14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Kilgore
    Huhh emberz mit kell parazni?
    Balhe mindig is volt es mindig is lesz...
    Aki bejart "DC Tortenelem" orakra, az tudja ezt...

Masreszt ez a forum tenyleg nem erre van fennteratva...de aki balhezni akar az ugyse privibe fogja megbeszelni, mert nem balhe a balhe, ha a 'Kovacs Gezuka' nagymamaja sem tud rola...

Alabbiakon meg tessek elgondolkodni:

A DC egy JATSZOTER (!!!).
    Van aki komolyan veszi van aki kevesbe....de attol meg jatszoter marad.
    Aki ezt megerti annak nem kell magyarazat...aki meg nem, az meg borogassa csak a csuszdat a masikra...

Es vegul, mint mondtam, gondolkozzon el rajta, es ne reagalja le...ugysem valaszolok ra.....aki ismer, az tudja, hogy magasrol le$zarom mas velt es valos serelmeit, amit a homokozoban szenvedett el...

Udv, minden jot, epitgesse mindenki a maga kis homokvarat !! :))))

byez
  • wakeupneo
    Van már uj ophub mert a másik megszünik este. Keress meg a matrixon. Köszi
  • [OP]MaciLaci
    naszal,
    "reggel felebredtem, megvakargattam a golyoimat, felultem az agyamban, mejd elmentem pisilni......"
    Ennek a kis reszletnek kb annyi helye van Sgben, mint ami az elmult par oraban folyt....

Ha kanosak vagytok, ne ide verjetek, hanem menjetek le qrvazni pls!:)

Reszemrol tema OVER! (Nomad: keress meg, van 1 5letem!)

P.S.: Neo bacsi! Probaltalak hivni, termeszetesen ki vagy kapcsolva:(((( Remelem a szombatot nem felejtetted el, es boszen szervezed!
    No, en mentem csajozni:))))))))))))

Maci
  • wakeupneo
    Jelentem az is meglesz lehet még ma.
    Keress meg Maci a matrixon please te is. köszi
  • [OP]MaciLaci
    hublista?:)))))
  • wakeupneo
    Minden OPerátornak!

Mivel "sajnálattal" vesszük tudomásul, hogy az ophub kivülálló okok miatt megszünik ma estétől, igy nehogy kimaradás legyen, egy T3 -as vonalon lévő serverre tettünk egy OPHUBot, mert nehogy már lemaradjunk az esti szokásos mókákról.
    Kérem azokat az OPokat (ill.ADMINokat), akik valamilyen hubot üzemeltetnek, azok keressenek , hogy hozzáférést tudjak nekik biztositani.
    Annyit megigérhetek, hogy ez valóban független ophub lesz, és mindig menni fog, akár jó a kedvem, akár rossz. :o)
    Nem kell majd hónapokig könyörögni sem a reggekért ,mert ugy lett megoldva ,hogy minden hubról az ADMIN tudja majd reggelni a hub opjait. Igy az uj opok azonnal bevihetőek lesznek ,és akik már nemlesznek ott azok törölhetőek is .
    A matrixon megtalál akit érint.
    Sajnos mivel adatvesztésem volt igy én nemtudok körbejárni a hubokon.Sorry.

Szép napot hölgyek-urak
  • wakeupneo
    Látom téged is hajt, a "Majd én beszólok Neonak" érzés megismerése! Helyes.
  • norti
    Neo nem tudom miről van szó, csak kurvára idegesít hogy itt anyázzátok egymást olyan témában, ami nem ide való!!!

És jogom van hozzászólni, ne is próbáld megtiltani.

Nem szóltam bele, csak próbálok rávilágítani arra a tényre, hogy ezt nem ITT kellett volna megbeszélnetek. És ez vonatkozik Nomadra is. Ő meg kicsit érzékeny mostanában.
    Remélem befejeztétek, mert nem erre való a fórum.

Én gratulálok Nektek...
  • wakeupneo
    Tudtam hogy lesz olyan aki nembirja ki.
    Hisz azt sem tudod miről van szó. Akkor meg az okát nemértem ,miért kell hozzátenned valamit ,ami esetlegesen további vitára ad okot! KB itt a baj gyökere a magyaroknál.
    Gratulálok neked :))
  • norti
    Hova jutott a világ?!

Neo nehogymá megmond egy nyilvános fórumban ki "ugathat" hozzá! Ha jól tudom nem velünk van a probléma, hogy hozzászólunk, hanem azzal, hogy ti itt tárgyaljátok ki a magánproblémáitokat!!!

Elég legyen egymás szapulásából!
  • m-ARC-i
    .
  • wakeupneo
    Nah csak hogy mindenkinek sikerüljön megérteni.
    NEM VOLT SEMMILYEN IRÁNYU TÁMADÁS SEM NOMADKA SEM A DCINFO LAP IRÁNYÁBA.
    Ennek ehez semmi köze. Ennek nem is kellet volna ide kerülnie. Csak hát nemteljesen 100 as az emberke, ez van.
    A továbbiakban viszont nagyon okos dolog lenne a témához nemhozzászólnia olyanoknak akiknek NULLA fogalma van az eseményekről. A további vitákat elkerülendő!
    Nemkéne minden témából ugatást rendezni.
    Hálás köszönetem mindenkinek ,aki tudja magát ehez tartani.

Szép napot
  • Skadulek
    Bárki csinálta is ezt a dolgot, nem Nomáddal cseszett ki, hanem a userekkel és az opokkal, akik a dcinfo szolgáltatásait használták ...

Volt ott néhány jó dolog, kár volt szétcseszni ...

No comment és véleményekre, beszólásokra, támadásokra a továbbiakban nem tervezek válaszolni.

(Ez a hozzászólás nem személyre szól, általános vélemény.)
  • [OP]Stormbird
    Mostmá szét ütök mindenkit. Akinek meg havibaja van szedjen rá Andaxin-t fakkommá
  • wakeupneo
    Marci pont erre várt Nomad. Máris elélvezett a drága :))))
    Most de jót tettél vele. Kielégült
  • m-ARC-i
    Nem azért mert sirok és könyörgök meg rimánkodok, de véleményem szerint szükség van és KEL!!! az ophub és az info server is.
  • m-ARC-i
    Nem tudom ki kezdte és ki folytatta, de nem is érdekel. De nem értem, hogy mért kell ez a szapulás és egymás cikizése anyázása? Szerintem ez nem jo dolog.
  • wakeupneo
    "Info - OPHUB üzenet: <[BOT]SystemError™> Sziasztok! Az OPHUB a mai nappal, az este folyamán bezár. Köszönöm mindenkinek hogy itt volt, remélem jól éreztétek magatokat. A DC InfoSzerver is leáll hamarosan, befejezte működését. Köszönöm mindenkinek az elmult 1 évet, amelyet VELETEK tölthettem. Legyetek jók, és remélem, sikerül a DC-t összetartani. Nekem nem jött össze. Byez All!!!"

Nyah mitmondtam. Rinya indul.
    Nekem nemhiányzol majd ,ebben biztos lehetsz!

• wakeupneo
    Te birka... Addig nemnyulsz egy géphez amig nemlépsz be....vagy tévedek?
    De végülis mind1, ne irj ide hiszen elköszöntél. Huzzál akkor a picsába és nyalogasd a sebeidet. Melyek természetesen nemléteznek csak te csinálod őket.
    Remélem mindenki nagyon sajnál majd :)))))
    És tudod elég meleg ,hogy te csak ugy minden ok nélkül ugy határozol ,hogy kivágsz az ophubról. Rasszista vagy talán? Vagy csak valamiféle gyógyszerhiány? sosem tudjuk meg. De akármi is legyen ez nem áll jogodban ,hiszen mint hirdeted ez egy "független ophub" ! Vagy talán mégsem? ADMIN Nomadka felkelésétől függ hogy ki jár oda vagy sem? Ezek után le is szartom az ophubodat. Amin persze te vagy az ADMIN :)))))
    És itt befejeztem, a többit meg hamarosan majd elmondom, személyesen...

• Nomád
    Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóó!!! :-) Egy szavaddal ütöd a másikat: hozzá sem lett nyúlva és ezt te is nagyon jól tudod, hiszen nemlehet beloginolni ,mert nem automatikus!

Ezt honnan tudod, ha nem nyultál hozzá? Szóval ennyit erről!

Egy beteg állat :-)
  • wakeupneo
    Nomad Ne kamuzzál már te állat! Ki rugott szét itt gépet? hozzá sem lett nyúlva és ezt te is nagyon jól tudod, hiszen nemlehet beloginolni ,mert nem automatikus!
    Ezt te pont olyan jóltudod mint én. Nemértem ezt miért idehozod fel..
    Remélem nem is hallok rólad itt többet! Nekem nemhiányzol majd.

Jah és vezető OP? Te ugatsz nekem erről?
    És ez mi?

[2003-09-16 09:24] <[ADM]Nomad> You are being kicked because:
    [2003-09-16 09:24] *** A kapcsolat megszakadt
    [2003-09-16 09:31] *** Kapcsolódás ophub.dynu.com...
    [2003-09-16 09:31] *** Sikerült a HUBhoz kapcsolódni
    [2003-09-16 09:31] <DC Info - OPHUB> X-Hub v1.2.0.0 © B-Team . Indult 2 nap 11 óra 49 perccel ezelőtt .
    [2003-09-16 09:31] <DC Info - OPHUB> Banolva vagy : DC Info
    [2003-09-16 09:31] *** A kapcsolat megszakadt

Neked ez a kielégülés vagy mi? Te komolyan beteg vagy.
  • Nomád
    Ja még valami!!! Nem mondtam cégnevet, sőt

(Utóirat: Senki sem gondolhatja, hogy az Internetszolgáltatónak, ahol dolgozik, bármi köze lehet hozzá!!! Ezelöl a cég egyik vezetője mereven elhatárolódott, amit külön köszönök!!!)

..de persze ez már elkerülte a figyelmedet!!!!!!

Részemről téma lezárva, végérvényesen...
  • Nomád
    Ez egy vezető HUB opjának a reakciója, miután szétrug egy gépet. No comment...én itt befejeztem. Gratuláljon mindenki Neo bácsinak, mert ő aztán egy frankó csávó! Mindig mindenki ŐT bántja. ..ő csak egy áldozat. ...és én vagyok a beteg állat. És igen... felejsd el a telefont, nincs több beszélni valónk.

Itt kérek elnézést a DC társadalmától, hogy itt robbant a bomba. Sorry. :(
  • wakeupneo
    Igen Nomad!

Te egy degenerált állat vagy, akinek valószinüleg elgurult a gyógyszere ismételten, ahogy szokott. Kicsit unalmas és szánalmas is az állandó rinyád, amit kb 2 havonta felhozol ide, hogy mindenki babuzsgasson itt jobbra balra.
    Rendben ,csináld is nyugodtan ,ha neked ez jelent örömöt. De hatalmas ivben leszakadhatsz rólam, meg az egyéb internetszolgáltatókról is.
    És ez a táma kurvára nem az SG fórumra való, te beteg állat.
    Ha bajod van akkor mond el telefonon ,amit nemvagy hajlandó felvenni. No comment
    Nemtudom honnan veszed a bátorságot és teszel ki ide olyan dolgokat ,amik aztán végképp nem publikusak, persze nem is miattam ,hanem cégek miatt, amiknek ehez semmi közük sincs.
    Nem hinném hogy a DC-ző userektől kéne birálatot kérni egy ilyen dologban.

De sebaj kis gyógyegerem. Most majd megkapod megint, "hogy Nomad szeretünk és ne hagyd abba mert jó amit csinálsz"
    Tudod én (és még páran) leszarom amit csinálsz hogy őszinte legyek, de ennek oka pontosan az ilyen degenerativ dolgokból ered. Mert kicsit már unjuk a Nomadkát dédelgetni.
    Komolyan mondom öreg te nem vagy normális..
    Kezeltetned kéne magad..

Jah és mellékesen a történetet nemértem miért nem ugy irod le ahogy az történt ,ugyanis ferde kis elméd ezt is egyenesbe hozta magával, igy már egyből nem egyenes és azonnal ugy néz ki," hogy szegény Nomaddal megint direkt basztak ki". Nah majd jönnek is azthiszem amiket erre vársz. :))))
    Szerintem az oldalad helyett szálj be te is a szánalmas.hu oldal készitésébe.
    Nah mind1 ,amit akartam elmondtam, a továbbiakban lehet fikázni, hozzászólásom ugysem lesz.
    Nomad. Neked meg ha kell segitek egy beutalóval....beteg állat..
  • Nomád
    Szervusztok!

A DC Infoszerver ismételten megy, bár az is igaz, hogy csak a regisztrációs rész.

...és akkor elmesélek egy történetet...azért mert szánalmas vagyok!

A DC InfoSzerver az InterW* szolgáltatónál üzemel(t) egy T3-as vonalon. Azért kapott helyet, mert cserébe mail és webszervereket üzemeltettem egy külső cégnek (övék a gép), ergo én vagyok a rendszergazdája. Na már most... 21.16-kor este kapok egy telefont, hogy ott van a DC InfoSzerver gépe mellett az InterW* szolgáltató telephelyén, és kéri a jelszót a géphez. Megkérdeztem: -Ugyan miért? Azért, volt a válasz, hogy üzenetet hagyjon a gép tulajdonosának, mert ez meg az van vele. Amikor közöltem, hogy nem adom ki a jelszót (hiszen egy VÉDETT helyen nem is kellett) még én voltam a hisztis, hogy ugyan miért nem? Vajon ez kérdés lehet???? Az illető egy Internetszolgáltató dolgozója, akinek semmi köze sem volt ehhez a géphez... mégis...merte venni a bátorságot, és belepiszkált a rendszerbe. A DC Info azóta nem megy a T3-as vonalon. Érdekes összefüggés, hogy augusztusban ugyancsak leállt a szerver, amikor nyaraltam. Ezek után mire gondoljak?

A DC Infonak a fennálása óta (8 hónap) közel 35 ezer webes látogatója volt, naponta több százan kérik le a hungaryhublistet, úgy érzem, majdnem mindenki megelégedésére üzemelt eddig az oldal és a szerver. PBaronak és nekem nem kevés időnke került, mire sikerült ezen szolgáltatást NEKTEK összehozni.

Most nem tudom mi lesz... ezután miként legyek nyugodt, hogy ez ismételten nem fordul elő? A Netről érkező támadásokat még úgy ahogy, de ki lehet védeni. Ez ellen mit lehet tenni????

Azt sem tudom, fel lehetek-e háborodva a történtek miatt...vajon ez hiszti, vagy jogos felháborodás? Döntsetek ti!

...szánalmas vagyok, Wakeupneo??? (Az Internetszolgáltató alkalmazottja!!!)

(Utóirat: Senki sem gondolhatja, hogy az Internetszolgáltatónak, ahol dolgozik, bármi köze lehet hozzá!!! Ezelöl a cég egyik vezetője mereven elhatárolódott, amit külön köszönök!!!)
  • [OP]MaciLaci
    Ne faszuljatok mar:)
  • wakeupneo
    Szánalmas vagy.
  • Nomád
    A DC Info ismételten külső beavatkozás miatt áll. A Hublist szerver 09:00 felé ismételten üzemel. A weboldalt nem tudom, helyreállítom-e megint..

Sorry. Minden estere gratula N!!!!!!!!!!!!!! Kösz VAZZ! :(
    A telefonomat felejsd el!!!
  • [OP]MaciLaci
    Nyaralast nem lehet nyerni az aztek kultura felkutatasa erdekeben?:))))))
    En tuti mennek:DDDD
  • wakeupneo
    Ahogy gondolod.
  • Non@meTheHunter
    Nagy móka ment ma 21 óra és 22 óra között az endre-warez.no-ip.com on is.
  • gstm
    Figyelj. NEHOGY már neked álljon feljebb! Tudod nem teljesen értem, hogy a haverod hogy képzelte ezt, amit csinált. Sztem ez a minimum, hogy jól beszívta. És még könnyen megúszta...
  • Nomád
    Ha tévhitben éltem, akkor sorry...

Csak sajnos az ügy kirobbanásának idején az ASCIImo HUBon csak téged lehetett látni...

..és már nehogy én legyek a f*sz... :I
  • [OP]MaciLaci
    szerintem nem neked szolt, hacsak nem te torted fel a matrixot:))) (asszem ezt hivjak biztositasi csalasnak:))))) )
    kapni nemkapom, majd szombaton:)))
    (ez meg rimelt is:))
    Tovabbi kellemes ejszakat!

Maci
  • Nomád
    Heló All & ASCII & Frpeter!

Olvasva a Fórumot, vegyes érzések uralkodnak el bennem. Mivel erőteljesen érintett vagyok az alanti témában, akaratom ellen, de reagálnom kell...ezért elnézést kérek...

Hatalmas igazság van Admiral, MaciLaci és a többiek irásában.

Ha tényleg a gépemről került volna ki a jelszólista, csak hálával tartoztam volna, ha ezért kaptam volna egy figyelmeztetést. Nem ragozom, hogy azóta 1000x átnéztem az összes logot a gépemen, a SPECIÁLIS kliensben is bízom, ergo lehetetlennek tűnik, hogy tőlem került volna ki az az ominózus file. De legyen...tőlem került ki... Mivel ez az akció elég érzékenyen érintett a DC InfoSzever feltörése után (alig 1 1/2 hónapja) végül is csak hálás lehetek. Komolyan...ismételten át kellett néznem a védelmi vonalam, javításra és foltozásra kerültek dolgok. Köszönhetik az X-HUB használói is, hiszen a PBaro által készített HUB szerver (OPHUB is ezen fut, nem PtokaXon) azóta kódolva tárolja a jelszavakat.

Ha tényleg ASCIImo (16 éves, kezdő DC-s srác) tette a dolgokat (aminek kilétéről azóta kaptam infokat és csak a megerősítésre várok, ki is volt) üzenem, amit tettél, ezt úgy nevezik, hackerség. Hiszen állítólag az én gépemről "vittél el" olyan anyagot, amely nem tartozott másra, és ahelyett hogy figyelmeztettél volna, visszaéltél vele. Nézz utánna, kik is teszik ezt a Neten... Sajnálattal közlöm, hogy ezt az akciódat sem én, sem más nem díjazza. ...ha figyelmeztetsz, hidd el, hálás lettem volna. A Hackerekre igaz,hogy azért tesznek ilyen és hasonló dolgot, mert "Meg tudják tenni". De ez csak akkor igaz, ha nem más néven ismernek a neten....a DC-s társadalom...de ez majd kiderül...

Frpeter. Neked egy tanácsom van. Változtasd meg a HUBod nevét, te is válts nicket...és kezd újból. Ez sajnos előfordul, hogy olyan emberben bíztál, akiben nem kellett volna. Azért DSLen futtani hubot, bátor dolog... de végül is te tudod.

Zárszóként... Köszönöm minden olyan OPerátornak és usernek, aki a támogatásáról biztosított, hitt benne, vétlen vagyok ebben a dologban. Visszaolvasva a SG Fórumon írtakat, és a háttérinformációkat is ismerve, egy két dolog erőteljesen sántit ebben a történetben. Viszont annak is örülök, hogy elég sokan vannak, akik nekiláttak kinyomozni, mi is történt. Idővel ez is kiderül.

Ha hibáztam, levonom a konzekvenciákat....
    Ha nem hibáztam, és kiderül, ki vagy kicsodák állak a történet mögött, sajnálattal közlöm, hogy publikálni fogom minden lehetséges fórumon a tényeket.

Ez azért dúrva volt!!!!

Have nice day!
  • wakeupneo
    Kiváncsian várom ,ha ez nekem szólt.
    bounre azért szerintem megkereshetett volna.
    No mind1. Majd folytatom csak most álmost vagyok.
    Maci te meg kabbe :))))) Tényleg az én posztom volt...VOLT...
    nah jócakkát
  • norti
    ááááááááááááááááááááá

akkor most kérek megint elnézést Tőled:

tima

korán van még :DDDDDDD
  • norti
    tami, sorry ....
  • norti
    Részemről vége ennek az eposznak, de azért még neked ASCIImo nagyon ajánlanék egy értelmező szótárt, mert 2x is hangsúlyoztam, nem erről a netes fórumról írtam, hanem arról a kisebb netes rétegről - "fórumról" -, akik a dct használják.

Dentro igazad van, sajna én magamból indultam ki, amikor arról beszéltem, hogy 16 évesen ilyet nem tesz az ember. Én is ismerek olyat dcn aki csak 14 éves, de mégis kenterbe ver sok 2x-3x-sőőőőt idősebb embert is értelemben.

Timo: melyik dc klienst használod? Mert az újabbakkal az a gond, hogy már igencsak xp felé közelít a fejlesztésük és így lehet 98 alatt van bennük olyan bug ami ritkán jön elő, de nálad mégis előfordulhatott.
  • Admiral
    Bocs hogy igy kikopiztam a logot, lejjebb megtalálható a teljes log.