Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ATI 9800 Pro VGA kártya
Ennek a sebessége ugyebár gyárilag 380 / 340
Nálam azonban több program szerint is alapból 378/338
Miért van kettõvel visszafogva?
Nem azért, mintha annyit számítana , csak érdekel...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Doom3-ban olyan 5%-kal gyorsabb, mint az elõzõ 4.9-es alapú OMEGA, a többiben nem mértem, mert nincs fent se Far Cry, se más mérésre is használatos játék.
3Dmark05-re csodálkoznék ha hatással lenne az AI...(nincs is)
Ahogy már a #14750-ben írtam az AA, és az AF esetében jócskán több a finomhangolási lehetõség!
Ezt a .WMV videofájl hardveres gyorsítás hatását sem tudtam még megnézni.
De miért nem rakjátok fel? Nincs veszíteni való! 16 mega az egész, mindenképp érdemes kipróbálni! Max. uninstall...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pl 3DMark tesztben a sebesseg kulonbseg ?
Esetleg egyeb eszrevetel ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A 3D szekcióban tényleg ott az AI opció, és az élsimítás sokkal jobban skálázható, a beállításokhoz bekerült a hardveres videogyorsítás engedélyezése.
Amúgy sem játszom a Rome - TW-vel, de majd meglátjuk mit csinál.
16 mega az egész, már letöltöttem, ha szarakszik, uninstall, vagy rendszervisszaállítás azt kész.
Gondolom a legutolso beta-n alapul, azzal meg egy csomo hiba van.
Jatekoknal fagy stb.
Megprobaltak a memory leak problemait a drivernek orvosolni, de azthiszem valami meg nem stimmel, kulonben nem fagyna.
Rome - TW szinte folyamatosan fagy vele, mig a 4.9-el semmi baja.
Azt írja a csóka, hogy ebben már mûködik az ATI "AI" optimalizációja, ami hivatalosan majd csak a 4.10-es Catalyst-ban debütál.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
ja es melyik lehet jobban emelni a core-t vagy az mb frekit??
128 megas kartyarol van szo! pls helo! thx bye!
lekapcsol a monitor
Nálam is így van, amikor a Windows XP logo eltûnik, s a loading your profile elõtûnik, a kettõ között egy pillanatra lekapcsol a monitor
Ezáltal a loading your profile .. kicsit rázkódik, de más problémát a dolog nem jelent
Nem hinném, hogy a kártya hibája lenne ez, valamiért így szeret mûködni
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Egyébként egy Sapphire Radeon 9600pro vivo és aquamarkban
400/300-nál 26000 pont 500/330-nál 30000 pont tehát gondolom emeli a frekit😊
"A Radeon XY card has been detected in your system. These cards are locked against overclocking when using original Catalyst Drivers version 3.4 and up. ... you need to download a modified driver from bla bla bla".
Ilyenkor mi van? A másikd drivert kell használnom?
Van valakinek tapasztalata vele?
sapphire nem igazán. alapfeltétel, hogy 256 bites legyen.
Milyen gyártmányú 9800se-k softmodolhatok nagyobb valószínûséggel?
Sapphire?
egy softmedolható 9800se-re?
Az lenne a kérdésem, hogy 9600xt-t huzni hogyan lehet? Csak ezért, mert az alap Catalyst nem engedi.
Az AtiTool jó hozzá? Ha jól tudom, akkor le kell szedni az eredeti Ati drivert, és a módosítottatt feltenni. Jól tudom?
9800SE kártyát már nem lehet sehol kapni?
Elõször uninstalláld az ati control panel-jét!
Utána telepítsd fel az új omega meghajtót.
Ha így hagyod nem lesznek d3d és opengl beállítási lehetõségeid.
Jó lenne pedig!😞
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
\" örökké nem eshet.... \"
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
\" örökké nem eshet.... \"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
HELP!
NET 1.1 is felment!