Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hazajovok, erre mit latok megint? Dul a haboru!
Mivel 1-2 kedves forumhozzaszolo szerint en is 1 igen nagy fasz vagyok, megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy hozzaszoljak!
Ime:
Szal, mostansag olyan nyugodt volt minden, hogy nem igaz! Az osszes hub szep csendben fejlodott!
Ugy latom ez 1 bar kedves emberkenek igencsak bassza a csoret....
Sajnos ez a nickvallalas meg mindig nem divat errefele ugy latom... Na mind1, majd megvaltozik ez is idovel....
Az elobbi 10 percet azzal toltottem, hogy vegigolvastam a ma esti termest! Hat emberek ez igen gyer! Mindig ugyanaz a duma....
Max 1-2 uj arc!
Az egesz ott van alapbol elcseszve, hogy nem a megfelelo forumon megy a vita! Ha csak az OPok szidjak 1mas edes jo anyukajat, azt miert nem lehet OP hubon??? A usereket (akik nem teszik ugy alapbol... max technikai jellegu kerdesekert😊) miert kell ebbe belevinni? Olvassatok vissza!
Igy rovid osszefoglalaskent: ma este ment a qrva anyazas, mindenki fel littyo vodkaval, vagy 3 nyugtatoval alszik!
EREDMENY?:: en nem latok semmit! Ja, de talan 1 megis van: az operatorok tekintelye ismet sullyedt 1 szintet!
Miert nem tud a magyar DCs tarsadalom ugy viselkedni, mint mondjuk a sved?
Az annyira szep lenne!!
Es hogy 1 forumostol idezzek: az en kis lelkem iszonyat boldog lenne!
Peace gyerekek!
Maci
Life is wasted on living!
szerintem mindenki azzal járna a legjobban hogy a forumot megtartja a valoságos S.O.S segélynyujtásra sajnos az aki itt szinte a legjobban veri a port az éppen olyan keveset ért a dolgok normális levezetéséhez és a segitség nyujtáshoz.
ergo azon gondolkozok hogy a hubomat le fogom kapcsolni és a gépemet is mert már nagyon kezd elegem lenni az egész dologbol ...... aki akar tudja hogy hol vagyok megtalálhato...........
:.: Tamas :.:
Elnézést mindenkitõl. Többet nem írok ebbe a fórumba.
Béke Emberek Béke!
-miert nem lehet ezt betartani?!? (nem kell valaszolni, csak ugy magatoknak tegyetek fel)
-aki meg mast ir ide annak egyszeruen nem kell valaszolni, enyi az egesz.
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
Nem én vagyok az aki beleugat mások fórumtémájába. Azthiszem okulva a múltból én ezeket a dolgokat már felismerem ,és nemfoglalkozom velük..
Csak mennyivel jobb lenne ,ha ezt más is megtanulná már.. Fõleg a tökéletesek 😊))))))))
azt hiszem az utóbbi idõben igen jól elvannak a hubok! Mindenki tartózkodik attól hogy felesleges vitákat és veszekedéseket okozzon vagy szítson! Neo........ kis odafigyeléssel, Te is el tudnád kerülni az okozást! és akkor megint minden megy a maga kis csendes medrében! ha gondod van, van már op hub.... van privi van mail! és akkor kikerülöd ezt az egészet! Mert vélemények vannak... pró és kontra, de addíg míg nincs szikra .... nem lángol a tûz! és mint tudod, ez itt eléggé gyúlékony talaj!
Érdekelne hogy akkor igy ugatnál ,ha szemben állnál velem..??
Neten vagy csak ember TE is... Életben meg szar vagy.. na mind 1...innentõl befejeztem...azt irkálsz amit akarsz,..
Bizom benne ,hogy egyszer találkozunk, és ezt ott folytathatjuk.
CsáCsá
Trulli: ha az sem akkor esetleg ezzel probáld...
http://wza.digitalbrains.com/DC/DCPlusPlus-hacked.exe
Semmi közöm sincs hozzá de te elmondod mit tanácsolsz hogyan akarod látni a fejemet😊)Én meg elmondtam én mitanácsolok és hogyan akarom látni a fogaidat..Én csak jótakarok😊))))))))))))))))))))Neked is jobblessz hiddel.)))))))))))))))))
Nah pá pá
Magyar és nemzetközi hublistákat találhattok itt.
Az oldal nagyon jó , érdemes megnézni.
és még mindig fentartom : mellesleg a 6710-es megjegyzés inkább befért volna egy privát üzenetbe annak akinek szól!! Mert az hogy milyen nevet, ki, hova, mire használjon és használhat az a Ti dolgotok! Ha jól sejtem.......
Mi a közöd van ahoz ,hogy nekem milyen állapotban van a fogam vagy a seggem vagy akármelyik tagom? Olyan vagy mint egy ovis bazz....
de rádhagyom...én sajna nemlehetek olyan tökéletes mint te....
én felvállalom a hibáimat is....ez van....mondtam már..olyan vagyok amilyen...
http://dcplusplus.sourceforge.net/index.php?page=download töltsd a legújabbat + ha rákeresel a hub-on a hublist.txt filera az eredményes lehet
Lehet kicsit nyügi vagyok ma...ez van...csak elegem van ebbõl a nagypofáju pöcsböl ,aki még nem is olyan régen itt nyyalta a seggem ,hogy igy meg ugy.. most meg ugat itt jobbra balra...
nembaj az ha megtudják az ujak is hogy ki milyen itt...én lehet hogy ilyen vagyok amilyen ,de én ezt vállalom....és nem farsoskodok itt mint egy állszent pöcs...
és ezt nem ellened irtam Fufuka,...de te tudod....azthidtem mi rendeztük amit kellet, mégha nem is ugy ,ahogy kellett volna..

Ha te is tanácsolsz nekem ilyen dolgokat akkor én azttanácsolom neked hogy menj el szépen fogorvoshoz..Mai világban már esztétikai kérdés a rendezett fog azt meglehet csinálni, a stíluson meg úgylátom nemlehet változtatni így azzal nefoglalkozz, te így vagy jó ahogy vagy:-))
Meg figyelemreméltó hogy a Neo pártiak egybõl fujjonganak:-))))
******Nevetgélve még mindig gratulál******
A hubokon történõ megosztási limit emelés elkerülhetetlen ha már fullon megy a kérdéses hub - azaz nagyon nehéz bekerülni.
A limit emelésével ilyenkor bizonyos idõt nyer a hub üzemeltetõje mert a felhasználók száma csökken bizonyos százalékkal és az oda csatlakozó nem találkozik ***this hub is currently full üzenettel.
Igen tudom, sokan kiesnek a hubokról a 20 GB-re emeléssel de még mindig van nagyon jó hub ahová 1GB is elég a belépéshez.
Tudom azt is ,hogy sokan vannak még 20 GB-s vinyóval amin még 15GB (mondjuk igen nehezen) még megosztható de több már nem nagyon.
A kis vinyóval rendelkezõk teljesen feleslegesen fújnak a limitet emelõ hubokra ..... nem az õ "kibaszásuk" miatt van emelés.
Viszont van egy másik oldal is amit szemét dolognak tartok: legtöbbször pontosan azért káromkodnak az userek a limit emelés ellen mert NEM AKARNAK MEGOSZTANI. Lenne mit de akkor több az upload.
Tudom ,hogy sokan magukraismernek mert én is láttam amikor 20 GB -re emeltünk a 15-rõl ...akkor a 20 GB alattiak 80%-a felemelte 20 GB fölé!!
Hetek óta fullon ment a hub amikor úgy döntöttünk ,hogy emeljük a limitet 20-ra.
Láttam ,hogy az userek kb.egyharmada kiesik a hubról az emelés után.
Lássunk csodát.... 2 nappal az emelés után újra fullon ment a hub.
Ez a hozzászólás senki személyére nem irányul!
noki: nem is céloztam Rád sem.
Ezt egyébként a legtöbb hub üzemeltetõ vagy operátor alátámasztja.
Nah megint egy összevisszára sikerült hozzászólás ... grrrrr 😉
Le lehet vonni a tanulságokat.
***Még mindig gratulál****
A log-ból itélve Tamás azért ez nem valósul meg tökéletesen egyeseknél (aki magára veszi annak címezve).
TE EGY RITKA NAGY F@SZ vagy már bocs.
Remélem egyszer még látom azt az okos kis bucidat....a talpam alatt elvérezni....
Biztos hogy zöldséges vagy....ez tuti...ekkora gyökér csak ott él meg
Olyan vagy mint a hagyma Neo😊))Minnél közelebb kerülök hozzád annál jobban sírok !!!!!!
Fufuka igen azvan ,de nemakarom ide bebiggyeszteni azt a logot hisz hát Neo ugyebár ELVETTE azt a logot anno, szó sincs olyanról hogy más adta volna neki oda .-))))))))
Ritka szép banda!!
*****Meghajol és gratulál*****
Már egyszer kétszer sikeresen leirtad magad....szal ne szerepelj szerintem mert felesleges.
Ha nyalni akarsz szivesen tartom majd a hátsómat.
Az hogy ki OP nálunk és ki nem....nemhiszem hogy rád kicsit is tartozik.
Szálj le rólam te is ha lehet. köszi..
Tudod....TECHNIKAI KÉRDÉSEKRE.
És látom sokat tanultál emberektõl. Ragad rád a koszon kivül más is. 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
így marad a bla bla bla bla bla .)))))))))))
Storno*****Válasz 'noki' üzenetére (#6745)
Helyes*****ma 19:32 | Válasz erre | #6744
de a googlen találtam erre megoldást le is töltöttem a keresett filét,könyvtárba másolás után tegnap óta mintha megszünni vélném ezt a
Problémát....Thx
CSAK NYALNI NYALNI NYALNI 😊))))))))))))))))))
Fufuka nemjó amit írsz:-)))))) NYALNI,TALÁLKOZNI,NYALNI,MEGISMERNI😊--->így helyes
mert ahogy látom azt nemmered használni...
majd akkor beszélünk ha vállalod a neved...
addig meg...