14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• [MY-OP]M-ano
    Sziasztok!

A Ptokaxot hogy lehet magyarosítani??

Ezt a részét: (UpTime: 87 hours, 55 minutes)

Ez kellene nekem magyarul!! Aki tud segíteni pls írjon egy email a [email protected] vagy keresen fel a mysoftware.dyn.hu-n.

Köszönöm előre is..
  • Breki33
    köszi a választ

hát szerencsére én egyedul netezem csak dinamikusom van
    ADSL P

de reggeltol bent voltam és az nem változott meg
    az op szerint meg nem volt rajtam BAN :-)
  • Non@meTheHunter
    IGY : koli.sytes.net
  • gstm
    Áááá ne gondold... Kis patkány az ilyen. Nembaj. A hubja reggel már nem ment, hála az opok együttműködésének :)
  • [HUN]Stanlee
    Hi!

Nem csak te vagy iylen helyzetben, hogy mas miatt rugnak ki... Gondolom olyan ip cimrol vagy, amit tobben is hasznalnak, pl belso halo van, de kifele csak egy ip cim.
    Szoval engem is jo par helyrol kiraknak, mert kedves baraklako tarsaim nem kepesek elolvasni a szabalyokat, es ugy vannak, hogy van a savszel, nagy lemez, toltok mint a hulyegyerek, es kit erdekel hogy ha szabalyt sertek, majd visszamegyek valahogy...

Szoval az op nem lehet hibas, de jo lenne ha a hubok uzemeltetoi figyelembe vannek ezeket az ip.s dolgokat, es maskepp oldanak meg a szabalytalankodok eltavolitasat, ugy hogy a rendesek benn tudjanak maradni...

Grüße
    [HUN]Stanlee
  • Non@meTheHunter
    [23:28:26] <[HUN][M.R]TICKY> ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org
    [23:28:28] <[HUN][M.R]TICKY> ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org
    [23:28:29] <[HUN][M.R]TICKY> ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org
    [23:28:30] <[HUN][M.R]TICKY> ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org ticky.dyndns.org
    Vannnak még köcsögök...
  • Breki33
    most nézem Petman nemis az én nick-em
    tán más helyett bannoltak?
  • Breki33
    Sziasztok

Ma mikor leülök a gépem elé a következő bejegyzés várt

"[18:58] <Hub-Security> You are temporarily banned, wait some time (0 days 17 hours 29 minutes 36 seconds)
    Insert an equivalent of $5 into your floppy drive and press ENTER
    The reason is: ideiglenes file-ok / .tmp/ ha meg akarod tartani őket,akkor csomagold be _BAN_1D
    Banned nick is: [HUN]Petman"

Elárulná egy KOLI-s op nekem, hogy ezért miért kell 24 órás ban-t adni?

szóljon azt hiszedem, ha véletlen van temp vagy rugjon ki simán.

Az meg megint más kérdés, hogy átnézva a könyvtáraim egy fia TMP-t se találtam.

Igazából nemis szeretnék most tölteni (tele a vinyom)

DE mivel egyik legnagyobb gyűjteményem van régi zenékből és sokaknak megigértem délutánra szabad slot-ot ezért marhára idegesít.

Továbba szeretném ha megmutatná ez az egyén, hogy milyen könyvtárban van TMP mert én nem találom!!!!!!!!

• norti
    Hát ezt nem ide kellett volna...
  • clever
  • Fufuka&reg;
    Abban a jó helyzetben vagy, hogy nem tudsz mellényúlni a kártya vásárláskor!! :)) Bármilyen "szar" jó hozzá! csak 100-as legyen
  • marsu
    Sziasztok.
    Adsl- hez milyen hálózati kártyát ajánlotok??
    Név, típus, stb.
  • PB@ro
    Hehe , ja hogy ez itt nem igy

Szval az X-Hub honlap újra műxik ...
  • PB@ro
    Sziasztok !

Az <a href="http://xhub.fpn.hu">X-Hub honlap</a> újraélesztve ...
  • jimmysam
    Az igaz, csak ilyeneket nem láttam még:)
  • [HUN]norba
    öööö.

norba lenni értetlen. Mi köze a p2p-nek ahhoz, hogy egy file-t hány helyről szedsz? A p2p annyit jelent, hogy a peerek (userek) egymástól szednek, nem pedig központi szerverről. Ennyi.

Amúgy kellemes megoldás, ha rar-olt változatot szedsz a kiszemelt dologból, pl 15MB-s darabokra bontottat. így pl akár 100 forrásból is szedheted u.a.-t:DDDD
  • jimmysam
    Köszi! Akkor ez igazából nem is p2p:) Vagy rosszul gondolom?
  • norti
    Hát azt max dcgui tudja, de sok sikert hozzá :D

Egyébként készül egy DC:pro nevezetű kliens SF.NET-en, ami már most tartalmazza a szegmentált letöltést. Az megint más dolog, hogy a legtöbb helyre még nem lehet bemenni vele, mert nem teljesen DC++ kompatibilis.
  • jimmysam
    Egy hüle kérdés? Kezdő vagyok a DC-ben és azt szeretném megtudni, hogy egy file-t több felhasználótól, hogyan tölthetek le egyszerre? Kösz
  • norti
    Na de most komolyan: hol van elterjedve a 384/128 Magyarországon??? :DDDDDD

A másik, az 512/128. Lehet, hogy manapság mindenki erre áll rá, viszont akiknek régebb óta van dsljük és 1-2 sőt 3 éves szerződéssel, azoknak mégiscsak maradt a 384/64, mivel a legtöbb szolgáltató nem engedélyezi a csomagváltást szerződési idő lejárta előtt. És hidd el, emiatt a dsl nagy része nem 512/128. Sajnos.
  • K.András
    "Miert nem lehet normalis sebesseggel letolteni magyar hubrol?"
    Azért mert sokan lekorlátozzák 5-re...
    Norba:"Ott az 1500/384 a szélessáv, nem a 384/64"
    Te egy kicsit még keletebbre vagy :) ugyanis itt a dsl nagyrésze nem 384/64 hanem 512/128 vagy 384/128 igaz nem sokkal több de 15-el illene egymásrol tölteni...
  • Andr3w
    Sziasztok!
    Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy a BCDC++ 0.263a miért nem hajlandó Socks5 proxyt használni?
    A DC++ ugyanazokkal a beállításokkal gond nélkül csatlakozik proxyn keresztül.

BCDC++ esetén a következő történik. Figyeltem a kliens gépen a netstat-ot illetve a Socks szerveren a logot. Csatlakozáskor a kliens létrehozza a kapcsolatot a Socks-al, authentikáció, minden OK. Egy másodpercen belül pedig a socks log szerint connection terminated. És ugyanekkor már direktben próbál kimenni a kliens. A proxyt biztos jól állítottam be, minden más alkalmazás (FTP, IRC, SockCap, stb.) hibátlanul tudja használni. Meg persze az azonos verziójú DC++ is. Ja és proxy egy linux szerveren fut, a default linuxos Socks5 szerver.

Van valakinek ötlete?
  • norti
    Ha jól láttam neked még senki se válaszolt:

1. be van állítva mindenhol a bcdc vagy dc++ emuláció? Kedvenc huboknál is és Haladó 2 fülnél is?
    2. Új telepítés volt? Mert ha igen, akor ugye nem szerkesztetted a taget a beállítások/haladó 2 fülnél?
    3. végső esetben próbálj meg esetleg dc++ emulációval felmenni
  • norti
    Delegate helyett próbálj másik socks5-öt támogató proxyt. Pl. Proxy+
    Ha azal sem megy, akkor ott más gond lesz
  • Non@meTheHunter
    A TAR.HU valamiért nem elérhető igy http://tar.hu csak igy hogy http://www.tar.hu
    Igy a hublistánk cime
    http://www.tar.hu/nonamecelebs/PublicHubList.config
    -ra változik!
  • Breki33
    naja csak a fele anyag ami kéne nincs meg a magyar hubokon amit én keresek
    pl Chillout Moods meg ilyenek nem nagyon vannak

Nem mindenki a Tüv Tüc xart szereti P
  • [OP]MaciLaci
    LOL:)))
  • [HUN]norba
    isvagyok: "Any protocol on a single TCP/IP connection (tcprelay)
    Any protocol on UDP/IP (udprelay) " - Delegate honlapról.

Kifelé menő UDP-t nem kell állítani a Delegate-ben hogy működjön?
  • [HUN]norba
    Tuli: lehet, hogy a külföldi DSL amiről töltesz gyorsabb mint a magyar??? :DD

Nézz már meg egy német-svéd akármilyen "nyugati" internet szolgáltatási árlistát. Ott az 1500/384 a szélessáv, nem a 384/64. Ez van, kelet vagyunk még mindig, csak nem látszik annyira.
  • gstm
    járj magyar hubokra!
  • gstm
    Állítsd passive-ra a dc-t.
  • Breki33
    sziasztok
    nem lehet azt valahogy megoldani, hogyha levág a czeh HUB ne átirányítson, hanem magától próbáljon meg visszakapaszkodni oda?
  • Non@meTheHunter
    Skudalek!
    squid-hub.sytes.net
    nonamecelebs.no-io.com
  • Non@meTheHunter
    Engem is érdeklne!
  • gstm
    Tisztelt all!

Támadt egy olyan ötletem, hogy le kellene tesztelni, hogy mit bír az xhub. Ehhez viszont szükségem lenne olyan adminokra, akik xhubot futtatnak. Csak pár óráról lenne szó. Összekapcsolnánk jópár hubot és letesztelnénk, hogy mennyit bír multiban. PB@ro is támogatja az ötletet. Amennyiben érdekel titeket, plz. küldjetek mailt nekem ([email protected]) vagy itt az Sg-n jelezzétek.

Üdv: gstm
  • [OP]MaciLaci
    LOOOOOOOOL, alap:)))))))
  • Fufuka&reg;
    Na de kérlek........... szerinted az interneten van olyan akinek nem jogtiszta a szoftvere?!?!?! Kár hangsúlyozni hogy jogtiszta!!! mi mindannyian csak olyat használunk!

és nem röhögni ott a háttérben :)))))))))))))))
  • [OP]MaciLaci
    Mijeza privat?:)))
  • Mp3Pintyo
    Thanks Csori :)
    Ha van amit hiányoltok a listából szóljatok :D
  • Csori
    sztem aki itt nem talál megfelelő HUBlistát az üljön neki és gyártson 1et