14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#8778 tudtok olyan oldalt, ahol az összes hub ipje fent van? A fenti két link közül az elsőn, nincsenek azok a hubok, amik nekem kellenek, a második meg egyszerűen nem müxik. -
#8776 :)) nmit :)) -
ebenguba #8775 Köszönöm :-)
Úgy nézz ki ez volt a bibi. -
#8774 Valaki mondja már, hogy hogyan tudom bekapcsolni a Show Tagot BCDC++-ban! Állandóan emiatt rugnak ki, de fingom sincs, hol lehet. Sehol sincs az optionsben. -
#8773 port 412 -
dashed_ #8772 JOTANACS!!!! = aki a megosztasai koze teszi a flash fxp-t az ne tegye
vagy barmilyen mas nem pub adatot..
ugyanis simam le lehet tole tolteni akkor a sites.dat
flash fxp ebben tarolja az ftp cimeket.. Gyengebbek kedveert
igy a nem pub cimeit barki megkaphatja.. -
ebenguba #8771 Sziasztok !
Az a próblémám hogy akármelyik hub-ra megyek fel nem tudok tölteni mindig azt írja ki hogy idő túllépés.Tölem mindenki tud tölteni de én szinte sekitöl sem :-(
Ötlet ?
-
#8770 Mátol a Noname Celebs HUB reges lett és regisztrációs kérelmeket immáron csak mailban tudunk átvenni a [email protected] cimen!!!!
Cimünk változatlan nonamecelebs.no-ip.com -
#8769 addigis start-->> run -->> shutdown -a
ezzel meg lehet allitani a restartot
-
#8768 :((((((((((((( -
#8767 Köszönöm a segítséget. -
Nomád #8766 Icipicit bekaptad az MBlast wormot....Tessék leszedni a javításokat hozzá + a féregírtót!
MBlast eltávolító: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe
MS Windows javítás a féreg ellen:
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;299046. -
#8765 Sziasztok.
Az a problémám, hogy Internet kapcsolatban, kb 5 perc után ezt az üzenetet kapom.
Rendszer leállás, a leállást az NT AUTHORITY/SYSTEM KEZDEMÉNYEZTE.
A Windowsnak újra kell indulnia, mert a következő szolgáltatás váratlanul befejeződött.
Távoli eljárás hivás(RPC)
És a gép 1gy perc elteltével kikapcsol, és újra indul, de Internet kapcsolatban mindig ugyan ezt csinálja.
Segítsetek.
Ha lehet küldj e-mailt az gyorsan lejön. [email protected]
-
Nomád #8764 :(( Ne máááár.... Mi van itt??? -
r2d2 #8763 segítséget kérnék: honnan tudnék leszedni a Bad boys II.-höz feliratot? -
#8762 Hát ez nagyon szomoru -
#8761 Sajnos az a szomorú helyzet állt elő, hogy Fleetnek nem lesz nete vasárnaptól kezdődően beláthatatlan ideig.
Szeretnénk ezúton nyiltan megköszönni neki mindazt amit a hubért és DCért és mindannyiunkért tett az elmúlt hónapokban, a hubprogramok és a scriptek
terén, a http://bcdc.webhop.org honlappal, a www.elite-hub.tk oldallal, a hubon való jelenlétével.
Azt gondolom ennyi eredmény után a minimum kimondani hogy szuper amit csináltál, köszönünk mindent, és várunk vissza nagyon sűrűn és nagyon sokszor. -
Nomád #8760 Sziasztok!
Elkezdődik egy magyar fejlesztésű DC kliens készítése. TI is segíthettek benne, ötletekkel véleményekkel, amelyet a DC InfoSzerver Fórumában oszthattok meg velünk. Segítsetek, hiszen nektek lesz...
Az új DC kliens az előzetes elgondolások szerint a DC++ klónja lenne, de erőteljesen fog kapcsolódni az X-HUB kiszolgálóhoz. Aki egy kicsit otthon van ebben a témában, akkor már sejtheti, mire is lehet képes az új kliens.
Tehát, szeretettel várunk mindenkit a DC InfoSzerver fórumában:
http://dcinfo.dynu.com/phbb
Have nice day!!! -
#8758 HUNGARIAN HUBLIST : http://nonamecelebs.no-ip.com/PublicHubList.config
A lista 75 hubra bövült!!!
-
#8757 Figyelem Figyelem!!!!! A hub 2003-09-08-tol csak regisztrál felhasználókat enged be!!!! A sok FAKElés miatt!!!
Megkérünk mindenkit Adjon egy felhasználónevet [HUN]előtaggal és egy jelszót [OP]NonameTheHunter -nek vagy küldje el mailban a [email protected] cimre, hogy 8.átol be tudjon lépni.
Köszönjük!
Cimünk változatlan : nonamecelebs.no-ip.com
Aki nem szerti a fake usereket jöjjön hozzánk mert itt nem lesz!
Még 4 napotok van, hogy regeljetek a hubon, aztán csak mailban lehet!!! -
marcedli #8753 hinnye, de megszaporodott az elmúlt napokban itt minden:-)))
Szia Oroy! Rég láttalak:-)))illetve még sose, de rég hallottam felőled:-)
Csak egy gondolat ehhez az oldalhoz: arról nem tehetünk, hogy valaki idióta és újonnan felfedezett internet-lehetőségeit nem tudja használni, megérteni meg nem is fogja, mivel kb annyi agya van, mint egy jól fejlett földiepernek. Ezért tehát hagyjátok figyelmen kivül...nektek j obb, ő meg senkit nem érdekel. ennyi.
Üdv Macedóniából,
Jó töltögetést, marcedli -
#8752 Teljesen egyetértek Oroy... Nem tudom, hogy ez meddig fog még így menni. Ha winmx-etm meg kazaa-t akarunk csinálni a dc-ből, akkor jó úton haladunk... Bocs Noname... Inkább icq... -
#8751 szia, szomoruan olvasom gstm hogy te is hanyagolod a DC -et ezentul, bisztos nem veletlenul, es a legszomorubb az egeszben hogy a "nagy" HUB uzemeltetok nem veszik eszre vagy nem akarjak (itt most celosztam valakire remelem olvasa)hogy sok regi user eltunt, amugy a legnagyobb gond az, hogy itt olyan tendencia van hogy legyen jooooo nagy a HUB, ezaltal kapunk egy nagy elenorizhetetlen sz@rt. En probaltam szamtalanszol valtosztatni nem jott osze. -
#8750 Bacus. Ha router mögött vagy, akkor ha nem csinálsz semmit, passzív módba kell állnod.
Ha aktív módban szeretnél lenni, akkor ahhoz egy portot kell forwardolni a géped felé, majd utána a DC beállításainál kitölteni a külső ip-címet (amivel a neten vagy), és megadni a portot.
Minden indításkor a DC megpróbálja meghatározni a saját IP-címedet és azt küldi el a huboknak. Ha rossz a cím, nem tudsz/tudnak tőled tölteni. Azon kívül, ha router mögül vagy, akkor ez nem sikerül neki, és a belső hálós címet küldi el... Ezért néhány helyen kick/ban jár. Ezért mindig tartsd kitöltve az ip-címedet ilyen esetben.
Ami meg a ban-t illeti, azt majd valamelyik mátrix-os op talán látja, ha erre jár :) -
Cat #8747 én elhiszem, de ha továbbra is tocsogtok ezekben az eszmékben, akkor sohasem juttok előre -
#8746 A hungaryt kéne újraéleszteni.. Kilgore-al, meg ilyen emberekkel, akik itt voltak ennek a topicnak az alapításánál.. -
#8745 Cat.... sok okos dolgot mondasz! De igazán a dc-é nek a barátságról a bizalomról, a segítőkészségről, és az adni akarásról kéne szóljon!!! amikor már ott tartunk, hogy hogyan szűrjük ki a ............ --akkor kezd elveszni az ami maga a dc-é!!! -
Cat #8744 mér nem csináltok egy központi adatbázist, és akkor egyszerre lehetne a köcsögöket bannolni az összes dcről
ha 3-4 nagy hub összeállna és csinálna egy ilyen regisztrációs adatbázist, ahhoz csatlakozhatnának (ha akarnak) a kicsik, és igy simán ki lehet zárni bárkit
ha megnő az adatbázis mérete - többszáz user van már - akkor már beajánlási rendszert is be lehetne vezetni, tehát csak akkor fogadtok el uj reget, ha xy - meglévő tag - ajánlja, igy akár örökre is ki lehet zárni a bunkokat
az ajánlást megörizni, és ha valaki már a 3 olyan usert ajánlott aki később ki lett zárva, akkor neki is csá (valoszinuleg visszaél a rendszerrel és saját magát ajánlgatja)
vagy esetlegesen kell levélcim, de nem fogadtok el freemailt/primes cimet, csak a szolgáltatótól kapottat, azzal már nem olyan egyszeru pattogni, tehát egyértelműen azonosítható mindenki -
#8743 szia!
a hiba kijavítás alatt! -
Nomád #8742 Szia gstm!
Nagyon sajnálom, de javaslom, gondold még át a dolgot. Nem azoknak kell a DC világából visszavonulni, aki tesz is a HUB(okért) valamit.
Have nice day! -
#8741 Sajnálattal hallom e hirt itt elöször!
Tegnap ezt nekem nem is mondtad.
Ma azért még gyer fel min.
Köszi. -
#8739 Es en?:)))))))
-
#8738 én a mai nappal befejeztem a dc-t. anno pont azért kezdtem el, mert nagyon tetszett, hogy jó társaság van. Mára ez nincs meg. Akiket először megismertem azoknak örülök, ha a 10%-át megtalálom valamelyik hubon. Ma már csak ez megy:(<[HUN]Hehe> (195.56.92.35) Tiltott szo: http://jokisdc.freeweb.hu/ NEZZETEK MEG HASZNALJATOK LE A KOCSOG OP-OKKAL. FAKEDC A LEGJOBB KLIENS ) Sajnos a hubokon is csak egy cél van : minnél több usert szerezni. Nem számít, hogy csalnak. Nem érdekes. Sokan vagyunk az a lényeg. Köszönöm minden dc-s havernak, hogy velük dc-zhettem idáig. Holnaptól nem fogok feljárni. Köszi Noname, hogy lehetőséget kaptam a hubodon. A Hair hubnak is köszönöm, habár utoljára már csak ezt kaptam : [21:37] *** Kapcsolódás a következõhöz: hairceg.no-ip.org...
[21:37] *** Kapcsolódva
[21:37]Your IP or Hostname is banned
[21:37] *** Szétkapcsolva
üdvözletemet küldöm NonameTheHunternek, wakeupneonak, oroynak, Nomadnak, PB@ronak és mindenkinek akit esetleg kihagytam.
Sziasztok
_gstm
-
#8737 Kaptam pár mailt a reg ügyben...
Plz ne csak azt irjátok hogy a felhsználónév xy hanem hogy [HUN]xy
Köszike.. -
#8736 már épp ideje volt... Hát igen. Ez lett a dcből... -
#8735 Figyelem Figyelem!!!!! A hub 2003-09-08-tol csak regisztrál felhasználókat enged be!!!! A sok FAKElés miatt!!!
Megkérünk mindenkit Adjon egy felhasználónevet és egy jelszót [OP]NonameTheHunter -nek vagy küldje el mailban a [email protected] cimre, hogy 8.átol be tudjon lépni.
Köszönjük!
Cimünk változatlan : nonamecelebs.no-ip.com
Aki nem szerti a fake usereket jöjjön hozzánk mert itt nem lesz! -
#8732 sziasztok...
úgy döntöttem, hogyha lesz igény rá, akkor beindítok egy zártkörű hubot, ahová nem tudnak bejönni a nem oda valók. Ha van rá igény, akkor 7végén elindítom. Hiányzik a régi feeling... -
#8730 szerintem hagyni kéne, had terjessze csak. az ilyen csírákat, úgy is kiszűri a normális dc felhasználó, mert vagy nincs slotja még a listához se, vagy hülye ahhoz, hogy normálisan beállítsa. Pár ilyen kis gyökér mindíg lesz, aki abban leli örömét, hogy mások szorakozását teszi tönkre. Annak örülnék, ha csak zárt HUBok lennenének, azt ott egyszer tud valaki hibázni, az ilyen kis köcvsögök, meg be se kerülnének, mint te :)))
ya azt remélem sejted, hogy datanetnél van pár ismerőse itt embereknek és a kis IPd alapján valaki biztos keres már :)) 195.56.92.35
ne csodálkozz, ha valaki meglátogat majd :)))))))))))))) csak akkor már késő lesz azt mondani szerintem, hogy bocsika. Tudod a szolgáltató tudja ám, hogy azt a dinamikus IP-t pont ki használta adott időpontban és te voltál olyan felelőtlen, hogy kb 1 órán keresztül ezzel az IP-vel flódoltál mindenhol :)))) enyje benyje -
#8729 mi az a mindenki?, amugy nem kellene hasznalnod a regi klan jelzesunket a DC -es forumban, ne keverjuk mar a 2 dolgot. -
#8725 Ismervén Oroy-t, minden bizonnyal komoly oka van ha így tesz! és hosszú ismeretségünk megnyugtat az értékítéletét tekintve.