14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• [HUN]PAStheLoD
    tényleg LooL :)))
  • [OP]MaciLaci
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
    az en passom: KpfDesQrdt$TcV
    koszi:)))))))))))))))))))))))))))))
  • norti
    Frpeter az éjjeli kis vitánk után feljöttem ide is megnézni közben mi történt: mégis hogy gondolod azt a bűnhődést??? Jajj de tudom sajnálni "szegény" srácot akinek a hubjának annyi! Hatalmas a bűnhődése...

Pár hónapja dczem és nem is régóta vagyok OP, de azért a tiszteletet megadom a többi hubnak és opnak és nem próbálok embereket piszkos módszerekkel átcsalni máshova. Sőőőt: betartom a szabályaikat. Még ha nem értek velük egyet akkor is. Az már kevésbé fontosabb hogy másik hubokon is segítem azt aki segítséget kér. Akik ismernek ezt tanúsíthatják.

De az, hogy valaki erkölcstelenül kihasználja mások (és ezek a mások a saját "optársai"!) hibáit, az szánalmas. És egyben üldözendő számomra.

Még 1 dolog HubJakabnak: Fleettel tökéletesen egyetértek. Van egy dc reklám topik itt a supergamezon. Legyen szíves mellőzze itt a reklámozást. Azt megteheti ott is. Köszönöm.
  • wakeupneo
    Nemfelejtem el :)))
    Az ajándékban én benne vagyok. Gondolom csatlakoznak hamarosan a KOLI-sok is. :((
  • [OP]MaciLaci
    Ti kesz Hudinik vagytok:DDD
    Telleg MEGALOL, hogy ascii milyen rendes volt!
    Szerintem vegyunk neki vmi ajandekot kollektiven:))))))))
    Neo, jovo het veget el ne felejtsd:))) (majd pontositunk)
    Wet ... oo Sweet Dreams!

Maci
  • Nomád
    Frpeter, rám gondoltál? Én eltüntem? :O
  • FleetCommand
    Jakab két dolog persze fennáll..

az egyik, hogy most tényleg nem megy a hub
    a másik, hogy nem igazán tudom eldönteni, hogy a "FIGYELEM"-re kell figyelni, vagy a többi karakterre, ami "mellesleg csak úgy" köztük van :)
    1ébként nem vagyok semmi jónak az elrontója, de ha lehet, azért reklámokat ne ide pakoljunk (persze szvsz...)
  • FleetCommand
    Izé.. nomad, ha írtál e-mailt véltelneül, lécci küldd újra, mert nem kaptam meg

(ez érvényes másokra is, úgy tűnik, megtelt az emúlt 1 hétben a postafiók, szal ha gyanúsan sokáig nem válaszolok vagy ilyesmi, akkor az azért van )
  • FleetCommand
    Szió

Ehhez túl sokat nem kell hozzáfűzni, ezt megérte elolvasni... Amúgy meg teljesen igazad van. Habár a "kezdeteknél" nem voltam itt, de sajnos a felvetett dolgok mind jelen vannak..

Habár teljesen nem maradtam ki belőlük, hiszen amikor elkezdtem dc-zni, akkor még játszottunk többféle játékot is e-n, ezeket mind a mai napig hiányolom.
  • FleetCommand
    Na egy kicsit késve, de amúgy válaszolgatok ide is..

Svejk (és aki a BCDC-ben a taget be szeretné kapcsolni)..

A dc-n 2 különböző helyen kell állítgatni.. Valójában teljesen logikusnak tűnik a dolog, csak ha nem tudunk róla, hogy ilyen is van, nem keressük :)

Részeltes infók erről http://bcdc.webhop.org (magyarul)
  • Pyx #8829
    ez durva..
  • Harder
    ASCIImo, csak egy rövid reagálás erre az egészre: ezt beszoptad, méghozzá a saját "hülyeségedből". Azért ne várj tapsot, hogy nem osztottad szét az acc-ot, meg hogy mit nem tettél meg a hub-on. Ha már előállt a helyzet, nézd a dolgok jó oldalát: wakeupneo beírhatta volna ezt a dolgot 1 topic helyett 100000000000000000000000000000-be is, és még biztos sok más módon is bosszút tudna állni. De nem tette. ;)
    Kb most vagytok egálban ;)
  • wakeupneo
    Min kéne elgondolkodni? Segits egy picit..
  • wakeupneo
    Kaptam még 1 mailt is.Érdemes elolvasni :)

Hi!
    ASCIImo vagyok. Köszi szépen a lejáratást. Nem tudom ez neked mire volt jó, de állati nagy szemétségnek tartom. Főleg azok után, hogy mit nem tettem meg a hubodon. Anélkül hogy felmentem volna op-ként 100000000000000000000000000000 hülye gyereknek oda adhattam volna a jelszavadat, de nem tettem. Eszembe se volt szemétkedni nem úgy mint neked aki lejáratott az egész dc közösség előtt. Köszi szépen

Bye ASCIImo

Na ez LOL.
  • hanolfe
    Sziasztok!

Szakértőkhöz lenne egy kérdésem. Eddig ha LAN-ostól töltöttem a letöltési sebesség sokszor elérte a maximumot (49-50 kB/s és stabilan jöttek is le a programok. Azonban kb. két hete nagyon lelassult a DC, jó esetben is csak 15-20 kB/s a sebesség, de leginkább 5-6 kB/s. Ha több embertől töltök (mondjuk 7-8), akkor az össz letöltési seb. eléri a maximumot, ebből gondolom, hogy nem a kapcsolatommal (DSL, 384/64) van gond.
    Mindenkinél így van, vagy csak nálam? Már az XP-t is újratelepítettem!

Előre is köszi a segítséget.

Üdv.: hanolfe
  • Balo

[14:52] *** Connection to no-fake.no-ip.com...
    [14:52] *** Connection refused by the target machine

Most akkor mi van? Meg úgy általában ilyenkor mi van?
  • dentro
    Szia :)))

Szép írás és nagyon igaz.
    A gamek nekem is nagyon hiányoznak...de ilyen sok userrel a DC nem is lehet ugyanaz mint régen. Meg kell találni az új helyzet jó oldalát...van ennek is...különben nem csinálnánk...

----

asciimo, nagy öröm vagy te. és még dumáztál is velem... no comment... olvasd el natalyel írásást és gondolkodj el miről szól a DC és hogy miért kell pl neked megrontani a szellemiségét
  • norti
    natalyel én is egyetértek veled teljes mértékben. Ha megnézed az összes p2p progi így kezdte mint a dc (lásd kazaa, imesh, winmx) és most 1 halom fake és szemét van csak rajtuk. Mindez a növekvő popularitás és a sok faker eredménye. De ne ragadjunk le csak a p2p progiknál, ha megnézed a net többi részét, mindenhol megjelentek a popularitásból adódó negatívumok, mondjuk egy furcsa példa: manapság már a sarki fűszeresnek is design stúdiója van, közben azt sem tudja mi az esztétika...

És ez sajnos tényleg már csak lefeleé mehet...

De majd újra jönni fog vmi új és újra lesz 1 kis értelem. Legalább is egy kis ideig...
  • [OP]MaciLaci
    ááááááááááááááááááááááááááááááááá

ez nagyon durva!!!!!!!!!

Hogy mer vki felmennni mas hubjara es iranyitgatni?
    Bazz, ez telleg nagyon kesz!
    Azert a gecisegnek is vannak hatarai, de ez tullep mindenen!
    termeszetesen az asciimo hubreklamja innentol wishen is FORBIDDEN!
  • natalyel
    Elnezest a gepelesi hibakert, most is melo van
    nat
  • natalyel
    Sziasztok.
    Eleg reg nem jartam erre. Tavoli kodos emlekeimben el csak, mikor meg aktivan irogattam a DC forumara, valamikor egy eve, masfel, ki tudja. Meg aranylag az elejen megismertem a DC-t, mikor meg nem volt DC++, mikor meg alig volt magyar HUB, nem is tudom, talan Magyar Hub-nak, vagy Hungary-nak hivtak a legnagyobbat, amin kb. 40-50 emberke volt fenn (azota Elite lett, nagyon megszabalyoztak, aztan egyszer csak kint talaltam magam, maig nem tudom, miert, mindegy, regen volt).
    Azok szep idok voltak. A progikat levadasztuk a 0-day ftp-krol, neha versengtunk, hogy ki tudja hamarabb megosztani oket a tobbiekkel, a hangulat bennsoseges volt, mindent meg tudtunk beszelni egymassal, segitettunk, ahol lehet. Nem egyszer csak azert toltottem le programot (egy teljen hetenkeresztul tartott), mert tudtam, hogy sokan keresik, nekem nem is volt ra szuksegem. Unalmunkban neha jatszottunk a "chaten" - meg szerepjatekot is nyomtunk :") - gratulaltunk egymasnak a maganeletben bekovetkezett pozitiv valtozasoknak, es egyuttereztunk a masikkal, ha negativ dolgok ertek - szoval elvolt a tarsasag.
    Aztan gyarapodtunk. Egyre tobb es tobb ember jott a hub-okra es egyre tobb hub jelent meg. En altalaban 3-4-5 hub-ra jartam/jarok, nem valtogattam oket, csak ha igen nyomos indok van ra (most sem teszem). A Hungary2 (most Matrix) volt a fo tartozkodasi helyem es meg 3 masik. Egyre inkabb popularisabb, "zajos", hangos es "suru" lett a hub-ok belso elete, evvel parhuzamosan en egyre inkabb hallgattam el. Gondolom, ma mar alig vannak, akik emlekeznek a kezdetekre, a nagyobb nevekre, akik mindent megtettek a tarsasagert (nem magamra gondolok, tavol all tolem az ontomjenezes).

Ma mar alig szolalok meg a Hub-okon. Nincs miert es nincs kiert. Ha kerdeznek es gepnel vagyok, szivesen valaszolok, segitek, am ha keresem van, mas forumok fele indulok. Mashol gyorsabban es kimeritobb valaszt kapok a felmerulo kerdeseimre. Ezt igazan sajnalom.
    Eme dolgok tobbnyire betudhatok a fake-boy-oknak, akik csak a sajat letoltesuk fontossagat tartjak szem elott. Az olyen dolgok szamukra erthetetlenek es kinevetnivaloan naivak, mint az, hogy az egyheti szabim kellos kozepen bejovok a munkahelyemre csak azert, mert lerohadt a gep es igy a dc-n levo emberek akik tolem toltenek es akik megismertek egy "szolgaltatasi minoseget" - legyen az kozepes vagy rossz, nem ez szamit -, tehat egy rendelkezesre allast, egy allando (akar gyors, akar lassu) sebesseget, ha kerdeznek privatban, megkapjak a valaszt (legyen akar kielegito, akar "sajnos nem tudom" jellegu), satobbi, most nem tudjak igenybe venni, nem tudnak tolteni tolem. A tobbseg csak rakeres, megvan, kattint, nem jon, "aggya' (jobb esetben kerek) slotot", nem kap duhong, turelmetlen, mindent azonnal... Nehezen tudjak felfogni, hogy azert van "csak" 24 slotja engedelyezve valakinek, mert a./ annyit szeretne nyitni b./ annyit bir a gepe, c./mellette dolgozik is a gepen es nem tul jo dolog ha a DC terhelese miatt nem megy az akarmilyen progi, d./ mert csak. Ha egy kis turelem szorulna belejuk, akkor varnanak 5-10 percet es felszabadulna egy (kulonben sem nekik kell varni, amint van szabad slot, a kerelem bejutast nyer es automatikusan elindul a letoltes). Rakeresnek, megvan, jobb gomb download. Aztan jonnek a kerdesek, adjunk serialt. Ott van az is, mellette a konyvtarban. Hol? ...no comment. Van egy olyan is, hogy get file list. Vagy kereses. Vagy legalabb egyertelmuen es ertelmesen legyen felteve a kerdes.

Szoval vannak piszlicsale, apro de bosszanto problemak az emberek jo reszevel, ami a program hianyos ismeretebol fakadnak, es vannak joval komolyabb problemak, amelyek a viselkedesmintabol, a dolgok lereagalasanak mikentjebol, stilusbol, etikettbeli hianyossagokbol, stb. taplalkoznak. Jo lenne, ha mindenki megertene vegre: nem az ove a hub (max aze, aki uzemelteti, de o sem csak magaert), nem oerte van egyedul, hanem kozosen tehetjuk azza, amilyenne szeretnenk, egymasert van egymastol. Mi alakitjuk magunknak. Mindannyiunkert. Nem magamert.

Mindezektol fuggetlenul rendithetetlenul fenn vagyon a DC-n, mert meg igy is egy jol hasznalhato, szeleskoru tartalommal biro, nagyon hasznos dolog, ahol gyorsan es hatekonyan megtalalja az esetek tulnyomo reszeben az ember azt, amit keres. Tovabbra is allok rendelkezesere mindenkinek, de csak annyi slot-om van, amennyit lattok, tobbet nem all modomban nyitni semmihez, senkinek (persze vannak ritka kivetelek, surgosen kell, sietnie kell, de evvel a kijelentessel megint csak magam alatt vagom a fat, mert most mindenki arra fog hivatkozni, hogy olyan surgos, hogy az elete fugg tole :")).

Kivancsian varom a tovabbi fejlemenyeket, reszemrol elmondtam - azt hiszem - mindent, amit akartam, flame-elesbe, meddo vitakba nem szandekozom bonyolodni, igy csak figyelek, s maradok tovabbra is tisztelettel:
    natalyel
  • [OP]Stormbird
    Zewaszoftisz kollegina:D
  • zzzthunder
    Szasz VÉszmadár nekem is sikerált már , de 2-szer egymás után.............. te tudsz valamit :)
  • [OP]Stormbird
    oksa
  • [OP]Stormbird
    Nya vagyok... szal esküszöm nektek dfc nevén irtam dehogy hogy azt nem vágom!
  • Fufuka®
    az egy vírus!
    FixBlast.exe ezt le kell futtatni a gépeden és akkor megszűnik!!!
  • dfc
    Én OP Stormbird vagyok de azt hogy miért dfc néven irtam lövésem sincs mieeez a BUG kedves SG????
  • dfc
    Nincs mese mostmá agyon kell vágni a kellő személyeket:o)
    Meg eltördelni kicsi kezecskéjiket mert ártani vele sok rendes emberkének mocckosszzz kisz férrgek:D
  • Nomád
    Egy érdekes log:

[08:08] <[HUN]Nomad> Gondolom, tudod Frpeter, hogy ki vagyok...
    [08:08] <[HUN]Nomad> A kedveskedés miatt amit kaptam, a DC Infora ne támaszkodjatok...
    [08:09] <[HUN]Nomad> Innentől kezdve minden IP, és név, ami ide tartozik, blokkolni fogom...
    [08:09] <[HUN]Nomad> Ennyi
    [08:10] <[OP]Frpeter> ?
    [08:10] <[OP]Frpeter> te mirol beszáélsz
    [08:11] <[HUN]Nomad> Olvasd el az SG fórumot:
    [08:11] <[HUN]Nomad> http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1010518983
    [08:13] <[OP]Frpeter> basszus, ez mi?
    [08:15] <[OP]Frpeter> ez nem ö volt az 100% !!!
    [08:17] <[HUN]Nomad> Akkor jobban teszed, ha ezt az SG Fórumon is kinyilvánitod..te is + ASCII is....ráadásul ez megy a többi HUBon: [2003-09-12 02:26] <Hub-Security> ÚJ HUB: asciimo.myip.hu KÉREK MINDEN USERT HA SZERETNE SEGITENI JÖJJÖN BE ODA!!!
    [08:18] <[OP]Frpeter> hát ez valami rossz tréfa
    [08:19] <[HUN]Nomad> Egy kicsit kezd mindenki ideges lenni...
    [08:19] <[HUN]Nomad> Innentől te tudod, mit teszel....
    [08:20] <[HUN]Nomad> A HUBod a DC Info szerverére nem tud regelni...sajnálom...
    [08:20] <[HUN]Nomad> Bye
    [08:20] <[HUN][CHELLO]elio> hi
    [08:20] <[HUN][CHELLO]elio> hi kiiraly a csalogato
    [08:21] <[HUN][CHELLO]elio> ugyes ugyes nem tom ki volt
    [08:21] <[OP]Frpeter> most több HUB-ot is felhackeltek?
    [08:21] <[HUN][CHELLO]elio> en a matrixrol jovok
    [08:21] <[OP]Frpeter> ooo basszus
    [08:22] <[HUN][Chello]Daneel> Nagy losernek tunik ez a Nomad, de értheto, amit tesz...

Ja...és nemsokára jön egy érdekes screenshot...hogy ki is ASCII...
  • wakeupneo
    Nem kell a mellérizsa. Ez a log ezen a cimen lévő hubon készült: asciimo.myip.hu
    Ha jól láttam reggel ,te is op vagy ott. Gratulálok.
  • Nomád
    Kedves Neo & All!

Bár telefonon kitárgyaltunk mindent az alábbi dologgal kapcsolatban - én is mondtam, nem foglalkozok vele - mégsem tudok megállni úgy, hogy ne reagáljam le a dolgokat. :D

Megosztás átnézve, a dear user ügyes volt, hiszen egy nem létező zip fájlt vitt el tőlem, ami amúgy is technikailag nehéz dolog lett volna. ...de legyen ügyes, elvitte... Valóban, amikor az ember utilyből több giga anyagot oszt meg, nehéz követni a dolgokat, mi is van benne. Intő példa erre ez az eset. Mint már mondtam - nem magyarázkodás - nálam ilyen nevü zip nem is volt (logban sem szerepelt, hogy vittek volna hasonlót) azért átnyálazom a megosztásomat...sőt minden utilityt kiveszek belőle...így is galyra lehet vágni a DC-zést... :I

Neo, nincs harag, hasonló helyzetben én is kiakadnék! ...csak az a rohadt telefonhívás kora reggel!!! :))) Megértem a helyzetet, hiszen nem is olyan régen a DC Info is áldozatul esett egy hasonló "dear" manus ténykedésének.

I'am sorry, de vétlen vagyok...ja igen....tessék sűrübben passt cserélni! ;)
  • wakeupneo
    Bár megfogadtam ,hogy nemirok ide. Most mégis megkell hogy tegyem.
    Ugyan UNDORITÓ dolog logot kitenni közszemlére, de ez nagyon tanulságos lehet, igy most kivételt kell tegyek.
    Ma reggel arra ébredtem fél 5 kor, hogy egy ismeretlen nevü user OPerátor nálunk. LOL mondom de mókás. A másik ami érdekes volt, hogy 510(!!!) ember volt a MATRIX HUBon. Ez is LOL.
    Nem is igazán értettem mitörtént, csak miután első meglepődésemből magamhoz tértem, akkor kezdtem megérteni, hogy valami nemokés.

És a LOG:

[05:28] <[HUN]wakeupneo> te fasz
    [05:28] <[HUN]wakeupneo> ki lesz tépve az a rohadt beled
    [05:28] <[HUN]wakeupneo> erre készitsd fel magad
    [05:28] <[HUN]wakeupneo> patkány kis geci
    [05:28] <[OP]ASCIImo> ok
    [05:28] <[OP]ASCIImo> méert?
    [05:28] <[HUN]wakeupneo> elkpalak te rohadék
    [05:29] <[HUN]wakeupneo> hogy lett neked opod a matrixon?
    [05:29] <[OP]ASCIImo> mért?
    [05:29] <[HUN]wakeupneo> anyádért
    [05:29] <[OP]ASCIImo> elmondjam?
    [05:29] <[HUN]wakeupneo> jaja
    [05:29] <[HUN]wakeupneo> mesélj már kistáska
    [05:29] <[OP]ASCIImo> elmondom akkor
    [05:29] <[OP]ASCIImo> békénhagytok
    [05:29] <[OP]ASCIImo> nem csináltam semmi kárt
    [05:29] <[HUN]wakeupneo> aham
    [05:29] <[OP]ASCIImo> vagy igen?
    [05:30] <[HUN]wakeupneo> és hogy lett 500 ember a hubon?
    [05:30] <[OP]ASCIImo> milyen kárt?
    [05:30] <[OP]ASCIImo> azt nem én csináltam
    [05:30] <[OP]ASCIImo> mielőtt elküldtök
    [05:30] <[OP]ASCIImo> anyámba
    [05:30] <[OP]ASCIImo> talán kérdezni kellene előtte nem?
    [05:31] <[HUN]wakeupneo> értem.na lófaszt
    [05:31] <[HUN]wakeupneo> szal
    [05:31] <[OP]ASCIImo> nem akartam ártani senkinek
    [05:31] <[HUN]wakeupneo> hogy lett opod?
    [05:31] <[OP]ASCIImo> van 1 fasza kis csávó
    [05:31] <[OP]ASCIImo> akinek az a neve NOMAD
    [05:31] <[HUN]wakeupneo> eddig okés
    [05:31] <[OP]ASCIImo> asszem ő üzemelte a OP HUbot nem?
    [05:32] <[HUN]wakeupneo> igen
    [05:32] <[OP]ASCIImo> de ez a fasza kis csávó megosztotta a HUB servert
    [05:32] <[OP]ASCIImo> amiben faszán benne van a sok OP jelszava
    [05:32] <[HUN]wakeupneo> huh de kurva jóóóó
    [05:32] <[OP]ASCIImo> ennyi
    [05:33] <[HUN]wakeupneo> és ezt akkor sem értem hogy képzeled bazz
    [05:33] <[OP]ASCIImo> remélem most már szent a béke
    [05:33] <[HUN]wakeupneo> csak ugy feljössz egy hubra és opá teszed magad?
    [05:33] <[HUN]wakeupneo> meg üziket küldesz körbe??
    [05:33] <[OP]ASCIImo> tettem valami rosszat?????
    [05:33] <[OP]ASCIImo> most mondd meg
    [05:33] <[OP]ASCIImo> hmm?
    [05:34] <[OP]ASCIImo> azonkívül hogy 20 ember átjött a hubomra???????
    [05:34] <[OP]ASCIImo> ártottam mást neked?????
    [05:34] <[OP]ASCIImo> nem
    [05:34] <[OP]ASCIImo> szerintem legalábbis
    [05:34] <[HUN]wakeupneo> no comment barátom..
    [05:34] <[HUN]wakeupneo> majd folytatjuk...
    [05:34] <[OP]ASCIImo> sőt elmondhattam volna 1 csomó embernek
    [05:34] <[OP]ASCIImo> nem tettem
    [05:34] <[OP]ASCIImo> nem akartam semmi rosszat
    [05:35] <[OP]ASCIImo> sőt még kirugdostam pár szemetet is
    [05:35] <[OP]ASCIImo> nem az hogy dicsérjetek
    [05:35] <[OP]ASCIImo> de azért nem kell elküldeni az anyámba
    [05:36] <[HUN]wakeupneo> Nomad hol osztotta meg a hubservert?
    [05:36] <[OP]ASCIImo> pill
    [05:37] <[OP]ASCIImo> kolin
    [05:37] <[OP]ASCIImo> meg asszem tejszinen
    [05:37] <[HUN]wakeupneo> a megosztásában van benne?
    [05:38] <[OP]ASCIImo> igen
    [05:38] <[OP]ASCIImo> op_ptokax.zip
    [05:38] <[HUN]wakeupneo> baker
    [05:38] <[OP]ASCIImo> op_potax.zip
    [05:39] <[OP]ASCIImo> mond
    [05:39] <[HUN]wakeupneo> jó köszi
    [05:39] <[OP]ASCIImo> remélem ezek után télleg semmi harag nincs
    [05:39] <[OP]ASCIImo> ja és mégmielőtt elfelejtem
    [05:39] <[OP]ASCIImo> még 1 fontos dolog
    [05:40] <[OP]ASCIImo> keresett [HUN]dentro
    [05:40] <[HUN]wakeupneo> hehe
    [05:40] <[HUN]wakeupneo> köszi :))
    [05:41] <[OP]ASCIImo> nincs mit
    [05:41] <[OP]ASCIImo> mondta mér nem mentél el nemtudomárhova
    [05:42] <[OP]ASCIImo> mondtam neki közbejött valami nagyon sajnálom
    [05:42] <[HUN]wakeupneo> LOL
    [05:43] <[OP]ASCIImo> mond
    [05:44] <[HUN]wakeupneo> na mentem
    [05:44] <[HUN]wakeupneo> szia

A stilusért sorry, de azthiszem érthető mitől lettem idegbeteg. :) De muszáj volt az elejétől bemásolnom,hiszen egy LOG igy lesz LOG ,nem ugy ahogy egyesek másolják: soronként. :))
    De az emberke még aranyos is volt, hiszen dentro-val is megbeszélte helyettem, hogy miért is nemtudtunk találkozni! :))
    Üzenem a KOLI csapatának, hogy már áttudom érezni a napokban megjelent problémájukat.
    Nomad neked gratulálok. Igaz hogy mindenki hibázhat, nah de ekkorát? :)) Nincs harag ,csak jobban odekéne figyelni mit oszt meg az ember.
    Dentro meg majd megbeszéljük, mert ez igy mókás. :)

És persze elmaradhatatlan a hub és user neve.
    A hub: asciimo.myip.hu
    A user: [OP]ASCIImo

Késöbbiekben folytatás a KOLI-s eseményekről, csak ehez még reggel van számomra.

sziasztok
  • [OP]MaciLaci
    Csak:))))

• marcedli
    Hááát:-)))

eredetileg 6 hónapra terveztem, de egy kicsit több lesz, mivel nincs váltásom:-))
    Szal most szeptemberben járt volna le, de igy csak dec közepén fog...Egyébként zajlik az élet errefelé most, ha egy kicsit figyeled a hireket:)))

Üdv mindenkinek innen, jó töltögetést, látom megint normális TECHNIKAI keretek között zajlik itt az élet:-)

Fufuka! ne feledd, amit emailben kértem:-)))

Laviag1: nézd meg azokat a pici piros betűket itt a lap tetején, aztán kérdezz...Karl May utódjainak egyébként majdnem tuti
  • gstm
    Állítsd passive-ra a dc-t.
  • [OP]MaciLaci
    Kar volt elmondani:)))))))
    Most hogy fogok igy ingyen ftp zni?:)))
    LOL
  • Non@meTheHunter
    Figyelem Figyelem!!!!! A hub 2003-09-08-tol 650 felhasználót enged be!!!!
    Ebböl 600 regisztráltat és 50 nem regisztráltat!
    Tehát célszerü mielőbb regisztrálni!

Bövebb infó a hubon!
    Cimünk változatlan : nonamecelebs.no-ip.com
  • I.C.ram
    Köszike
  • oroy_
    szia marcedli. menyi idore mentel Macedoniaba?
  • Non@meTheHunter
    ÉS egy 3. ha nem lenne benne ezekben:
    http://nonamecelebs.no-ip.com/PublicHubList.config