Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
nem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ollie
Üsd meg a srácot aki ezt mondta.

Narancs
Amúgy remélem nemnyiffan ki, mert moddolható, és ha meghal és uazt kapok helyette, akkor korántsem biztos hogy az is moddolható lesz...😞
Azért kérdezem ezeket, hogy föl legyek készülve mindenre, ha mégis megadná magát.
Szóval csak 1 utcsó kérdés még: ha letelik az 1 év gari, akkor van még fél év gari utána ugye, de be kell bizonyítnom hogy önhibámon kívül ment tönkre a cucc, nem?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Narancs
3 napon belül?
Vásárlás után 3 nappal?

Narancs
Abszolúte egetrengetõ k*baszott nagy faszság!

Falconer
Nem

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hali!
Az alaplapom Nvidia chipset-es, és egy ASUS ATI Radeon 9600 XT kártyát varázsolnék rá.
Egy srác azt mondta, hogy ez a két dolog nem fog 100%-osan mûködni.
Ez igaz???

ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

Falconer
HÁt megmondhatod h visszajössz ha van már uaz. A ráfizetek egy nagyobbra azt meg nem szokták szivlelni. Max ha 3napon belül vagy

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
Tehát, ha nincs csere termék, azaz ugyanolyan karesz ami kinyiffant, akkor a boltos fölajánl vmit, és azt kell kapnom és kussolnom?
Viszont, ha még kapni a kártyát, akkor elsüthetem a ráfizetek egy nagyobbra poént, nem?
Ami van nekem most 9800SE, azt annó a srác akitõl vettem 45ért szerválta az ------ üzletbõl.
Most 47K ha jól láttam, tehát ha kipurcanna, akkor minimum 45K -ért be tudnám számíttatni egy nagyobb kártyába?
(Csak elméleti síkon hoztam fel ezt a példát)

Falconer
Nemrossz! ÉS mellik boltban?

[NST]Cifu
Szegény haverom szívott ilyen miatt: mikor megállt a 9500Pro kártyáján a venti, és megsült a VPU, kapott helyette egy 9600Pro-t...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

általános szabály, hogy egy ugyanolyan termékre kell becserélni a hibás terméket, ha olyan nincs, akkor hasonlóra. mindig terméktõl függ, de mondjuk a számítástechnikában az avulás nagy mértéke miatt elõfordulhat, hogy egy teljesen más típusú/gyártmányú kártyák ajánlanak fel cserébe, mindhogy 2 év alatt sok minden változik, kifutnak a termékek. modjuk ezért egy gef FX 5200 ultrát ajánlhatnak fel, ami valószínûleg van nekik újonnan vagy tudnak szerezni.ami tudásban a gef3 ti 200-as, ára kb. 20.000 ft, tehát ennyit ér maximum ma a kártyád.az aprón sokkal olcsóbb, de hát ez garos volt. az eredeti árat ha árcsökkenés van sosem csak a jelenértéket, ha emelkedés akkor meg a vételárat számítják be, ha! nincs! cseretermék. mondjuk jól is lehet kijönni ilyen üzletbõl, mert pl nekem az elsõ dvd olvasóm még évekkel ezelõtt fél év után elromlott, persze az akkori legolcsóbbat vettem, mert drágálltam. fél év alatt annyit zuhantak az árak, hogy kis ráfizetéssel vettem helyette egy LG-t, ami fél évvel azelõtt még jelentõsen drágább volt.

gergou
Nah felhivtam a Juventust, kicserelik a kartyat, csakhat ugye raktaron nincs😊 miert is lenne😊 Kb 1 het meg...

Ha elobb jon ki a Half Life 2, osszeverem a monitort

`Take a look to the sky just before you die`

Punkerwork
letöltöd, megnézed, letörlöd, nem áruljuk el senkinek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

ollie
Na de én nem tudom kipróbálni, ugyanis nincs meg nekem a doom3 és nem is tervezem megvenni. Hacsak nem jelenik meg belõle demo, nem fogom kipróbálni.

Narancs
Olvass vissza, csak reagáltam MET -re, aki szerint a vételi árát számítják be.
Ezért kérdeztem, hogy akkor ezt miért nem csinálják...(hogy kinyírják a régit és mindíg kis ráfordítással tök új kártyát kapnak...)
Szerintem se logikus, de ha minden logikus lenne...
Amúgy van erre vmi szabály, hogy a vételi áron / aktuális áron számítják be?
És mi van, ha már nem kapható? (azaz nincs aktuális ár...)

Yossarian
upsz, bocsi, az elõzõ a #13967-ra ment volna, csak elszúrtam...

Nieleen

Yossarian
Már megbocsáss, de ez elég nagy hülyeség! Van egy 2 éves gef3Ti200-am, 2 év garival. Ugye nem gondolod, hogy ha kinyírom, akkor 33K-ért beszámítják egy új kártya árába? 😊)))
Mindig az aktuális árat kapod vissza/számítják be...

Nieleen

hykao
Ezt nem tudom!
Én mindenesetre nem veszek észre semmilyen képminõségromlást.
De pont azért irogatom be ide, hogy más - nálam nagyobb tudor - is kipróbálja.
De ha nem próbálja ki, csak mindig ez a szöveg megy, hogy: "na de mitõl? valaminek a kárára!", akkor nem jutunk elõrébb.

Tehát örülnék, ha más is kipróbálná, és esetleg beírná, hogy mik a tapasztalatai. gyorsabb-e, van-e képminõségromlás, vagy mi van...
Met
Ha garis akkor vidd vissza, he nem akkor tegyél rá plusz ventit, akár zalman bordát+OP1ventit

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gergou
nem, minden 3ds alkalmazas alatt...😞

ollie
És csak ATI tool alatt csinálja?

gergou
nem volt huzva.

ollie
ha húzod, akkor normális lehet, ha nem akkor viszont tutira nem az

gergou
Udv, a kovetkezo lenne a kerdesem:

Emlekeztek ugye meg a hibas ati karimra? Az a helyzet vele, hogy elinditom az ati tool progit, 3d nezetben kb 10 masodperc mulva kezd hibazni a kep, es ha egy plussz ventillatort odanyomok neki, akkor megjavul a kep, es minden siraly, ha elviszem a + ventillatort, ujra hibazik, olyan rettenetesen melegszik, alig lehet megfogni a kartyat... A kerdes tehat, ez noormalis?😊

-Optimized the current OGL driver for D3, it should improve performance with no loss in quality.

ollie
Na de mégis mitõl gyorsabb annyival? Teljesítmény nem teremhet a semmibõl. Na meg Omega barátunk sem írja át a drivert, hanem csak a beállításokkal operál. Na most az ATI driver írói sem hülyék, nyílván nem direkt lassitják a drivert, tehát az omega valaminek a kárára gyorsabb. De minek a kárára, ez a kérdés...

hykao
Kipróbáltam.
Nálam közel 25%-os sebességnövekedést produkál a DOOM3-ban a 4.7-es OMEGA driverhez képest - ami már eleve gyorsabb volt 10%-kal a 4.8-4.9 Catalyst bétáknál! (32FPS-rõl 40FPS-re!!!)
hykao
hykao
New Radeon Omega Drivers v2.5.67 ready! (Catalyst 4.8 alapú)
Köszönöm az infót.
Akkor én is ATI-s leszek.

ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

gergou
de persze nem mindig, van olyan, hugy tul huzom, es semmi hiba, maskor meg alacsonyabb orajelen is csinalja...

gergou
koszi, a kovetkezo az abra vele:
Mar 350 mhzn ( a 380 bol) a gpu nagyon hibazik, sztfossa a kockat😞

Lammer
elvileg igen...
Okés, elméletben okés volt a dolog, de gondoltam hátha csinált már valaki a gyak.-ban is...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
Köszi, tudom...

ollie
Ja és legközelebb elég 1 kérdõjel a mondatok végére. 😉

ollie
Hát arra iy figyelned kell, hogy olyan 9800 pro biosát süsd bele, amin 100%-ra pont ugyanolyan ramok vannak, mint a tieden van. Tehát a gyártó és típus pontosan megegyezik.

Narancs
Ha 9800 nyákja van, akkor igen.
De én már eléggé körül jártam a témát, (mivel nekem is 9800se -m van) és hidd el hogy iszonyúan ritka az ilyen kártya, ami 256bites, és mindenhol hibátlan.

Lammer
skacok!

Ha egy 9800se mûködik hiba nélkül 8pipe-pal meg 256bites, és szoftveresen(pl😮mega) tökéletesen mûködik OpenGL meg D3D alatt akkor meg lehet próbálkozni 9800Pro biost sütni a kicsibe???
Jajjj Órajelt persze ha kell degradálom az editorban...
hmm????

Eleg erdekes ez a 4.8as catalyst, ujraraktam a vindozt, meg mindent, 4.8 fel, NWN install, aztan aszongya keves a procim a jatekhoz. LOL.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

ollie
Sajna inkább az jellemzõ, hogy ugyanabban a kategóriában adnak egyy másik kártyát, tehát itt 9600 pro/xt lenne.

Narancs
Ja, igaz.

azért mert ahol a garancia jogosultságot megnézik ott sem hülyék és idegenkezüséget meg lehet állapitani...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Narancs
Igen!
Ha 20ért veszek egy garis 9500at, ami annó 45K volt, megölöm a hûtõjét, kipurcantom a kártyát is, és azt mondom a nagy melegben kinyiffant szegényke.
Könnyes szemmel, de emlékeztetem õket a boltban, hogy réges-rég 45K volt és most szeretnék egy 55ezer forintos 9800PRO -ra benevezni, itt van 10K...
Így egy 55ezres kártyát, végül 30Kért veszem meg, mivel a használt 9500ast én csak 20ért vettem, de a boltban ahová a garancia szól 45ért számíttatom be, mert annó annyiért vette (vki, akitõl én vettem használtan.)
Azt kérdeztem, hogy ez lehetséges -e, mert akkor miért nem csinálja ezt mindenki?

Met
Ezt nem Te írtad? "Szóval 30K -ból bontatlan 9800pro -m lesz..."

edios
9800Pro max 2x30K!
Kiv sulinet,amirõl egy másik témában sokat írtam...

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Narancs
"30K és abból veszel 9800Pro-t."

30K -ból nem veszek pro -t, max SE -t...

Met
Ezt írtad "Akkor ha veszek 20K ért egy még garis 9500as kártyát, ami annó 45K volt és kinyírom, akkor rádobok még 10K -t és tök új 9800PRO -t kapok.
Szóval 30K -ból bontatlan 9800pro -m lesz..."

Akkor 20K a 9500, rádobsz 10K-t az 30K és abból veszel 9800Pro-t.

Narancs
30ért tök új 9800PRO -t hol kapok?
Vagy ezt hogy értetted?

Met
De ha 20ért megveszed a 9500-öst és rádobsz egy 10-est, akkor már abból a 30ból megveheted rögtön a 9800Pro-t és nem kell a garral szenvedni.