14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Fufuka®
    Neo.... tudod mi az hogy viccelni???

és köszi már láttam nagyobbakat is!
  • wakeupneo
    Jah. És jelen esetben nem is vagy kompetens..
    Ha érdekel ,és jól viselkedsz, majd küldök róla képet is ;o)
    Jó éjt
  • wakeupneo
    Jah. De nagyon késő van.
    Elfelejtettem megkérdezni, hogy mi ebben a meglepő?
  • wakeupneo
    Valóban annyi. 4. És én is meg oly sokan mások is nagyon is jól tudják. Ezt Fufukának ;o)
  • Fufuka®
    egy logot megosztanék........ remélem nem bántom meg vele a beszélgetés másik résztvevőjét....

<[HUN]Carlo04> csötészta
    <[OP]Fufuka> szia
    <[HUN]Carlo04> nem is megy <[OP]bourne_work> \\ //
    ( @ @ )
    /-----------------oOOo-(_)-oOOo------------------\
    I Helló I
    I Megnyilt egy uj Hub I
    I Gyertek el noobi97.myip.hu-ra I
    \------------------------------------------------------------/
    Oooo
    oooO ( )
    ( ) ) /
    \ ( (_/
    \_
    <[OP]Fufuka> arról nem bourne tehet
    <[OP]Fufuka> őt megkérték a reklámra
    <[HUN]Carlo04> értem bocsesz
    <[HUN]Carlo04> :))
    <[OP]Fufuka> :)))))

ÉS EZÉRT KÉRNÉM A TISZTELT HUB ÜZEMELTETŐKET AKIK A KOLIN HÍRDETETNEK VELÜNK ÖSSZE VISSZA!!!!! NE HOZZATOK MINKET HASONLÓ KELLEMETTLEN HELYZETBE!!!! NEKÜNK SEM JÓ MAGYARÁZKODNI MIATTATOK...... ÉS A USEREKNEK SEM JÓ HA HÜLYÉT CSINÁLNAK BELŐLÜK!!!
  • Fufuka&reg;
    bocsi a pontos cím: http://www.extrem.hu/cikk/extrem.hu/789
  • Fufuka&reg;
    holnap tökölön repülőnap és gyorsasági repülős rodeo! 10 kor kezd, és a verseny 3 ó tól!
    http//:extrem.hu/cikk/extrem.hu/789
  • Fufuka&reg;
    :))) ki tudja
  • Fufuka&reg;
    Minden bizonnyal....... és ezt komolyan mondom..... te egy véletlen áldozat vagy!! de egy opnak elég nehéz " a vízben sok cápa közt kiválasztani a nem harapósat" !!!
    És, hogy értsd is a szavaim értelmét!.... sajnos a sok user fogalma magával hozza a sok csaló, és csak kapni akarók hadát is! Mivel elég sokáig a figyelmeztetés , privi, stb ment, vissza is éltek vele! magyarán, az operátor a csalókat is csak néhány óra vagy nap alatt tudta eltávolítani! Viszont!!!!!! a normális userek JOGGAL panaszkodtak ,és panaszkodnak, hogy a renittens usert miért nem dobjuk ki!?!?!? Ha belegondolsz.... és Te is a pozitív hősök oldalán harcolsz, akkor bizonyára téged is zavar ha valaki csalóba ütközöl! .....az opok pedig igyekeznek megoldani, hogy minnél kevesebb user, minnél kevesebb alkalommal találkozzon a negatív hősökkel.... így sajnos Hangsúlyozva.. SAJNOS néha a jók is beleesnek az opok küzdelmének csapdályába! :(( Természetesen igyekszünk meghúzni magunkat, és csak kevés alkalommal hibázni..... de hiba mindig lesz! és ezen hibákat remélem talán jobban elfogadjátok, ha belegondoltok, hogy egy értetek (pozitív hősök) folytatott harcban kaptok ti is sebesülést, de nem halálos sebet :))))))))))
  • [OP]MaciLaci
    Sajna az OP nem tud mindig privizni, mert o 1edul van, a nagyobb hubokon meg cca 1000 user...
    A kick tulkepp ezert jo, 15p, 30p... szunet, addigra siman kijavitod, es johetsz vissza. (Mig a ban perm, azaz vegleges)
    Felre ne ertsd, vannak hulye OPok, van amikor 1 jo OPnak rossz kedve van, stb...:)) De hat o is ember, o is tevedhet...

De a DC lenyege, hogy vagy 1000+1 hub, mindenki oda megy, ahol jo neki, nem?:)))

Kellemes napot!

Maci
  • [HUN]Stanlee
    A szabalyok azert vannak hogy ne tartsuk/ak be oket.

Jartam mar en is majdnem igy. Csak en egy kicsit keves slot-ot nyitottam meg(ujratelepitettem a dc klienst, es nem allitotttam be mindent jol), szamszerint egyet, es egy perc utan jottek, hogy he te kis Schwanz t3-nal 30-at nyiss meg. Meg nyelni se tudtam mar bannolt is.... Utana meg nem tudtam visszamenni se. Szoval itt nem velem szurnak ki(van sok masik hub, ahol nem rugnak ki rogton), hanem azokkal akik toltenenek az embertol, normalis sebesseggel, de nem tudnak mert egy "mindenhato" kirugott. So ist das Leben! Mast nem tudok mondani. Mindezek ellenere nemsokara hasznalni fogom megint a dc-t, egy ev szunet utan, bar sok minden valtozott, nem eppen jo iranyba, de mindegy. A regi idok mar elmultak...

Udv mindenkinek

[HUN]Stanlee
  • Harder
    Csak 1 hub-on voltál fent?
  • [OP]MaciLaci
    Koszke:))
  • Nomád
    Mailben írtak rendezve... ;)
  • [OP]MaciLaci
    Szio!
    Arra irtam:))
    Dátum: Tue, 22 Jul 2003 23:22:53 +0200 (CEST)
    Feladó: LORD MaciLaci
    Címzett: [email protected]
    Tárgy: Szia!!

Akkor elkuldom meg1x:)))))
    Szia!
  • Nomád
    Szia Macilaci!

Nem jött semmiféle mail... Tudod, [email protected]

Byez and have nice day!
  • [OP]MaciLaci
    Nem jon nekem ossze ez a nomad os dolog ma:DDD
  • TAMÁS_19!!
    nm
  • solarian
    Köszi!
  • TAMÁS_19!!
    http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config
  • solarian
    Valaki megtudná mondani, hogy találom meg a magyar publikus hublistát?
  • [OP]MaciLaci
    Nomad MAIL pleeeeeeeeeeeaaaaaaaaaasssssseeeeeee:DDD
  • [OP]MaciLaci
    Ftpn sem tudsz tobb szalon huzni (marha van esze az ftp gazdijanak...) , es ott ertelme sincs, leven az ftp alt 100mbit, te meg valszeg nem:DDD
    Kolin, ha jol tom 1 oras a kick, a ban meg perm:)) Szerintem a kickuzibol rajossz, hogy mi van:D
  • Tertovan
    Hello

"Sajnos" nehany doldog miatt "felkenyszerultem" a dc-re.
    Valoszinu hogy az eddigi ftp- es letolteseim miatt, de megfogalmazodott benem egy kerdes:
    vajon mertnem lehet tobb usertol is huzni egy egy "dolgot"?
    Es egy masik kerdes a koli-rol medig letem bannolva?
    Udv:Tertovan
  • Non@meTheHunter
    Látom megint van min...

De miért itt?
  • [OP]MaciLaci
    Nomad mailed olvasd lecci:DDD
  • Fufuka&reg;
    hát lehet itt színvonalat teremteni????
  • wakeupneo

Magas a színvonal.....
  • Fufuka&reg;
    és ...... :))))
  • Fufuka&reg;
    és bátor
  • Fufuka&reg;
    és szép
  • Fufuka&reg;
    de te okos vagy, és ez jó
  • [OP]MaciLaci
    Ti tenyleg nem vagytok jozanok vhol:)))
    MI a lila f@sznak kell mar megint 1masnak esni?
    Inkabb oruljon mindenki, hogy sok user fer be!
    Nem?
  • TAMÁS_19!!
    De ha ígyfojtatod teleszel a leggerinctelenebb ha nemteszed oda a nickedet..

****kalap emel , kalapba betesz****
  • Met
    Itt megtalálsz mindent a HUB-okról

• Met
    Sziasztok!

Most kezdtem el DC-zni és a max letöltési sebesség 10Kb/sec volt. Ez ennyire lassú? Lehet valahogy gyorsítani?
    Chellom van de ftp-ről 55-60-al jön.
  • Beat
    Sziasztok egy lamer kérdés:
    mia a koli és a matrix hub pontos cime?Hány gigát kell megosztani és lehet BCDC-t használni?
    Köszike!
  • Fufuka&reg;
    ezt az oldalt Ti teszitek ilyenné! a közhelyek meg sajnos, az érdektelenség és a lényegtelenség miatt váltak itt szükségessé! :((

És a leg aranyosabb az egészben.... a mi nickünk mögött élő ismert személy van.... mert te mondjuk nem ismersz egyikünket sem.... ez ugye (elfogadjuk) még nem minősít minket :))
  • KenWood
    Hát van igazság zoloo hozzászólásában..!!Tényleg fejezzétek már be itt..!Mi is befejeztük...Ne a fórumon érvényesüljetek...
    Csak elilyesztitek a kezdő új usereket..
    További szép napot!

Jah és a mondandómat senki ne vegye magára mert több embernek irtam nem egy személynek..!
  • dentro
    igen. de ilyen kérdésekben bármely hubon segitenek neked mainen.