Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Adtak egy Drivert: ami valamilyen 7.2.
melyiket tegyem fel?
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én végülis régóta morfondírozok azon, hogy lehet valami szándékos szarság az újabb catalystekben. Mármint olyan szándékos bug, ami szépen kiidegeli a régebbi kártyák tulajdonosait, hogy vegyenek újat...
Én pl 4.2-es catalystet használok. Azóta 2x próbáltam frissebbet felrakni, egyszer sem lett jó. Hol kékhalálozott, hol ez nem volt jó, hol az. Szal mindig system restore lett a vége...
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Egyszerre futottak:
3DMark03 benchmark
egyik vinyóról másikra többezer file másolása
Nero cdrw írás
Winamp mp3 lejátszás
rezidens víruskeresõ
A 3DMark03 vígan végigment és 5094 pontot adott, 5600 helyett, de a gép nem fagyott ki.
Lehúztam a primary slave CD-ROM-ot és futtattam a Painkiller benchmark-ot. 2x is végigfutot, kiírt valami 17.92 FPS-t, azután pár másodperc múlva mindkét esetben kifagyott.
A FarCry az OpenGL-es? Abban is lehet valami benchmark-ot csinálni valahogy?
A Vulpine GLMark pl. el sem indul a gépen, de a GL Excess/XSMark meg simán végigfut. Akkor most jó a Catalyst OpenGL driver-e vagy sem?
Jut eszembe: nincs valakinek egy fölös gyári Sapphire hûtõventi+bordája Radeon 9800Pro-hoz?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Lenne egy -meglehet- elég hülye kérdésem:
Jó ötlet nVidia chipes alaplapba ATI kártyát rakni?
a balettpatkány
Borg-Lehet hogy nem is a vga-nak van baja, hanem a directsound v. valamelyik fos ms dll szarakodott. Azért írtam, hogy rakja újra. Mert 1 kicsit gyanús, hogy nagyon sok embernek mostanában kezdett el szarozni valamelyik 3d gama v. alkalmazás. Ennyi ATI kártya nem dögölhet be egyszerre.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerintem ha ilyen képproblémák vannak, akkor biztosan a videokártya haldoklik.
Más játékokkal még nem próbáltam, a COD-UO SP-t pedig másik kártyán nyomtam azzal meg nem fagyott ! Azért köszi mindenkinek a segítséget. A további segítõ hozzászólásokat pedig várom továbbra is !!!
Aztán majd meglátjuk, a kártyát a legvégére hagyom.
http://thenamelessphoto.com/
http://thenamelessphoto.com/
Amúgy köszi a tippet.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Alternatívaként letöltheted az OMEGA drivert esetleg (nekem bejönnek, már régóta csak ezt használom), benne van az AI, és nem kell neki .NET baromság...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Van egy kis problémám amire nemigen tudom a megoldást, így beírom ide hátha ti tudjátok. A napokban próbáltam felrakni a legújjabb ati catalyst 4.10-es verziót, ám telepítés közben a következõ hibaüzenetet írja ki:"A telepítõ nem talált erre hardver és szoftver elemeket. Gondoskodjon a megfelelõ hardverrõl és szoftverrõl"
Az érdekes az egészben, hogy a 4.9-nél is ugyanezt az üzenetet kapom ha fel akarom rakni.
Ha van valakinek valami ötlete az plz írjon valamit. Elõre is nagyon köszi mindenkitõl!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Egyébként egy csomó figurának megy 350 W-os táppal is, ráadásul a tápom is vadi új, kb. 2-3 hónapos és a Coolink nem gagyi márka.
Tegnap este kipróbáltam Painkiller-rel is, és legnagyobb meglepetésemre ment. Aztán kb. 15 perc után vége lett az elsõ pályának és a statisztika ablakon, mikor kiírta, hogy 'press fire', akkor nyomtam neki és szépen kifagyott. Újrabootoltam, betöltöttem az állást, 2 perc múlva sikeresen átjutottam ezen is. Azután kiléptem, feltettem az 1.35-ös patch-et, nyomtam neki egy benchmark c5l2-t, ment is elég sokáig, aztán amikor a berserk résznek vége lett, megberrent a vinyó és újra kifagyott.
Lehet, hogy kipróbálom a következõt: 3DMark03 futtatása, miközben az egyik vinyóról a másikra fájlokat másolgatása. Ez eléggé megterheli majd a tápot asszem. Esetleg elindítok még közben egy nero CD-írást is. 😉
Jut eszembe: nincs valakinek egy fölös gyári Sapphire hûtõventi+bordája? A szervíbe csak azzal hajlandóak bevenni, a Zalmannal nem.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Majd azért a 4.9-et visszateszem..
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐