14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Qwerty4
    valószínű a szabad slotjai elfogytak akkorra és azért nem tudsz tölteni tőle és neked vannak szabad slotjaid és azért tudnak ebben az esetben tőled tölteni.
  • ffxi
    De akkor is azt írja, hogy felhasználó online. És még sem tölt le semmit. Rólam meg töltenek ezerrel, amit +osztottam.

• ffxi
    THX neked is.
  • blackgamer
    ezt olvasd át
  • Szmeby
    Ezzel nem mondtál semmi újat. A dc-sek 80%-a önző már elég régóta. Mióta a társadalom krémje is felfedezte ezt a fájlcserélőt. :)
  • dogfish
    jajj... hagyjuk mar ezt az onzoseget... a dc-sek 80%-a tobbszalu klienst hasznal mar eleg regota. leszamitva azokat, akik a chat miatt mennek, esetleg opok...
  • HiPPoNaX
    15Kval DCrol tolteni szamomra mostansag hatarozottan meglepo (ennel joval kevesebb az atlagos ugyanis...) Tuningolni nem lehet, mivel mint azt mar Szmeby leirta ez fugg a te neted sebessegetol, de elsosorban azon ember netkapcsolatatol, akitol toltesz. Egyfajta "tuning" lehet a tobbszalas kliens, de en sok esetben inkabb onzosegnek, mint "tuningnak" neveznem...
  • ffxi
    Nos a sebesség 15-9 között ingadozik az jó rossz vagy normális?

Tuningolni lehet?
  • ffxi
    Köszi all!!!!!
  • dogfish
    ugy kell elkepzelni a dolgot, hogy mondjuk le akarod tolteni a kontroll c. filmet, akkor a kliens megkeresi azokat a usereket, akiknek megvan, es mindenkitol elkezd szedni egy-egy szegmenst (reszt, darabot). a maximum szegmens szam az 10.
    ha minden jol megy, akkor a filmed lejon max 2 ora alatt, de ez mondjuk net fuggo :D
  • Szmeby
    Még csak akkor lesz ilyen problémája. Ha egyszer nincs slot, akkor se az egyszálúnak, se a többszálúnak nem lesz. Nem beszélve arról, hogy a többszálú kliensek statisztikailag több slotot foglalnak le, ezzel is nehezítve mások hozzáférését.
    De ez már olyan mindegy... a mai világban a sok hülye és csaló között nincs értelme DC-n tölteni.

ffxi: Ha egyszerre szabadulnak fel, akkor egyszerre fogsz tölteni. És csak annyira lesz lassú, amennyire te maximális letöltési sebeséged, és a célszemély feltöltési sebessége engedi. Sajnos az utóbbi mindig a szűk keresztmetszet, úgyhogy nyugodtan indíthatsz 1-nél több letöltést is. Csak arra figyelj, hogy ha teljes sebességen töltesz le (mint a fehér holló), akkor ne indíts újabbat, mert ezzel nem lesz gyorsabb, csak a slotot veszed el mások elől.
  • ffxi
    Szal 1xre indícsam L többet?

Mi van ha 1xre felszabadulnak? Ilyenkor 1xre tölti le? Akkor lassú lesz, nem?
  • dogfish
    varnod kell, amig az illetonek (akitol le akarsz tolteni) legyen szabad helye, hogy le tudjal tole tolteni, de szerintem hasznalj tobbszalu klienst, akkor nem nagyon lesz ilyen problemad...
  • ffxi
    HELP! Amikor le akarok tölteni vmit nem tölt, hanem :
    Nincs szabad slot
    Mi a teendő?
    Beállításoknál van a gond?
  • Szmeby
    Van egy hibás (lua) scripted. Orvosolható a probléma,
    - ha nem töltöd be azt a scriptet, vagy
    - ha kijavítod a scriptet. :)

Az induláskor automatikusan betöltődő scripteket a startup.lua legvégén találod, a dofile()-t tartalmzó sorok azok. Amelyik scriptet nem akarod induláskor betölteni, csak tegyél a sor elejére egy dupla minuszjelet: --
    Ha pedig meggondoltad magad, akkor vedd ki a -- jelet.
    Ha esetleg nem látszana a hibaüzenetben, hogy melyik script a ludas, akkor ezzel a kis próbálgatással ki tudod deríteni.

Amúgy: magyar lua fórum
  • lang14
    létszi segítsetek, BCDC++ probléma, rendszernaplóba állandóan ezt írja ki: "LUA Error: attempt to call a nil value"; nem tudjátok hogy lehetne ezt osvosolni, vagy hogy mi a probléma?
  • Max7
    Ezt gondolom te se gondolod komolyan? Mennyi annak az esélye? Monnyuk ha 2-ből 2 nem ment az előfordulhat...
  • Szmeby
    Vagy tényleg nem működik egyetlen hublista sem, amit megpróbált elérni.
  • Max7
    [courier]
    404 Not found! Magyarán mondva nincs adat!

Ha több hublistából eggyet se tudsz letölteni akkor a hiba benned kerestetik! Pl:. Hublista elötti utánni szóköz, gépelési hiba stb stb stb

[courier]
  • Johnny23
    :)

strong a legjobb

1ébként: "Letöltés sikertelen HTTP/1.1 404 Not Found (hublista cím)"
  • Szmeby
    Erre a tartalmas hibaleírásra csak annyit tudok mondani, hogy: Cserélj klienst blabla
  • Johnny23
    sziasztok!

fölraktam a legujabb Strong-ot 2.01,bármelyik HUBlistát le akarom tölteni,kiirja ,hogy : Letöltés sikertelen HTTP1.1 blabla
    (kikapcsoltam a tűfalat,mindent de ua.)

HELP!!!!!
  • Admiral
    Rendben, leszedtem, továbbiak priviben
  • grizzly21
    igen az kell! 1-2 mb ugye? nagyon hálás lennék érte. pls:)
  • Admiral
    Ilyen néven nincs, simán "LogoManager" néven kb. 5-6 embernek van meg a Matrix hubon (valami Nokia-s program)
  • grizzly21
    azért aki segit annak megköszönném, mellesleg elgondolkozhatsz hogy mennyivel lett volna nagyobb munka ehelyett a hozzászolás helyet megnézned nekem.
  • Szmeby
    Lásd fent: "A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!"

Az hogy sürgős pedig elég relatív. Nekem pl nem az.
  • grizzly21
    valaki megnézné nekem ezt a progit?
    LogoManager Pro Suite. Max 2 mb az egész, nagyon hálás lennék érte, én sajna ide nem tudom feltelepiteni a dc-t, és ez most sürgös lenne.
    Köszönöm előre is!
  • HiPPoNaX
    download queue-t nyisd meg, valaszd ki az adott filet, amit a problemas illetotol akarna tolteni a DC, jobbkatt a filera es remove user from queue menuben katt arra, akitol nem akarsz tolteni
  • akyyy
    és ki"kiceklni" vkit h ne tudjak tőle tölteni?
    elég idgesítő mikro connection timeoutot ir ki néha a dc, mikro fél percel előtte tudtam asz illetőtől tölteni!
  • HiPPoNaX
    De az, hogy ugy jelezze ki, mintha nem lenne szabad slotod, az eroteljesen a fakeles kategoria. Hasznalj upload limites klienst es probald meg osszeegyeztetni a torrenttel a savszelesseg hasznalatot (nekem sikerult eddig...), esetleg ne futtass egyszerre 2 savot egyenesen zabalo alkalmazast...
  • akyyy
    nem karok fakelni, de hogy a torrentből is elveszi a feltötlést, + a gépet is lassítja, az nekem már sok
  • HiPPoNaX
    Hasznalj upload limites klienst, ne fakelni akarj...
  • akyyy
    nincs vmi progi amivel ugy mutatja h nincs szabad slotom? mert ezer féle dogot töltenek és a dc vmviért nagoyn lelassítja a gépemet:(
  • dogfish
    lehet, de nem ajanlom, mert telleg csak a slotokat szedned el mas elol...
  • HiPPoNaX
    Nem, raadasul tul sok ertelme nincs is a dolognak, csak zabalnad a slotokat -->> massal tolnal ki
  • Johnyy
    ahham ... és ezt a 10 et valamien módon nem lehet növelni ?:o..
  • dogfish
    szegmensekre gondolsz?
    mert ott a 10 a maximum
  • Johnyy
    hali ... azt szeretném megkérdezni hogy strong dc beálításai között lehet e olyat tenni hogy több forráshoz is tudjon csatlakozni a program letöltésnél mnit 10 ..
  • dogfish
    akkor nemtom... sztem reinstall. azt hittem, hogyha valami mas klienst, akkor javasoltam volna mondjuk az icedc++ -t, vagy a ukCable++ -t...