14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• desigo
    0.674
  • dogfish
    milyen klienset hasznalsz?
  • desigo
    Miért van az,hogy mostanában nem tudok egész könyvtárat letölteni?
    Rányomok,hogy szedje.Az userhez kapcsolódik de a letöltési listába nem kerül be a mappa.
  • dogfish
    itt nezz szet :)
  • HiPPoNaX
    talan a HSwave-n talalhatsz ilyesmit (vmi hublistaban nezz utana a cimuknek, fejbol nem vagom)
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Nem tudnátok nekem olyan HUB-t mondani, ahol Progressive, elektronikus zenék vannak fent? Szétnéztem már, de nem nagyon találtam! Köszi a segítséget!
  • MadBence
    ez a sanyi. Kiváncsi vagyok, hogy "ciccegőssanyi02" melyik topikba fog írni.
  • ciccegőssanyi01
    Nagyszerű program a Dc++!
  • aston shell
    virus nincs, az tuti, vmi winfos para lehetett :)
  • Max7
    én valami kémvirusra vagy mnégjob trojanra gondolok! azok szoktak ilyet csinálni! amugy általában 1 program 1 portot használ azureus pl alapban csak a 6881-es portot szal ha belegondolsz 63700 programnak kéne fotnia a gépeden ami csatlakozik a netre vagy egy trojai virusnak :)
  • aston shell
    ok, de akkor sem normalis, hogy 63700 portbol csak egy legyen szabad...
    a procim sem birna mar... :)
  • HiPPoNaX
    tcpview nevu program megmondja, melyik portodat mi hasznalja
  • aston shell
    problema megoldva...

az 57249-es port nem volt foglalt...

de hogy miert pont az...

a lenyeg, hogy megy... :))))
  • aston shell
    nemyom, ilyen problema meg 3 ev alatt nem nagyon fordult nalam elo...
    sztem kene a gepnek egy format...
    nem is ertem, hogy mire erti, hogy fogalt. megoldast meg egyik helyes sem talaltam, azt mondtak, hogy ilyen nincs, ha meg van, akkor reinstallt neki. megvolt, nem segitett. azt sem tudom, hogy mi foglalja le... aztan a torrentre gondoltam, ki is lottem a progit, de a hiba tovabbra is megvan...

no comment...
  • Max7
    akkor probálgass 1-től egészen 63700 ig bár nem értem hogy mi az nálad hogy foglalt! ki foglalja le?
  • aston shell
    termeszetesen foglalt :)
  • Max7
    412 általában a dc-n használatos
  • aston shell
    hy all!
    dobjatok mar hozzam egy ket TCP es UDP portot, mert mindegyikre azt irja nalam, hogy fogalalt...
    elore is koszi!
  • MiloShee
    Köszi! Zavar de hát kibírom :)
  • ElitEsumo
    Szia

A process beragadása a program bezárása után egy bug, ami az újabb kliensekben tapasztalható. Csinálni nemigen tudsz vele semmit sem, vagy kilövöd mindig, ha zavar, vagy lecseréled a kliensedet egy régebbire (0.674 még jó), vagy pedig türelmesen vársz ezzel a kliensel addig, amig megjelenik egy újabb verzió.
    Üdv
  • MiloShee
    Valaki esetleg? :(
  • aston shell
    nm
  • Dying Soul
    Köszi!
  • aston shell
    tess :)

remelem eleg reszletes :))
  • Dying Soul
    Tudna adni vki egy működő hublista címet?
  • MiloShee
    Hi all! Van egy olyan gondom hogy a BCDC++ nem áll le teljesen kilépés után, ki kell lőni még a processek közül is. Nem nagyon olvastam vissza,ha esetleg volt erre vonatkozó válasz akkor előre is bocs!
  • Species8472
    Köszi a tippet, végigpróbáltam ezt is, de sajnos nem sok sikerrel. :( Kitöröltem minden alkalmazásokra vonatkozó szabályt az Outpostból, és mindet újra beállítottam. És ugyanezt a Nortonnal is megtettem, de semmi...Továbbra is, ha aktív módra váltok, az összes felhasználó esetén (mind1, hogy az illető passzív, vagy aktív) annyit ír csak, hogy "kapcsolódás...", majd hosszú idő után "időtúllépés", ennyi... :( Képtelen hozzájuk kapcsolódni. Másrészről viszont nem értem, hogy tőlem meg töltenek mint az atom. :/

Továbbra is várom a használható hozzászólásaitokat a témával kapcsolatosan, hátha fény derül ezen rejtéjre...
  • ElitEsumo
    Szia

Nem tudom próbáltad-e már, mindenesetre nekem is volt már ilyen problémám, akkor a következő segített (szintén XP, Outpost tűzfallal, és avast antivirussal):
    1: Töröld a tűzfalon engedélyezett programok közül a dc-t, ha többször van engedélyezve akkor mindet, és add hozzá újból, figyelve a helyes elérési útvonalra.
    2: Csináld meg ugyanezt a vírusirtóddal és egyéb ilyen alkalmazásoddal is.
    Sok sikert.
  • Species8472
    Sziasztok!

Időközben kipróbáltam ezt-azt, de még semmi eredmény, viszont kicsit pontosodott a probléma. Azt írtam, hogy a régi kliensekkel megy a dolog, na ez nem igaz feltettem egy 0.401 -es DC-t és ugyanúgy nem kapcsolódik. Korábban ezzel gond nélkül ment a dolog. Keeper2 -nek válaszolva, nálam nem csak egyes emberektől nem enged tölteni hanem senkitől, egyszerűen nem kapcsolódik senkihez, de érdekes módon tőlem tudnak tölteni mint a gép...Az jutott még eszembe, hogy be van nyomva a Windows Update automatikusra és lehet, hogy frissített időközben vmit ami ezt okoza, mert már másra nem igen tudok gondolni. Gyakorlatilag ue. a gépen ue. beállításokkal kb. 3-4 hónapja még minden OK volt. Egyszer csak elcsesződött és azóta nem tudom belőni egyszerűen. Nyomom már több mint 2 éve a DC-t szal a beállítások már mennek elég jól :) úgyhiszem. Egyszerűen tanácstalan vagyok...
  • keeper2
    Hasonló jelenség nálam is megfigyelhető volt, érdekes módon egyes emberektől nem engedett tölteni, még akkor sem, ha kikapcsoltam ideiglenesen minden netbiztonsági progit, vagy képes volt órákon át "kapcsolódás"-t írni, vagy időtúllépést. Ez mondjuk úgy a felhasználók felénél fordult elő, másoktól tudtam tölteni. A passzív módot nem próbáltam, ellenben régebben nálam sem voltak ilyenek tapasztalhatók.
    Megoldást sajnos nem tudok, nálam a dc hanyagolása oldotta meg a problémát, de nem egyéni, csak téged súlytó probléma. Ja és próbáltam többféle dc típussal is (czdc, bcdc, dc++), de nem segített, valószínűleg a dc++ kódjában van a probléma, ezt pedig átveszi a többi dc klón.
  • Species8472
    Köszi, de nem... És mint írtam minden ilyen mondjuk úgy "Basic" megoldáson már túl vagyok... A gond ennél lényegesen összetettebb.
  • HiPPoNaX
    Ez nem segit a probleman?
  • Species8472
    Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni a következő probléma megoldására...Évek óta használok DC++ -t és egy ideje egyszerűen képtelen vagyok aktívként letölteni bármit is. Korábban a régi verziókkal gond nélkül ment minden. Már minden leírást végig tanulmányoztam ami a témába vágott de sajnos nem sok sikerel...Itt nem egyszerű aktív - passzív beállítási gondról van szó azon már túl vagyok, az ilyen jellegű segítséget kérném mellőzni...Arról van szó, hogy a HUB-okra tudok kapcsolodni simán, megy a keresés is, de amikor kapcsolódnék egy Userhez hosszú ideig annyit ír csak ki, hogy Kapcsolódás..., majd Időtúllépés, és ez így van minden Userrel aktív módban függetlenül attól, hogy az illető aktív, vagy passzív-e. Passzív módban megy a letöltés az aktívoktól.

Szoftver környezet: XP SP2 Hun Pro, Agnitum Outpost Firewall 3.5.642.6217, Norton Antivirus 2006 Hun, Spysweeper 4.5.9 (A tűzfalon, és a Norton -on is a DC full átengedve, Windowsos tűzfal kikapcsolav, router nincs, T-Online DSL kapcsolat) DC++ verziók: DC++ v0.691, StrongDC++ v1.0 RC10

Kíváncsi vagyok más is tapasztalt-e hasonlót, és várom a hozzászólásaitokat...
    Előre is köszi, Spec!
  • pedestrian
    Amúgy a banner-ban van link.
  • pedestrian
    Hol kell DC-ből vizsgázni?
  • rinpocse
    Szép Napot.Nekem szükségem lenne egy érthető rövid összefoglalóra a DC-ről. Vizsgára.Köszi ha valaki tud segíteni
  • aston shell
    nm
  • Crazygirl
    Koszi szepen. :) Rendes vagy!
  • aston shell
    Magyar hublista:
    http://info.dchub.hu/hungaryhublist.config.bz2 http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.xml.bz2 http://guinevere.no-ip.org/hungaryhubs.config http://stageline.try.hu/hungaryhublist.xml.bz2 http://stageline.try.hu/hungaryhublist.bz2
  • Crazygirl
    igen mert a kulfoldiek megvannak de magyarrol is szeretnek tolteni...