14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Non@meTheHunter
    Végre Maci.
    Már kezdtem félni...
    Mi volt a gond?
  • nfs
    látom kis közösségünk egyre jobban higul :( már az ilyen kotonszökevények is nethez jutnak, mint fake barátunk. rossz belegondolni vazze, hogy eccer az a sperma volt az első, amiből te fejlődtél ki. milyen lehetett a többi akkor? csak így tovább gyökér gyerek! remélem valaki megkeres, azt keresztbeállítja a pofádban a klaviatúrádat.
  • [OP]MaciLaci
    IM BAAAACK!!!!!!!!!!!!!

ES MEGY A WISH:))))))))))))0

Cupp:)))
  • oroy_
    szia, talan mert nem nagyon DC -ezek, neha szoktam lenni egy kicsi HUb-on amin te is OP vagy, nem irom a nevet mert nem reklamozok, pedig megerdemelne :)
  • Fufuka®
    szia Oroy!

Rég láttalak :((

• oroy_
    igazad van.
  • dikki*yysw
    Hm furi.

Amúgy szerintem -és bár ez a magánvéleményem, sok embernek nem fog tetszeni- simán be kéne vezetni a regisztrációt a hubokra.

Pár éve, még a Hungary hubra bement az ember, ott voltunk max. 200an, inkább 150, és: mindenki normális volt. Nem voltak fakerek. Nem voltak gyogyósok. Egyszerűen feeling volt DC-zni.

A napokban felmentem néha DC-re, megnézni mi a helyzet. Hát azt kell, hogy mondjam, siralmas.

Legalábbis azok, amiket megnéztem... 4-5-...-900 user, és mindenki mondja a magáét, ész nélkül:

-mi a különbség ez meg amaz cdírás között????
    -kinek van meg ez meg az a film???????
    -mondjatok légyszi winxp frissítési helyet!!
    PLS!!!!!!
    -senki nem segít???????
    -mi az a ________ ???
    -miért nem _________ ???
    -ezt meg azt keresek!!!! help! pls?

Szánalmas. Utálom, ha vki egynél több írásjelet használ. Azt hiszi az ember, hogy ismerik az ilyenek a keresőt, csak be kéne írni a google-be pár dolgot. Vagy ott a DCben az a nyavalyás seach gomb, talán meg tudják keresni ami kell nekik.

Van esetleg olyan hub, ahol nem ezek az unterprimitív emberek vannak? Olyan 100 max 200 fős társaságok, ahol _értelmes lények_ beszélgetnek?

Ezzel a kis elmélkedéssel senkit nem akartam megbántani, valszeg nem is ti kérdezgettek ilyeneket... de... én így látom. Titeket nem zavar?
  • Giorgio™
    ja még 1 fontos dolog... commenteket ne írjatok mert úgyse járok erre csak 2 havonta 1X... aki meg ismer úgyis tudja hol talál....

Ciaóóó még1X :)))
  • Giorgio™
    no comment kedves fake Dc user... tudod valóban elég gerinctelen dolog amit csináltál..
    Hozzászólásomban asszem nem sok újat tudok neked mondani.. talán csak annyit hogy feltehetően egy kicst pszihopata barom vagy...de mind1 ahogy elnézem azért az egymást tépő OPok azért ilyen helyzetekben még eléggé egymás melett vannak .... már köztudomású hogy honnan netelsz.. és napok kérdése hogy tudják ki vagy... nyem lennék a helyedben...ráadásul hogy collégiumból netelsz...a sok ugrásáál 1 valamit érhetsz el.. hogy esteleg 1-1 eldurrant agyu OP kibannolja az egész kolidnak az iptartományát... aztán dc-zél !!! Aróól már nem akarok beszélni hogy ezzel jó sok ember szórakozását rontod el...szal nem is folytatom mert elegen elmonták elöttem.. Tényleg nem támadó hanem elgondolkodtató szándékkal próbáltam meg ezeket a sorokat megfogalmazni... remélem hogy sikerült... mindenestre lehet a következő csúnyább nahh hajrá... aztán akkor jól megszopatsz 6000 embert.... LOLOLOL az opoknak meg nem lesz gondjuk a hubbal mert teli lesz tökük és zártkörű hubok lesznek... (pld alternatíva) te meg mehetsz a fizetős ftp-kre meg sms webes tárhelyekre... sztem ez nem lenne jó senkinek ! Tudod mindenkinek vannak olyan hubjai ahová szívesen jár és van ahová nem...javaslom próbáld ki Te is ! menj olyan hubra ahol elfogadnak szeretnek és ahol betartod a szabályokat ! Másik tudod azt a kis progi amit használsz...ha csak egy picit is szarul állítod be akkor egy gyakorló op rögtön kiszűri és úgy vág ki vele a franca hogy lábad nem éri a földet...(ezt tapasztalatból mondom...) de ez is mind1 ...ehh mi a túrónak írogatok én ide..nyem tom... (útálom ezt a fórumot)...na mind1 ha megfogadod megfogadod, ha elgondolkozol rajta (csak 1 percet) akkor már talán érdemes volt skribálni... remélem sikerült... Ciaóóóó

Egy opocska :))
  • FleetCommand
    "Csak figyelek" nem figyelsz eléggé.. itt az egyetlen, aki beszívja, az a felhasználó..

Ha sok a fake, nem jön oda, nekünk meg nem lesz kedvünk hubot csinálni.. akkor meg nem lesz hol fakelni és meg van oldva a dolog.

Csak az a párezer ember szív rá, mert mehet külföldre a ria*** meg mittomén kiknek az ellenőrzése alá tőttögetni.
  • FleetCommand
    kéretik az utolsó néhány hozzászólást "as is" eltüntetni a fenébe :)
  • Nomád
    Gyerekek...deja vu... Bolic?????
  • gstm
    tudod mit? akkor takarodjál is el a magyar hubokról. és ne reklámozzad a szaros fake kliensed. te fogyatékos
  • gstm
    Fakedcuser: ennyit tudsz... legyél büszke magadra... Szeretnék veled egyszer az életben is találkozni. Ja hogy az nem megy? Persze egyszerűbb elbújni és neten keresztül baszogatni másokat. Ez vagy te
  • gstm
    nos tisztelt fakedcuser.... Gyere találkozzunk. Az biztos hogy kettétöröm a gerincedet (ha egyáltalán van...) és feldugom a seggedbe. Nagyon "okos" gondolat... Csak nem tudom, hogy kiről akarsz tölteni, ha mindenki a szaros fake dc-det fogja használni? Szarházi...
  • Nomád
    Da_Dave: Küldj usernevet és jelszót, akkor ma este meg is lesz a reged. Ott választ kapsz erre a fórum IP-s dologra is... ;)
  • PB@ro
    Hali !

Új X-Hub v1.0.5.5 a honlapon .
  • hair_ceg
    Tisztelt Fakedcuser!

azt hiszem azét mert idáig nem tettünk az elhallgatáson kivül semmit a fake kliensek elle most tudd meg hogy fel vagyunk azért készülve az ilyen kamikaze megoldásokra is és ha nagyon fontos és kell akkor nem csak egy ip cim cserélésig tudunk kitenni a hubrol.

"szerintem neked lehet nincsen valami rendben"

azt hiszem a dc a KölcsönöS megosztásrol és nem a NE TÖLTS RÓLAM ELVRÖL szól ha ez neked nem egy tetszetös dolog akkor ajánlom neked a kazaa vagy más ilyen jellegü mgoszto rendszereket ahol még a gépedet is le tudják rolad nyuzni ha nem figyelsz oda.

Maradok tisztelettel egy op
  • Balo
    hülyegyerek...
  • Non@meTheHunter
    Fakedcuser legyen már egy kis eszed amikor ezt irod : Unod hogy toltenek toled? Unod hogy masok closoljak a letolteseidet? Te se adj semmit masnak! Csatlakozz hozzank!!! Hasznalj fakedc klienst!!!

Ha minenki ezt használja kiröl fogsz tölteni hülyegyerek???
    Most hogy közzétetted még többben fognak fakézni és még kevesebb embertö tudsz tölteni ezzel saját megadnak is elbasztad!!!
  • Nomád
    Ez neked új??? :O Hehehe ...és bebizonyítottad, hogy valóban gerinctelen alak vagy! ...és fel vagy háborodva, hogy BANnoltak??? Pofa kell hozzá... Mind1. Témát itt lezártam...
  • Non@meTheHunter
    X hub tulajok.
    Keressetek fel mert van megoldás...
  • Nomád
    Dear FakeUser!

Ha a fakekliens kitételével azt hiszed, hogy most jól kib*tál az OPokkal, tévedtél. Hogy miért is?

1. Ha azt hiszed, ez egy új kliens, tévedsz...1000 és 1 éve kering a neten. Ja, hogy te most találtad meg? Pech.
    2. Nem az OPokkal b*tál ki, hanem pár 10000 userrel, aki a magyar HUBokat látogatják...
    3. ...de még ez sem igaz. A mai nappal kiteszem a DC InfoSzerverre azt a LUA-s scriptet, amely kivágja a fake klienst.
    4. Nem ismerlek, nem tudom az előzményeket, de... ez sajnos jellemez téged. Egy HUBon "igazságtalanul" bántak veled, erre az ÖSSZES HUBot tacsra akartad tenni. Korrekt, mondhatom...elgondolkodhatnál, mi is volt a BANolásod oka. Nézz mélyen magadba.

Ha a fenti 4 pont sért téged, szivesen hallatjuk véleményedet. Bár az is igaz, hogy amit tettél, vissza már nem lehet fordítani.

Have nice day!
  • Minyus
    Kedves Fakeuser (kedves... pffff) na mind1. Gratulalok a nagy felfedezesedhez... Te egy igazi Kolombusz vagy.... Em mint "kocsog minyus" azon leszek, hogy az egesz dc-zesed megkeseritsem... Elvezni fogom, ebben biztos lehetsz. Koszonjuk a remek ismertetot a "korrekt" dc-d leirasarol. Jo nagy lama lehetsz de nem problema:)) Na legyen tovabbi "szep" napod! Puszkany... pa-pa
  • Non@meTheHunter
    Kedves Fakeuser.
    Csak a te kedvedért én is letöltöttem a progit hogy megkeressem hibáit és ezt itt leközöljem.
  • DarkHorSe
    Köszönöm.
  • FleetCommand
    dinamikus lista (nomad):
    http://dcinfo.dynu.com/hungaryhublist.config

backup (bhunor):
    http://hwb.dyn.hu/PublicHubList.config

nem dinamikus (camelot):
    http://guinevere.no-ip.org/hungaryhublist.config
  • DarkHorSe
    Tudna vki adni egy jó hublistát ? mert eddig ezt használtam és bejün 2 hub http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
  • FleetCommand
    ui most látom, hogy nem kell bcdc :) nam ár mind1 (habár az az egyetlen használható limites kliens.. felétve, ha nem akarsz 18-as őskövülettel töltögetni..)
  • FleetCommand
    stom teljes leírással és okszigén innen tudod letölteni a legfrisebbet:

http://bcdc.webhop.org

fontos, hogy nézd meg a "tag megjelenítése" c. részt a beállításokhoz
  • Non@meTheHunter
    Azta...
    Megkérnék egy értelmes koli opot mert aki bannolt az nem az.. hogy az EGY ÉVES bannot szdje ki amit kaptam..

[11:07:14] This Hub is running version 0.9.2 beta of VerliHub (RunTime:0days 7h 27min).
    [11:07:15] Bad nickname: Banned.
    Reason: Bye _BAN_1Y
    _BAN_1Y
    Permanently.
    Insert an equivalent of $5 into your floppy drive and press ENTER

[11:07:15] *** Disconnected

• stom
    Köszönöm
  • Non@meTheHunter
    stom itt le tudod tölteni amit keresel
    http://nonamecelebs.lapja.hu/
  • Fufuka®
    persze ... a hubokon! keress dc++0.18up verziót
  • stom
    Limites dc++ letöltési helyet keresek, tudna valaki segiteni ?
    /nem bcdc/
  • dEtOx
    Nomad thx!
  • Hatos
    Hali

Köcce UM az infot:))))))
  • Nomád
    Dear WeResT...

[email protected]
    [email protected]

Have nice day!
  • Harder
    Olvass kicsit vissza, nem kell többet mint 5 hozzászólást ..
  • [everest]WeResT
    Sziasztok!

Érdekesség: http://www.korridor.hu/cikk.php?cikk=100000069104

Nomad hol tudnálak elérni? Lenne pár kérdésem.

További jó napot mindenkinek!