14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• bolic
    Kis tomikám, már régóta nem DC-zek és semmi közöm hozzá. Csak a rémhírt olvastam és azért írtam, hogy valami váratlan szörnyű dolog történt és kész punktum. Az egyik HUB-on is rendőrségen dolgozik, méghozzá admin jogosultsága van, na persze ő ismert engem közelben, mikor melózok az ORFK épületben jó réges-régen. Itt mindössze semmi sincs kapcsolatban a rendőrséggel már több éve, apukámat is elküldték. Erre varrjatok gombot... Csak másik KH-ben dolgozok lázasan-véresen, na ennyi.
  • Free
    nem is hinnéd mennyire körülményes egy warez ftp nyomait eltüntetni főlleg akkor ha egy szerverparkban van az ember. nem olyan egyszerű hogy leszedem ról a cuccost és kész. azért ott vagy 3 4 gépen kell a logokat és csatlakozási portokat és a bejegyzéseket törölni. nem olyan egyszerű mint ahogy azt gondolnád.
  • Szmeby
    Kivételesen ironikusan mondtam ezt. De még ha a "kedvenc" hubodra is értjük... Nem egyről beszélünk, szó nincs ftp-ről. Belemagyarázni persze lehet, de bizonyíték híján az nem több puszta sárdobálásnál.

'számtalan helyen' <-- Hát lépjenek fel ellenük. Semmi köze az alábbi cikkhez.
    'procedúra lassúsága' <-- És ez kinek a hibája?
    'utána meg a rendőrök, jogvédők a hülyék...' <-- egyesekkel ellentétben nem szokásom hülyézni senkit, de értelmetlennek látom ezt a huzavonát

Egyébként nem nagyon izgat a dolog, legalább valami lefoglalja az unatkozó rendőröket. Az már más kérdés, hogy így kevesebb idejük marad a közbiztonság fenntartására, de a lényeg, hogy a milliárdos mammutcégek kiperelhessék a képzeletbeli kiesett bevételeiket. Még egy ok, amiért lehet utálni az embereket.
  • Szmeby
    "a minap jártam egy rendőrségen papirokat intézni és a rnedőrök a lefoglalt CD ket busineselték el egymsá között nem is titkolva a dolgokat ..."

Az anyag nem vész el, csak átalakul. :D
    Legalább nekünk is lesz kit feljelenteni... vigyázat, a fagyi visszanyal. Lassan, de biztosan konvergálunk a tredi usa módszerhez, ahol mindenki mindenkit alaptalanul feljelent. Szánalmas. Jogásznak kellett volna tanulnom.
  • Free
    a te személyes véleményed miatt miért kell több ezer emberrel kiszúrni ? a másik annyi hun hub van mint a szemét menj máshova ennyi.
  • Free
    na most ez egy lérdekes történet ám. mert a magyar jogban a jogvédett dolgok engedély néálküli tárolása használata valamitn továbbadása tiltott. de kérdem én. ha van egy szerver amin fut egy Debian ami mint tudjuk ingyenes. plussz fut rajta egy hub szerver ami ha jól tudom megint csak gnu alá esik ennyi. a DC ben a szerverek csak olyanok mint a mobilnál a központ nem ? csak átadja az adatot pontosabban nem is átadja csak összeköti a felhasználóükat azt is csak egy pillre. mert ügye ha egy hub leálla az emberek attól még töltenek egymástól. akkor nem értem mit akar a rendőrség?
    Egyébként készükök majd írni egy jó kis cikket ezekről mert , a minap jártam egy rendőrségen papirokat intézni és a rnedőrök a lefoglalt CD ket busineselték el egymsá között nem is titkolva a dolgokat ...
  • tomo
    ezt pont a feljelentgeto irja.
  • bolic
    Hát megint a rendőrök rágta az Elite HUB-ot...

Fájlcserélők célkeresztben - Ultimátumot kapott az Elite Hub

Már megint nem normálisak, részvétem Dentro-nak.
  • CSOCSO
    valaki help... mar nem dc zek de meg kene neznetek nekem vmit.. a sensation white 2005 es 2006 os videokat le lehet tolteni? ha igen feltennem ujra de ha nem akkor nem erolkodok..
  • DjDano
    nagyítót is mellékelj a képhez :))
  • GBence1991
    [IMG][/IMG]
  • GBence1991
    hy. mért nem tudok csatlakozni néhány HUB-hoz???
  • Max7
    Az egyik ismerősöm hetente cserélte a routereit most úgy néz ki végre kapott egy olyat ami nem csinál ilyen netszakadásokat!
  • Free
    na most nekem egy Linksys WAP54GL van a legújabb frimeware val. ha minden igaz. Torrenttel(azerius) tökéletesen megy amúgy most vettem 2 hete. az elöző egy befsr41 es volt az nem produkált ilyen hibákat., :c(
    Nem tudom akkor ezek utáén mi lehet a gond a portforwarding be van állítva
  • Max7
    Így nagyobb figyelmet kap az adott mondat :) de jogos:)
  • Admiral
    Már nem azért, de a magyar nyelv helyesírási szabályai megengedik, sőt ösztökélnek arra hogy a kijelentő mondatok végén ne mindig felkiáltójelet használj...
  • Max7
    Aktív mód nem feltétlenül függ az ip-től inkább a portól hogy átengeded-e mindenen! Nekünk is voltak roterrestart problémáink torrentnél stb vettünk egy újabbat ugyan abból a márkából és az megoldotta! Pláne rádiós routereknél hallotam ilyen problémákat!
  • Free
    Az egész router újraindúl és újra kapcsolódik a szolgáltatóhoz. de ez csak akkro ha elindítom a DC t. sajna. és ezzel csak az a baj , hogy utánna nem is tud visszacsatlakozni a hubokhoz , mert ügye a hubokon a nevem fent marad. na meg az sem elvetendő hogy minden ilyen router restartnál új lesz az ipm tehát buktam az aktív módot. és sajna ez nem kliens függő meert már 3 féle klienst kipróbáltam és mindnél csinálja. :(
  • Szmeby
    Passz. Csak a DC-n fordul elő a probléma, vagy az egész net szakad? Utána magától vissza is jön, vagy csinálsz vele valamit?
  • Free
    erre senki semmit ?
  • Free
    Találkozott mér valaki olyannal hogy a routeren be van állítva a port forwarding és mégis ha benyomom a DC t akkor 10 percenként megszakítja a kapcsolatot a router?
  • Slider05
    Köszi, megnézem.
  • Szmeby
    Itt nézz körül. Amúgy rengeteg leírást találsz 'aktív mód', 'nem tudok letölteni', 'router beállítás' stb címszavak alatt.
  • Slider05
    Hi all!
    Problémám van. Vettem routert és azota nem müködik a DCm, biztos hogy vmi beállitás lehet a hiba, de nem tudom hogy mit kell átállitani. Egyébként tölem tudnak szedni, szoval a feltöltés az megy de leszedni semmit sem tudok. Ha mond vmit akkor ez a router neve: König CMP-Router 10
    Elöre is köszi a segitséget.
  • ffxi
    Ha így megy...
  • blackgamer
    ha ritka a cucc, akkor írj az illetőnek privit hogy adjon slot-ot mert nagyon kell a fájl
    általában rendesek és adnak (80%)
    ha nem válaszol akkor valszeg figyelmetlen volt és bezárta a DC-t, ekkor ismételd meg másnap a kérést (10%)
    ha nem ad (10%), akkor ezt neki:
  • dogfish
    nem en teszem ki, en szolok, es kiteszik a nevemben

(amugy dc-n is van vip-kick, igaz legtobbszor csak verli hubokon)
  • Qwerty4
    ok!!!!
  • Max7
    Amugy még egy torrent kérdé tőlem is hogy teszed ki őket ha csak helpdesker vagy? Nekik nincs semmihez joguk csak csupán segítők iletve max VIP jogokat kapnak!
  • Max7
    Torrent hozzászólásokat itt: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088340831
  • dogfish
    igyenes, de regelni kell, reghez meg meghivo kell :D
    van forum, es egy rakas tag, aki segit, nincsenek kocsog emberek, mert azokat kiteszem mindig :)
  • Qwerty4
    nem használok magyar oldalakat. a www.torrent.com-ot szoktam használni torrent keresésére.és oda meghívó kell hogy lehessen regisztrálni?regisztráció nélkül nem lehet tölteni?ingyenes?-hoppá túl sok volt a kérdés.
  • dogfish
    egy magyar torrent oldal, szvsz az egyik legjobb
  • Qwerty4
    mi az a bitzone tracker?vmi torrent program?
  • dogfish
    ajanlom a bitzone magyar trackert! :)
    ha kell meghivo, dobj egy privit. (helpdesk vok, korlatlanul kuldhetek, de akkor tartsd be a szabalyokat!) :)
  • Max7
    1.Nem nagyon van slot korlátozás!
    2.Kevás a sunyi alak!
    3.Kibaszák a sunyi alakot!
    3.Nem tud visszajönni a sunyi alak mert regezős oldalak vanak általában!
    4.Mérik a fel le töltésed és bizonyos arányt szabnak meg!
  • ffxi
    Ja nem szóltam! Már van szélessávúm

És ott mi a különbség?
  • Max7
    Ez a dc-s világ! Neked a torrent való!
  • dogfish
    ez nem igazsagtalansag, de legyel te is sunyi :)
  • ffxi
    Nem igaz! Rólam töltenek 50-60kb-val én meg "nincs szabad slotja"
    Ez igazságtalanság.