14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#13931 valószínű a szabad slotjai elfogytak akkorra és azért nem tudsz tölteni tőle és neked vannak szabad slotjaid és azért tudnak ebben az esetben tőled tölteni. -
#13930 De akkor is azt írja, hogy felhasználó online. És még sem tölt le semmit. Rólam meg töltenek ezerrel, amit +osztottam.
-
#13929 THX neked is.
-
blackgamer #13928 ezt olvasd át -
Szmeby #13927 Ezzel nem mondtál semmi újat. A dc-sek 80%-a önző már elég régóta. Mióta a társadalom krémje is felfedezte ezt a fájlcserélőt. :) -
#13926 jajj... hagyjuk mar ezt az onzoseget... a dc-sek 80%-a tobbszalu klienst hasznal mar eleg regota. leszamitva azokat, akik a chat miatt mennek, esetleg opok... -
#13925 15Kval DCrol tolteni szamomra mostansag hatarozottan meglepo (ennel joval kevesebb az atlagos ugyanis...) Tuningolni nem lehet, mivel mint azt mar Szmeby leirta ez fugg a te neted sebessegetol, de elsosorban azon ember netkapcsolatatol, akitol toltesz. Egyfajta "tuning" lehet a tobbszalas kliens, de en sok esetben inkabb onzosegnek, mint "tuningnak" neveznem... -
#13924 Nos a sebesség 15-9 között ingadozik az jó rossz vagy normális?
Tuningolni lehet?
-
#13923 Köszi all!!!!!
-
#13922 ugy kell elkepzelni a dolgot, hogy mondjuk le akarod tolteni a kontroll c. filmet, akkor a kliens megkeresi azokat a usereket, akiknek megvan, es mindenkitol elkezd szedni egy-egy szegmenst (reszt, darabot). a maximum szegmens szam az 10.
ha minden jol megy, akkor a filmed lejon max 2 ora alatt, de ez mondjuk net fuggo :D -
Szmeby #13921 Még csak akkor lesz ilyen problémája. Ha egyszer nincs slot, akkor se az egyszálúnak, se a többszálúnak nem lesz. Nem beszélve arról, hogy a többszálú kliensek statisztikailag több slotot foglalnak le, ezzel is nehezítve mások hozzáférését.
De ez már olyan mindegy... a mai világban a sok hülye és csaló között nincs értelme DC-n tölteni.
ffxi: Ha egyszerre szabadulnak fel, akkor egyszerre fogsz tölteni. És csak annyira lesz lassú, amennyire te maximális letöltési sebeséged, és a célszemély feltöltési sebessége engedi. Sajnos az utóbbi mindig a szűk keresztmetszet, úgyhogy nyugodtan indíthatsz 1-nél több letöltést is. Csak arra figyelj, hogy ha teljes sebességen töltesz le (mint a fehér holló), akkor ne indíts újabbat, mert ezzel nem lesz gyorsabb, csak a slotot veszed el mások elől.
-
#13920 Szal 1xre indícsam L többet?
Mi van ha 1xre felszabadulnak? Ilyenkor 1xre tölti le? Akkor lassú lesz, nem?
-
#13919 varnod kell, amig az illetonek (akitol le akarsz tolteni) legyen szabad helye, hogy le tudjal tole tolteni, de szerintem hasznalj tobbszalu klienst, akkor nem nagyon lesz ilyen problemad...
-
#13918 HELP! Amikor le akarok tölteni vmit nem tölt, hanem :
Nincs szabad slot
Mi a teendő?
Beállításoknál van a gond?
-
Szmeby #13917 Van egy hibás (lua) scripted. Orvosolható a probléma,
- ha nem töltöd be azt a scriptet, vagy
- ha kijavítod a scriptet. :)
Az induláskor automatikusan betöltődő scripteket a startup.lua legvégén találod, a dofile()-t tartalmzó sorok azok. Amelyik scriptet nem akarod induláskor betölteni, csak tegyél a sor elejére egy dupla minuszjelet: --
Ha pedig meggondoltad magad, akkor vedd ki a -- jelet.
Ha esetleg nem látszana a hibaüzenetben, hogy melyik script a ludas, akkor ezzel a kis próbálgatással ki tudod deríteni.
Amúgy: magyar lua fórum -
#13916 létszi segítsetek, BCDC++ probléma, rendszernaplóba állandóan ezt írja ki: "LUA Error: attempt to call a nil value"; nem tudjátok hogy lehetne ezt osvosolni, vagy hogy mi a probléma? -
#13915 Ezt gondolom te se gondolod komolyan? Mennyi annak az esélye? Monnyuk ha 2-ből 2 nem ment az előfordulhat...
-
Szmeby #13914 Vagy tényleg nem működik egyetlen hublista sem, amit megpróbált elérni. -
#13913 [courier]
404 Not found! Magyarán mondva nincs adat!
Ha több hublistából eggyet se tudsz letölteni akkor a hiba benned kerestetik! Pl:. Hublista elötti utánni szóköz, gépelési hiba stb stb stb
[courier] -
#13912 :)
strong a legjobb
1ébként: "Letöltés sikertelen HTTP/1.1 404 Not Found (hublista cím)" -
Szmeby #13911 Erre a tartalmas hibaleírásra csak annyit tudok mondani, hogy: Cserélj klienst blabla -
#13910 sziasztok!
fölraktam a legujabb Strong-ot 2.01,bármelyik HUBlistát le akarom tölteni,kiirja ,hogy : Letöltés sikertelen HTTP1.1 blabla
(kikapcsoltam a tűfalat,mindent de ua.)
HELP!!!!! -
Admiral #13909 Rendben, leszedtem, továbbiak priviben -
#13908 igen az kell! 1-2 mb ugye? nagyon hálás lennék érte. pls:) -
Admiral #13907 Ilyen néven nincs, simán "LogoManager" néven kb. 5-6 embernek van meg a Matrix hubon (valami Nokia-s program) -
#13906 azért aki segit annak megköszönném, mellesleg elgondolkozhatsz hogy mennyivel lett volna nagyobb munka ehelyett a hozzászolás helyet megnézned nekem. -
Szmeby #13905 Lásd fent: "A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!"
Az hogy sürgős pedig elég relatív. Nekem pl nem az. -
#13904 valaki megnézné nekem ezt a progit?
LogoManager Pro Suite. Max 2 mb az egész, nagyon hálás lennék érte, én sajna ide nem tudom feltelepiteni a dc-t, és ez most sürgös lenne.
Köszönöm előre is! -
#13903 download queue-t nyisd meg, valaszd ki az adott filet, amit a problemas illetotol akarna tolteni a DC, jobbkatt a filera es remove user from queue menuben katt arra, akitol nem akarsz tolteni -
#13902 és ki"kiceklni" vkit h ne tudjak tőle tölteni?
elég idgesítő mikro connection timeoutot ir ki néha a dc, mikro fél percel előtte tudtam asz illetőtől tölteni! -
#13901 De az, hogy ugy jelezze ki, mintha nem lenne szabad slotod, az eroteljesen a fakeles kategoria. Hasznalj upload limites klienst es probald meg osszeegyeztetni a torrenttel a savszelesseg hasznalatot (nekem sikerult eddig...), esetleg ne futtass egyszerre 2 savot egyenesen zabalo alkalmazast... -
#13900 nem karok fakelni, de hogy a torrentből is elveszi a feltötlést, + a gépet is lassítja, az nekem már sok -
#13899 Hasznalj upload limites klienst, ne fakelni akarj... -
#13898 nincs vmi progi amivel ugy mutatja h nincs szabad slotom? mert ezer féle dogot töltenek és a dc vmviért nagoyn lelassítja a gépemet:( -
#13897 lehet, de nem ajanlom, mert telleg csak a slotokat szedned el mas elol... -
#13896 Nem, raadasul tul sok ertelme nincs is a dolognak, csak zabalnad a slotokat -->> massal tolnal ki -
#13895 ahham ... és ezt a 10 et valamien módon nem lehet növelni ?:o.. -
#13894 szegmensekre gondolsz?
mert ott a 10 a maximum -
#13893 hali ... azt szeretném megkérdezni hogy strong dc beálításai között lehet e olyat tenni hogy több forráshoz is tudjon csatlakozni a program letöltésnél mnit 10 .. -
#13892 akkor nemtom... sztem reinstall. azt hittem, hogyha valami mas klienst, akkor javasoltam volna mondjuk az icedc++ -t, vagy a ukCable++ -t...