14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#8449 sok sok noname de ez már megszokott gratula
arctalanság a divat....és persze a jellemeteket is tükrözi !!!!! -
#8448 Borzalmas...
-
#8445 LOL -
#8444 jóreggelt:)))))
jópárhete nem olvastam az SG direct connekt topicot,de három oldallal voltam lemaradva és megállapításom...itt semmi nem változott !!!!
(csak a pocskondírozás folyik)....
A három oldalon van pár Hub kérdés amit a szegény user feltesz,na most a kérdésére vagy kap választ vagy csak idő után kap...vagy egyáltalán nem kap...de akkor miért is lett ez a topic??? nem a szakmai kérdésekre?
Ott az Ophub mért nem ott vitatkoztok?
Kezdem azt hinni,hogy csak a nyílvánosságnak akartok hitelt adni,Sőt azt is észreveszem ajánlgatjátok is magatoknak az ophubot vitázásra,de mégsem ott folytatodnak a viták !!!
Másik....nem mind1 a két nagy hub közűl melyik érte el elöbb a 2000 usert? és segítséggel vagy annélkül? Hírdetitek,hogy az userokért csináljátok.De nekem a képernyőről más folyik le.
A VERSENY A RIVILIZÁLÁS A KÖTÖZKÖDÉS
Nagy baj,hogy itt felnött emberek próbálnak felnőttnek tünni holott csak gyerekek még :))))
4processor ilyen script,olyan Bot....stb nevetséges Én még mindig sajnálom,hogy felnött emberek nem tudnak békében meglenni,igaz anyukázás nincs de a folyamatos cukkolás mondatok félreértelmezése. Már tényleg kezdem megbánni,hogy a cseh hub softwert kiadtam a kezemből (pedig jó szándékkal tettem) Eszetekbe sem jutott volna,hogy ott azon a hubon kopogtassatok és akkor lett volna 1000 userotok
Igaz akkor az userok nem lennének ennyien,de viszont akkor talán béke lett volna még egy jódarabig (talán) De még szerencse,hogy a mostani hubsoftwer verziószámának eltérésén nem kaptatok össze :)))))))))
" nem rossz szándékból írtam "--> csak nőljetek már fel!!!!
Gondolom ezért most kapok a fejemre,állok elébe..
De majd csak pár 7 múlva olvasom el !! Byez
köszönöm az akadémiának, istennek, a szüleimnek, a rendezőmnek ő egy csodálatos Elme !!!!! :=)))) -
#8443 ***röhög -
#8442 :))))))))))))))))))))) -
#8441 De azert jo, ha ittvagy:)))) -
marcedli #8440 hmmmmmmmmmmm® -
#8439 Látom nemkellek én ahhoz , hogy dedó szintre kerüljön az SG .))))))))))))))
***kalap emel*** -
#8438 Hali.
De rég voltam. Már megint gyaraltam és már megint az kell látom hogy jol el vagytok
Ezzel csak magatokat égetitek, meg a hubotokat is.
Csókolom!
-
#8437 Most mit hisztizel :))))))))))))))))))))))
Mint látod igen kedves és kultúrált formában történik minden :)))))
Na csá! ha előkerülsz híjjá :))) -
marcedli #8436 és ha most vki beszól a gépelési hibáimért, megyek, felveszem a pisztolyom vagy az AK-t a fegyverraktárból és végzek magammal...vagy mással:-) -
marcedli #8435 Ó, hogy b*sszon meg titeket egy taliga aprómajom.... Nem hiszem el, hogy nem lehet abbahagyni.
Most megkérném eme fórum becses opját, hogy moderáljon már ki minden hub-ellenes és személy-ellenes beszólást. Ennek semmi értelme. Tudom, hogy ez több munka számodra, de sokkal nyugodtam lenne itt minden. Egy idő után űgyis rájönne mindenki, hogy nem érdemes ilyesmit ideirni, mert nem lesz itt sokáig....A többiek (T. fórum-júzerek) meg ne szóljanak hozzá, ne védjék meg magukat, semmi: hagyják figyelmen kivül, amig ki nem lesz irtva innen az ilyesmi.
Más: Üdv mindenkinek Macedóniából még egy jó ideig, dec közepéig itt leszek. A képeket frissitettem a :
http://uk.photos.yahoo.com/nagyskopje
cimen. Akit érdekel, nézze meg:-)
Minden jót és jó töltögetést mindenkinek!
marcedli -
#8434 Kedvesem......... az nem baj ha netán valamiben tévedek, és Te kijavítod a tévedésem! az sem baj ha netán valamit rosszul tudok, és azt is kijavítod, hogy pontos legyen!
AMI a baj....., hogy az irásodból nekem az jött ki hogy TE engem szándékossággal vádolsz, és előre egyeztetett hazudozással!
És ezt mint mondtam....... kikérem magamnak!
indoklás: mint ismersz.. elmondtam már neked is, inkább felvállalom a tévedésem, mint hibát. De nem vagyok hajlandó szándékosan hazudni, mert azt nem lehet kimagyarázni!!! Tehát továbbra is .... a jövőre nézve elmondom, ha valamit tényként közlök, az TÉNY és tudom hogy úgy van.... ha pedig a bizonytalanság legkisebb szikrája is felmerül bennem, akkor oda fogom írni, hogy tudtommal! És ezután sem fogom a lelkem eladni senkiért egy hazugsággal!!!!!!!!! -
#8433 Szia. Fufuka (és többiek.)
Csak 1-2 dolog lezárásként, (iletve más témák.. is) aztán olvasd el ophub logot aug 2 éjjel 00:10 és 01:04 közt, és ha esetleg még marad kérdőjel akkor privben folytassuk, tudod hogy nem szeretem ha sgn teregetitek a szennyest, és ez magamra is fokozottan vonatkozik.
Sajnos tény, hogy ez esetben erősen alultájékozott vagy. Ha már azt hirdetitek hogy team vagytok, kéne némi improvement belső kommunikáció terén talán... (...Persze hogy jövök én ahhoz hogy javaslatokat tegyek nagy és korrekt kolihubnak....amint hallom épp egy többhónappal ezelőtti kezdeményezésemet élesztgetitek újjá saját featureként, amit akkor elutasitottatok, nevezetesen a hubok közti egységes és sávszélesség (kapcsolat) alapú slotrendszert....én csak örülök neki, ha megvalósul az jó a usereknek, szarok bele hogy ki hozta fel..csak mosolyogtam most egyet...)
Nah pár ténnyel megdobnálak:
- Bourne nem azonnal kért bocsánatot ophubon, hanem miután velem beszélt. sztem a mai napig nem érti hogy miért gáz a dolog, de azt értette, hogy nem kéne keresztülnéznie más hubok szabályrendszerén akkor se, ha kolin az másként van. de a továbbiakban ez nemigen érdekel, alapból rendes és segitőkész arc. csinált egy botot, kipróbálta, remélte hogy jön pár user kolira tesztelni segiteni, de csodák csodájára éjjel fél kettőkor nem jött. megbeszéltük, lezártuk.
- McGuy másnap adta elő a meseelemektől ékes verzióját a véletlen hubokra fellépő és elinduló botról meg a hirtelen belagoló dcről, és mint már leirtam, rosszul esett hogy szembehazudott engem és más hubokat. Ez a része mindenhogyan nagyon ciki, akkor is ha tudott róla a többi kolis op, meg akkor is ha nem tudtatok, hiszen a hub nevében alkotott a kedves.
- Az Elite Hubon továbbra is -mint eddig is- szivesen beteszünk bármilyen hubreklámot amennyiben: oppal egyezteti az illető. Ugyanis ritka idegesitő a usereknek óránként csukogatni a botablakokat és a rutinból becsukott ablakok által a hirdetés hatékonységa is erősen közelít a jólfejlett nullához. Tehát közös érdek, (userek, és hirdetett hub tulaj) hogy a tapasztalatok szerint hatékonynak és nem-irritálónak bizonyuló formában menjenek a reklámok. Ez pedig véleményünk és tapasztalatunk szerint a napi max 1 reklám/hub, max 5 sor, op teszi be mainbe valami ascii keretbe illesztve, max 5 alakalom összesen szabályrendszerrel érhető el. Törekszünk rá hogy a kis huboknak adott segitség hatékony legyen, még akkor is ha az új hubtulajok még nem látják, hogy 5 olvasott reklám értékesebb, mint egy kalap egyéb. Arra sem fújunk, ha valaki ismert hub cimét kérdi mainben és erre más (sokszor maga az op!) válaszol, hiszen elv, hogy minden user oda menjen, ahol jól érzi magát/ahol megtalálja amit tölteni akar, sőt, segitek odatalálnia. Ezért vannak a hublistek is felsorolva a szabályzatunk után.
Nah most már jó részletesen kifejtettem a reklámozás témát, pedig nem is kérdezte senki..éljen... :)
- Ha már erre járok, felhívnám a figyelmet arra, hogy aug 1-től a CHELLOra vonatkozó slotszabályt igazitottuk a chellos sajátosságokhoz, mivel az 5K/slot letöltési sebesség vehető a kalkuláció alapjának ahhoz, hogy értelmes sebességgel lehessen letölteni, ezentul elég max 6 slotot adni (max 3 hub, 2 slot/hub) és az upload limitet is le lehet venni egészen 8K-ig (csak korrektül beállitott BCDCvel).
- Jah, még valami, sajnálattal kell közölnöm a többi hubok opjaival hogy nem szándékszunk kivételt tenni, a hubszabályok rájuk is azonosan vonatkoznak pl. fakelésért, slotblokkolásért bárkit kirakunk.
És most egy jó darabig nem akarok ebbe a fórumba irni..... :)))) Sziasztok, minden jót. -
#8432 Bourne az eset után azonnal az ophubon intézte a dolgot............... ( tudtommal) igaz ugyan hogy nem írt privit mind a jelenlévő 20 opnak...
majd lebaszom....... jó?!?!?!?!?! -
#8431 Fufu!
En hiszek nektek, miert ne tennem!
DE
Bourne nem jott oda hozzam az eset utan, sem egeszen mostanaig, pedig OP HUBon, kolin, wish en 0-24 fentvan a nickem!
Hamar elb@sz vmit, annyit megtehetne, hogy odajon hozzam 1 sorryra, es nem nekem kell a dolog utan futkosnom!
Legalabbis en igy latom!
Szerencsere akadt 1 OP kollega, aki utana tudott nezni a dolognak, akkor frissiben a kesobbi felreerteseket elkerulendo... de akkor is....
Dentro! A hubok szamat illetoen nem vagyok biztos, sajnalom, de egyszeruen nem latom be, hogy miert hazudnanak nekunk! (Mar csak azert se, mert ha megkernek szivesen lenyomtam/lenyomok/le fogok nyomni 1 uzit:)) )
Szal ennek semmi ertelme, es mar megint csak az elefant jon ki a bolhabol! (Ami annyibol jo, hogy legalabb nem csip [de eltapos] :)))))))))))))))))))))))) )
Heudlige Nacht! (nem tok nemetul:)) )
Maci -
#8428 Tehát......
A kolinak eddig sem volt szüksége hirdetni magát, és ezután sem kell, ... jön aki jön, látjuk szerettel....... de főleg nem kell senki user a veletek való vitatkozás árán...... ha az egyik kolléga hibázik...... ami egyébként nem kizárt, akkor azt ő maga intézi ( főleg mert a többiek nem biztos hogy mindennel egyet is értenek)!
Azt viszont egy sajnálatos ténynek tartom.... hogy te aki ismersz.... egyáltalán feltételezed rólam, hogy én egyeztetnék bármit bárkivel, hogy hitelesen hazudjak!!! mint tudod, nem vagyok hajlandó hazudni! azért is írom néha zárójelben oda hogy az én tudomásom szerint!!!! mert én is lehetek rosszul tájékozott!
Az ügyben pedig ha már te megszólaltál....... ha jól láttam, mert a gépnél voltam, csak épp nem szóltam bele...... TE ezt az ügyet személyesen megbeszélted bourne val az ophubon! azért is nem szóltam bele..... mert nem volt az én dolgom... és ha neked bárminemü kételyed, vagy kérdésed van a dologgal kapcsolatban akkor ....... (Bourne nevében kikérem magamnak a szavaidat.....) el kéne menni bourne hoz privátban és vele az esetet személyesen megbeszélni, és nem pedig nyilvánosan véleményt alkotni! amúgy zárásként, mivel én nem nagyon érek rá az utóbbi időben , eléggé alultájékozott vagyok.... így sajnos csak az őszinte személyes véleményem ill. az ophubon és egyéb helyeken sebtében elolvasott információk alapján nyilatkozom... mint mondtam, ha jól tudom kitétellel!
és az első ponttal kapcsolatban....... talán nagyon jól tudod, hogy pont az én és néhány normális op kolléga vitás és harcos viselkedése miatt váltonak szabályok!! és mint látod, és tudod, jó és normális irányba...... Tehát nem a rossz múltra kell vissza kiabálni... hanem észre kéne venni a normális pozitív változást, amivel igyekszünk minnél jobban hub barátai lenni a kisebb huboknak is!!!!!!!
és mellesleg.... személyes sértésnek veszem Tőled, hogy a fenti válaszadásra kényszeritettél az általad leírtakkal.......
Tisztelettel: Fufuka -
#8424 Kyo!
ne hamarkodd el az iteleted!
Abba nem is gondolsz bele, mi van, ha veletlen volt?
Zumbeispiel: Te irsz 1 scriptet, elcseszed, elmegy 8 hubra. Jonnek az OPok baszogatni!
Nem ciki, hogy hiaba allitasz vmit, hazugnak neveznek, es baszogatnak?
Nem esne ez nagyon szarul neked?
Gondolkozz, mielott irsz!
Szia!
Maci -
#8423 Alapvetoen ott is (asszem) 33 a PCI bus sebessege. Leven minden eszkoz arra lett optimalizalva. Nekem meg a PCIos vid k val volt ilyen bajom anno. Huztam a cocit, kihalt a kep:))
Probald meg step by stepben, vagy vmi komolyabb lannal (3COM pl)!
Ciao! -
#8422 O nem kert elnezest.... (mas igen) -
#8421 Kedves barátom.........
Azért pár dolgot tegyünk tisztába.....
Először is!!! A koli az egy olyan hub (mint tudod) ahol nem hogy hírdetni lehet, hanem maguk az opok szokták hub üzenetben elküldeni a kért hírdetést minden usernek.......
Másodszor ..... a koli még nem kért senkitől reklámozást....... és nem is reklámozott sehol (ha jól tudom)
harmadszor....... nincsenek és nem is voltak "hasonló dolgai" ... amit te említesz
negyedszer....... ez egy véletlen eset volt.... és opBourne ezért ha jól tudom elnézést is kért az ophubon az érintettektől!!!!! -
#8420 Szia Fufu :) és mindenki!
Maci szerintem egyértelmű, hogy nő a PCI bus sebessége, de a lan miért ne bírná? ezt a lankártyát nyugodtan beteheted egy P4-es alaplapba is, azt is bírni fogja, pedig ott már szerintem jóval gyorsabb a bus sebesség is, vagy tévedek? :))) -
#8418 SZia NIFI :)))) -
#8417 Gyors és egyszerű választ a kérdésre OpBourne tud neked adni......... és biztosítalak tisztességgel fog is válaszolni a kérdéseidre.... -
#8416 Az nem lehet, hogy amikor huzod, a PCI bus sebessege is no, es a LAN nem birja?
-
#8415 Kyo! Beszelj 1 kolis OPpal inkabb... -
#8414 sziasztok :)
Kéne nekem egy kis help. nem tudom mitől lehet, de ha húzom a procimat, akkor minden letöltés, feltöltés belassul és megáll (celeron 600 és celeron 1000-essel is. mindkettő még a kis magos cerka) van valakinek valami 5lete, hogy ez mitől lehet és hogyan orvosolható? nem csak a dc-s töltések halnak be, hanem minden netes kapcsolat :((
Köszi előre is a válaszokat: -=nfs=- -
#8412 Sut az IQ ebbol a forumbol neha, de komolyan....
Neo-nak nak:)) 1 csinalj jobbat, 2 jarj a kulfoldi HUBokra! -
Marcus_ #8411 THX _dentro próbálom -
#8410 Még valakinek se nevezlek..az már nagyon gáz!:)És fogadni merek most majd úgy fogsz visszairni kenwood-nak:)))
-
#8409 Ha tudsz jobbat mutasd be te kis invisble man!Te biztos vmi hulladék lehetsz aki itt névtelenül baszogat mindenkit és kurvára nem vágod mekkora szopás egy hubot csinálni becsületesen..!!!
Ha meg igen akkor a neved is add hozzá!
Leirtad magad itt...
HULLADÉÉK!!
tomo-nak is szólt!Már mint annak a nicknek!!Nem tomo nak!:) -
#8408 Elnézést uraim én nem azt mondtam a kicsi hubok azok nem sok!Sokkal többre becsülök egy kis hubot mint egy nagyot akinek minden feltétel adott..!!CSak fejezzük be az örökös öldöklést! -
Marcus_ #8404 Sziasztok!
0.261-es DC++-t raktam fel.Minden a hivalalos oldal szerint raktam fel ill. töltöttem ki.
Mégis a magyar HUB-okra ha fel is enged nem ad ki felhasználoi listát.Csak a főoldalon lévő HUB-okra tudok fellépni,de ott se jön fájlista az emberkéktől.Légyszives adjatok vmi tanácsot PLS!! -
#8402 nem dolgom megvédeni Neo-t......
De ha véleményed van akkor azt névvel tedd! Másod sorban...... légy kritikus..... de kultúráltan, és építő jelleggel! akkor normális értelmes válasz is lesz, amihez lehet hogy sokan fogunk hozzászólni, és talán kialakul egy hasznos értelemes beszélgetés! -
#8400 bár a valóság beszélne belőled:))))))))))))))
és köszi a tájékoztatást! hitet adtál sokaknak! :)))) -
#8399 Nekem a lanya:)))
-
Nomád #8398 Sziasztok!
Érdemes elolvasni ezt a cikket, mert ha ez bejön, miénk a világ!!!
http://index.hu/tech/net/fasttcp0607/
Have nice day! -
#8397 ok :) -
#8396 Csak annak örülünk ,hogy nagyon sok usert tudunk kiszolgálni, és ők élnek is ezzel. Amint látszik sokan szeretik a MATRIX-ot.
.... én meg ehhez gratuláltam!
és nincs is vita