Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

via_mala
Ja, pont ez az idegesítõ, hogy nem következetes!
CMR04-rel még sikerült órákig is nyomni, most meg már el sem indul. Tegnap felraktam a SiS legújabb 1.17e-es AGP driver-jét, erre a CMR04 elsõre kiadott egy popup-ot, hogy "Can't find capable video card", másodjára meg a szokásos alkalmazáshiba popup-ot.

Narancs: Nyugodtan mond meg nekik a szervízben, hogy melyik játékoknál van a gond, és azzal teszteljenek...
Ezt fogom tenni, csak nem'tom mennyire érdekli õket.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

ollie
A 360-as magasabb órajeleket bír, de ez nem garancia akkor, ha 9800pro-ba van építve, mert lehet, hogy pont azért tették pro-ba, mert selejtes és nem bírja az XT órajeleket.

Punkerwork
elõre nem nagyon lehet tudni 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

BaLeeX
Mi a különbség a 9800pro-knál a gép GPU között (350, 360)?
Mennyiben jobb a 360 (úgy hallottam az XT-vé alakítható) és melyik kártyákon van 360-as, honnan lehet ezt tudni?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

mozesapo
Nekem ugyanez a problémám. Most jött elõ pár napja, és alig múlt fél éves a kártyám (Ati 9800Pro). Elöször gondoltam, hogy driver, ok, 4.6 helyett fel 4.10. De nem lett jó. Megy vissza garba, majd kiderül mi lesz vele. Csak az a gond, hogy nem következetes. Van mikor Cod kifagy 5 perc alatt, van mikor meg 3-4 óráig se.

PLackó
uncsi tesóm😄

na,megyek,thx

Narancs
ismerem, uncsi tesóm is tõlük vett gépet annó

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

PLackó
hát jah.végre😊(amúgy látom szereted ezt a szmájlit ,a logódban is ez van)😊
innen veszem a VGA-t:Link

Narancs
türelem VGA -t terem...

Narancs
Nyugodtan mond meg nekik a szervízben, hogy melyik játékoknál van a gond, és azzal teszteljenek...
Nekem annó hónapokig húzódott a csere dolog, de az azért volt mert a cég megszûnt ahol vettem...😞
Sztem max 1 hét, de kékhalnál nincs tapasztalatom.

PLackó
hú,akkor örülök.te tudod,milyen régóta várom már😉

Narancs
abszolut jó.
csak a késõi Connect3D 9600XT -krõl 'lemaradt' a hõdióda ill overdrive...😞
De sztem ezek nem fontosak...

PLackó
hi.valszeg Csütörtökön megérkezik az új vga-m.Ati 9600 XT 128 MB.A márka Connect 3d.
mi a véleményetek a connect 3d-rõl?jó?

ja lehet valami rossz a kartyadba mer a fent felsoroltak marmint amik fagynak nagy resze pixel shader1.1 vagy 2.0-at hasznal es nekem is sapphire kartyam van es ha tuningolom akkor ezek szoktak villogni mint allat meg meg is fagy neha massal semmi baj sincs tuning kozben sem .

via_mala

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Újra elõjövök most a szokásos kártyamizérimmal. Az alany egy Atlantis Sapphire Radeon 9800 Pro 128 MB, ZM80C-HP + OP1-gyel. A környezet: frissen telepített WinXP, a hardver P4 2.8GHz, 512 MB DDR.

Most épp a 4.10-es Catalyst driver van fenn, de 4.3-tól fölfelé már mindegyikkel próbáltam, a jelenség ugyanaz: kifagy a gép 3D-s alkalmazás közben. Néha újrabootol, néha feldobja a VPU Recovery-t, néha pedig csonttá fagy, hogy csak a Reset gomb segít.
Amiknél kihal szinte azonnal, vagy 3 percen belül:
Doom 3, CMR04, Richard Burns Rally Demo, MOH: Pacific Assault Demo,
de fagyott már ki DVD nézés közben is.

Ami megy, akár órákon keresztül is:
Max Payne, FIFA 2005 Demo, Wings of War Demo, Zuma, 3DMark03, Full Spectrum Warrior Demo, de néha a CMR04-gyel is sikerült órák hosszat menni, most viszont az már el sem indul.

Szerintetek elképzelhetõ, hogy valamelyik memóriachip hibás, és csak akkor halálozik el, ha valami sok videomemóriát igénylõ dolog fut, egyébként meg vidáman futkározik?

Szervízbe szándékozom vinni a kártyát, mert még garis (Bluefish), de mi van, ha õk nem tesztelik olyannal, amitõl kihalna? Mindegy, veszteni nem veszthetek rajta, de volna egy kérésem: nem tudna valaki a szervíz idejére, kb. 15 napra kölcsönadni valamilyen AGP-s videokarit, amivel még tudnék azért mozizni, mert csak egy PCI buszos S3Trio-m porosodik a polcon, az meg talán még ahhoz is kevés lenne (ha egyáltalán elindul vele a gép).

Mr Manson
CC nem indul , de az a fura hibaüzent sincs
nem lehet ezt megnézni valahol mi lehet a baj?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
fent

SP2 fennt van?
Mert:

ATI recommends Windows XP Service Pack 2 or higher to be installed.

Mr Manson
AI állítása CC nélkül:

Regedit -> keresés -> CatalystAI_DEF

O : AI letiltva
1 : Alacsony
2 : Magas

Mr Manson
persze

Punker
.net ökörséget leszedted?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Mr Manson
CC se indul el 😞

Mr Manson
Hát ezt az AI-t sehol nem találom még mindig...

Ki tuggya...

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Punker
nem tom én ki se bontottam a kapott lemezeket 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ollie
Nem tudom, de nekem gyárilag méri a memcsik hõmérsékletét, ráadásul 2 különbözõ helyen is. Megjegyzem, hogy a kártyához kaptam egy saját programot is, az még sokkal többet is kijelez a kártyáról mint ez az új Everest (gpu és memóri feszültségek, venti sebesség és szabályzás, ésatöbbi), de mint mondtam nekem egy speckó szériájú kareszom van (Tyan Tachion R9800 PRO-M).

IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül adták ki.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

4.10 jobb mint a 4.9?

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Laalee
a cc felrakása alapból hiba 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Punker
60-68 között változik, a GPU környezete lenne a memcsi? lehet hogy a passzív verzióra raktak akkor nekem is hõmérõt?

ollie
A .net framework fent van?

Shep
A controll center inicializálási hibát ír és így be sem jön, mi lehet a baja?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ollie
A szenzoroknál.

hykao
Ezt egyébként hol mutatja az Everest?
ollie
És változik a hõmérséklet? Nekem is mutatja (9800 pro), de nekem egy speciális szériám van, amibe beépítették a hõmérõ diódát (még a memcsik hõmérsékletét is mutatja).

Punker
everest mutatja szal én se értem

9800 pro-n nincs homersekletmero, 9800xt-be raktak eloszor, ha tevedek, akkor sorry
Punker
az új Everest szerint 60 fokos a vga-m alapban (9800Pro)

via_mala

BaLeeX
😊))

Ez sajnos megszûnt. 😞
Most már nem kapunk vissza jó kis osztrák áfát. 😞

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Punkerwork
régi szép idõk mikor unokatesóm határõr volt a Bucsu-i határátkelõnél, mennyi cuccot hoztunk át vám nélkül 😊

BaLeeX
Szhelyen lakom (határ ~10km) és haveromék csinálják úgy a dolgot, hogy ha vesznek valamit akkor a szomszéd osztrák városba a postára jön a cucc. Aztán ilyen nevetséges 6€-s postaköltségek vannak Ausztria, Németország meg stb. csak Magyarországra ugrik egy nagyon a szorzó. 😞 Hát igen, mi még nem vagyunk eléggé európa.

Szóval postaköltség megáll ~1500ft-ból a benzin, amíg kimegyek érte meg kb. ugyanennyi. És ahogy nézem sokan úgy hirdetnek, hogy átvállalják a postaköltséget is.

hykao
...és ezeket, hogy akarod átvenni, ha esetleg te nyered a licitet?
hykao
ja, most látom, hogy licites a dolog... 😞
hykao
Banyek ilyen olcsók???
56 €, hihetetlen.
Punkerwork
én is most láttam elöször ilyen linket 😊

BaLeeX
Bazeg és tényleg.

Bocs, most ebayezek elõször. 😊)

hykao
mindkettõ 256 bitesnek tûnik.
Punkerwork
256-ra írja mindkettõt csak pár sort kellett volna elolvasni 😊