Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meg figyelemreméltó az, hogy mostanság egyre jobban kezd széthullni a dc társadalom de van két hub (Wish,Flash) orrba szájjba segíti egymást!
Nem csak veszekedni kell ezeknek is utána kell járni...!!
Nem csak veszekedni kell ezeknek is utána kell járni...!!
Az élet egy kibaszott nagy gödör, amibe mindig bele esel!
Nem akarok beleszólni de a dyndns.org a lestabilabb soha nem volt gond eddig vele gyors.. mi kell még?😊)
nah már ide is be kellett néznem!!
Nah szóval geri ezt másképp is el lehet intézni nem egy fórumban!Azóta cold már nem op, és nem nyalizás miatt lett op hanem mert régebbrõl ismertem, de jóltudod az emberek változnak...!! Sok olyan dc-s volt aki régen sima user volt még lehet jóbarátod is és most FAKE-er!!
Sajnálom én is hogy ilyen a világ és hogy az embere ilyen galádok, de hangsúlyozom lett volna más megoldás is mint itt!
THX az infókat!
További jó DC-zést mindenkinek!
World Peace😊))
Nah szóval geri ezt másképp is el lehet intézni nem egy fórumban!Azóta cold már nem op, és nem nyalizás miatt lett op hanem mert régebbrõl ismertem, de jóltudod az emberek változnak...!! Sok olyan dc-s volt aki régen sima user volt még lehet jóbarátod is és most FAKE-er!!
Sajnálom én is hogy ilyen a világ és hogy az embere ilyen galádok, de hangsúlyozom lett volna más megoldás is mint itt!
THX az infókat!
További jó DC-zést mindenkinek!
World Peace😊))
mivel untuk, azert van ez az oldal....
dchun.hq.hu vagy dchun.go.ro
Asszem ez minden dc-st erdekel:
http://index.hu/tech/jog/fajl0426/
egyebkent mindenkinek jo toltogetest,
udv macedoniabol,
marcedli
http://index.hu/tech/jog/fajl0426/
egyebkent mindenkinek jo toltogetest,
udv macedoniabol,
marcedli
A neuewelt multi-hubot ma teszteljük ezért elöfordulhat hogy az elsödleges cim nem elérhetõ!
ilyen esetben gyertek a másodlagos cimre!
elsödleges cim: neuewelt.sytes.net:1666
másodlagos cim: neuewelt2.sytes.net
üdvözlettel az NWcsapat.
ilyen esetben gyertek a másodlagos cimre!
elsödleges cim: neuewelt.sytes.net:1666
másodlagos cim: neuewelt2.sytes.net
üdvözlettel az NWcsapat.

A HuBzIK sajnos
szolgáltató
miatt akit nagyon szeretünk és védünk

egy ideig nem üzemel! Addig is csatlakozzatok az estire: esti-hubzik.no-ip.org!
szolgáltató
miatt akit nagyon szeretünk és védünk

egy ideig nem üzemel! Addig is csatlakozzatok az estire: esti-hubzik.no-ip.org!
sziasztok!
a multi hub ugytünik bevált,várunk mindenkit sok szeretettel.
szabályzat és infok a weblapon...
Webcím : http:\\neuewelt.fpn.hu
Rádió : http:\\neuewelt-radio.sytes.net:6000
a multi hub ugytünik bevált,várunk mindenkit sok szeretettel.
szabályzat és infok a weblapon...
Webcím : http:\\neuewelt.fpn.hu
Rádió : http:\\neuewelt-radio.sytes.net:6000
Sziasztok !
Hub Rádió : realspeedy.serveftp.org:8000
Web oldal : http://free.x3.hu/soundlive
HUB cim : realspeedy.serveftp.org:1666
Várunk benneteket....
Hub Rádió : realspeedy.serveftp.org:8000
Web oldal : http://free.x3.hu/soundlive
HUB cim : realspeedy.serveftp.org:1666
Várunk benneteket....
sziasztok
A neue-welt hub sajnálatos baleset miatt ( hirtelen másnak kellett a hely) ,akadozott...
ezért elnézéseteket kérjük.
kisérletképpen multi hub-ként müködünk..
igy ha nem fértek be a neuewelt.sytes.net:1666-ra
akkor a neuewelt2.sytes.net-et kell megprobálni...
a régi regek ujra élnek,a hub jelenleg nyitott...
üdv
A neue-welt hub sajnálatos baleset miatt ( hirtelen másnak kellett a hely) ,akadozott...
ezért elnézéseteket kérjük.
akkor a neuewelt2.sytes.net-et kell megprobálni...
a régi regek ujra élnek,a hub jelenleg nyitott...
üdv
Szia Welt jó a Gif. ed tetszik😊))))
Nah igen az szúr hátba akiben a legjobban megbízol,ezt a hely megszünésére értettem😞
Nah igen az szúr hátba akiben a legjobban megbízol,ezt a hely megszünésére értettem😞
:.: Tamas :.:
sziasztok
A neue-welt hub sajnálatos balesett miatt , hirtelen másnak kellett a hely ,akadozott...
ezért elnézéseteket kérjük
akkor a neuewelt2.sytes.net:1666-ot kell megpróbálni...
a régi regek ujra élnek,a hub jelenlek nyitott...
üdv
A neue-welt hub sajnálatos balesett miatt , hirtelen másnak kellett a hely ,akadozott...
ezért elnézéseteket kérjük
akkor a neuewelt2.sytes.net:1666-ot kell megpróbálni...
a régi regek ujra élnek,a hub jelenlek nyitott...
üdv
képzeld el ha minden hubon megkapta volna! 😊)))))))
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
A HubZiK tegnap este megszakadt, de mától tovább mûködik! Elnézést kérünk! Mindenkit visszavárunk...
cím: hubzik.no-ip.org Min megosztás: 5 gb

cím: hubzik.no-ip.org Min megosztás: 5 gb

Geri a a Kolin próbálják összehangolni a két gépet mert linuxon megy aztán emiatt néha problémák lépnek fel,de mostmár majd reméljük jólessz, de most perpill nekem se megy a koli kapcsolódik de utána behal😞((
Mostanság furcsán müxik a koli..vagy csak nekem..lagg meg ilyesmi..
A legpoénabb hogy míg a legtöbb ilyen "átcsalogatós" + "op akarok lenni" fajta userek csendesen meghúzzák magukat és magukban töltögetnek meg persze priviben nyomják a magukét, ezzel szemben Röfi a Kapitány folyton kérdezett a közösbe! Ja és még az is hogy a min megosztás fele nem volt meg neki! 

Szia Nomad. Én majd szeretnék feliratkozni
Röfikapitány tegnap szerintem minden HUB operátorainak beírta privibe hogy szeretne Operátor lenni szóval szerintem azért egy tapsot megér😊)))))))))))
******Kalap emel uraim********
Röfikapitány tegnap szerintem minden HUB operátorainak beírta privibe hogy szeretne Operátor lenni szóval szerintem azért egy tapsot megér😊)))))))))))
******Kalap emel uraim********
Sziasztok!
A DC InfoSzerveren megtalálható az oDCN++ 5.11 magyarított oDC++ verzió.
(Terv: Hamarosan fel lehet iratkozni a DC Info Hírlevélre, amely segítségével értesítést kaphattok, ha új program kerül fel a Letöltési Zónába! Remélem, ez tetszeni fog mindenkinek. Részletek, feliratkozás módja hamarosan...)
Have Nice Day!
A DC InfoSzerveren megtalálható az oDCN++ 5.11 magyarított oDC++ verzió.
(Terv: Hamarosan fel lehet iratkozni a DC Info Hírlevélre, amely segítségével értesítést kaphattok, ha új program kerül fel a Letöltési Zónába! Remélem, ez tetszeni fog mindenkinek. Részletek, feliratkozás módja hamarosan...)
Have Nice Day!
Próbálj más klienst! És nézd át a file/settings general beállításokat alaposan!!
Minden kedves user-t értesítünk, hogy a SLOT/HUB arányok rendszerében változás történt.
Megkérünk mindenkit, hogy a továbbiakban ehhez a rendszerhez igazodjon, mert nemsokára a slotszámokat belépéskor ellenõrzi a hubprogram!!!!!!
A változás oka részben az, hogy összevetettük az eddigi slotszámkövetelményeket más hubok szabályaival és törekszünk arra, hogy ne legyenek kizáró értelmû követelmények, ám slotszám követelmények alapját továbbra is az adja, hogy az upload sávszélességed csak annyi részre oszoljon, hogy még minden rólad töltõnek élvezhetõ sebesség adódjon.
Az alábbi táblázat tartalmazza a kapcsolatokhoz tartozó SLOT/HUB arányokat:
Modem..........max 1 slot max 1 hub
GPRS............max 1 slot max 1 hub --Modemet megadni és descriptionba beírni hogy GPRS
ISDN.............max 1 slot max 1 hub
Satellite.........max 2 slot max 2 hub --128 kbit feltöltési sávszélesség felett keress OPot
DSL...............min 2 slot/hub max 3 hub max 6 slot upload limit min 8K
Chello............min 2 slot/hub max 4 hub max 8 slot upload limit min 10K --Cablet megadni és descriptionba beírni hogy CHELLO
Cable............min 3 slot/hub max 4 hub max 12 slot upload korlátozása tilos
FastDSL........min 3 slot/hub max 4 hub max 12 slot --DSLt megadni és descriptionba beírni hogy FASTDSL
LAN E1/T1....min 10 slot max 6 hub max 20 slot upload korlátozása tilos
LAN E3/T3....min 30 slot max 8 hub max 100 slot upload korlátozása tilos
Tájékoztatásul: ***(E1-2Mb...T1-1.544 Mb...E3-34 Mb...T3-44.736 Mb)***(1 Megabit = 1024 kilobit)***
További kellemes idõtöltést kíván az Elite Op Team!
****************************************************************************************************************************************
Elite Op Team [email protected]
****************************************************************************************************************************************
Megkérünk mindenkit, hogy a továbbiakban ehhez a rendszerhez igazodjon, mert nemsokára a slotszámokat belépéskor ellenõrzi a hubprogram!!!!!!
A változás oka részben az, hogy összevetettük az eddigi slotszámkövetelményeket más hubok szabályaival és törekszünk arra, hogy ne legyenek kizáró értelmû követelmények, ám slotszám követelmények alapját továbbra is az adja, hogy az upload sávszélességed csak annyi részre oszoljon, hogy még minden rólad töltõnek élvezhetõ sebesség adódjon.
Az alábbi táblázat tartalmazza a kapcsolatokhoz tartozó SLOT/HUB arányokat:
Modem..........max 1 slot max 1 hub
GPRS............max 1 slot max 1 hub --Modemet megadni és descriptionba beírni hogy GPRS
ISDN.............max 1 slot max 1 hub
Satellite.........max 2 slot max 2 hub --128 kbit feltöltési sávszélesség felett keress OPot
DSL...............min 2 slot/hub max 3 hub max 6 slot upload limit min 8K
Chello............min 2 slot/hub max 4 hub max 8 slot upload limit min 10K --Cablet megadni és descriptionba beírni hogy CHELLO
Cable............min 3 slot/hub max 4 hub max 12 slot upload korlátozása tilos
FastDSL........min 3 slot/hub max 4 hub max 12 slot --DSLt megadni és descriptionba beírni hogy FASTDSL
LAN E1/T1....min 10 slot max 6 hub max 20 slot upload korlátozása tilos
LAN E3/T3....min 30 slot max 8 hub max 100 slot upload korlátozása tilos
Tájékoztatásul: ***(E1-2Mb...T1-1.544 Mb...E3-34 Mb...T3-44.736 Mb)***(1 Megabit = 1024 kilobit)***
További kellemes idõtöltést kíván az Elite Op Team!
Elite Op Team [email protected]
hmm...az elite ment folyamatosan pedig no-ip cimünk van...
http://dcinfo.sytes.net itt nézted?
Sziasztok!
Valaki segítsen megmondani, hogy a DC++ progiban mit jelent a következõ hibaüzenet:
unknown error: 0x273c
(csatlakozásnál írja, ezért nem is lehet belépni semmilyen hub-ra)
Elõre is köszi
Valaki segítsen megmondani, hogy a DC++ progiban mit jelent a következõ hibaüzenet:
unknown error: 0x273c
(csatlakozásnál írja, ezért nem is lehet belépni semmilyen hub-ra)
Elõre is köszi
Remélem hogy igen

Sziasztok!
Elnézést kérek kényszerû leállásért, a DC InfoSzerver ismét teljes üzemben mûködik. A Letöltési Zónából letölthetõ az oDC++ 5.11-es angol verziója. Holnapra meglesz a magyarított változat is.
Szokásos helye: http://dcinfo.sytes.net vagy http://dcinfo.tx.hu
Have nice day!
Elnézést kérek kényszerû leállásért, a DC InfoSzerver ismét teljes üzemben mûködik. A Letöltési Zónából letölthetõ az oDC++ 5.11-es angol verziója. Holnapra meglesz a magyarított változat is.
Szokásos helye: http://dcinfo.sytes.net vagy http://dcinfo.tx.hu
Have nice day!
YoYo jaja sajna ezvan😞(((((( igazság szerint áttérnék a dyn.hu ra de tényleg nagy macera uj cím csere meg mitudomén így hát kivagyunk sajna szolgáltatva..
De még mindig ezt a NOIP nek és nyalósoknak -------->
De még mindig ezt a NOIP nek és nyalósoknak -------->

Geri: Nagyon egyet tudok érteni veled. Egy hete történt egy eset velem is és pont az zajlott le és úgy ahogy veled. Csak én egy idõ után (mivel ismerem az oppokat) kirugattam mindenhonnan. Vérlázító, hogy valaki csak azért jön, hogy szipolyozza a mások vérét. És még arra is lusta, hogy utánnajárjon egy limites DC++-nak
Kezdeményezem, hogy ezt a tagot Geri bejegyzése alapján töröljék az operátori beosztásból. 2 éve vagyok HUB-"tag". (régi szép idõk) Az ilyeneknek nincs helye a HUB-on. Fõként az OP-ok között. Az ilyen ember nem változik. Akinek priusza van, az nem mehet rendörnek. Ez nonszensz.
Most ez arra jó, hogy akiket nem kedvel ez a tag, vagy tölteni akar róla azokat kirugja. Azonnali hatályal kéretik megvonni az operátori jogkörét.
Kezdeményezem, hogy ezt a tagot Geri bejegyzése alapján töröljék az operátori beosztásból. 2 éve vagyok HUB-"tag". (régi szép idõk) Az ilyeneknek nincs helye a HUB-on. Fõként az OP-ok között. Az ilyen ember nem változik. Akinek priusza van, az nem mehet rendörnek. Ez nonszensz.
Most ez arra jó, hogy akiket nem kedvel ez a tag, vagy tölteni akar róla azokat kirugja. Azonnali hatályal kéretik megvonni az operátori jogkörét.
Nos sziasztok
A NOIP megjavult így a WaterWave HUB ismételtem üzemel...
Cím változatlan waterwave.no-ip.org Limit : 20 GB.
******Kalap emel uraim******
A NOIP megjavult így a WaterWave HUB ismételtem üzemel...
Cím változatlan waterwave.no-ip.org Limit : 20 GB.
******Kalap emel uraim******
A Flash hub operátorainak:6935 üzi.
Jogos!!!! és tetszik a megoldás 😊))) Kár hogy több eszközöd nem volt 😞(
Az opok meg ..... valahogyan lesznek operátorrá! 😞( és csak kevés csapat van, ahol születnek az opok! 😊))) de van!!!
Az opok meg ..... valahogyan lesznek operátorrá! 😞( és csak kevés csapat van, ahol születnek az opok! 😊))) de van!!!
Nos a NOIP ismételten nemmegy, vagy nálam lehet a gondd nemtudom de éjféli restart óta egyszerüen nemmegy,sõt még a noip weboldala se 😞((((

Ezért áll a WaterWave HUB így ,elnézéseteket kérem..
Igazság szerint címet cserélnék de az annyira macrea hogy nemigaz😞(Ha ujra jólessz akkor közölni fogom..
Kellemes estét mindenkinek !!

Ezért áll a WaterWave HUB így ,elnézéseteket kérem..
Igazság szerint címet cserélnék de az annyira macrea hogy nemigaz😞(Ha ujra jólessz akkor közölni fogom..
Kellemes estét mindenkinek !!