Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fufuka®
HÁT A TALÁLKOZNI ÉS A MEGISMERNI KÖZÖTT VAN KÜLÖMBSÉG!!!!!!!
zzzthunder
Bizonyos kliens akkor is ezt írja , amikor megtelik a lemez,de ettõl még továbbfut a progi, csak ha ráklikkelsz az OK -ra akkor áll le
zzzthunder
A sok vicces 😊 siessünk kérem ,mert én meg akarok osztani mihamarabb 😊
[OP]Stormbird
ezek mivagyunk meg a juzerek és mindenki hozzon magával még egy
wakeupneo

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

[OP]Stormbird
ejj ezek a vicces nullák szal 2000-3000😄
wakeupneo
Hoppá... EZ CSAK VICC VOLT. A SZÁMOK NEM VALÓSAK. :o)

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

wakeupneo
Na akkor egy kis tecnikai is!

Valszeg már észrevettétek, hogy a MATRIX mostanában kicsit "furcsán" megy, már ha megy.
Lényeges fejlesztéseket eszközölünk a hub-on, hogy minnél több rendes usernek adjunk helyet. Ezen dolgozunk jelenleg ,és ezért vannak fennakadások a hub mûködésében.
Mindenkitõl elnézést kérünk, igyekszünk stabilizálni a Matrixot. Legyetek türelmesek még egy picit .és egy stabilan müködõ hubot kaptok hamarosan ,ahol remélhetõleg elfér majd vagy 2-300 ember 😊)) .

Sziasztok

wakeupneo
Kapni ajándékba? :-)

wakeupneo
Nemtom te ki is vagy. De most jön Fufuka idevaló szokásos mondása: MIÉRT IS SZÓLSZ TE EBBE BELE?

kösz.

Jah azt sem tudom kivagy, mert még neved sincs. Majd ha egy személyes találkozás után szövegelsz igy nekem ,akkor elfogadom. Nem neked szól a beirás, igy ne is válaszolj rá. THX

( mindig ebbõl van a hiszti )

Fufuka®
Találni, venni, csinálni???? 😊)
Pazsitos
Ezt a beirást szeretném ha stornóznánk mert csak férreértésekbõl adódott..
sorry mindenkinek
Fufuka®
Míg el nem téríti a villamost!!!! de utána már HACK és warez 😊))))))
Köszi Ewron! Örök hála!
Egyszerûen: felszállsz a 4-es vagy 6-os villamosra és elmész a Blaháig. Ott felszállsz a piros 7-es buszra, és elmész vele a végállomásig (Etele tér). Onnan két-három sarokra kezdõdik a Hadak útja.

!!!OFFTOPIC!!!(de itt sokan vagyunkm és nekem fontos)

Sziasztok!

Arra keresem a választ, hogyan lehet Pesten a nyugatiból eljutni tömegközlekedéssel Kelenföldre, a Hadak útjára!

Köszi!
Visszaolvastam a fórumban és megtaláltam a megoldást.

egyetlenegy dolog zavar meg mindig...ha vkinek komoly okadnivaloja van vkitol, vagy egy hubtol, akkor miert nem meri hasznalni a sajat nickjet itt a forumban is?

erre mondjuk azert lennek kivancsi, mert a regi emberek, sot meg a kezdo userek is fel merik vallalni a velemenyuket, vagy azt, hogy nem ertenek a dologhoz, vagy akarmi...

Aki nem a megszokott nickjet hasznalja a forumon, az szvsz arra sem melto, hogy valaszoljon neki akarki. Egyebkent meg, ha attol fel, hogy emiatt kitiltjak a hubrol, vagy ilyesmi, akkor meg nem kell olyan hangnemet es szavakat valasztani, hogy azt megtegyek.

diohejban ennyi, udv mindenkinek Mac-bol,
jo toltogetest!
Pazsitos
saját kérésre törölve - #6731
Pazsitos
Szia Storm..
Én a saját nevem használom sorry úgyhogy az neménlennék..
Mielõtt feltettem a kérdést, már megnéztem dchun faq-ját, csak ott sajnos nem találtam semmit. Majd megnézem a readme-t otthon.

Ha le tudnád itt írni röviden, akkor azt is megköszönném.

[OP]Stormbird
Igazábol nem neked irtam na mind1
dentro
olvasgasd a faq-okat: dchun.hq.hu dcinfo.sytes.net koli.sytes.net. amugy persze, hogy lehet 😊

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

dentro
uhh...
reloaded: szerintem találó név. és pont azért, mert a gyökereket nem kell megtagadni. én is szoktam emlegetni, hogy boldog userkoromat a mátrixon töltöttem. és vannak akik zsenge opkorukat is. miért kellene ezt tagadni, eltitkolni, stormbird? változnak az idõk, elég gyorsan, fõleg DCn!!! a mátrix se a régi, senki se a régi. de ez benne az izgalmas. ettõl fejlõdik.

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

Sziasztok!

Valószínûleg láma kérdés lesz - tegnap kezdtem el használni a dc-t 😊 Szóval:

Hasonlóan más file-megosztó programokhoz lehet-e itt is folytatni egy félbeszakított letöltést másik felhasználótól. Ha igen, akkor hogyan?

Addig eljutottam, hogy a Search for alternates gombra kattintok, le is jönnek az találatok, de ha a letöltésre kattintok, akkor egy új letöltést kezd el, nem folytatja a félbehagyottat. Van megoldás?

[OP]Stormbird
Nem tudom melyik vagy szerintem a Pazsitos:o)
Na szal azért még látszik hogy picit kötödsz a matrix hub-hoz ez azért látszik a hub-otok nevéböl is. Olyan mintha ti lennétek a második része:o) Persze tudjátok nekem semmi bajom nem volt senkivel. a Teamben és ezekután se lesz remélhetõleg.
Fufuka®
Kill! szia!

hál isten, rengeteg becsületes user és op van!! és ahogy észreveszem.... ÕK tántoríthatattlanok a becsületükben!!!!! Õk ilyen emberek........
Fufuka®
Sziasztok!

egy egészen pici dolgot azért hozzátennék, bár már régóta nincs kedvem ilyen ügyekkel foglalkozni!!!

Szóval.... amirõl itt mint szennyesrõl beszélgetünk! Valóban felesleges bárhol kiteregetni az alsógatyákat..... de csak egy okból!! mert akiknek látnia kéne, azokat már nem érdekli! pedig igen tanulságos lehet néha betekinteni mûhelytitkokba, emberi milyenségekbe, mert sokat elárul dolgokról , emberekrõl! Néha jó tudni kik milyen emberek, stb!
Csak sajnos összekeveredett a tájékoztatás, és a mocskolodás fogalma! Pedig nagy a külömbség! Bár akik eddig is tényszerûen vizsgálták a dolgokat, néha igen jól le tudták szûrni a tanulságot!
Nem a vélemény elmodása valamirõl, a rossz! Hanem........ !!!!
wakeupneo
Ehez meg csak annyit szeretnék hozzátenni ,hogy SOK SIKERT A HUBHOZ. Remélem az megfelel mindenkori elképzeléseteknek. Sajnáljuk,hogy elmentetek, de ez van.
A továbbiakban nemkivánok ezzel kapcsolatban semmit sem mondani, mert utánna megkapom majd ,hogy itt teregetem a szennyest. :o)
És még egy apróság.
A RELOADED nevet , és egyéb MATRIXos jellegü nevet ne használjátok a hubhoz. Nagyon megköszönjük.
Bye

wakeupneo
LOL!
Kerge te kész vagy ,mint a házi feladat. 😊)))))))))))))))))))

De egyébként igaz a dolog. KB ilyenek vagyunk. Sajnos.

[OP]Stormbird
ugya ugya és vigyen magával még egy embert:o)
kergeegér
Még valamit hozzátennék a mondókámhoz ...pontosabban ehhez:
"Vagy ha nagy késztetést érez a trükközésre akkor legyen körültekintõbb és jobban ügyeljen arra ,hogy a megosztása különbözõ legyen amikor más és más pofáját mutatja a dc közösség felé!
"

+ Ha az a célod vele ,hogy bejuss a külfüldi 100+-os hubokra (más értelmét nem látom a magas megosztású fakelésnek) akkor addig lépj ki a magyar hubok mindegyikébõl és szopasd egyedül azt a 100+-os hubot ahová belépsz.
Ne pedig minket!
Köszönöm elõre is minden magyar dc-s nevében.

[OP]Stormbird
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek
Isten ments hogy warezt kérjek😄
kergeegér
Egy pár mondtad erejéig ha megbocsátanak ....

Ennek a fórumnak köszönhetõen a magyarországi dc hubok operátorainak a tekintélye a nullával lett egyenlõvé.
Mert ugye nem kell visszamennünk az idõben csak pár hónapot és egy másik dc-s világ tárul elénk.
Én is voltam kezdõ mint mindenki. Igenis fel lehetett nézni az operátorokra. Emlékszem mikor belekezdtem a dc-zésbe ....tartottam az operátoroktól(jó értelemben). Mert volt miért.
Mikor megjelent az xy hubon egy olyan operátor akire én mondjuk felnéztem.... szinte biztonságban éreztem magam.....rendezett hubon vagyok mert vigyáznak ránk.
Ezzel szerintem nem csak én voltam így.
Ma sajnos csak ritkán érzem ezt.

Miért kell a mindenki által látogatott fórumokban kipakolni a szennyest......vagyis a szaros gatyát?
Miért nem jó a privát megbeszélés?
Azért mert úgy valószínûleg nem is próbálkozik senki.
Gondolom akkor lesz orgazmusa az embernek ha másik 543 ember elõtt köpi le a másikat és nem egy sötét sikátorban négyszemközt.
Billentyûhuszárok ...vagy valami hasonló.. :-) ezt a napokban hallottam de szerintem találó!
Ajánlom mindenkinek figyelmébe, hogy nézze vissza magának a SAJÁT hozzászólásait.
Bizonyos emberek beleszólnak olyan dolgokba amikhez addig még csak közük sem volt.
Miért jó ez nektek? Miért kell beleszólni más magánügyeibe?
Ha olyan gyenge felfogású, hogy a nyílt fórumba behozza a magánügyét akkor hagyni kell õt kibontakozni...... de nem kell sokat várni mert ha nem szól bele egy 3.-ik személy akkor pár hozzászólás után befejezik az itteni köpködést.

A hozzászólások színvonala mindent elárul egy emberrõl.
Plusz pontot ér az ,hogy ha valaki még a nevét sem adja a hozzászólásához.
Valószínûleg azért nem adja a nevét mert a dc-s világban egy álszent.

Kérem azt a pár újdonsült operátort aki hatalmasnak érzi magát a trükkös dc kliensekkel az fejezze be a játékot mert elõbb utóbb regisztrált felhasználókat fognak csak beengedni a hubok és a tetvekre sehol sincs szükség!
Vagy ha nagy késztetést érez a trükközésre akkor legyen körültekintõbb és jobban ügyeljen arra ,hogy a megosztása különbözõ legyen amikor más és más pofáját mutatja a dc közösség felé!
Eddig is buktak operátorok és ezután is fognak!
Egy bizonyos idõ elteltével sajnos "megbocsátanak" az ilyesfajta féreg embereknek is de részemrõl tartom az egy köpésnyi távolságot.

Mégvalami az összekuszálódott irományom végére:
Voltak itt a fórumon próbálkozások hubok, operátor csapatok leégetésére de aki figyelemmel kisérte a fejleményeket az láthatta ,hogy legtöbbször visszafelé sült el a puska.

1 db vitafórum lefutása 20 pontba szedve:

1. Elkezd XY köpködni valakit
2. Hallgatás
3. Megjelenik 1db XY seggcsókolgató
4. Elõjön a köpködött fél is .... õ ZY
5. XY mégjobban jajveszékel
6. XY seggcsókolgatója túlharsogja XY-nt
7. ZY seggcsókolgatók közelednek
8. XY már háttérbe szorul ...a seggcsókolgatói dolgoznak helyette
9. ZY sem hagyja magát ... õ benyom ide egy logot
10.XY és ZY seggcsókolgatói a vitainditók nélkül összeverekednek virtuálisan
11.XY is benyom egy logot de az éppen ZY seggcsókolgatójától van
12.bazi nagy lagzi van , mindenki vérzik
13.a vita már teljesen más téren folytatódik de már álnevezõk is vannak a buliban
14.senki sem tudja ki kivel van
15.ilyenkorra már az egyik álnevezõ véletlen a saját nevén jön be és lebukik
16.XY beinditja a kocsit mert menni akar verekedni közben meg nem tudja hány kiló
17.ZY provokálja XY-t,hogy nyugodtan jöjjön mert kávéval várja
18.a seggcsókolgatók néha néha a másik seggre tévednek.
19.egy user véletlen technikai kérdést tesz fel de õt hamar kivégzik
20.ja.....,hogy nem téged hívnak ZY-nak??? õõõ akkor bocs de tudod az utóbbi idõben sokat dolgozok és....

függöny el.

(nem hagytam ki egy pontos sem? a fenetuggya na mindegy... további jó töltögetést ßy€ !! )

Hát nem nekem szólt hogy lopják az ötleteket?
Fufuka®
😊))))))))))))))))))))
ez tetszett 😊))))
Milyen ötleteket?????
Sziasztok!!!

A HAIR hub átalakul!!!!
Április 21-tõl csak regisztrált usereket fogad.A regisztrációt 21-ig a hubon OP Boszinál lehet tenni vagy az [email protected] email cimen lehet kérni.A mail cim a késöbbiekben is élni fog.

A hub cime: hairceg.no-ip.org,hairceg.dyn.hu,hairceg.sytes.net.

Mindenkit szeretettel várunk!!!

OP Boszi
m-ARC-i
wolkow!

Ezt nekem is szokta kiirni .
És én tudom, hogy mért van ez. Sõt még gyanum sincs
wOlkOw™
Van némi gyanum mért is csinálhatja....
De erõsítsétek meg !!!!THX
wOlkOw™
Sziasztok Technikai kérdés jönne !!!!!

Ezt a hibaüzenetet kapom pár napja már a harmadik DC++ klienstõl és errorral kilép.De viszont a DCPlusPlus.pdb
filét sehol nem lelem valakinek esetleg ötlete
a megoldásra?

Error

Üdv.w0lk0w
m-ARC-i
és a hub reklám forum?
szundika
realspeedy.serveftp.org:1666 ez a pontos cim

Itt kérem nincs fagyás igaz 110 user, de ez egy biztos pont

Puszi
Kisfiam! Ha kinyitod a szadat, elotte moss fogat, mert mindent elont a frissen tragyazott tanyasi fold szaga...
egy gy az egyet.....egyebkent wasserral kapcsolatban igaza van....ha vki ilyen hangnemet valaszt, ugy latszik csak ezen ert....bar ezt ugy is nezhetjuk, hogy lesullyed az o szintjere, de nem feltetlenul van turelme az embernek sokszor minden hulyeseget 40x elmagyarazni...
egyebkent ilyen beszolasert egy forumban szvsz a magyar dc osszes hubjarol ki lehetne banolni barkit....semmi szukseg ilyen alakokra, mint ez a wasser, es meg sorolhatnam.

udv mindenkinek Macedoniabol, jo toltogetest!
csak igy tovább😊)
az erö legyen veletek😊)
az elöbbi hozzászolásom kicsit korrekciora szorul!!
jo,de van mégjobb!!
Az erö legyen veletek!!

ez egy jo dolog,bár a matrix egy király hub,és a fene sem érti a problémádat!!

Hali!

NEm lehetne valahogy visszahozni a régi Public HUb listet szükségem lenne külföldi HUB_okról pár anyagra
bocs ha már volt szó róla az elõzõekben,de nincs idõm visszaolvasni!

\"Life is around you and in you.\"

zaki
nekem is ilyen problémám volt, nekem ez a hublista bejön: http://dcpp.lichlord.org/PublicHubList.config.bz2

xp alol probálnék dc-t használni,de a hublistnál azt irja ki hogy upgrade your client.Elvileg ez a legújabb verzió....Help