Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok a magyar hub listák miért nem mûködnek?!Please valaki biztosítson már információt ha van olyan list ami mükszik is?!
sok hiba lehet
-rakj fel egy másik tipusu dc-t.
-kapcsolj ki minden tüzfalat,az xp-beépitettet is ,de aztán kapcsold vissza a simát ha megy a dolog!
-és próbáld ki mind a 3 hub listát,ellenörizd hogy jól másoltad e be és jó helyre
remélem sikerülni fog
dcdoki
-rakj fel egy másik tipusu dc-t.
-kapcsolj ki minden tüzfalat,az xp-beépitettet is ,de aztán kapcsold vissza a simát ha megy a dolog!
-és próbáld ki mind a 3 hub listát,ellenörizd hogy jól másoltad e be és jó helyre
remélem sikerülni fog
dcdoki
Nem új, de stabil multihub
várja a usereket
[ Nonamecelebs & LUNA & E-Block - HUB]
LÉGY TAGJA EGY UJ KÖZÖSSÉGNEK AHOL MÉG CSALÁDIAS A HANGULAT😊
********A multi hub a következõ cimeken érhetõ el:***********
nonamecelebs.no-ip.com Min share : 1 GB!
e-block.no-ip.org:500 (a port fontos) Min share: 3 GB!
luna-hub.sytes.net Min share : 1 GB !
A fent emlitett hubok mindegyike 0-24 óráig üzemel!
Elég ha egy hubon vagy fent, mert egy hubrol látod
a másik 2ot, ez a lényege a multihubnak.
Egy HUB akár 4-500 user befogadására is képes.
Vár mindenkit a hubok csapata..
Nem új, de stabil multihub
várja a usereket
[ Nonamecelebs & LUNA & E-Block - HUB]
LÉGY TAGJA EGY UJ KÖZÖSSÉGNEK AHOL MÉG CSALÁDIAS A HANGULAT😊
********A multi hub a következõ cimeken érhetõ el:***********
nonamecelebs.no-ip.com Min share : 1 GB!
e-block.no-ip.org:500 (a port fontos) Min share: 3 GB!
luna-hub.sytes.net Min share : 1 GB !
A fent emlitett hubok mindegyike 0-24 óráig üzemel!
Elég ha egy hubon vagy fent, mert egy hubrol látod
a másik 2ot, ez a lényege a multihubnak.
Egy HUB akár 4-500 user befogadására is képes.
Vár mindenkit a hubok csapata..
Szepjoreggelt kivanok!
Sajna a subpage.net uu nem megy: You are not authorized to view this page 😞((((
MAS
A Wish technikai problemakkal sz... akarom mondani kuzd!
A kijavitasaig turelmeteket kerjuk!
Maci
Sajna a subpage.net uu nem megy: You are not authorized to view this page 😞((((
MAS
A Wish technikai problemakkal sz... akarom mondani kuzd!
A kijavitasaig turelmeteket kerjuk!
Maci
Life is wasted on living!
Köszönöm az ismerõseim jól vannak.......
és mivel nem még sem nekem sem másnak nem okoztak semmi kellemtelenséget, jól is lesznek! Amúgy mindennek megvan az oka! Mint ezt adott esetben más emberek is elmondhatják! ( de nem kell elmondani) A lényeg...... ha én így nyilvánulok meg, (bár mint mondtam, nem szokásom) akkor az már egy folyamat része! Hosszú folyamat része!
és mivel nem még sem nekem sem másnak nem okoztak semmi kellemtelenséget, jól is lesznek! Amúgy mindennek megvan az oka! Mint ezt adott esetben más emberek is elmondhatják! ( de nem kell elmondani) A lényeg...... ha én így nyilvánulok meg, (bár mint mondtam, nem szokásom) akkor az már egy folyamat része! Hosszú folyamat része!
DC-HIREK:
emberek . bolicnak semmi köze nem volt a feliratok.hu-dologhoz..csak egy rossz poén volt,amit dentro komolyan vett és az ophubon meggondolatlanul elmesélt valakinek aki ezt elterjesztette... pletyka
ez az ember bocsánatot kérhetne bolictol...
mert a feliratok.hu uj cimen elérhetö és kellemesebb küllemmel😊)) nekem teccik
cime: http://www.subpage.net/
szóval modositanám lentebbi állitásomat dentro nem az ophub main-be logolta az ominozus bolic beszolást amiben "poénkodott bolic"mégha rosszul sült is el,hanem xy opnak privibe..amit én xx töl kaptam meg.
dentro
tehát összegezve:jó léenne ha nem kevernétek a sz.rt hanem gondolkodnátok is néha..
akit megbántottam bocs
aki erre beszol az elmehet a rákba mert egy utolso kis....
peace,jó lenne egy kis nyugi már
üdv
ha valakinek gondja van evvel ne itt hösködjön megtalál az op hubon,wateren,lunán kezdem unni a sok gerinctelenséget..
uff
emberek . bolicnak semmi köze nem volt a feliratok.hu-dologhoz..csak egy rossz poén volt,amit dentro komolyan vett és az ophubon meggondolatlanul elmesélt valakinek aki ezt elterjesztette... pletyka
ez az ember bocsánatot kérhetne bolictol...
mert a feliratok.hu uj cimen elérhetö és kellemesebb küllemmel😊)) nekem teccik
cime: http://www.subpage.net/
szóval modositanám lentebbi állitásomat dentro nem az ophub main-be logolta az ominozus bolic beszolást amiben "poénkodott bolic"mégha rosszul sült is el,hanem xy opnak privibe..amit én xx töl kaptam meg.
dentro
tehát összegezve:jó léenne ha nem kevernétek a sz.rt hanem gondolkodnátok is néha..
akit megbántottam bocs
aki erre beszol az elmehet a rákba mert egy utolso kis....
peace,jó lenne egy kis nyugi már
üdv
ha valakinek gondja van evvel ne itt hösködjön megtalál az op hubon,wateren,lunán kezdem unni a sok gerinctelenséget..
uff
SEMMIT nem raktam be errõl ophubra!!!!! nem véletlen!!!!!!
It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.
a fenti piros izét átlehetne irni😊))
ÜDV A DC VITA-FÓRUMON😊)(avagy hogy van anyukád?,csuklassz eleget?,ping-pong 😊)) ) 😊))
sajnálatos de ez van😊
ÜDV A DC VITA-FÓRUMON😊)(avagy hogy van anyukád?,csuklassz eleget?,ping-pong 😊)) ) 😊))
sajnálatos de ez van😊
heheh csak nehogy a nagy arcodtól ne tudd majd feladni expressben a csomagot 😊))))
:.: Tamas :.:
igazad van (sajnos)
kéne csinálni 1 fórumot ami tényleg csak technikai kérdésekre van!
mert ebböl már nem lessz az soha...
😊)
és minden hubon benne lehetne a bejelentkezöben...
DC-DOKI
kéne csinálni 1 fórumot ami tényleg csak technikai kérdésekre van!
mert ebböl már nem lessz az soha...
😊)
és minden hubon benne lehetne a bejelentkezöben...
DC-DOKI
Na mindenki huzzon a sarokba szembe a fallal.
Ma nincs vacsi de lesz két saller fejenként az jó sok saller😄 Ugyhogy orcátokbol visszavenni mert lepofozok mindenkit😄 Fufukát meg össze csomizom Tamáskával és expreszbe elküldöm az alfakentauri rendszerbe. Bolicnak meg üzenem ha poénnak szánta poénkodjon anyucikája temetésén.
Ma nincs vacsi de lesz két saller fejenként az jó sok saller😄 Ugyhogy orcátokbol visszavenni mert lepofozok mindenkit😄 Fufukát meg össze csomizom Tamáskával és expreszbe elküldöm az alfakentauri rendszerbe. Bolicnak meg üzenem ha poénnak szánta poénkodjon anyucikája temetésén.
Emberek. Szerintem félreértés az egész. És ha Fufu válaszolt volna a privimre, akkor most nem keltene itt indulatokat. De nyilván jobb egy fórumon kiabálni, mint megbeszélni a tényeket.
Valaki keressen fel a hubomon. Tudni szertném mit csinált bolic.
Köszönöm. Ja ha Away lenék attol ird le majd megolvasom.
Elõre is köszönöm.
Köszönöm. Ja ha Away lenék attol ird le majd megolvasom.
Elõre is köszönöm.

Nyugi, nem kell a vita..
Ha majd vállalod a neved és mondjuk neked okoz Bolic napokon, heteken keresztül kellemetlen pillanatokat, akkor te sem így beszélsz. Sajnos a gyerek van olyan primitív, hogy kihozza mindenkibõl ezt a stílust. Nekem is volt vele munkám bõven, mikor floodolta a fórumokat, talán még nem én vagyok az egyetlen aki erre emlékszik. Ezen kár tovább vitázni, mindenkinek bolicmentes szép hétvégét kívánok 😊
Ha majd vállalod a neved és mondjuk neked okoz Bolic napokon, heteken keresztül kellemetlen pillanatokat, akkor te sem így beszélsz. Sajnos a gyerek van olyan primitív, hogy kihozza mindenkibõl ezt a stílust. Nekem is volt vele munkám bõven, mikor floodolta a fórumokat, talán még nem én vagyok az egyetlen aki erre emlékszik. Ezen kár tovább vitázni, mindenkinek bolicmentes szép hétvégét kívánok 😊
kicsit szálkás a stílusod, de azért szívesen.. 😊
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
boy26! miért nem kérdezed ezeket a dolgokat bármely hub mainjében? hamarabb kapsz választ az tuti!
Valszeg mert olyat kérdeztél ami már sokszor elhangzott és mindenki unja újra meg újra beírni 😉
http://www.mp3portal.hu/index.php?module=ProdReviews&func=showcontent&id=10
http://www.mp3portal.hu/index.php?module=ProdReviews&func=showcontent&id=10
Mijarákot csinált Bolic, hogy így bevagy prögve??????
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
igen igen....a hõsködés netovábbja a ping-pong..ki kit mikor mennyi idö alatt😊))
pedig vannak szorakoztatobb dolgok😊))
pedig vannak szorakoztatobb dolgok😊))
heheehh ami engem legjobban aggaszt az azlessz hogyha majd mindenki mindenkit fog pingelgetni .))))))))
én már 9 hónapja ..és még nekem se tiszta😊)
sõt egyre mocskosabb,meg sok a magas-ló....és ami aggaszt ... hogíy ujabban zsiráfokat is látok 😊)
sõt egyre mocskosabb,meg sok a magas-ló....és ami aggaszt ... hogíy ujabban zsiráfokat is látok 😊)
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Kéretik engedni hogy betehessem ezt a kedvencekbe , nagyon ottvan 😊))))))
Kéretik engedni hogy betehessem ezt a kedvencekbe , nagyon ottvan 😊))))))
KÉRETIK NEM KIMODERÁLNI!
mint tudjátok ritkán ( sõt még talán sosem nyilvánultam meg így)
A feliratok.hu oldallal kapcsolatban a következõ megjegyzésem volna!
BOLIC A KURVA ANYÁDAT!!!!!! MOST SOKAN HARAGSZUNK! SZARBAN VAGY!!!! ÉS MINT KIDERÜLT VAN RÓLAD ELÉG INFÓ, HOGY ELRENDEZZÜK A PITIÁNER KIS HÚZÁSAIDAT!
mint tudjátok ritkán ( sõt még talán sosem nyilvánultam meg így)
A feliratok.hu oldallal kapcsolatban a következõ megjegyzésem volna!
BOLIC A KURVA ANYÁDAT!!!!!! MOST SOKAN HARAGSZUNK! SZARBAN VAGY!!!! ÉS MINT KIDERÜLT VAN RÓLAD ELÉG INFÓ, HOGY ELRENDEZZÜK A PITIÁNER KIS HÚZÁSAIDAT!
nem csak neked, másnak sem jó 😞
http://www.subpage.net/
http://www.subpage.net/
Sziasztok!
Nem tudjátok mi történt a www.feliratok.hu oldallal? Vagy csak nekem nem jön be? 😮
Nem tudjátok mi történt a www.feliratok.hu oldallal? Vagy csak nekem nem jön be? 😮
Bocs teljesen igazad van!
Mondjuk eddig lusta voltam regelni oda így hát...
Akkor majd ma megteszem...
Ha már a reklámoknál vagyunk. Elkészült (majdnem teljesen) a HuBzIk weboldala. Nézze meg akit érdekel: http://hubzik.uw.hu
További jó napot mindenkinek!
Mondjuk eddig lusta voltam regelni oda így hát...
Akkor majd ma megteszem...
Ha már a reklámoknál vagyunk. Elkészült (majdnem teljesen) a HuBzIk weboldala. Nézze meg akit érdekel: http://hubzik.uw.hu
További jó napot mindenkinek!
Valaki tudna adni külföldi PublicHUB list URL-t? Ami mükxik is...elõre is THX,
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez itt a reklám helye:
-->®Free PhUB®<--
-nincsenek korlátozások
-nincs slot megkötés
-nincsenek szabályok
Mindenkit szeretettel várunk a Free PhUB -ban.
cím:
freepub.tx.hu
valami.tx.hu
-->®Free PhUB®<--
-nincsenek korlátozások
-nincs slot megkötés
-nincsenek szabályok
Mindenkit szeretettel várunk a Free PhUB -ban.
cím:
freepub.tx.hu
valami.tx.hu
át lehet varázsolni egy .18-as dc kliensbõl, a download queue-t egy 0.251-be, úgy hogy töltödjenek a cuccok tovább mintha semmi nem történt voln?
Sziasztok!
A DC Info letöltési oldalán a DCN++ 0.251 magyar és a DC++ 0.251-es angol kliens. Hamarosan érkezik a PtokaX szervert üzemeltetõk részére egy MultiOPChat script is.
Have nice day!
Web: http://dcinfo.sytes.net
http://dcinfo.dynu.com
A DC Info letöltési oldalán a DCN++ 0.251 magyar és a DC++ 0.251-es angol kliens. Hamarosan érkezik a PtokaX szervert üzemeltetõk részére egy MultiOPChat script is.
Have nice day!
Web: http://dcinfo.sytes.net
http://dcinfo.dynu.com
az elvileg a global search, vagyis egymásfajta keresõ, nem a dc keresõjét használják...
pár külföldi hubon tiltják
pár külföldi hubon tiltják
Szasztok!
Új reklámozós emberke van: PetRás
Ezt a szöveget nyomatja a közösbe:
<23:56:19>23:56:19> < PetRás> Nagyon jó a Hub a címe:***** (Érdemes megnézni)
Ip-je: 81.182.6.246 ===>lehet hogy változó, de ma még ez az ip, ha van valaki pinghez értõ az kérem terhelje le...
Köszi!
További jó estét mindenkinek!
Új reklámozós emberke van: PetRás
Ezt a szöveget nyomatja a közösbe:
<23:56:19>23:56:19> <
Ip-je: 81.182.6.246 ===>lehet hogy változó, de ma még ez az ip, ha van valaki pinghez értõ az kérem terhelje le...
Köszi!
További jó estét mindenkinek!