Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tévedések elkerülése végett:
A chello azért limitálhat, mert ha nem limitálja le, akkor LEVISZI A FELTÖLTÉS MIND A 15 G-s forgalmi limitet havonta....
És akkor az fair, hogy õ nem tölthet semmit a dcrõl, csak mindenki róla???
Gondolkodjatok már egy kicsit...nem csak a sebességekrõl van szó....
egyébként mindenkinek üdv,
jó töltögetést
marcedli
A chello azért limitálhat, mert ha nem limitálja le, akkor LEVISZI A FELTÖLTÉS MIND A 15 G-s forgalmi limitet havonta....
És akkor az fair, hogy õ nem tölthet semmit a dcrõl, csak mindenki róla???
Gondolkodjatok már egy kicsit...nem csak a sebességekrõl van szó....
egyébként mindenkinek üdv,
jó töltögetést
marcedli
Hát igen pár napja nekem is bajom volt a
no-ip-vel! Ha baj van akkor ott a baj! Igen lehet hogy egy címváltozás jót tenne!
no-ip-vel! Ha baj van akkor ott a baj! Igen lehet hogy egy címváltozás jót tenne!Nemhiszem hogy nálam lenne a gáz mert Pazsitos is szív vele rendesen 😞((
Szerintem bizonyos ip címeknél megy másoknál nem nálam valami 80 és 8245 ös portra hivatkozik de ha azt bepipálom akkor is szar😞((
És teszem azt még a noip weboldala se jön be...
Nos uraim csak ismételni tudom magam...
EZT A NOIP-NEK ----->

***kalap emel uraim***
Szerintem bizonyos ip címeknél megy másoknál nem nálam valami 80 és 8245 ös portra hivatkozik de ha azt bepipálom akkor is szar😞((
És teszem azt még a noip weboldala se jön be...
Nos uraim csak ismételni tudom magam...
EZT A NOIP-NEK ----->

***kalap emel uraim***
:.: Tamas :.:
Sziasztok
a reloaded hub cime megváltozot ezentúl ezn lehet elérni.
cím: reloaded-hub.dynip.com
EZT A NOIP-NEK :

a reloaded hub cime megváltozot ezentúl ezn lehet elérni.
cím: reloaded-hub.dynip.com
EZT A NOIP-NEK :

A WaterWave HUB a NOIP jóvoltából technikai okok miatt szünetel. Viszont címváltást fogok eszközölni mert a tököm kivan😞((.De ezt csak akkor tudom korrektül megtenni ha a régi cím jólessz!!!
Így mégegyszer elnézést mindenkitõl, amint jólessz SZÓLOK😊)
További kellemes napot mindenkinek..
****Kalap emel uraim*****
Így mégegyszer elnézést mindenkitõl, amint jólessz SZÓLOK😊)
További kellemes napot mindenkinek..
****Kalap emel uraim*****
Ja értem mire gondoltál. Ha 1-2 hozzászólást kell kiszedni, akkor lehet a ***moderálva***-t használni, mert a moderátornak van hozzá türelme és ideje hogy egyesével szerkessze a kérdéseket.
Ha viszont floodról van szó, akkor nem marad más mint az egész hozzászólás törlése 1 kattintással. Szerintem ez volt éjszaka is.
Ha viszont floodról van szó, akkor nem marad más mint az egész hozzászólás törlése 1 kattintással. Szerintem ez volt éjszaka is.
hmm mostmeg eltünt 😊EHHHHHH 😊)))))))))))) kilett moderálva ezekszerint, nah mindeggy
tudod maci ha 1 ember huz chellorol az 15-16 k val megteheti,ennyi , legyen elég egy slot és kész és akkor 15 k val tudsz huzni..
ha meg nem tetszik ne huzz chellorol vagy intézd el hogy legyen nagyobb up😊)
ha meg nem tetszik ne huzz chellorol vagy intézd el hogy legyen nagyobb up😊)
Bocsi Kenwood, de csak ide érdmes írnom...amúgy nem írhattam be a közösbe mivel õ op volt ott akkor és hát ki tudja..., de beszéltem más Flash-es oppal is priviben...Bocs, hogy csak most írok...
Teljesen igazat adok Macinak..!
Chello ne limiteljen 10 alá..!!
Chello ne limiteljen 10 alá..!!
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
Mi bazz, annak van ertelme, hogy ti tudtok 50k val huzni mi meg rolatok 2 k val??
Ez lenne az ertelmes???
Ez lenne az ertelmes???
Life is wasted on living!
En a 24k t a kabelre mondtam, nem a chellora!
Ha a 10k t ketten huzzak az meg vhol korrekt, de amikor 6an??
Az is "korrekt"?????????
Pussz!😊)
Ha a 10k t ketten huzzak az meg vhol korrekt, de amikor 6an??
Az is "korrekt"?????????
Pussz!😊)
maci ébredj már fel....
chello 8-10 k up totál korrekt
föleg hogy ha 2-en huznak róla akkor legalább van esély hogy 8-8 k val huzzanak...
mit akarszt te 24 k uplimitelni??? a max 16 k up ból??
gondolkozz picit...
üdv
chello 8-10 k up totál korrekt
föleg hogy ha 2-en huznak róla akkor legalább van esély hogy 8-8 k val huzzanak...
mit akarszt te 24 k uplimitelni??? a max 16 k up ból??
gondolkozz picit...
üdv
Van 1 koztes megoldasom: 4 slot 12k limit!!!
Ez igy meg eheto vhol, nem?
Ez igy meg eheto vhol, nem?
Ebben igazad van teljesen!
De azert Az az 1.6k/s es yhuzasi sebesseg sem igazan fincsi!! Gondolj bele! 10k s limit 6 user 1.6k/s/user azzal 5.2 nap 1 film!!
Ok bezzek huznak 30-40 sot, 50-60 k val is!
De azert Az az 1.6k/s es yhuzasi sebesseg sem igazan fincsi!! Gondolj bele! 10k s limit 6 user 1.6k/s/user azzal 5.2 nap 1 film!!
Ok bezzek huznak 30-40 sot, 50-60 k val is!
Akkor limiteljen 15 k ra!!
DE NE ALA!!!
Mert igy meg mi nem tudunk huzni rola!!
Es akkor az eloskodes, ugyebar....
DE NE ALA!!!
Mert igy meg mi nem tudunk huzni rola!!
Es akkor az eloskodes, ugyebar....
Mert bazz, az kosher, hogy rolam huznak a chellosok 30-40k val, en akarok huzni roluk 3-4 k, SOT!! meg annyi se, mert a 10k ra nyit 6 slotot! szamolj...
Amugy a chello miert limitalhat 10k ra???
Azert ez rossz vicc bazz!
Lassan mindenki limitalja magat 8-10 k ra, mi meg nem tudunk huzni!!
Halal komolyan lassan kazaa rol jobban lehet huzni, mint DCrol!
Szerintem kabelt 24 k ala limitalni szemetseg...
A DSL 8k ja meg OK!, de hogy a chellot 8-10k ra....
EZ 1 ROSSZ VICC!!!!!!
Azert ez rossz vicc bazz!
Lassan mindenki limitalja magat 8-10 k ra, mi meg nem tudunk huzni!!
Halal komolyan lassan kazaa rol jobban lehet huzni, mint DCrol!
Szerintem kabelt 24 k ala limitalni szemetseg...
A DSL 8k ja meg OK!, de hogy a chellot 8-10k ra....
EZ 1 ROSSZ VICC!!!!!!
Sziasztok! Elnézést kérünk mindenkitõl de a GARÁZS hub jelenleg tartalékon fut(mûszaki okok miatt)
címe:garazs-hub.no-ip.org itt várunk minden régi és új usert-t!!!
A windows xp tûzfalát ki kell kapcsolni különben sosem leszjó!
Az ipét hagyd üresen a port meg 412 legyen! akkor van esélyed a mûködésre 😊))))
Az ipét hagyd üresen a port meg 412 legyen! akkor van esélyed a mûködésre 😊))))
1.4. Chello-nál HUB-onként 2 slot szükséges de maximum 6 slot lehet. A feltöltése sebességet minimum 8k-ra lehet beállítani.
E szerintem nem!!
E szerintem nem!!
Chellonál a limit 10kB/s ezért nem enged be!
tedd magad aktívvá Bandy! File/Settings/Connection settings/Active (IP-t ne írj be. Ja és tiltsd le az XP belsõ tûzfalát.
Ha mindezt megtetted, akkor már mennie kell a dolognak.
Ha mindezt megtetted, akkor már mennie kell a dolognak.
www.dyndns.org én ezt ajánlom mindenkinek!😊
Nekünk az égatta világ semmi baj nem volt vele még akkor sem mikor a no-ip már krakkolt😊
Nekünk az égatta világ semmi baj nem volt vele még akkor sem mikor a no-ip már krakkolt😊
Hi!
Most kezdtem el ezt az egész DC-t! Királynak tûnik
csak ha felmegyek vmelyik hub-ra, rólam tudnak tölteni, de nekem még az emberkék listája se jön be semelyik hub-on! Az elérésem cabel, chello, XP-m van és tudom hogy rendelkezik tûzfallal, de ha az lenne a gáz akkor tõlem se tudnának tõlteni!
DC++ 0.242-m van! passive mód átállítást nem is találtam, hol van? egyáltalán ha az a gond!
Segítsetek!
Elõre is köszi
Bandy
Most kezdtem el ezt az egész DC-t! Királynak tûnik
csak ha felmegyek vmelyik hub-ra, rólam tudnak tölteni, de nekem még az emberkék listája se jön be semelyik hub-on! Az elérésem cabel, chello, XP-m van és tudom hogy rendelkezik tûzfallal, de ha az lenne a gáz akkor tõlem se tudnának tõlteni!
DC++ 0.242-m van! passive mód átállítást nem is találtam, hol van? egyáltalán ha az a gond!
Segítsetek!
Elõre is köszi
Bandy
Az lenne a kérdésem a Mátrixos OP-okhoz, hogy miért nem enged be a Mátrix?? Van olyan, hogy beenged, megjelenik a HUBüzenet, majd kirúg. Van, hogy kirúgás elött közli, hogy kevés a 8k, holott Chellos vagyok, tehát 8k a minimum. Mégis az üzenet szerint 10-nek kellene lennie. Miért?? (Megjegyzem a description mezõben bent van: CHELLO)
Minden ország hubjainak vanak fakerek! Igaz a svéd hubok híresek errõl, de legjobban azért mégis a svéd és odatévedõ userek hozzállása a dologhoz a figyelemreméltó!
az életszinvonal csak ürügy és nem ok... a felfogás nem attól ilyen. legendás svéd fakerek vannak amugy....
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
De mondjuk az is igaz, hogy "mostanság egyre jobban kezd széthullni a dc társadalom" 

! Ez jó kijelentés volt...

! Ez jó kijelentés volt...Ez van sajna .((( Majd ha nálunk is 10 szer jobblessz az életszínvonal mint most akkor biztos vagyok benne hogy a felfogás is máslessz az embereknél.És ugye ettõl még nagyon messze vagyunk.
A Noip jó kivéve persze amikor nem😊)De hát minden elromlik egyszer😊)De majd megfontolom Kenwood , nem írsz hülyeséget ! 

Eggyetértek veled Fufuka! Ja és Kenwood: dehogy nincs baj az orggal! A HuBzIk is orgos és sajnos jópárszor megszakadt a no-ip miatt! Ugyanígy a WaterWave! Ugye Tamás?
és nem ez az egyetlen ilyen dolog! Van itt sok jó is, csak az kevésbé hangosan történik, mint a rossz! és ráadásul..... a jót nem kell kiabálni, az jó úgy ahogy van 😊))) kiabálni azért kell, hogy a rosszat megszüntesd! és ....... ugye a kiabálást könnyen meghallja az ember.......
Mivel az utóbbi idõben sok szóbeszéd és vita van az ügyben....... megjegyeznék egy apróságot a megosztásokkal és az opokkal kapcsolatban! érdemes elgondolkodni rajta, és a dolog átgondolása után ítélni !!!! ........ a swdeknél , akik ezt a dc-é nevû szart valamivel régebben és kultúráltabban csinálják mint mi, van egy alapfelfogás!!!! Miszerint: az opoknak nincs kötelezõ megosztás! Ha adnak az az õ dolguk, de nem az a feladatuk hogy megosszanak! Az õ feladatuk a rend fentartása, a csalók kiszûrése, és a userek segítése! Õk az idejüket és a munkájukat adják a többiek megosztásával szemben! Talán ha belegondolunk, az az idõ, türelem és munka, amit az opok adnak, az felér szaros 10 vagy akárhány GB-vel!