Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Ugyanez igaz a vinyokra is. Szerintem csak monitort erdemes SEx-re venni. Az tuti kibir 3 evet. A tobbi cucc elavul 1,5-2 ev alatt.
Odáig jutott az egész, hogy már a codeceim se mûködtek a driver köcsögölései miatt, és valami DLL-eket is széjjelbaszott a windowsban. Szal egy retkes mp3-at nem tudtam már lejátszani, arról nem beszélve, hogy semmilyen mediaplayer, codec nem tud felinstallálódni, mert valami DLL hiba van.
Ráadásul a DirectX is sérült tõle, és az sem tud újra installálódni.
Szal szépen visszaállítottam a catalyst installálás elõtti állpotba a gépet, és mostmár minden hawaii megint...
Refresh fix után 3DMark2001, örömmel látom, hogy a 4.7-re alapuló Omega driverhet képest kicsi felment (11400 körül-rõl 11911-ra, ami nem is rossz 😊 (R9500 Non-Pro, 364@290)
Azért nem az igazi, valljuk be!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Játékok, markok mennek rendesen, tvout újra beállítható theater modeba. Great.
Viszont a WDM driver kérdése még mindig nem tiszta, mert az eszközkezelõben van valami unknown device, és az install közben a WDM-re megint rákérdezett, de nem engedtem telepiteni neki. Ellenben mivel minden ami nekem kell megy rendesen, leszarom...
Majd ha lesz SP2 integrált xp installcd, akkor ujrarakom a francba az egészet. Vagy nem.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Valaki mondja már meg milyen progival lehet megnézni azt, hogy a vidkari hány bites, milyen chip van rajta stb. (ATI a kártya)
Elõre is köszi!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Kb 7x kékhalálozott el a gépem az install procedúra közben.
Amennyire én látom, mindannyiszor a WDM driver installálása közben. IRQ NOT LESS OR EQUAL...
Természetesen elõzõ catalyst, cpanel uninstall, tweakerek is uninstallva lettek. Új catalyst és control center felinstall, restart. Egybõl loginnél kékhalál. Újraindít, kékhalál.
Last known good konfig, elindul, benyomja, hogy WDM driver installálása, mondom continue anyway, kékhalál.
Ujraindit, VGA mode, stylexp letilt, hátha az a baj.
Ujraindit, WDM driver, kékhalál... ennek tetejébe ezzel a kékhalállal a registry is megsérült, meg még ki tudja mi. De helyreállította magát, köv startkor WDM-re STOP installationt nyomtam, azóta megy rendesen...
Most állok neki tesztelni... a control center a külcsínyen kívül semmi extra. A driver meg... hát most mit mondjak?😊 Akinek megy rendesen a gépe, fel ne tegye... én is itt basztam el...
Ami nem kontárkodik oda bele, az megy. Én most töltöm le a 4.8-at ezzel a cotnrol centerrel, valszeg fel is rakom még ma.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Szóval eddig 2 srácnak aa és af megoldotta a hibákat, 2 csávónak meg nem...erre varjatok egy jó nagy gombot!
Pipeline hiba (9800SE@9800pro-m van), de szerencsére ez a legnagyobb baja csupán.
Na mind1, nem fontos...
Ja és élsimítást, anizotropikus szûrést természetesen használok.
Ezen kívül a modolt 9500-asomnál is volt pár pixelhiba némely FPS játéknál a kézen, élsimítással, amizotrópikus szûréssel.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
noAA&AF
Azt nem értem ,hogy vajon minden 9800SE 8 pipe -ja pöttymentesíthetõ AA és AF bekapcsolásával, vagy csak épp az enyém vmiért...?
Sorry a JPEG miatt, de BMP -ben 2.2mega a kép.
Amúgy ha megnézed, bal alul a számláló sárga keretének szine különbözik a két képen...😊
Van e eltérés vagy sem?
Kis helyesbítés: sima driver alatt a sima omegát értem, míg omega 9800se --> 9800 alatt pedig értelem szerûen a soft-modded omega drivert.