Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Nemtom mit tápoltok
300Codegen - 2200+, 9600Pro, 1winchester, 2CD aztán semmi bajom nem volt
Faternek ment a 2.6P4e 235ös vargánéval gond nélkül!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
kiszedem inkább, nem akarok balhét...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

nem. csak szólni fog a borg

http://thenamelessphoto.com/

Narancs
Én omegát használok, és
nekem sose fagy semmi, minden hasít mint állít! Az aláírásban lévõ kártyával...
Pedig 350W os Cedegen tápom van...

Nekem az segített a COD-nál, hogy kikapcsoltam a Catalistban a FAST WRITE-t. Richard BR. pedig így is fagy nálam is. De nem mindig. Szerintem nem a kártyák a hibásak, hanem valszeg a Catalist. Eddig nem nagyon hallottam Nvidiást szívni eme programok alatt, csak ATI-st. Nem igaz, hogy nem tudnak a kanadaiak 1 normális drivert kiandi. Most meg fogtok dobálni, de már arra is gondoltam, hogy lecserélem a Sapp 9600-osomat 1 Nv 5700-re. Hiába szarabb, de nem fagynak vele a gámák!!!!

Ic7,2x512/400 Mosel, Sap R9600, 350W q-tec táp...+a többi "sallang"

Narancs
nem tom, csak elmondtam mire gondolnék...😛
De könnnyen rá lehet jönni:
Húzd le a CD ill DVD ill több vinyót a tápról, csak a 1 vinyó + deszka + VGA maradjon rajta...ha így is fagynak a cuccok, akkor nem a táp a hibás...ha minden oké, akkor í táp kevés...

via_mala
És a Max Payne-hez nem kevés? Meg a 3DMark03-hoz?
Korábban egy olyan gépben ment jól ez a kártya, amiben szintén 350W-os táp volt. Igaz, az Chieftech volt.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

mozesapo
Gyanús nekem az egész, hogy mostanában egyre több helyrõl hallom hogy megfagy a gép 3D alatt. Nem lehet tényleg valami szoftveres probléma?

Narancs
kevés a táp.

via_mala
Az is 8x-ossal ment.
Ti mire gondolnátok ha van egy 9600 Pro-tok, azzal mûködik a gép, aztán kicserélitek egy 9800 Pro-ra és nem mûködik?
Azon kívül, hogy: "Hogyaza, ..." 😊

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

nekem eddig vga-m még nem volt szar de alaplapom már igen...
azt megnzéted hogy 9600pro hányszoros agp-vel ment és a 9800pro hányszorosal megy? mert ha 9600 kevesebbel probáldmeg azt mgé visszavenni, jobb 5let nincs 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Punkerwork
több rossz alaplapot láttam mint VGA-t 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

via_mala
- Windows
Újratelepítve
- DirectX 9.0c (ha bétát használtok)
Ez van fenn.
- Catalyst
4.3-tól 4.10-ig minden kipróbálva
- az említett Játékok (CoD:UO, Colin 04, MoHAA)
9600 Pro-val gond nélkül ment.
- beállítások
Agyba-fõbe variálva CC-n, BIOS-ban: megvolt.
- hardverhiba - 300W kevés
350 W-os elég!
- és csak a végén a VGA meghibásodása.
Eljutottunk ide.

antijedi: az alaplap is lehet hibás végsõ esetben, pl nem kezeli rendesen az agp-t
Igen, de a 9600 Pro-val nem volt gond. Lehet, hogy azóta romlott el az alaplap, de õszintén:
A videokárták vagy az alaplapok szoktak gyakrabban elromlani?
Úgyhogy elõször a videokártya megy a gariba, aztán az alaplap.

jah és amugy nekem is 9800pro és nekemse voltak gondok az egyik emlitett gameval sem 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Punkerwork
9800Pro-n nekem semmi bajom nem volt/van a CoD-dal 4,8-as driver

az alaplap is lehet hibás végsõ esetben, pl nem kezeli rendesen az agp-t
lehet probálkozni lejjebbvenni meg birizgetni beállitásokat amik bekavarhatnak... (vpu recovery kikapcs..., fst writes..., etc)
bár mongyuk ha agpvel van a gáz akkor az tényleg inkább alaplapi gondnak tünik mint kártyahibának 😊

Crokin
Jól beszélsz! 😊
Nekem is Sapphi 9800Pro-m van, 4.8-as driverrel, de semmi gondom sincs vele! 360W-os sirtek táp,1.8 AthlonXP, 768MB ram, Chaintech 7NJL1 Apo.

Repatarurgyán

IMYke2.0.0.0
Srácok, bármennyire szárazon is hangzottak a korábbiak, én tényleg veletek érzek.
A baj azonban korántsme biztos, hogy a VGA-val van, ezt látszi kaláttámasztani az a tény is, hogy - érdekes módon - korábban mentek a kareszok gond nélkül (csak 1 kivételes 9800 Pro van).
Szóval, hibaforrások:
- Windows
- DirectX 9.0c (ha bétát használtok)
- Catalyst
- az említett Játékok (CoD:UO, Colin 04, MoHAA)
- beállítások
- hardverhiba - 300W kevés
- és csak a végén a VGA meghibásodása.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
Én mostanában a MOHAA-ról hallom ugyanezt, és ugye majdnem ugyanaz a motor, érdekes...

mozesapo
Ja kéne, de a program ment 1 évig mindenféle gond nélkül. Már újra telepítve is volt, hogy kilõve a program hiba.

via_mala
Én már 4.3-tól 4.10-ig az összes driverrel próbáltam, XP-t újratelepítettem, de nem segített.

IMYke2.0.0.0: Biztos neked van igazad, de nekem pl. nincs is fent a CoD, nem azzal szívok.
Másrészt, nem csak egy valamivel szarakodik a gép, hanem sok valamivel. Szóval ennyivel nem lehet elintézni a dolgot. (Sajna.)

IMYke2.0.0.0
hát ja...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Punkerwork
miért ne lenne vele gond? az ilyen elintézem dolog meg max ismerõsöknél szokott mûködni

3-4 hónap biztos de a mégsem akkor is elintézem egyébként meg miért lenne vele bármi gond?

Garancia van rá. a "nincs meg"😊 azt jelntené hogy nemis volt mert nagykebõl lett sunyin hozva és ugyanigy ki is tudom cseréltetni.

na jó tényleg drága

Punkerwork
max 25k

IMYke2.0.0.0
22-25.000-ezret még megér - garancialevél hiány miatt.

Narancs
akkor már az enyém jobb...aláírásban...

miért mennyit ér?

Itt debrecenben a nagykerben 37.000 nettó
A kisker bruttó meg 44.000 körül van.

Punkerwork
qrva drágán adod.....

Ja igen!

kb. fél éves a kártya és még gari is van rajta csak nemtudom pontosan mennyi mert "nincs meg"😊 a számla.

Eladó: Sapphire 9600xt 128MB FireBlade (500/648 << gyári értékek).
Az eredeti hûtés le van cserélve egy nagyobbra (fop32-es borda)
Minden memória chipen chiphûtõ borda van.
32.000- Ft

Majd lefényképezem a karit és rakok be linket.
3DMark05 Catalyst4.9 : 1526
3DMark05 Omega Beta AI Full: 1676

IMYke2.0.0.0
De most komolyan. Mindenki rinyál, hogy a CoD: UO alatt megy 5 perc vagy 3 óra és fagy.
Nem a programra kellene elõször gyanakodni?!

Punkerwork
lol

IMYke2.0.0.0
Arra senki sme gondol, hogy a Call of Duty egy fos?
Pedig belegondolhatnátok...

mozesapo
Én gyanakodtam már driver hibára is, csak így utólag belegondolva már 4 hónapja nem raktam fel új catalystot, hogy ez kizárva.
Az nem lehet, hogy nekem R360-as gpu van rajta és az adta meg most magát?
Ja még annyi, hogy semmi tunning nem volt a gép egyik részegységén se.

via_mala
Asus P4S800 alaplap, 512MB Hynix 400MHz DDR, a táp meg 350W Coolink. Kb. 3 hónapos a gép, elõtte Saphire Radeon 9600 Pro volt benne, és semmi baja nem volt, soha semmivel nem fagyott.
Fast Write ki-be kapcsolgatás AGP 4x-esre visszavevés minden ilyen vacakoláson már túl vagyok.

Javaslom mielõtt beadnád a kártyát a szervízbe, elõbb próbáld ki valamilyen más gépben is, mert nem vennék rá mérget, hogy tuti a kártyával van a gond!
Ez egy kicsit problémás, de lehet, hogy hét végén megpróbálom a hugom 3-4 éves gépével (Cel 900MHz), csak lehet, hogy abban meg meg se fog nyikkanni.

mozesapo
Cod-UO nekem is. De van mikor 5 perc van mikor 5 óra után fagy le. Pedig már újra raktam az egész sz*rt.

mozesapo
Abit IC-7, 2x512MB Geil PC3200, 2x80GB 2x120GB, SB Audigy 2 ZS, és a legfontosabb a táp - Enermax 425W. Az elmúlt fél évben semmi baja nem volt. Most kezdte a 9800Pro.

IMYke2.0.0.0
Õszintén szólva én azt gondolom, hogy a TÁP (mégha márkás is) kevés.

dardevil
Van valami ötleted mi okozhatja ezt, fagyást ?

IMYke2.0.0.0
Semmi sem javít rajta.

dardevil
Most játszottam vagy 2 órát egyhuzamban, de eddig semmi gáz nem volt.
Azon gondolkodom felteszem a SP2 - hátha javít valamit a memoria kezelésben.

dardevil
Nem tudom számít-e, de a BIOS-ban az
AGP Fast Write-ot Disabled-re állítottam !

dardevil
A konfigom :
- ASUS A7V880 ViaKT800 alaplap
- 2x256 MB Dual DDR400MHz Brand
- AMD AthlonXP 3000 Barton
- a táp 300 W ATX
- Sapphire Atlantis 9800 Pro

Punkerwork
nekem eddig Sapphire csak pozitív tapasztalatom van 😊
Abit-tal meg csak negatív 😞

off
eh a Sapphire karikkal sok gebasz van mostanában. Stalkernak a 9700Proja szart be állandóan.
on

http://thenamelessphoto.com/

hykao
Hány wattos a táp a gépben? Milyen alaplapotok van?
dardevil
Sziasztok ! Háát... sajnos nálam is ugyanaz a gond. Játszok pl.: COD-UO multiba és egyszer csk lefagy, a kép lemerevedik és csak a reset segít. Nekem is 9800 Pro van Sapphire Atlantis. A mai nappal nekem is végem van visszem vissza. 2 hete van meg, de nekem már a legelejétõl csinálta, én is azt hittem, hogy új catalyst orvosolja a gondot, de nem !

hykao
Javaslom mielõtt beadnád a kártyát a szervízbe, elõbb próbáld ki valamilyen más gépben is, mert nem vennék rá mérget, hogy tuti a kártyával van a gond!