Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Nálam mindegyik driver tökéletes, bár inteles konfigom van. Most lehet agyalni, hogy miért...

IMYke2.0.0.0
AMD XP 1700+ / 512 RAM / ATI R9500 Pro (128M😎 / DirectX 9.0c

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Punkerwork
start gomb: winupdate 😊 kb 23 mega a frissítés

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

PLackó
hmm.köszi.és azt hogy,hol?

Punkerwork
szedd le a .net ökörséget winupdate-rõl és akkor nem írja ki ezt.....

PLackó
most már csak az a bajom,hogy minden egyes bekapcsoláskor kiírja hogy ATI Catalyst Control Center nem sikerült elindítani.és én sem bírom.:

Nekem is angol sp1-es xp van. És szivtam rendesen a 4.9-el. Neked milyen kártyád/géped van?
PLackó
A Biosban kell állítanom valamit?vagy akárhol valamit?vagy mindent felismer a gép?

PLackó
hmm.rendben köszi.felraktam ,de problémái vannak.betölti a játékokat,utána kilép belõlük.meg minden lassú lett.pedig Geforce 2-õm volt.leszedtem az nvidia drivert

Punkerwork
az ATI.com-ról leszedett a legújabb, amit gyárilag adtak azt felejtsd el

PLackó
helló.ma vettem egy 9600 XT-t.(Connect3D).Már letöltöttem a wxp-w2k-ccc-8-062-040929a-018115c -t ami elvileg ATi Catalist 4.10
Adtak egy Drivert: ami valamilyen 7.2.
melyiket tegyem fel?

Punkerwork
nekem magyar SP1-es OEM WIN (nem kér kódot) + összes frissítés SP2-õn kívül.

IMYke2.0.0.0
Ennek ellentmondani látszik a tény, hogy én a 4.9-est használom, semmi fagyással - teljesen újrarakott Windows XP-n (igaz, ez angol verzsön, és nem SP2-s, hanem "csak" SP1-es)

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Punkerwork
4,8-assal nekem nem volt bajom az újjakat nem is próbáltam otthon 😊

Összeesküvés elmélet?😊
Én végülis régóta morfondírozok azon, hogy lehet valami szándékos szarság az újabb catalystekben. Mármint olyan szándékos bug, ami szépen kiidegeli a régebbi kártyák tulajdonosait, hogy vegyenek újat...

Én pl 4.2-es catalystet használok. Azóta 2x próbáltam frissebbet felrakni, egyszer sem lett jó. Hol kékhalálozott, hol ez nem volt jó, hol az. Szal mindig system restore lett a vége...
via_mala
Nem annyira...

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Na tegnap eljátszottam egy tápegységet terhelõ stress-test-et:
Egyszerre futottak:
3DMark03 benchmark
egyik vinyóról másikra többezer file másolása
Nero cdrw írás
Winamp mp3 lejátszás
rezidens víruskeresõ

A 3DMark03 vígan végigment és 5094 pontot adott, 5600 helyett, de a gép nem fagyott ki.
Lehúztam a primary slave CD-ROM-ot és futtattam a Painkiller benchmark-ot. 2x is végigfutot, kiírt valami 17.92 FPS-t, azután pár másodperc múlva mindkét esetben kifagyott.
A FarCry az OpenGL-es? Abban is lehet valami benchmark-ot csinálni valahogy?
A Vulpine GLMark pl. el sem indul a gépen, de a GL Excess/XSMark meg simán végigfut. Akkor most jó a Catalyst OpenGL driver-e vagy sem?

Jut eszembe: nincs valakinek egy fölös gyári Sapphire hûtõventi+bordája Radeon 9800Pro-hoz?

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Sziasztok!
Lenne egy -meglehet- elég hülye kérdésem:
Jó ötlet nVidia chipes alaplapba ATI kártyát rakni?

a balettpatkány

dardevil
Nos én feltettem a 4.8 játszottam megint vagy 2 órát és eddig semmi gáz nem volt ! Tovább már egyenlõre nem birom tesztelni ! Remélem beáll mostmár !!!

mozesapo
Csak ezzel a visszavitellel az a gond, hogy mi van ha kihozzák hogy semmi baja. Nekem is pl 3dmark elfutkosik napokat is, úgy hogy nem fagy le a gép.
Borg-Lehet hogy nem is a vga-nak van baja, hanem a directsound v. valamelyik fos ms dll szarakodott. Azért írtam, hogy rakja újra. Mert 1 kicsit gyanús, hogy nagyon sok embernek mostanában kezdett el szarozni valamelyik 3d gama v. alkalmazás. Ennyi ATI kártya nem dögölhet be egyszerre.

Shep
akkor, vidd vissza, ne szórakozz vele, kicserélik aztán ha akkor is ezt csinálja na akkor van gond.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dardevil
#15090 (elnyomtam)

dardevil
Nekem a most 4.9 van fent, de 4.10 és a kapott 4.6 is sajnos fagy a leírt módon #15085.

dardevil
Minden megoldás érdekel mielõtt visszavinném a kártyát, KÖSZI megnézem !
Felteszem a 4.8-t.

Shep
CoD nállam 4.9es driverrel csinált ilyet, el nem tudtam képzelni mi a fene lehet vele, felraktam egy régebbi drivert és minden jó volt, most hogy így gondolkodom lehet, hogy 4.8as volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dardevil
Akkor nincs más visszaviszem, pedig 2 hetes .

Miköze a COD-hoz a dx9c-nek? Az OpenGL-es... szal a videokártya problémára aligha jelent majd megoldást.
Szerintem ha ilyen képproblémák vannak, akkor biztosan a videokártya haldoklik.
dardevil
Okés, újrarakom a dx9c-t... hátha jobb lesz. Már addig eljutok az uj memóriámmal, XP újrarakva, hogy a COD-UO multi lefagy, majd néhány másodperc mulva elindul. Amikor megfagy a kép - érdekes a hangok folyamatosan mennek tovább ! A megfagyás után a képernyõn a színek szivárvány szerûen megjelennek, majd a kép sötétebb lesz, de már nem kell reset, megy tovább !!!
Más játékokkal még nem próbáltam, a COD-UO SP-t pedig másik kártyán nyomtam azzal meg nem fagyott ! Azért köszi mindenkinek a segítséget. A további segítõ hozzászólásokat pedig várom továbbra is !!!

mozesapo
Rakd újra a dx9c-t, talán rendbejön. Tegnap tudtam uo-zni több órán át és 1x se fagyott le a gépem. Mondjuk sima Cod még nem próbáltam. Az is igaz, hogy inkább multi közben szeret fagyni, sima sp gama, v. 3dmark futhat napokat és semmi gond.

dardevil
A hiba nem szünt meg nálam, továbbra is lefagy a COD-UO multi. A táp-os dolgot kiprobáltam, ugyanúgy tovább fagy. Ma kaptam memóriát próbára, hátha az lehet a baj, ha nem akkor ujra rakom az XP-ét !
Aztán majd meglátjuk, a kártyát a legvégére hagyom.

hykao
azaz jelenleg a 2.5.90-es OMEGÁT (mivel egyelõre ez az utolsó...ez még a 4.10-es bétán alapul)
azaz? 4.10?

http://thenamelessphoto.com/

hykao
mindig a legutolsót.
te melyik omega drivert használod?

http://thenamelessphoto.com/

Pluskast
Igen az omega-t már ajánlották nekem de nem volt eddig merszem felrakni. De ha ez a helyzet akkor lehet még is felrakom.
Amúgy köszi a tippet.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

hykao
Catalyst Control Center.

Alternatívaként letöltheted az OMEGA drivert esetleg (nekem bejönnek, már régóta csak ezt használom), benne van az AI, és nem kell neki .NET baromság...
Pluskast
ccc-s? Az melyik?

hykao
hát ha az alaplapi chipset driver fent van rendesen, akkor lehet, hogy a .net keretrendszert hiányolja, amennyiben a CCC-s változatot töltötted le.
Pluskast
p4 3giga 1giga ram és ati800xt

Szerintem számdora marad a kizárásos módzser. Beszéld meg egy haveroddal hogy hozza át a gépét szépen egyenként kipróbálsz minden alkatrészt a haver gépébe. A legjobb ha az alaplapotok ugyanolyan mert amikor azt cserélitek nem fog meghalni windows.

Laalee
microsoft .net, de ez csak a control centerhez kell a sima control panelos driverhez nem ami egyenlõre ugyis jobb, és rövidebb is.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

hykao
konfigod?
Pluskast
Milyen net ökörségre gondolsz?😊

Punker
.net ökörség fent van?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Pluskast
Sziasztok!
Van egy kis problémám amire nemigen tudom a megoldást, így beírom ide hátha ti tudjátok. A napokban próbáltam felrakni a legújjabb ati catalyst 4.10-es verziót, ám telepítés közben a következõ hibaüzenetet írja ki:"A telepítõ nem talált erre hardver és szoftver elemeket. Gondoskodjon a megfelelõ hardverrõl és szoftverrõl"
Az érdekes az egészben, hogy a 4.9-nél is ugyanezt az üzenetet kapom ha fel akarom rakni.
Ha van valakinek valami ötlete az plz írjon valamit. Elõre is nagyon köszi mindenkitõl!

via_mala
OK, teszek egy próbát vele, ártani nem használ.
Egyébként egy csomó figurának megy 350 W-os táppal is, ráadásul a tápom is vadi új, kb. 2-3 hónapos és a Coolink nem gagyi márka.

Tegnap este kipróbáltam Painkiller-rel is, és legnagyobb meglepetésemre ment. Aztán kb. 15 perc után vége lett az elsõ pályának és a statisztika ablakon, mikor kiírta, hogy 'press fire', akkor nyomtam neki és szépen kifagyott. Újrabootoltam, betöltöttem az állást, 2 perc múlva sikeresen átjutottam ezen is. Azután kiléptem, feltettem az 1.35-ös patch-et, nyomtam neki egy benchmark c5l2-t, ment is elég sokáig, aztán amikor a berserk résznek vége lett, megberrent a vinyó és újra kifagyott.
Lehet, hogy kipróbálom a következõt: 3DMark03 futtatása, miközben az egyik vinyóról a másikra fájlokat másolgatása. Ez eléggé megterheli majd a tápot asszem. Esetleg elindítok még közben egy nero CD-írást is. 😉

Jut eszembe: nincs valakinek egy fölös gyári Sapphire hûtõventi+bordája? A szervíbe csak azzal hajlandóak bevenni, a Zalmannal nem.

mozesapo
Nekem 4.6-os Catalystal kezdett fagyni. Én inkább a directx-re gyanakszom. Az is okozhatja szerintem. De lehet valami egészen más is.

barret
De végigjátszottam!😊 Volt olyan nap,hogy egyszer sem vot reboot.Másnap meg ötször!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Nekem sosem volt ilyen gondom kivéve a Pirates of the Caribbean-t! (reboot)Minden más szakít!!!Ati van évek óta😊))))

Bérbe vehet? reklámfelület...

B@ldrick
Érdekes amit irkáltok, én sem bírok rájönni mitõl fagy csontra a sof2 (kép megáll, hang beakad -> reset). Marha régi xp+9800pro+465Enermax mindenféle driverfrissítések <-stabil. Majd új xp, hardverésbeállítások változatlanok, friss driver mindenhol+4.10 catalyst fel -> minden más DirectX-es jó csak ez fagy. Nem lehet hogy elb*sztak vmit a 4.10-es opengl kezelésében (elvileg mostanában eléggé piszkálták)? Külföldi fórumokon nem panaszkodnak rá?
Majd azért a 4.9-et visszateszem..

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;