Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tököm televan az összes csajjal, hogy nem tudják eldönteni mit is akarnak egy jóideig aztán egy frankó kefélés után kérik azt, mert én ilyen hülye jószívû vagyok, hogy engedjem el mert ez így nem megy neki... Mire már az embernek kialakulnak az érzések! Ja, és ezért a csajért szakadtam le szinte teljesen a szgéprõl is.
<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
/OFF!
Bocs! KranaZoli!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Proóbálj meg oldalról rákötözni egy nagy 8 centis ház ventit, és megnézni, hogy csinálja e még a hibát. Ha igen, akkor z azt jelenti, hog y a borda szarul érintkezik a VPU val...ha megszûnik a gond, akkor a hûtõn lévõ venti lófaszt sem ér.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
mit lehetne tenni? ötletem sincs
Így is fent áll a hibajelenség amúgy?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Felraktam az Omegát,most ez itt jó ?
bár ahoz mrá tehetség kell 😊
egy monitorom van, meg egér, meg bill, szal mindig össze-vissza dugdosom õket. amikor elõszõr összedugtam, akkor semmi baj nem volt, viszont tegnap is összedugtam, és akkor tökre vibrált a kép, meg minden, de elõszõr nem volt vele baj, szal nem hiszem hogy driver hiba.
konfig:
9800pro
xp SP2
intel 3.2
szal mi az isten baja lett?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez jobb képminõséget jelent, de egyben azt is, hogy az FPS nem haladhatja meg a monitor képfrissitését, vagyis 100Hz-en futó moncsi esetén max. 100FPS-ed lehet.
Kicsit kacifántosabb a megfogalmazásom, de talán érthetõ. 😊)
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
HEELP! HEEELP!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#fogmosas>#fogmosas><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#gun>#gun>
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
az a baj, hogy a régi hõvezetõ paszta szinte ráégett a procira, és gondolom ezért nem tud hûlni
mivel lehetne eltávolítani? mi az oldószere? próbáltam körömmel kaparni, egy része lejött de sok van még rajta
Vsync bekapcsolásánál a videókártya bevárja, amíg a monitor az elõzõ képfrissitést befejezi, és csak a következõ képfrissitésnél küldi az új képet. Ez jobb képminõséget jelent, de egyben azt is, hogy az FPS nem haladhatja meg a monitor képfrissitését, vagyis 100Hz-en futó moncsi esetén max. 100FPS-ed lehet.
Tesztprogramoknál ezért célszerû kikapcsolni, de játékoknál inkább be kell kapcsolni. Szerintem.
Pont most kísérleteztem ki, hogy a texture detail highon izzaszt nagyon a karin, így azt visszavettem mediumra.
Most így néz ki a beállítás:
1024*768, modellek high,texturák medium, víz reflect world,shadow high,AA 2x, AF 8x, shader high, wait 4 vert sync disabled. Az utóbbiról nem tudom mi, de mindjárt bekapcsolom.
Tört vagy eredeti játék? Ha visszaveszed mediumra a textúrarészletességet, akkor rendbejön?
Elõször is hogy szaggat? A winyó swappel, és meg-meg röccen, vagy egyszerûen lassú? Ha lejjebb veszed a beállításokat (textúra részletesség, stb.) akkor változik a sebesség? A driverben az AA és az AF-nél be van állítva, hogy a játék határozza meg (application pref. vagy mi be van pipálva?)?
Valódi P4-ed van, vagy Celeron?
Szvsz a te gépeden zsírul kell futnia 8xAF és 0xAA mellett, talán még 16xAF-et vagy egy 2xAA, esetleg 4xAA-t is meg lehet próbálni. Demindenképpen rakd fel a 4.12-es driverek valamelyikét!