Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azért kérdezem ezeket, hogy föl legyek készülve mindenre, ha mégis megadná magát.
Szóval csak 1 utcsó kérdés még: ha letelik az 1 év gari, akkor van még fél év gari utána ugye, de be kell bizonyítnom hogy önhibámon kívül ment tönkre a cucc, nem?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Az alaplapom Nvidia chipset-es, és egy ASUS ATI Radeon 9600 XT kártyát varázsolnék rá.
Egy srác azt mondta, hogy ez a két dolog nem fog 100%-osan mûködni.
Ez igaz???
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Viszont, ha még kapni a kártyát, akkor elsüthetem a ráfizetek egy nagyobbra poént, nem?
Ami van nekem most 9800SE, azt annó a srác akitõl vettem 45ért szerválta az ------ üzletbõl.
Most 47K ha jól láttam, tehát ha kipurcanna, akkor minimum 45K -ért be tudnám számíttatni egy nagyobb kártyába?
(Csak elméleti síkon hoztam fel ezt a példát)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ha elobb jon ki a Half Life 2, osszeverem a monitort

`Take a look to the sky just before you die`
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ezért kérdeztem, hogy akkor ezt miért nem csinálják...(hogy kinyírják a régit és mindíg kis ráfordítással tök új kártyát kapnak...)
Szerintem se logikus, de ha minden logikus lenne...
Amúgy van erre vmi szabály, hogy a vételi áron / aktuális áron számítják be?
És mi van, ha már nem kapható? (azaz nincs aktuális ár...)
Mindig az aktuális árat kapod vissza/számítják be...
Nieleen
Én mindenesetre nem veszek észre semmilyen képminõségromlást.
De pont azért irogatom be ide, hogy más - nálam nagyobb tudor - is kipróbálja.
De ha nem próbálja ki, csak mindig ez a szöveg megy, hogy: "na de mitõl? valaminek a kárára!", akkor nem jutunk elõrébb.
Tehát örülnék, ha más is kipróbálná, és esetleg beírná, hogy mik a tapasztalatai. gyorsabb-e, van-e képminõségromlás, vagy mi van...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Emlekeztek ugye meg a hibas ati karimra? Az a helyzet vele, hogy elinditom az ati tool progit, 3d nezetben kb 10 masodperc mulva kezd hibazni a kep, es ha egy plussz ventillatort odanyomok neki, akkor megjavul a kep, es minden siraly, ha elviszem a + ventillatort, ujra hibazik, olyan rettenetesen melegszik, alig lehet megfogni a kartyat... A kerdes tehat, ez noormalis?😊
Nálam közel 25%-os sebességnövekedést produkál a DOOM3-ban a 4.7-es OMEGA driverhez képest - ami már eleve gyorsabb volt 10%-kal a 4.8-4.9 Catalyst bétáknál! (32FPS-rõl 40FPS-re!!!)
Akkor én is ATI-s leszek.
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2
Mar 350 mhzn ( a 380 bol) a gpu nagyon hibazik, sztfossa a kockat😞
Okés, elméletben okés volt a dolog, de gondoltam hátha csinált már valaki a gyak.-ban is...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
De én már eléggé körül jártam a témát, (mivel nekem is 9800se -m van) és hidd el hogy iszonyúan ritka az ilyen kártya, ami 256bites, és mindenhol hibátlan.
Ha egy 9800se mûködik hiba nélkül 8pipe-pal meg 256bites, és szoftveresen(pl😮mega) tökéletesen mûködik OpenGL meg D3D alatt akkor meg lehet próbálkozni 9800Pro biost sütni a kicsibe???
Jajjj Órajelt persze ha kell degradálom az editorban...
hmm????
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ha 20ért veszek egy garis 9500at, ami annó 45K volt, megölöm a hûtõjét, kipurcantom a kártyát is, és azt mondom a nagy melegben kinyiffant szegényke.
Könnyes szemmel, de emlékeztetem õket a boltban, hogy réges-rég 45K volt és most szeretnék egy 55ezer forintos 9800PRO -ra benevezni, itt van 10K...
Így egy 55ezres kártyát, végül 30Kért veszem meg, mivel a használt 9500ast én csak 20ért vettem, de a boltban ahová a garancia szól 45ért számíttatom be, mert annó annyiért vette (vki, akitõl én vettem használtan.)
Azt kérdeztem, hogy ez lehetséges -e, mert akkor miért nem csinálja ezt mindenki?
Kiv sulinet,amirõl egy másik témában sokat írtam...
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
30K -ból nem veszek pro -t, max SE -t...
Szóval 30K -ból bontatlan 9800pro -m lesz..."
Akkor 20K a 9500, rádobsz 10K-t az 30K és abból veszel 9800Pro-t.
Vagy ezt hogy értetted?