Direct Connect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a procim sem birna mar... :)
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
az 57249-es port nem volt foglalt... <#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
de hogy miert pont az...<#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
a lenyeg, hogy megy... :))))
\"I will always use google, before asking dumb questions!\" Tudtad, hogy a sorozatgyilkosok sokat kerdeznek? Tudtat? He? Nem? Na? Meg mindig nem tudod??? The goodest place in the world is EILAT!
sztem kene a gepnek egy format...
nem is ertem, hogy mire erti, hogy fogalt. megoldast meg egyik helyes sem talaltam, azt mondtak, hogy ilyen nincs, ha meg van, akkor reinstallt neki. megvolt, nem segitett. azt sem tudom, hogy mi foglalja le... aztan a torrentre gondoltam, ki is lottem a progit, de a hiba tovabbra is megvan...
no comment...<#falbav>#falbav><#rinya>#rinya><#confused>#confused>
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyõznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
dobjatok mar hozzam egy ket TCP es UDP portot, mert mindegyikre azt irja nalam, hogy fogalalt...
elore is koszi!
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
A process beragadása a program bezárása után egy bug, ami az újabb kliensekben tapasztalható. Csinálni nemigen tudsz vele semmit sem, vagy kilövöd mindig, ha zavar, vagy lecseréled a kliensedet egy régebbire (0.674 még jó), vagy pedig türelmesen vársz ezzel a kliensel addig, amig megjelenik egy újabb verzió.
Üdv
Follow Your Dreams...
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Továbbra is várom a használható hozzászólásaitokat a témával kapcsolatosan, hátha fény derül ezen rejtéjre...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem tudom próbáltad-e már, mindenesetre nekem is volt már ilyen problémám, akkor a következõ segített (szintén XP, Outpost tûzfallal, és avast antivirussal):
1: Töröld a tûzfalon engedélyezett programok közül a dc-t, ha többször van engedélyezve akkor mindet, és add hozzá újból, figyelve a helyes elérési útvonalra.
2: Csináld meg ugyanezt a vírusirtóddal és egyéb ilyen alkalmazásoddal is.
Sok sikert.
Follow Your Dreams...
Idõközben kipróbáltam ezt-azt, de még semmi eredmény, viszont kicsit pontosodott a probléma. Azt írtam, hogy a régi kliensekkel megy a dolog, na ez nem igaz feltettem egy 0.401 -es DC-t és ugyanúgy nem kapcsolódik. Korábban ezzel gond nélkül ment a dolog. Keeper2 -nek válaszolva, nálam nem csak egyes emberektõl nem enged tölteni hanem senkitõl, egyszerûen nem kapcsolódik senkihez, de érdekes módon tõlem tudnak tölteni mint a gép...Az jutott még eszembe, hogy be van nyomva a Windows Update automatikusra és lehet, hogy frissített idõközben vmit ami ezt okoza, mert már másra nem igen tudok gondolni. Gyakorlatilag ue. a gépen ue. beállításokkal kb. 3-4 hónapja még minden OK volt. Egyszer csak elcseszõdött és azóta nem tudom belõni egyszerûen. Nyomom már több mint 2 éve a DC-t szal a beállítások már mennek elég jól :) úgyhiszem. Egyszerûen tanácstalan vagyok...
Megoldást sajnos nem tudok, nálam a dc hanyagolása oldotta meg a problémát, de nem egyéni, csak téged súlytó probléma. Ja és próbáltam többféle dc típussal is (czdc, bcdc, dc++), de nem segített, valószínûleg a dc++ kódjában van a probléma, ezt pedig átveszi a többi dc klón.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédõüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Segítségeteket szeretném kérni a következõ probléma megoldására...Évek óta használok DC++ -t és egy ideje egyszerûen képtelen vagyok aktívként letölteni bármit is. Korábban a régi verziókkal gond nélkül ment minden. Már minden leírást végig tanulmányoztam ami a témába vágott de sajnos nem sok sikerel...Itt nem egyszerû aktív - passzív beállítási gondról van szó azon már túl vagyok, az ilyen jellegû segítséget kérném mellõzni...Arról van szó, hogy a HUB-okra tudok kapcsolodni simán, megy a keresés is, de amikor kapcsolódnék egy Userhez hosszú ideig annyit ír csak ki, hogy Kapcsolódás..., majd Idõtúllépés, és ez így van minden Userrel aktív módban függetlenül attól, hogy az illetõ aktív, vagy passzív-e. Passzív módban megy a letöltés az aktívoktól.
Szoftver környezet: XP SP2 Hun Pro, Agnitum Outpost Firewall 3.5.642.6217, Norton Antivirus 2006 Hun, Spysweeper 4.5.9 (A tûzfalon, és a Norton -on is a DC full átengedve, Windowsos tûzfal kikapcsolav, router nincs, T-Online DSL kapcsolat) DC++ verziók: DC++ v0.691, StrongDC++ v1.0 RC10
Kíváncsi vagyok más is tapasztalt-e hasonlót, és várom a hozzászólásaitokat...
Elõre is köszi, Spec!
http://info.dchub.hu/hungaryhublist.config.bz2 http://www.dcinfo.org/hungaryhublist.xml.bz2 http://guinevere.no-ip.org/hungaryhubs.config http://stageline.try.hu/hungaryhublist.xml.bz2 http://stageline.try.hu/hungaryhublist.bz2
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Valaki eltudna nekem kuldeni a sajat DC listajabol a magyar hub-ok linkjet ahol elerhetem oket? Mert az en listamban nincs meg es szeretnem megszerezni oket. KOszi szepen.
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
És mielõtt valaki azt hinné, hogy a csacsival csak ritka fájlokat lehet leszedni és nem alkalmas arra, hogy átvegye itthon a DC helyét: némelyik mod (pl a Morph XT) képes kezelni a community tageket, pl a
Akinek a chat hiányzik: van benne IRC kliens, arra az IRC szerverre csatlakozol, amelyikre akarsz, ráadásul van barátok listája is, nekik is egyszerûen adhatsz elsõbbséget.
A kreditrendszer pedig a legnagyobb elõnye, a leechereket elnyomja, ha nem adsz, nem is kapsz, azokat jutalmazza, akik sokat töltenek fel (a többi felhasználó számára hasznos megosztásuk van, nem 30 GB Linux iso, hajlandóak fel is tölteni vagy jó a feltöltési sebességük).
A torrent sebességével ne hasonlítsd össze, mert ott az emberek jóval kevesebb fájlt osztanak meg (általában max. 5 torrentet futtatnak) és töltik fel teljes sávszélességgel, az eMule/eDonkey sebessége a több elérhetõ fájl miatt ettõl elmarad, de a DCvel azonos nagyságrendû.
Ez tetszik. Tudod hány félig letöltött dolgom volt dcn és emule-on, amire hónapokig vártam, hogy legyen újra forrás és utána szépen töröltem az egészet? A torrentnél legalább ami fennvan, az általában él, van seeder (ha nincs, de superseedelte elõtte, még teljes forrás se kell, mert mindenki tudja mindenkitõl szedni az ami neki hiányzik és így mindenkit benn tart, mert egyik sem tudja a másik nélkül befejezni - ami persze így nem teljesen igaz, de nagyvonalakban fedi a fogalmat), és a kommunikáció még mindig jobban megoldott mint emule-nél, ahol errõl viszont egyáltalán nem beszélhetünk. emule ritkaságokra jó, viszont sebességben jóval elmarad mind a DC-tõl és fõleg a torrenttõl.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
a megoldás: "IP cimet elrejtõ behatoló blokkolása"-t ki kellett kapcsolni a tûzfalon.
Igy bár ok a DC, viszont nemtom,hogy evvel nem teszem e ki magam "egyébb" veszélynek<#wow3>#wow3><#fejvakaras>#fejvakaras>
-akkor a Strongba ez az "automatikus IP adása"-t be kell kapcsolni,vagy az nem érdekes ? de mondom,hogy nem azt az IP-t adja,amim van....áááá megörülök
1kis segitséget szeretnék kérni!
StrongDC 9-et tettem föl, tudni kell még hogy Outpost tûzfalam van, amikor elõszõr elinditottam a Strong-ot,természetesen rákérdezett a tûzfal és engedélyeztem mindent,ok. Na utána belõttem,hogy aktiv legyek (persze)a Strong-ot és jüól ios ment minden ok volt. Erre másnap meg kiirta 1idõ után a tûzfal,hogy IPcim hamisitás történt és nem mûködöttmár a "keresés" sem.
1ébként azt is észrevettem,hogy amikor az aktivbeállitásoknál rányomom,hogy IPcim kérése,akkor beállit 1fals IP-t,ezt se értem,de mikor beirom az eredetit,akkor meg IPhamisitás és leáll.
H E L P ! ! ! !
addig is itt vannak ezek: (talan megy)
http://info.dchub.hu/hungaryhublist.xml.bz2
http://www.stageline.try.hu/hungaryhublist.xml.bz2
a dcinfo-t meg ugy nez ki, hogy atalakitjak... :) (vegre) ugyanis nem mentek a letoltesek normalisan.
A sima dcinfo.org-ra egy felfüggesztve oldal ugrik fel...
Tudja valaki, hogy mi történik?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
kulfoldi: http://www.hublist.org/PublicHubList.xml.bz2
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A torrent egyértelmû hogy ebben a kategóriában nem versenyezhet velük. Ha én most szeretnék valamit, ami egyik trackeren sincs fent, akkor valószínûleg nem vagy csak nagyon nehezen tudnám letölteni, fõleg, ha régi anyag, a másik kettõ jobban megtartja ezeket, mert a felhasználók statikus megosztást használnak.