Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Ha újratelepíted a ctalystot? Bétát ne használj

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

És fõleg úgy feltûnõ a jelenség, hogy a másik gép ugyanilyen beállításokkal egy gef4-el nem ilyen.

Sziasztok!
Valami nem stimmel a kártyámmal v. monitorommal. Furcsák az óra mellett az ikonok, olyan cikk-cakkos a szélük, a start felirat is érdekes. Ha visszaveszem a frissítést 85hz-rõl akkor meg jó.
Eddig jó volt mi lehet a gond?
9600pro, lg 700s
catalyst 4.8beta, de 4.4-el is ilyen.

TopGun
Az hogy egy videokaresz hany bites az rajta van minden dobozon igaz?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Valahol a normál anamorf (vagyis 2,35:1 - amikor a legkisebb méret, de mindent látni) és a szoftveres dvd lejátszókban választható pan/scan (16:9-re "nagyítja") között, vagyis nagyítani szeretném végülis, de ilyen csúszkával, hogy én állíthassam be pontosan (ezt szépen megmondtam 😊 ). Lehetséges ez?

A tv teljes kitöltése benne van a szoftveres lejátszásban, de az sztem szörnyû, mert már nagyon sok info elvész a képrõl...
hykao
akkorára akarod növelni, hogy teljesen kitültse a tv képét, vagy nagyítani akarsz?
üdv srácok, 1 kérdésem lenne hozzátok...

kb 1 hónapja tértem át ati-ra nvidiáról, és minden szuperül mûködik, most rgb-sen használom a tv-n a dvi csatit. Annyi érdekelne, hogy hol lehet (lehet-e) állítani, hogy egy dvd film, aminek a képaránya 2,35:1, nagyobb legyen? PowerDVD-nél és WinDVD-nél is csak simán pan/and/scan-re lehet váltani, vagy digitális zoom-ra, azonban ezekkel néha kilóg a felirat a tv képbõl (4:3-as tv) Annak idején a geforce driverében volt egy hely, ahol simán megtudtam növelni a látható mozikép méretét, torzítás nélkül, így nem lógtak ki a feliratok. Lehetséges ez valahol az én 9800pro-mal? 4.8 Catalyst van fenn, + Powerstrip és Rage3dTweak, ezekkel hoztam eddig össze.
köszi elõre is, remélem érthetõ mit szeretnék 😊
TopGun
MSI-bol ketfele pro van a honlapjukon 128Mb-s 256Bites, ez az egyik RX9800PRO-TD128, ez meg a masik RX9800PRO-TD128SP.
Raadasul van itt meg valami amit nem teljesen ertek 😞 ha valaki segitene leforditani:"Radio frequency wireless remote adds the flexibility of a hand held, 30 foot user interface." ez mit jelent? Csak a boltban ahonnan venni szeretnem, nem tudjak melyik tipus van a nagykerben, vagy valami hasonlot magyarazott a boltos

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Nekem is ilyen powercolort kinalt egy ismerosom 68k folottert! azt mondta ez a legtutibb karesz mostansag, de valoszinu hulyenek nezett, mert szerintem neki is csak 128bites a
kartya! 😞(

Narancs
Tuti?
Ez elég gáz...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

edios
Hát azért vigyázni kell, én láttam már sok helyen 9800 PROt,128bittel!
Meg pl Sapphirén kívül Powercolor is gyártott(vagy gyárt mittomén) 128biteset!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Narancs
128bitest tudtommal csak a Sapphire gyártott, de Mo -ra el se jutott a cucc, akkora közfelháborodás volt belõle, így vissaz is vonták õket.
A boltos hülye/új/nem ért hozzá...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

edios
(Fõleg ne a sulinetben!)

edios
Mindent a sulinetrõl:
Milyen gépet vegyek MOST?/#415 -ös hozzászólásom.
Az MSI-nél tényleg sok cd van, és elvileg 3 full játék, csak nemtom,hogy 256-bites-e. Ui akartam venni egyet kb 65K-ért,és azt mondták a boltban,hogy 128-bites.(Többször is visszakérdeztem,mert nem hittem a fülemnek,és a gyártó oldalán is az van kiírva,hogy 256-bites,de a boltban meg egyértelmûen mondták,hogy 128megás,és 128bites.)

=

Ne bízzatok a boltokban!

Sapphire Atlantis Radeon 9800Pro 128Mb jó kártya???

ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

Guest
Jah, Sulinetes.

CHS Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. OM146-15-BSO-3 Monitorvezérlõ NoteBooknál Dokkolóegység vagy hordtáska VGA MSI ATI RADEON 9800PRO 128MB AGP 8X 64 900,-Ft

Nem tudom, hogy az MSI hányféle 9800 Pro-t csinál, sazl nem tudom, hogy ez az-e, ami neked kell.
Punkerwork
hát akkor tudd meg hogy fõ vagy alvállakozók, ha alvállalkozók akkor más boltban lehet hogy van, vagy rendelj és akkor hoznak neked

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

TopGun
Ezt melyik cegnel talaltad? es ez sulinetes?

TopGun
Elhiszem, de ez benne van, hidd el! csak a cegnek nincs raktaron! 😞

Punkerwork
de nincs minden gyártó minden kártyája benne a sulinetben

TopGun
Mondom, hogy benne van!! az uzletet is tudom amelyikben van, de nem az a tipus amit en keresek, erted?

Guest
VGA MSI ATI RADEON 9800PRO 128MB AGP 8X 64 900,-Ft

Én ezt az egy MSI 9800 Pro-t találtam, nem tudom, hogy ez az-e...
Punkerwork
nézd meg hogy az a termék benne van e sulinetben ha nincs akkor megszívtad

TopGun
DE! van sulinetben MSI! mondom, csak nem ez a fajta amit en keresek 😞 ahol tudnek venni ott csak MSI van es a Sapphire-hoz nem adnak semmit, ehhez meg 25 CD jar! ezert a penzert mar nem mindegy!

Punkerwork
bár szerintem MSI-t nem tartanak sulinetben, vegyél Sapphire-t 😊

Punkerwork
http://www.sulinet.hu/ado/ itt nézd meg van e valahol.

TopGun
En is ilyen kareszt keresek! ha tudsz cimet megirhatnad nekem is! koszi elore is!

TopGun
http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=RX9800PRO-TD128SP
ez!

Punkerwork
milyen vga kell neked sulinetben?

TopGun
Nalunk minden szart tiltanak, amiben szerintuk nem megfelelo szo van, ugyan nem tudom mi az, ami nem volt megfelelo az elozo hozzaszolasomban, de azt akartam elkuldeni priviben neked es kiirta, hogy biztonsagi tiltas! 😞

Punkerwork
nagykerben biztos van 😊 hívj föl pár számtech boltot

edios
Üdv!
Valaki nem tudna segíteni? Keresek egy olyan boltot,ahol 1nap alatt (vagy rögtön) lehet kapni egy 256bites 9800PRO kártyát, bruttó 70K alatt!
Segítsetek pls!

Punkerwork
van még itt SG-n pár ember szerintem aki számtech boltban melózik, mi az hogy tiltva van a privi?

TopGun
Megsem priviben irtam, mert tiltva van! 😞 Pesten nincs szamtech boltos ismerosod akiknel van sulinetes cucc? vennek vga-t de ahol tudnek ott nem az a fajta van ami nekem kell! 😞

Punkerwork
nem jött privim, erre a nick-emre írtad?

TopGun
Aham! megtalaltam! irtam privit olvasd lel legyszives ok?

Punkerwork
Prohardware szerint a 9550-es kártya se rossz.

Punkerwork
menü-ben megjelenés és jobb oldalt kiválasztod a GPU-t akkor kiírja a tulajdonságokat.

TopGun
Kar, hogy Egerben melozol! 😞 ezt a tulhajtasnal tudom megnezni ugye? mert en ott talaltam egy GPU-t gpu kodneve cimmel ez az igaz?

Punkerwork
Eger-ben dolgozok, a chip tipusa a GPU-nál van kiírva

TopGun
Es ez a chip tipusa? szamitogep boltban dolgozol? pesten?

Punkerwork
vagy nézd meg a megjelenés/GPU-t

Punkerwork
számítógép/összegzés

megjelenés/videokártya: Nvidia Geforce2 MX/MX400 (64M😎

ezt írja ki nekem itt a boltban.

Punkerwork
én is csak tegnap raktam fel a progit én se ismerem 😊

TopGun
Most lehet, hogy nagy butasagot kerdezek, de elinditottam a progit a gepemen, megneztem a VGA-t egy (GeF mx-em van) es ehol nem talalom a chip tipusat, csak az illesztoprogram leirasa, datuma es szolgaltatoja van meg! 😞 nagyon bena vagyok?

TopGun
Koszi! szedem! istenkiraly vagy! 😊

Punker
egy analizáló progi innen leszedheted

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

TopGun
Hi! elarulnad nekem is mi az az Everest? es honnan lehet letolteni?

ollie
De a 9800 pro sokkal jobb!

És kaptál hozzá Half-Life 2 kuppont?

ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2