Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval 30K -ból bontatlan 9800pro -m lesz...
ez most elgondolkodtatott...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szoval: lefuttattam a 3 d mark 04 et, es a cpu testeknel( ugye amikor mindent a cpu allit elo, akkor is jelentkeztek ezek a texture hibak, nem olyan eros intenzitassal, de jelentkeztek!!! Na most mi van?
`Take a look to the sky just before you die`
mert nem hallottam még olyan cégrõl, amelyik ne adne min. 1év garit a hardverekre. Ha ennél többet is vállalnak akkor külön ki is írják, nem?
Csak cegfuggo, hogy ad e garanciat vagy sem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mert nekem HIS 9600Prom van és azon két rugó pöcök tartotta a bordát, szóval sérülés nélkül meg lehetne nézni nincs e megpörkölõdve.
Tegyél rá egy plusz hûtést akár ideiglenesen, hogy azzal is hibázik e.
Olyasmikent kezdodik, mint egy regi film, kis feher pontok elkezdenek bevillanni, egyre tobb, aztan nehany szines texture darab kerul ki a modellekre, es megtovabb, a modelleket is szethuzza, pl a metal gear 2 ben egy hatalmas henger indul ki a snakebol a kepernyo sarkaig...
Be tudsz tenni képet, hogy hogyan néz ki mikor hibázik?
Nem szokott lenni rajtuk + hûtés, ha nem húzod a kártyát, ilyennek nem kéne elõfordulnia...
Azt csinalja a his 9800 prom, hogy rovid ido utan elkezd pottyosodni a kep, ha egy gamezt elinditok, es texture hibak is bejonnek... 4.7-4.8-49 drivereken is, nincs huzva a kartya, viszont a memory chipeken nincs hutes... Valaki valami tanacsot adhatna, vigyem vissza kicsereltetni?
Ertelemszeruen a kepernyo tulajdonsagainal a monitor ful-ben be kell legyen ikszelve a nem megjelenitheto modok elrejtese.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Van most bent a boltban egy passzív Sapphire 9600Pro, lényegesen kissebb a borda mint a külön kapható Zalman cucc.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
És akkor az eredeti kérdés: jó vétel 45 rugóért Zalmannal?
Vagy jó nekem a 9600Pro is, ne ugráljak! 😄
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%