Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helyedben kicsit szegyellnem magam.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Tud nekem valaki segiteni hol találok frissitést ATI RADEON 9550-es videokártyához????????????????
Köszi elöre is!!!!!!!!!!!
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Nekem 9200 van és nem enged felrakni a leújabb Driver+Catalis-et<#rinya>#rinya>
Fákjúal!
Konkrétabban: ATI Catalyst for Radeons, WinXP
Amúgy a szükséges WDM driver a bemenethez benne van alapból, de itt külön is letölthetõ. A hanghoz meg semmi köze, az a hangkártya dolga. Utána a programban amivel felveszel, kell beállítani jó pár dolgot, többek között a Capture és a hang forrását is.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Az a gondom, hogy ha ALT+TAB-bal átváltok az asztalra és utána vissza CS-be,
akkor egy tök sötét képernyõ fogad ha a menüben voltam, és ha mégis akkor meg
indításkor kiírja, hogy nincs D3D-m. Ha játék közben váltok át, és sikerül
véletlenül visszamennem, akkor meg hang nincs :(
Beítram a "ati_npatch 1" és a "ati_subdiv 2 " utasításokat, de probléma
maradt. A RefreshForce-t is elindítottam, de attól sem lett jobb(bár nem
igazából tudom mit állítsak) A képernyõ 1024*768*32 és a CS miatt
visszaraktam 60 HZ-re. A videokártya pedig ASUS 9550 series=ATI radeon 9550.
A legújabb drivercsomag vann fennt. Mit tegyek? Használjam inkább az ATI
drivereit a kártyához?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"9600SE" evvel a videokartyaval ne akarj nagyon ugralni Obliban... sooot hogy megjobban elkeseritselek lehet nem is 128bites az SEd, hanem 64bites csak... :DDDDDD ez a kartya olyan szinten gyenge ahhoz a jatekhoz, hogy szavakat sem talalok ra, inkabb csereld le...(vagy abbol az arbol amivel jol futna az obli 1280ban mar vehetnel siman egy x360at amin ugy megy az obli mint vaj a kesben, vagy forditva? <#idiota>#idiota>)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
oblivion -t tolom és akad össze visza a leggyengébb grafon is, meg alapból 640*480 at ajánl meg minden
pedig 1gb kingston ramom van Asus alaplapom van minden márkás és még is szar az egész :((((
akinek volt ilyen problémája vagy tudja mi ez kérem segítsen
bocsi a láma hülye kérdéseimért
Asus Radeon 9600SE video kártyám van és XP SP1 van ha én felrakom a legújabb catalyst et akkor menyivel lesz jobb a teljesítmény vagy inkább ne rakjam meg mert még szarabb lesz?? illetve lehet e a videokártyám a laggolás oka???
1gb ramom van és 2,66 os proci
elöre is köszi a segítséget és bocsi a láma kérdésekért ...
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan