Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CMR04-rel még sikerült órákig is nyomni, most meg már el sem indul. Tegnap felraktam a SiS legújabb 1.17e-es AGP driver-jét, erre a CMR04 elsõre kiadott egy popup-ot, hogy "Can't find capable video card", másodjára meg a szokásos alkalmazáshiba popup-ot.
Narancs: Nyugodtan mond meg nekik a szervízben, hogy melyik játékoknál van a gond, és azzal teszteljenek...
Ezt fogom tenni, csak nem'tom mennyire érdekli õket.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Mennyiben jobb a 360 (úgy hallottam az XT-vé alakítható) és melyik kártyákon van 360-as, honnan lehet ezt tudni?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

innen veszem a VGA-t:Link
Nekem annó hónapokig húzódott a csere dolog, de az azért volt mert a cég megszûnt ahol vettem...😞
Sztem max 1 hét, de kékhalnál nincs tapasztalatom.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
csak a késõi Connect3D 9600XT -krõl 'lemaradt' a hõdióda ill overdrive...😞
De sztem ezek nem fontosak...
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
mi a véleményetek a connect 3d-rõl?jó?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Most épp a 4.10-es Catalyst driver van fenn, de 4.3-tól fölfelé már mindegyikkel próbáltam, a jelenség ugyanaz: kifagy a gép 3D-s alkalmazás közben. Néha újrabootol, néha feldobja a VPU Recovery-t, néha pedig csonttá fagy, hogy csak a Reset gomb segít.
Amiknél kihal szinte azonnal, vagy 3 percen belül:
Doom 3, CMR04, Richard Burns Rally Demo, MOH: Pacific Assault Demo,
de fagyott már ki DVD nézés közben is.
Ami megy, akár órákon keresztül is:
Max Payne, FIFA 2005 Demo, Wings of War Demo, Zuma, 3DMark03, Full Spectrum Warrior Demo, de néha a CMR04-gyel is sikerült órák hosszat menni, most viszont az már el sem indul.
Szerintetek elképzelhetõ, hogy valamelyik memóriachip hibás, és csak akkor halálozik el, ha valami sok videomemóriát igénylõ dolog fut, egyébként meg vidáman futkározik?
Szervízbe szándékozom vinni a kártyát, mert még garis (Bluefish), de mi van, ha õk nem tesztelik olyannal, amitõl kihalna? Mindegy, veszteni nem veszthetek rajta, de volna egy kérésem: nem tudna valaki a szervíz idejére, kb. 15 napra kölcsönadni valamilyen AGP-s videokarit, amivel még tudnék azért mozizni, mert csak egy PCI buszos S3Trio-m porosodik a polcon, az meg talán még ahhoz is kevés lenne (ha egyáltalán elindul vele a gép).
nem lehet ezt megnézni valahol mi lehet a baj?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Mert:
ATI recommends Windows XP Service Pack 2 or higher to be installed.
Regedit -> keresés -> CatalystAI_DEF
O : AI letiltva
1 : Alacsony
2 : Magas
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ez sajnos megszûnt. 😞
Most már nem kapunk vissza jó kis osztrák áfát. 😞
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Szóval postaköltség megáll ~1500ft-ból a benzin, amíg kimegyek érte meg kb. ugyanennyi. És ahogy nézem sokan úgy hirdetnek, hogy átvállalják a postaköltséget is.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Bocs, most ebayezek elõször. 😊)