Direct Connect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wakeupneo
Szia Marcedli 😊
Akkori kitalációnk 6 (HAT) hónappal ezelött meg is valósult. Létezik is a mai napig ,és tökéletesen szolgálja azt a célt (is),amire kitaláltuk. ;-)
Szóval ez sem lesz spanyolviasz, de az 5let megintcsak jónak hangzik. 😊))

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

wakeupneo
WAREZT NE! Nemhiszem el hogy nemtudod elolvasni..

Itt a link: http://www.nekerjwareztmerttilos.com

\"Nem a hideg, kevély világnak, Neked szántam regényemet. Bár adhatnék a hű barátnak Ennél méltóbb hűség-jelet.\"

welt
a fast dsl 768-nál kezdödik.
Pazsitos
szeggy le 1 limites dc-t aztán fölösleges fast dsl-nek lenni csak plusz szivás inkább bedobsz 8K limitet és szépen tudsz maxal letölteni.
amúgy nem 512/128 fölöttiek a fast dsl?
A fastdsl-re gondolom más szabályok érvényesek..128 k fel ...akkor állítsd be mondjuk 12-re vagy 15-re az uplimitet (limites dc)..kérdezz meg egy opot h ott mennyi a limit..
hmmmm®

ha stilszerû akarnék lenni, akkor többet nem is mondanék....annyira jó látni, hogy mindig azok mondják, hogy nem kéne vitázni itt a fórumon, akik minden vitába beleszólnak...

srácok, ez a szeméthub egyszer már közös megegyezéssel (emlékeztek?..neo, girl, sbiro, ász, fuf, iu, és minden nagyra becsült kolléga)ki lett jelölve...azóta bizonyára megszûnt, de továbbra is javaslom a mai megfelelõjét, csak vki keresse meg... arégi cim:

gayhub.dns2go.com

:-)

jó töltögetést mindenkinek,

üdv Macedóniából

marcedli
Blasta
Szasztok!
Tudnátok abban segyteni, hogy mit állítsak be a DC-n, hogy ne essen le annyira a letöltésem, ha valaki elkezd húzni rólam?
512-es DSL-em van, de ha húzok 65-tel, és elkezdenek rólam húzni, akkor van, hogy a nem éri el a 20k-t sem....
ELpre is kösz a válaszokat!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

TAMÁS_19!!
😊)))))) nem is a legnagyobb de szép lenne a létszám😊)

:.: Tamas :.:

Hi

Véleményem szerint, az olyan börtönszerûség megoldható
ha már egyszer az emberke át van irányitva akkor lehet ip szerint folyamatosan átirányitani, vagy név, vagy e-mail cim szerint, vagy van még ötletem😊 Nézd ha pofátlan akkor hadd szenvedjen mig visszajön, vagy szeretne visszajönni.
Ha mindigg macerás lesz neki a hub-on maradnia, akkor vagy változtatt, vagy szenved.
Ja ott is kell op legalább egypár, mert tévedések azért elõfordulnak😊)))
Ja még valami
Csak nehogy az legyen a legnagyobb létszámú Hub😊
TAMÁS_19!!
Jó oké mondjuk én is leírnám a 4 napra szóló eseményeimet történetesen a 7294. hozzászólás se látszódna reggelre.

Jóéjt mindenkinek 😊

PL.
TAMÁS_19!!
Héé Geri oké😊)))))Akkor mitcsináljak maradjak csöndben?:-)))))

TAMÁS_19!!
Szia Maci..
Jóötletnek tartom de 100% hogy hogy eggyik se maradna ott aki saras ,az összes kilépne..
Már próbálkoztam olyannal hogy csinálok a waternek egy börtönt, de mindenki kilépett majd ujra felcsatlakozott a hub-ra.
Jha igen és a LOG.amit bemásoltál a 7267 es cikkejben😊)Arra csak annyit hogy nemtudom miért de mindenhogy jellemzett de a hosszú szõke haj nagymelleket kihagyta::😊)))))))))))))))))))))

Hé Tamás ne írjál sokat mert akkor holnap reggelre nem fog látszani a 7284-es hozzászólásom...
Én sem tudom biztosan, csak egy megérzés...
TAMÁS_19!!
Werest én mondtam , rengeteget szívtam vele én is így ha megváltozna a cím akkor egy !mmsg rendel számodra.))))))És a dynip.com a legjobb szerintem így emellett voksolj😊))

TAMÁS_19!!
7284 es hozzászólásod elég jólett tetszik😊))Csak tudod változnak az idõk, régebben 60 ft volt egy liter benzin most 240 ft kevés rá😊)Itt is ígymegy---> az idõ múlásával járó változások nem mindig viszik magukkal a régi idõk kellemes meghidtségét😊)Ergo sok régi dolog ami szépvolt elvész😞
Amugy ez a lány OP-os dolog, hát egykezemen megtudom számolni a nõi operátorokat mert kevesen vannak ,így egy kettõt hallásra, ismerek meg valamelyikkel beszéltem is így letudom zárni a kört,ezalapján én sejtem kire gondolhatsz😊)).Nevet nemírok mert nem tudom biztosra igazából és csak nekem lenne kellemetlen,ha nem õ lenne az.De ha õ az akkor LLOOOLL.És akire gondolok azzal történetesen nemvagyok jóviszonyban így én se lehetek a szerencsés 😊)))) SAJNA 😊)

Kellemes estét!!

*****Kalap emel uraim*****

ÕÕhhh....nem én...arról csak tudnék...
Tudtátok, hogy az egyik hölgy op szerelmes bár ezt nem akarta bevallani....vajh ki a szerencsés????
Igazam van vagy igazam van????
Amúgy ilyen, hogy a "legnagyobb hub" nem létezik...Olyan van, hogy xy hubon van a legtöbb user, yxz hubon a legnagyobb a full megosztás, (esetleg eccer a kettõ),...amikor beírtam Coldkillerrõl szóló mesémet utána megkeresett egy kedves user és nosztalgiáztunk, milyen is volt a dc++ egy kicsit régebben: -megbeszéltük, hogy ki mikor töltse le a stuffot, elintéztük egymás között,...akkoriban 3gb volt a megosztás a Mátrixon....mindenki igyekezet betartani és az olyan 3 gb volt amibõl egyetlenegy kilobájt sem volt fölösleges....néha nem is kellett használnom a keresõt mert tudtam, hogy kinél mi van,stb...egyes megosztásokból egy teljes jellemrajzot lehetett volna írni az illetõrõl..nem volt szemét (mostanság rengeteg van)!!!! hja a régi szép idõk..szóval ha létezik a "legnagyobb hub" akkor szerintem egy mezeiuser(kopirájt) szemében olyan tulajdonságokkal bírna, hogy:
- mindig fel tudjon rá lépni
- nemcsak õ hanem azok a törzsvendégek is fel
tudjanak lépni akiktõl szokott tölteni,
- élvezhetõ sebesség
- jó társaság, többféle beállítottságú user
(mások mást osztanak meg!! de attól még
bármikor hasznos lehet)
- minõség anyag (nem az a lényeg, hogy milyen
könyvtárszerkezetben van, persze áttekinthetõ
legyen),hadd ne kelljen már minden egyes
letöltött mp3-om albumot ellenõriznem!!
- a Föld nevû bolygóról származó opok
- (természetesen a hubok bizonyos technikai
feltételekkel mûködnek(ezer köszönet a
mûködtetõknek, biztos sok munkájuk van
benne), de ha lehet akkor ebbõl a userek a
lehetõ legkevesebbet érezzék az általános
használat során (pl: a hubok megegyezhetnének
egységes slotszámokban, stb.))
Nah ennyi!! Aki akarja az bõvítheti...
Puszi a lányoknak(), pacsi a fiúknak!!

Üdv
Geri
Húú ezt nem is ide kellett volna na mindegy!
Jaj 4 napig pecáztam folyamatosan és nem fogtam semmit...meghívtam az egyik haveromat õ meg fogott egy 3 as harit..hát nem szörnyû az élet???
WeReSt
Sziasztok! Na végre megy a HuBzIk! Lehet csatlakozni...Ettõl függetlenül nemsokára megváltozik a hubzik címe! Mindenkit értesíteni fogunk idõben! Sajnos ez azért van, mert imádjuk a no-ip-t és lefogjuk cserélni mert baj van vele...

További jó napot mindenkinek!
wakeupneo
"CSAK TECHNIKAI KÉRDÉSEKRE! WAREZT NE KÉRJETEK!"

Annyira PIROS ,hogy jobban már nem is lehetne.

WeReSt
Sajnos a Hubzik technikai okok miatt nem elérhetõ a szokásos címen! Addig is lehet csatlakozni ip szerint: 62.112.218.77
WeReSt
ez is egy megoldás
Hello mindenkinek
MaciLaci ötletével egyett értek
ide lehetne küldeni, sok embert aki nem ugy viselkedik ahogy kéne.
Kell csinálni egy hubot és pl a fake megosztásos emberkéket, meg a problémás egyéneket ide
Itt lehetnének akár 24 orán keresztül is😊

[OP]MaciLaci
Ha banneled, azzal csak azt ered el, hogy martirt csinalsz belole a tobbi ilyen paraszt szemeben!!
Kene csinalni 1 szemetes HUBot!
Oda redirectelni az osszes ilyet, es szedjenek egymastol!
Minket meg hagyjanak beken😄DDD

Life is wasted on living!

WeReSt
ez nagyon tetszik!!! viszont én írnék neki egy regényt, hogy mi illedelmes a hubokon, aztán úgy kibanolnám, hogy többet...
welt
ezek megérzik....hidd el😊
[OP]MaciLaci
Hat gyerekek, nekem nem szabad moziba mennem! Akarhanyszor megyek moziba, mindig 1 kedves privi var ream!
Ime a legujabb:

<22:25> <*****> Te egy akkora fasz vagy, rohadj meg!!!!! Folyamatosan kirugsz!!! Kinek képzeled magad te faszjancsi, köcsög szemétláda paraszt. Remélem egyszer jól tele leszel olyan geci vírusokkal mint amilyen te vagy, te lófasz jóska, geciláda
<22:25> <MaciLaci> I'm away. I might answer later if you're lucky.
<22:26> <*****> fasz, ribanc, köcsög, buzulj meg te faszszopó köcsög

//A nicket kivagtam a szemelyisegi okok erdekebe....//

Most az ilyen emberrel mit lehet csinalni????

Life is wasted on living!

Hello! Új HUB indult a szjmedia.no-ip.info címen.
Mindenkit sok szeretettel várunk, gyertek minnél többen, mert akkor több lehetõség van chat-re, letölt.-re stb.
Fufu privi:-)
Dear Omegared!

A mondandótat csak egy dolog miatt nem véleményezem. Ha úgy érzed, hogy amit leirtál abba én is beletartozom, akkor látogass el a DC InfoSzerver honlapjára. (Ha nem tudnád: http://dcinfo.sytes.net) ...ha megnézted, gondolkodj el ezen a "technikai" fórummal kapcsolatos dologgal! No comment...régóta DC-zel, biztos....
wakeupneo

Fufuka&reg;
sajnos nem használok icq, mert mindig különbözõ gép akadási gondjaim voltak vele! 😞( Viszont a dc-én sok hubon meglelsz! 😊) ez a dc-és nicken is!
a vitákat pedig sajnos itt ( vagyis egy fórumon kell intézni, ha nem is ezen a technikai kérdéseknek fentartott oldalon), hogy ha valakiknek értelmes építõ jellegû hozzászólása lenne, -meg tudja tenni! Van már sok olyan oldal itt az sg-én is ahol ezt meg lehetne tenni, de csak akkor van értelme, ha mindenki képes betartani bizonyos parlamentáris szabályokat! anélkül ugyan úgy , nem lesz más mint értelmetlen mocskolódás!!! 😞(
Omegared
Fufuka: ICQ 209283567 itt megtalálsz

Én nem kívánok veszekedni, nincs értelme. Én azt akartam mondani hogy használjuk a fórumot arra amire hivatott. A hülye vitákkal meg elinnen.

Fufuka&reg;
az a baj hogy te sem azt akarod kiolvasni abból amit írok, mint amit jelent!
Értsd meg, nincs senkinek semmi baja a mátrixal! Nincs semmi bajom Neo val mint hubvezetõvel! Sõt maximálisan elismerem azt a munkát amit a hubja mûködtetésére áldoz! De ettõl még nem kell õt szeretnem, és lehet róla bármilyen véleményem! Az hogy akár én és Neo, vagy bárki, milyen vitát indít... mindegy ! ami lényeges! a vitákat kultúráltan, és tényszerûen kell végrehajtani! a vélemény külömbség nem jogosít fel senkit faragattlan viselkedésre! és mint mondtam..... mindenki szemében más képet kap egy ember és egy vita, ha ezt kellõ méltósággal és kultúráltan teszi!
Omegared
Fufuka!
Messzirõl jött ember azt mond amit akar...
(Mitagadás ez rám is igaz).

Amúgy gratulálok! Rendkívül jól manipulálod a szövegeket. Jó taktika! 😊 Elismerésem.
Felõlem olvass bele a mondandómba azt amit akarsz, és értelmezd úgy ahogy akarod.
Én tudom hogy mit akartam írni, véleményem szerint a hozzászólásomból egy normális, nem elfogult ember kivette azt amit jelent.

Nem mentegetõzöm és fel is vállalom amit írtam.

Fufuka&reg;
mint mondtam, sajnos az emberi véleménykülömbség mindig is fog vitát gerjeszteni! ha megfelelõ módon van kezel a vita tárgya és a résztvevõk megfelelõ módon intézik a vitát..... akkor nem kell undorítóvá válljon, a dc-é tenkintélyét rombolva! sok problémát oldott már meg a világ vitákkal tarkítva!!! nem a vita a gond, hanem az elintézésük!
wakeupneo

wakeupneo

wakeupneo

Fufuka&reg;
ja és egy elõbbi hozzászólásodhoz még egy dolgot!

--Tudjátok egyáltalán
mirõl beszéltek? Nem Neo az aki a többi hubot fúrja, ti irigylitek tõle a
Matrix hubot! Mert megy meg minden.

ezt tõled idéztem! és ehhez elmondom a leg érdekesebb dolgot!..... Már elég régóta nem szól sem a világ sem a társalgás a mátrix hubról! van még rengeteg más hub is ami tökéletesen mûködik...... és szavaiddal ledegradálod sok más akár kicsi akár nagy hub vezetõit, és ezek munkáját! Kérlek, a jövõre nézve, soha se minõsítsd mások munkáját, fõleg ha nincs semmi rálátásod!

Mert ez nagy tiszteletlenség azokkal az emberekkel szemben akiknek a hubját saját szórakozásodra használhatod!
Omegared
Én nem ezt mondtam! Mi van az oldal tetjére írva?

A fórum csak technikai kérdésekre van
én ezen akadtam ki jó?????

Omegared
Igen mûködni fog. Itt nem arról van szó, hanem az elfajult rivalizálásról, és azokról a dolgokról amiket egyes emberek csinálnak. Miért nem lehet békében meglenni egymás mellett?

És akkor csodálkoznak emberek hogy néhányan kikelnek magukból...

Fufuka&reg;
és megint elmondom!!

a személyes ellentétek, NEM A HUBOK ÉS VEZETÕIK DOLGA! ETTÕL MÉG AZ ÉLET MEGY TOVÁBB A HUBOKON! NEM BEFOLYÁSOLÓ TÉNYEZÕ!!!!! viták meg mindig lesznek..... a lényeg, hogy mennyire kultúráltan lehet elintézni!!!!!!!
Fufuka&reg;
és én magam is így vagyok a véleményeddel és egyéb mondandódal!
mert hál isten.... nem rajtad múlnak azok a léivós hubok!!! és szerencsére a hubok mûködését, sem a vélemények hanem emberek kitartása,akarása okozza! nem oszt és nem szoroz, néhány op, véleménye egymásról! ettõl még fog mûködni a sok hub! sõt..............
Omegared
Sajnálom ha nem értetted meg mit akartam mondani. Az egész Dc mára már szinte nem szól semmirõl csak a civakodásról. Azt meg ne mond hogy itt nincs pocskondiálás! Mi más lenne ez az egész?

Kár belekeverni a hubokat? Nem én kevertem bele.
Én a saját véleményemet mondtam el, ha valakinek nem tetszik az az õ dolga (úgyis csak azok ugrálnak akik magukra ismernek...), engem nem érdekel.
Sajnos a hubok isszák meg ennek az egésznek a levét, mert egyes emberek miatt keverednek bele ebbe a dologba.
A korábbi mondandómhoz tartom magam, nem kérek sem a véleményedbõl, sem a tanácsaidból.
Én a helyedben egy kis önvizsgálatot tartanék!

Bye:
Omegared