18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#15833 Jó kártya, ne félj! Ha sis chipseted van akkor ne vedd meg egyedül... -
neonx #15832 Srácok mit szoltok ehhez a kárnyához Connect3D ATI 9800 Pro 128M nagyon gondolkodok hogy megvegyem-e,félek mert még soha nem volt ATI-m. -
#15831 Én még mindig a 4.8-at használom, de a 4.12 beta-áról eddig szinte csak jót hallottam (a 4.11-nél tutira jobb). -
HRaVeN1 #15830 És 4.10-nél melyik a jobb? Bétával lehet próbálkozni? -
#15829 A VPU recovery-t amúgy is érdemes kikapcsolni, de valszeg drivercsere kell majd. -
HRaVeN1 #15828 Van nekem egy club 3d 9600 xt vgam, de a rome: total war-nál "szétesik a kép". Az nfs:u2 tökéletesen megy. 4.10-es catalyst van fent. Drivert cseréljem le, vagy vpu recovery-t kapcsoljam ki? -
#15827 connectbe nem láttam ott 9800 pro képet:D
-
#15826 Ezt nem tudtam. Köszi, akkor asszem marad :) -
#15825 Itt találsz pár tesztet. -
#15824 valaki tudna linket adni erről a connect 3d ati 9800 pro rol hog yhog ynéz ki meg hogy adnak e valamit mellé
de ne a www.connec3d.com ot mert ott kiskép van:D -
#15823 A ref kártya elvileg a legjobb, minek vinnéd vissza? -
#15822 Mondom mindenkinek, hogy van egy sapphi kártyám, aztán 2 hónap múlva kiderül, hogy nem is az. Úgy tünik lettem :) -
#15821 Igen, az egy ref. kártya. Ezek szerint engem átb.tak.
Menjek vissza kiabálni, vagy lényegi különbség nincs a két karesz között? -
#15820 húzni nem fogom, az biztos. Na akkor koszi ez alapjan valasztok. majd keresek meg teszteket hogy ez milyen ertekeket jelent -
antijedi #15819 még enyit hogy dx9et érdemes nézegetni emrt dx8 ma má nem anyira mérvadó szvsz... -
antijedi #15818 pedig ezek a reális értékek..., persze lehet mahinálni hogy huzod mivé buherálod át etc de az alap értékek igy vannak... -
#15817 köszi, ezt mar lattam, de en most a ti véleményetekre lennék kíváncsi, hogy szerintetek mi éri meg.
Amugy gondolom ezerszer kitargyaltatok, de ugye ati-t eri meg venni, merth ajol emlexem akkor fx szeria nem szerepel vmi jol... -
antijedi #15816 meg fogsz lepődni... :) -
#15815 9800 pro, mást nem tudok elképzelni ebből a pénzből. -
#15814 Szóval, karácsonykor, ha lehet sulinettel, ha nem akkor sem baj, szeretnék venni videokartyat... És geforce-t nem szivesen vennek, mert fx szeria szar, a 6os meg draga. Atibol, olyan 30tol, max 50ig, milyen kartyat ajanlotok? azt hallottam 9800pro 128/256 most megeri az arat. Azonkivul meg mi? Vagy ha tudtok mondani oldalt, ahol osszehasonlitasok vannak azt is megkoszonnem. -
HellBurner #15813 OFF OFF OFF
Vettem egy 2600+ os sempron-t, de az alaplaphoz (Asus A7N8X) BIOS frissítés kell. Viszont az meg azt írja hogy csak a 2.0 PCB-hez vagy régebbihez jó.
Mi a fasz az a PCB???
ON -
zsoleer #15812 na narancs mit montak?? -
antijedi #15811 én nem mondtam hogy nem igaz mert ma má minden igaz de ez csak reklámfogás... :P nem kéne minden reklámhajhász elenvezést átvenni a csodagyártóktól :) -
mEkLaU #15810 Ebböl mi nem igaz?
xt az 412/365(730) szal ? -
antijedi #15809 és még neki ált feljebb hogy más mást irt mint ahogy az ő szent gyártói gondolják, nah tényleg hagyuk abba tul sok az offff :P -
antijedi #15808 nah ez az, mindenhol csak az átbaszás megy :///
de ettől függetlenül ebből indult ez ki:
"Igen hallottam de mond meg nekme h gyártko is az oldalukon mért használják monnyuk xtnél azt h 412/730 és nem a te tételedet, hipotézisedet, tovább értelmezem felesleges okoskodásod, amiben persze van vmi mert mivel ddr azért üzemel 680-on de felesleges okostoniskodás"
hát ebből nem ugy tünik mintha bármiről is gőze lenne a gyereknek... :) -
#15807 De hát tulajdonképpen tényleg 680. A rendszermemóriát is 400-ként árulják, nem pedig 200-ként, ami a valós órajele. -
antijedi #15806 nem én montam hogy anyi vagy nyugi..., bár néhány megnyilvánulásbol lehet mégis van valóságalapja :)
amugy nem aszontad lezártuk?
de ez az odavissza komunikál ezé 680 csak sima reklámszöveg... kategória, tény hogy igy van de azé használják mert jól hangzik nem azért mert bármi más értelme is lenne ezen kivül 680asnak hivni a normális 340 helyett :PPP -
mEkLaU #15805 Én nem vettem be semmit...én sztem ugyanugy tudtam h az 340 mhz
mivel oda vissza kommunikál 680...nem 13 vok.Kész -
#15804 Hát akkor kéne venni mondju kegy intel chipsetes mobo-t. Én az i865-öset javaslom (Pl P4P800-X). -
antijedi #15803 figy ez hogy msot 340helyett a kiado 680-at ir csak reklámszöveg, jobban hangzik ennyi...
pont mint vinyoknál a 1000 és 1024 téma..., és ha te ezt beveszed erre mongyák azt hogy palimadár :)
az meg nem baj ha csalódsz az emberekben , ideje már felnőni, hiddel vannak sokkal rosszabak is mint én, én csak a véleményem irom le, ennyi..., bár ha télleg 13 vagy mint irta valaki ako még várhacc a felnövéssel vele :PP -
mEkLaU #15802 Sztem te nem ismersz engem de javits ki ha tévednék, szal az általad leirtak rám nem illenek.
(Tökéletes palimadár)--> :D
Kellenek az ilyen emberek is mint te, akik forumon élik ki magukat, de én ezért nem haragszom rád!Haggyuk abba mert csalodok az emberekben.Felölem a téma lezárva. -
#15801 Sikerült még egy pár bejegyzést találnom a www.hardwareanalysis.com-on, ami egybevág azzal, amit mi is tapasztalunk SiS chipkészletes alaplappal és Radeon 9800 Pro-val:
ATi Radeon 9800 Pro CRashing
ATi Radeon 9800 Pro and Best Motherboard?
ATI Radeon 9800 No signal?!??!? -
#15800 eh elirtam na szal akkor ez milyen:
connect 3d ati radeon 9800 pro 128 ddr 265bit tv dvi 8x agp -
#15799 sztetek milyen a connect 3d ati radeon 9800 pro 256 ddr-es kártya?
aquamarkon nemtudjátok menyit tol? -
antijedi #15798 inább úgy tünik te nem érted :PPP
az iylenek mint te akik csak a számokat láttyák a reklámon mint te tökéletesek a fogyasztói társadalom szempontjából...
te tuti beszopod azt is hogy ha vlaamire ráirják hogy +15% van benne meg pl -50% az ár ..., pedig valójában mielött megnét volna a tartalma pl a csokinak lecsökeneték az alapot a feléri igy msot még ott se vagy ahol addig..., az óriási árcsökenés meg közvetlen azután jött hogy a trmék árát felmeleték 200%-al :P
lol hát kb iylen stilusu vagy te is..., tökéletes palimadár, gratulálok hozzá :) -
mEkLaU #15797 MÉGG VMI mit értessz az utolso mondatod alatt mert sztem te magad nem érted:D -
mEkLaU #15796 Hát igazad van most igy átgondolva rájöttem h tök nem számit h mit mondanak a gyártok...mer tulajdonképpen ök semmit nem csinálnak csak magát a kártyát.
Igaz, bocs.
-
antijedi #15795 és amit a gyártók állitanak az szeirnted szentirás? biztos ezért szoroznak a vinyógyártók ezer-el és nem 1024-el..., gratulálok, az iylenek a fogyasztói társadalom alappilérei mint te... -
mEkLaU #15794 Micsoda szöveg!Fantasztikus, meg az is h kideritetted hány éves vok mert h semmi árulkodo adat volt.Én a tudatlanságodat nem irom semmi számlájára mer nem tok rolad dolgokat tény h létezik!!!Tévedésem?:)
Aranyos.