Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valaki megmondani mi az az ADL Search? És hogyan lehet mûködésre bírni? Nekem nem csinál semmit.
Nomád: ez szép, de router miatt nem tölti be az oldalt, van rá remény, hogy a letöltés részleg máshol is elérhetõ lesz? 😊
matrix-hub.no-ip.com
Pl ez is.
MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!
Pl ez is.
MINDENKINEK KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
jajdejo, el is felejtettem, hogy van egy ilyen nick-em is 😊
Sziasztok!
Megjelent a DC++ 0.242-es verzió. Az eredeti (angol), és a Nomad féle verzió letölthetõ a DC InfoSzerver oldaláról! http://dcinfo.sytes.net vagy http://dcinfo.tx.hu.
Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Have nice day!
Megjelent a DC++ 0.242-es verzió. Az eredeti (angol), és a Nomad féle verzió letölthetõ a DC InfoSzerver oldaláról! http://dcinfo.sytes.net vagy http://dcinfo.tx.hu.
Mindenkinek kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Have nice day!
sziasztok a hair hubon tett regisztráciok nem csak hétfõ reggeltõl érvényesek hanem a kéréstõl számitott következõ belépésnél
******************************************************************************************************************************************************Sziasztok 😊
Pár napja alakult egy új HUB, welt és nfs kezdeményezésére. Szeretnénk pár dolgon változtatni is. Nálunk például ha regisztrálod magad, nem kötelezõ a elõtag sem. Ha meg van a limited, ami pillanatnyilag 3 GB, azon felül hozhatsz vob és wav fájlokat is. Jelenleg 300 usert bírunk fogadni, várunk szeretettel.
--->>>NeueWelt Team<<<---
címünk: neuewelt.sytes.net:1666
A portot ne felejtsd le a cím végérõl, mert különben nem tudsz bejönni
REGISZTRÁCIÓ-KÉRÉSE:
-Priviben keresd meg welt-et vagy nfs-t
Mindenkit szeretettel várunk 😊))
******************************************************************************************************************************************************
Pár napja alakult egy új HUB, welt és nfs kezdeményezésére. Szeretnénk pár dolgon változtatni is. Nálunk például ha regisztrálod magad, nem kötelezõ a
REGISZTRÁCIÓ-KÉRÉSE:
Mindenkit szeretettel várunk 😊))
******************************************************************************************************************************************************
Sziasztok!
Szeretettel várjuk minden kedves italszeretõ honfitársunkat a ..::> KOCSMA <::.. -HUB-ra Cím: sor-clan.onlinepeople.net Limitek: DC++ kliens; 500MB share; min2slot; -elõtag.
Szeretettel várjuk minden kedves italszeretõ honfitársunkat a ..::> KOCSMA <::.. -HUB-ra Cím: sor-clan.onlinepeople.net Limitek: DC++ kliens; 500MB share; min2slot;
Huhh. Én már rajta vagyok a problémán, ha nem tûzfal mögül mész, akkor meg lehet próbálni a QuickDC-t (a sourceforge-ról), felraktam, picikét gagyi még, de mûködik, a shared direket külsõ editorral kellett beállítsam.
A lefordítása grízes volt, mert a bzip2-bõl mindenféle extra cucc is kellett neki, azt szintén újra kellett "telepítenem" forráskódból, plussz az /usr/lib-be szimlinket csinálni a .so fájlhoz, amit persze külön kellett lefordítani, és persze a neve sem stimmelt, le kellett csípni a .so utáni részeket. A bzip2 "installere" is gagyi, mert a meglévõ szimlinkeket nem tudja felülírni a /usr/bin-ben, és kiszáll. Törölni kell a szimlinkeket kézzel 😊
Sajna nem támogatja a socks proxyt, úgyhogy én ejtettem. Majd kipróbálok egy másikat, ha lesz idõm.
Érdemes a sourceforge.net -en nézelõdni.
Van delegate is linuxra, de még nem volt idõm olyan linuxos klienst keresni, ami támogatja a proxyt.
A lefordítása grízes volt, mert a bzip2-bõl mindenféle extra cucc is kellett neki, azt szintén újra kellett "telepítenem" forráskódból, plussz az /usr/lib-be szimlinket csinálni a .so fájlhoz, amit persze külön kellett lefordítani, és persze a neve sem stimmelt, le kellett csípni a .so utáni részeket. A bzip2 "installere" is gagyi, mert a meglévõ szimlinkeket nem tudja felülírni a /usr/bin-ben, és kiszáll. Törölni kell a szimlinkeket kézzel 😊
Sajna nem támogatja a socks proxyt, úgyhogy én ejtettem. Majd kipróbálok egy másikat, ha lesz idõm.
Érdemes a sourceforge.net -en nézelõdni.
Van delegate is linuxra, de még nem volt idõm olyan linuxos klienst keresni, ami támogatja a proxyt.
Heló! Az a problémá hogy letöltöttem a DC-t és nem tudok vele csatlakozni, elolvastam a dchun.sytes.net-et is de nem megy. Ha valaki leírná nekem hogy mit kell a settinsbe kitölteni aszt megköszönném...
SEGITSETEK!!!!
valaki probáljon felvenni engem az ICQ listájába ez alapján.
ICQ számom: 240407378
valaki probáljon felvenni engem az ICQ listájába ez alapján.
ICQ számom: 240407378
máskor is!!
mindent a kényelemért!!!😊)
😄DD KIRÁLY..
\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"
gyere fel erre a hubra: nevtelen.no-ip.com ,és a filmek mappában megtalálod azt a dc verziot,amit keresel!!
Természetesen ugyanezzel a névvel vagyok fent ott is!!
Természetesen ugyanezzel a névvel vagyok fent ott is!!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem és remélem tudtok segíteni: Hallottam, hogy létezik "limites DC", ahol a saját gépemrõl való letöltést, vagyis az uploadot lehet limitálni, változtatni. Na most erre én nem akadtam rá, de nem is nagyon kerestem mindenfelé. Tudnátok segíteni, hogy honnan lehet letölteni? Azért érdekelne, mert vsz a TV Net, mint szolgáltató miatt, miközben töltök kb. 110kb/s-el és vki rámcsatlakozik és uploadol és 20 kb/s-el kezd el tölteni tõlem - kábel -, abban a pillanatban visszaesik a letötésem 40 kb/s-re, ami kicsit zavaró. Ha utána még 85-90 kb/s-el tudnék tölteni, nem lenne probléma, de azért a 40 - sõt néha csak 25-30 kb/s - kicsit több, mint ZAVARÓ ...
Szóval, ha létezik segítség, akkor please HELP!
Köszi!
Lenne egy kérdésem és remélem tudtok segíteni: Hallottam, hogy létezik "limites DC", ahol a saját gépemrõl való letöltést, vagyis az uploadot lehet limitálni, változtatni. Na most erre én nem akadtam rá, de nem is nagyon kerestem mindenfelé. Tudnátok segíteni, hogy honnan lehet letölteni? Azért érdekelne, mert vsz a TV Net, mint szolgáltató miatt, miközben töltök kb. 110kb/s-el és vki rámcsatlakozik és uploadol és 20 kb/s-el kezd el tölteni tõlem - kábel -, abban a pillanatban visszaesik a letötésem 40 kb/s-re, ami kicsit zavaró. Ha utána még 85-90 kb/s-el tudnék tölteni, nem lenne probléma, de azért a 40 - sõt néha csak 25-30 kb/s - kicsit több, mint ZAVARÓ ...
Szóval, ha létezik segítség, akkor please HELP!
Köszi!
A medve nem játék.
Valaki aki most ICQ-n van az mondjon nekem 1 ICQ számot.
Szeretném kiprobálni, mert kiderült, hogy már van.
Egyébként nem Samba hanem UHU linux van.
Ebben kéne segiteni.
Szeretném kiprobálni, mert kiderült, hogy már van.
Egyébként nem Samba hanem UHU linux van.
Ebben kéne segiteni.
Kedves Linux-os DC-zõk!!!
Szeretnék linux alól DC-zni. Hogyan oldaható meg. Asszem Samba linux van itt. Honnan töltsek le és mit?
Ja linux alá van ICQ. A kérdések erre is vonatkoznak.
elõre is köC
Szeretnék linux alól DC-zni. Hogyan oldaható meg. Asszem Samba linux van itt. Honnan töltsek le és mit?
Ja linux alá van ICQ. A kérdések erre is vonatkoznak.
elõre is köC
Sziasztok 😊
Pár napja alakult egy új HUB, welt és nfs kezdeményezésére. Szeretnénk pár dolgon változtatni is. Nálunk például ha regisztrálod magad, nem kötelezõ a elõtag sem. Ha meg van a limited, ami pillanatnyilag 3 GB, azon felül hozhatsz vob és wav fájlokat is. Jelenleg 300 usert bírunk fogadni, várunk szeretettel.
REGISZTRÁCIÓ-KÉRÉSE:
Sziasztok 😊
Pár napja alakult egy új HUB, welt és nfs kezdeményezésére. Szeretnénk pár dolgon változtatni is. Nálunk például ha regisztrálod magad, nem kötelezõ a
REGISZTRÁCIÓ-KÉRÉSE:
Heli csak hogy kicsit eltérjünk a megszokott témától irok pár sorta reloaded-hub összejött multihubba a mediawarezzel..mostmár igy eggyüt legalább nõttünk 1 picit és eddig minden teljesen jólmegy.
Ha valakinek kedvetámad beszállni vag kérdése van akkor keresen meg minket.
a cimeink meg kintvanak a publikus hublistán
itt http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
bye bye
Ha valakinek kedvetámad beszállni vag kérdése van akkor keresen meg minket.
a cimeink meg kintvanak a publikus hublistán
itt http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
bye bye
Próbáljuk minden zene stílus szeretõinek kedvében járni! ez szép😄DD
Nah még1x😛róbálunk minden zenei stílust játszani!

Nah még1x😛róbálunk minden zenei stílust játszani!

Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
A letöltés mellé egy kis zene mindenkinek:
http://flashradio.dyndns.info:8000
(böngészõ>>>felül a Listen-re katt)
Próbáljuk minden zene stílus szeretõinek kedvében járni!
Gyertek és hallgassátok "chat-elés"😊) közben!

@@@ FLASH HUB TEAM @@@
http://flashradio.dyndns.info:8000
(böngészõ>>>felül a Listen-re katt)
Próbáljuk minden zene stílus szeretõinek kedvében járni!
Gyertek és hallgassátok "chat-elés"😊) közben!

@@@ FLASH HUB TEAM @@@
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
Heheheeh oké Stormbird biztos azért mondod ezt mert hosszúra sikeredett a nicknevem 😊))))))))
Mindeggy te se ilyen voltál így dobok neked is egy cukorkát >@<
Mindeggy te se ilyen voltál így dobok neked is egy cukorkát >@<
:.: Tamas :.:
Szia igen mulasztottam kicsit a mail olvasással !
de rohanok és csinálom....kis idõ és kész sorry
de rohanok és csinálom....kis idõ és kész sorry
Wolkow!
Küldtem emailt neked. Lécci olvasd el és ha nem megoldhato akkor is válaszolj lécci!
köC
Küldtem emailt neked. Lécci olvasd el és ha nem megoldhato akkor is válaszolj lécci!
köC
O.G.martinezh
beírod a DC++kliens beállítások/letõltések Hublisták címe ablakba
vagy: settings/downloads/publichublistURL
http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config
http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config
beírod a DC++kliens beállítások/letõltések Hublisták címe ablakba
vagy: settings/downloads/publichublistURL
http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config
http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config
na melobol... szal sokan ismernek aham biztos igy van de hogy nem ezzel a noname-el az hótziher. Na csoki
Látom Fufuka kezd normális lenni és nem szít tûzet ezt jo látni komolyan mondom csak szurkolok hajrá hajrá csak igy tovább. Teljesen jo szándékkal és nem szurkálás gyanánt mondom. Viszont Tomcsika egyre gyerekesebb. Sõt totál gyerekes lett már látom a málnás nyalokát a szájában amint ugy beszél habot köp és jajveszékel... Ugylátom kezd egyedül lenni. Szerintem te is csatizz Fufukához és legyél végre normális szarért kell itt beszologatnod. A noname hozzászolokkal nekem is negativ a véleményem akárkit védenek, vagy fujolnak. Na én ennyi voltam. Nem várok ehez hozzászolást de ugyis tudom hogy nem fogjátok kibirni ugyhogy már most felkészültem:o)
Üdv. emberek!!!
Szeretném bejelenteni, hogy a SOLDAT-HUB átalakult picit.
Következésképpen tessék megnézni!!!
És tilos otthagyni!!!
Különben -
na pá mindenkinek
u.i.: várok mindenkit. 😊))
Szeretném bejelenteni, hogy a SOLDAT-HUB átalakult picit.
Következésképpen tessék megnézni!!!
És tilos otthagyni!!!
Különben -
na pá mindenkinek
u.i.: várok mindenkit. 😊))
VÁrunk benneteket a (-: The Real Speedy HUB :-)-on!
Cím : realspeedy.serveftp.org:1666
http://free.x3.hu/soundlive
ui : haggyátok már abba az anyázást
Cím : realspeedy.serveftp.org:1666
http://free.x3.hu/soundlive
ui : haggyátok már abba az anyázást

Milyen érdekes,ha valami gond van abban Fufukának biztos hogy valamilyen szerep jut(elkéne gondolkozni vajon miért mindig Fufuka), komoly az is mindig neki kell hogy igaza legyen ,különben rosszul van az ember...
Fufuka nevét elég sokan "megénekelték" már, egyel több vagy kevesebb nem számit az ember nem képes ésszrevenni magát...
Fufuka nevét elég sokan "megénekelték" már, egyel több vagy kevesebb nem számit az ember nem képes ésszrevenni magát...
http://druglord.buzz.hu/ ;)
a 68822 es uzenet nem Fufunak szolt...... akinek inge ugyis magara veszi....
jah es meg valami: az osszes nevnelkul irogato gerinctelen alak ,aki a nevet se meri hasznalni bekaphatja..........
Na aljon meg a menes!!!!!!!!!!!!! Egy: en semilyen logot nem adtam ki!! Ketto: aki ezt alitja hazudik!!! Harom : ktiszta dedovo kezd lenni a tarsasag ,jol enne ha mindenki magaba mejedne es el kezdene azon gondolkodni vajon miert is kezdet el dc-ezni!!
Igen csak az ilyen ember mindenre képes tehát nyalással, szarkeveréssel elér pár dolgot aztán lehet azt is átveri aki miatt csinálta ezt az egészet..Szóval a Mátrix jó kezekben van,onnan is remélem majd kijönnek szép logok,de akkor véletlenülse gondoljunk majd Hair-re mert az õszava a döntõ. HA NEM AKKOR NEM 😊))))))
sem az ok, sem a szándék nem érdekel! már az egész ügy sem érdekel! sõt megbeszélni sem kívánom!
De véleményem az van! és mivel nem kívánom megbotránkoztatni sem az opokat sem a usereket, ezért a véleményem túlnyomó részét megtartom magamnak! Igazán azt is sajnálom, hogy azt az elõzõ két hozzászólást megtettem! ebben az esetben, talán a tüntetõ hallgatás lett volna ami valóban kifejezi megvetésem!
De véleményem az van! és mivel nem kívánom megbotránkoztatni sem az opokat sem a usereket, ezért a véleményem túlnyomó részét megtartom magamnak! Igazán azt is sajnálom, hogy azt az elõzõ két hozzászólást megtettem! ebben az esetben, talán a tüntetõ hallgatás lett volna ami valóban kifejezi megvetésem!
Nha és hát õ van felháborodva hogy mitképzelünk mi hogy így reagálunk erre. Megbíztunk benne és kiadja a logokat csakazért hogy a Mátrixon operátor lehessen ami meg is valósult😊))))))
Hát szép
*******Meghajol és gratulál******
Hát szép
*******Meghajol és gratulál******
ja és kérlek......
ne magyarázd meg! már nem lényeges! mindenki megtalálta már a történetben a számára lényegeset! és ezzel itt vége! a mi szempontunkból is, és "neked" is! ( vagy legalább is a hitelednek)
ne magyarázd meg! már nem lényeges! mindenki megtalálta már a történetben a számára lényegeset! és ezzel itt vége! a mi szempontunkból is, és "neked" is! ( vagy legalább is a hitelednek)
hehheheheheheheheeh
Éhes disznó makkról álmodik Hair?? látom a makk megvan nah de meddig az már a jövõ zenéje 😊))))))))
Éhes disznó makkról álmodik Hair?? látom a makk megvan nah de meddig az már a jövõ zenéje 😊))))))))