fogsz te honnan kitiltani, meg ki fog már kitiltani dc-röl???
Én már akkor dc-tem amikor még azt sem tudtad mi az a net!!!Asszem normális hangnemben beszéltem veletek idáig!Hát te itt nem vagy op azért mert odairtad a neved elé hogy op...
Technikai probléma miatt a Balinko Hub tartalék címmel üzemel.
Elérhetõ a következõ címen: balinko.freeftp.org
Mindenkit várunk szeretettel !
Új HUB!
fallenangel.dynip.com
Tartalék-wishmaster-hub: 193.6.165.203:6666
Várunk mindenkit újra szeretettel!
Pigi

Nem azért hogy bármelyik operátort is védjem
De a te drágalátos feliarataiddal éppen a dcben eléggé jártas és ismert személyiségeket támadsz.
igazán elbeszélgetnék veled én is egy hub vezetõje vagyok és igazán ez amit itt mûvelsz az kriminális találjunk már valami normális megoldási lehetõséget itt ezen a forumon nem fogsz semmi ilyet tallálni csak téped a szád és eléred hogy minden hubrol a stilusod miatt ki fognak tiltani.
látogass meg a hubomon hairceg.no-ip.org
vagy ICQ 196650087
Hiába van ma a névnapom de már nem tudom és nem is vagyok hajlando ezt ilyen modon és formában elviselni
Bár még nem ismerjük egymást és én még nem is írtam ide a fórumba, de most már kedvet kaptam hozzá.
Köszönöm, hogy "biztos infobol tudom hogy vannak nálad fent normális op-ok pl Pigi" ezt írtad rólam, de hidd el, hogy nem attól függ a szigor, hogy lány vagy, vagy fiú. Engem is ki tud akasztani pár emberke, aki pl. hol lebuziz (talán nem ismeri a leszbikus szót
), hol elküld a jó k@... anyukámba. És bár az ember lánya megpróbál értelmesen, priviben beszélni velük, egy idõ után már csak a ban marad.
Az op-ság nem hatalom. Az op-ság felelõsség. A magad és a többiek tetteiért a hub-on. Van, hogy egy op-nak is becsúszik egy-két hiba, de ugyan kinek nem? Emberek vagyunk, esendõek.
Az, hogy ki mennyi idõt tud tölteni a gép elõtt, mennyire van energiája még a munka, a gyerekek és egyéb hajtás miatt koncentrálni, fõleg ha még agyilag a hub-on is kikészítik, változó.
MiZo-ra rátérve: az is biztos, hogy nem minden op születik op-nak. Bele kell tanulni. És hidd el, hogy minden op megfizeti a tanulópénzt (lásd. szidás, anyázás, különbözõ helyekre való küldés és ezek még a finomabb dolgok).
Én is csináltam marhaságokat, de egy bocsi-cédulával, vagyis bocsi-privivel nem mindenkit lehet megbékíteni.
Szerintem, mielõtt valaki anyázna, próbáljon meg priviben elcsevegni a másikkal, és ott dûlõre jutni, mert annak nincs semmi értelme, hogy napokon keresztül itt másról sem olvashatunk, csak arról, hogy két emberke ovis módjára piszkálja a másikat. Keresd meg Macit, beszéld meg vele, ez most már (több nap után) szerintem éppen idõszerû lenne. És akkor itt is lehetne más témát is találni.
Csak ennyit szerettem volna mondani!
Puszi:
Pigi
Köszi!
Pigi
Sajnos a Wishmaster este 10-11-ig nem lesz elérhetõ technikai okok miatt. Kérem mindenki megértését és türelmét.
Köszöntettel: Pigi