Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
OMEGA 9800SE --> 9800PRO driverrel
Én már 1 ideje bûvölöm a képeket, de nem látok külömbséget...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Fölteszem a sima drivert, és lopok 1 képet Doom3 -ból, aztán vissza az OMEGA és ugyanabból az állásból így is lopok egyet, aztán meglátjuk!
Hogy csak AA és AF használatával hibátalan?
Amúgy AA és AF nélkül is csak 1-2 pötty volt a képen.
Nekem is ilyen van, és a 8 pipe a tesztekben hibázik, de a játékokban sehol.
Ez nagyon gyanús lett, és rájöttem!
Az összes játékot AA & AF használatával nyomom, de a teszteknél mindíg kikapcsoltam az él és vonal simítást.
Most nyomtam egy 3Dmarkot bekapcsolt AA& AF -el, és láss csodát egy kép hiba nélkül lement a teszt!
Szóval ha lenyomsz 1 tesztet és hibázik, még nem kell megilyedni!
Amúgy kérdezd meg, hogy 256 bites -e, és irasd rá a számlára is, hogy 256bites kártyát vettél.
Így ha mégsem 256bites, visszaviheted hogy cseréljék ki.
Na mindegy,majd ha mond valami konkrétat irok még,vagy eldönti õ maga hogy mi legyen.
Azért köszi!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
#14144!!!
Szinte nincs 2 egyforma kártya!
Ahány gyártó annyi órajel, és bit.
Kicsit konkrétabban írd le milyen a 9800SE (hány bites a mem.interface, mennyi a mûködõ pixel futószalagok száma, illetve mennyi az órajele a megnak, és a memóriának.)
Ja, és hogy van -e rá garancia, meg hogy menyit kéne rádobni a 9600 ra.
Ezeket le kéne írnod, mert így látatlanban elég nehéz segíteni...
Ismerõsöm megkért hogy véleményezzem már azt az elgondolását hogy az ATI 9600-as kártyáját lecserélné egy 9800 SE-re.Hát én nem vagyok egy nagy szakértõje a témának,ugyhogy megköszönném a tanácsot.
Most egy sima 9600-asa van,ezt cserélné le.Annyit tudok hogy az SE az adott széria gyengitett változata /már ha jól tudom,de az árak mindenképp erre utalnak/.A dolog nyilván ráfizetéssel menne,de egy nagyjából reális árkülönbség mellett megéri-e neki ez a csere?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Pls valaki mutasson már képet a 128-as és a 256bites 9800pro-ról, hogyha holnap megyek boltba véletlenül se 128-asat adjanak!
Köszi!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy még egy kérdés vajon ha már vennék akkor maradjak az XT-né, vagy inkább legyen valamelyik az X-sorozatból??
\" örökké nem eshet.... \"
Amúgy próba cseresznye, majd kipróbálom!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gondolom a Kékhal nem ilyen korrekt.
Vagy igen?
A garos számlán lévõ szerint adnak csereterméket?
Szóval akkor az ép 9800SE -m pl került annó 45K -ba, akkor 45K értékben adnak cserét ha meghal? (mert megvan a gari + a számla is...)
Nem olvastam el az gész topicot. de arról volt szó, hogy a garit a régi tulajon keresztül tudta csak érvényesíteni, az meg igényt tart az X800-ra.
Azt mondta vissza fizeti a 9800XT árát, de kell neki az X800.
A témanyitó meg pathelyzetben van, mert le kell nyelni a békát...
De nem is ez a lényg, hanem hogy 9800xt annó 100 valahány K volt, ezért mikor kinyiffant X800 PRO -t adtak helyette...
Nekem elég hihetõnek tûnt a story, fõleg hogy jogi tanácsokat kért az ügyben...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Fasza mi?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Falconer:
Gondolhatod, hogy passziánsziozni kell a vas. 😉
Egyébként elég nagy külömbség van a kettõ között
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Következõ kérdésem lenne: Adott egy ASUS 9600XT VIVO. Szeretnék rajta Tv-t nézni. Videón keresztül kapja a jelet a kártya. Ki milyen szoftvert ajánlana hozzá? Amivel egyszerûen be lehet állítani a csatornákat, felvételt lehet idõziteni, stb...
Csak egy gyors kérdés a hozzáértõkhöz. Adott egy HIS Radeon 9800-as karesz melyet érdemes lenne-e lecserélni egy Sapphire Atlantis Radeon 9800XT 256MB-os kareszra némi ráfizetéssel. Szerintetek??
Thx!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Ennek ilyennek kell lennie 😄DD
Nézzétek a számok mintha szellemképesek lennének meg az ikonok is.
olyan mintha az óra meletti ikonoknak lenne árnyékuk.
Nekem pl F700B -vel + 9800se vel 85Hz en csíkok futnak föl le a moncsin.
Állítólag DVI átalakítót ré kell tenni a DVI kimenetre, és oda kötni a moncsit, így sokkal jobb képet ad.
Amúgy ez inkább kártya gond sztem, mennyire húzod a kártyát?