Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Ja, lehet.

NeoMaN
ollie kontrázik. 😊
Ezek már XT fölé húzott értékek....

ollie
17-18000 és 6500-7000 pont

Ha 128 bites, az nem 9800 hanem 9800SE. Szerintem.

NeoMaN
16000 és 6000 körül

littleNorbi
Pl. 3000 MHz és 512 MB ram

littleNorbi
256 MB

Punkerwork
attól függ mi van mellette 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

littleNorbi
Mennyi pontot kap a 9800PRO a 3DMark01-esen és mennzûyit kap a 3DMark03-ason ?

Amugy ebben a kategoriaban sokkal jobb egy sima gf6600. A jellemzoi hasonloak ehhez sima 9800-hoz (8 pipe, 128 bit), de a gpu extremen huzhato (500mhz+), ezert sokkal gyorsabb. Mellekesen meg olcsobb is.
"hiszen 9600 pro árban van"

ez hol lenne 9600pro ar? ez kb masfelszer annyi..
amugy ezzel a kartyaval volt mar dolgom, 8 pipeline-os 128 bites kartya.
Kb 20-25%-al lassabb, mint a pro.
Punkerwork
5.2-es Catalyst milyen?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

hmmmm okes...
kosz..
😊

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™

ollie
A sima 9800 eleve egy kicsit lassabb, mint a 9700 pro, a 256 megás változat meg talán még jobban. Viszont 256 megásból csak SE ill PRO változatról hallottam, ez valszeg SE lesz, tehát 4 pipeline-os, és rosszabb esetben csak 128 bites. De szerintem érdemes lecsekkolni, mert ha tényleg 9800 (nem SE), akkor mindenképpen megéri, hiszen 9600 pro árban van.

skacok!
Sapphire ATI Radeon 9800 256MB DDR TV/DVI OEM 30800 +buntetes
ennyit meger???
(*qua)
mert ha kira, akkor mar reggel ott fogok toporogni a nyitasnal... nekem eleg lenne egy sima 9800 is(mivel regebben 9700prom volt, gondolom kb ua)
csak egy kicsit aggaszt a 256 mega, hogy akkor lasabb a memok rajt...
hmmm
segitsetek plz... reggel felnyolcig vagyok, aztan irany a bolt... <#buck>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

mohus
na ez bíztató

mibe kerül...?

csak tolja...a tv-m 100Hzes

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

ollie
jah

NeoMaN
Cata 5.2 tölthetõ ATIéktól... 😛

hykao
De, 3 állás van. Nálam: Tiltva, Normál, Nagy.
Mondom, nagyon nem teszteltem...de nem is igen láttam még sehol erre vonatkozó tesztet, írást...pedig érdekelne egy behatóbb értekezés róla...
ollie
De az AI-nak alapból 2 beállítása van, nem? Legalábbis nálam annyi van (ill. három: off, low és high).

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen a választ. Így már biztos vagyok benne, hogy az A.I.-t nem fogom használni, s hogy ésszerû volt a kikapcsolása is, megérzésbõl... <#hehe>

===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
Amit úgy harangoztak be, hogy ha nagyon leesne az FPS akkor dinamikusan beleavatkozik a beállításokba (finombeállításokba), úgy, hogy ez nem/vagy csak kevésbé okoz látványbeli különbséget...de az FPS a játszhatóság szintjén marad...
A gyakorlatban én viszont úgy tapasztaltam, hogy annyit csinál, hogy elkezdi felülbírálni az FSAA és AF beállításokat, ha úgy dönt, hogy az FPS (szerinte) már nem elégséges...
Ez még jó is lenne, ha legalább skálázható lenne...mert ugye egy Hitman, Splinter Cell, vagy Thief esetében mondjuk elég lenne a 20fps is a játszahtósághoz, míg egy pörgõsebb FPS-hez, vagy egy autóversenyhez azért nem árt magasabb FPS szám...
Én viszont úgy vettem észre, hogy mintha 60 körül húzná meg a határt...
Bár igaz nem tesztelgettem hosszasan (miért is tettem volna, hisz a játékok nagyrészét menübõl elég jól be lehet lõni...), de nálam a csoda egyelõre elmaradt...viszont azoknak akik azt sem tudják mi fán terem az FSAA meg AF meg ilyenek, jól jöhet...hogy ne szórják tele - akár - ezt a topikot is...lassú a játék stb. lolságokkal...
IMYke2.0.0.0
Mi az az AI? - amit automatikusan ki is kapcsoltam <#hehe> - , "kizárt dolog, mert én azt nem tudom"...

===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
Én elsõsorban az installkor választható softmod lehetõségért használom már régóta (ami ráadásul ki-be kapcsolható újrainstall nélkül is), de ezen kívül újabban meg a .net és CCC "nélkülisége" miatt...illetve, hogy ezek nélkül is tartalmazza azt a hangzatos, bár inkább csk lámáknak való "AI" kapcsolót...
NeoMaN
Akkor szedd le, és próbálj egy hivatalos Catát + Ati Tray Tools-t. 😊

IMYke2.0.0.0
Premier - életem elsõ Omega Drivere fenn van 😊 - eddig tetszik a tudása.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

IMYke2.0.0.0
Erre utaltam itt, a HalfLife 2 topikban.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

az R520 megjelenése csak a második negyedévben várható.
Az új grafikus mag elsõ pillantásra nem tûnik forradalmi elõrelépésnek, legfontosabb újítása a legújabb Nvidiákon már mûködõ, a textúrák élethûségét segítõ Shader Model 3.0, illetve az akár 2,8 gigahertzes effektív órajelen üzemelõ GDDR4-es memóriacsipek bevezetése lesz. Ugyanakkor a kiszivárgott, ötvenmilliárdos másodpercenkénti shadermûvelet brutális erõtartalékokat sejtet, és itt emlékezzünk meg egy pillanatra a néhány éve még csúcstechnikának számító Geforce 4600 ötmilliárdos teljesítményérõl.
(cikk)

Ez durva.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

NeoMaN
ill asztal-nál nekem is ilyen:

NeoMaN
talán régi a drivered.

"inkább vegyél asztali cuccost (DVD-DivX 15e) RGB-vel"
Vagy egy DVI-RGB átalakítót, feltéve ha fogadja a Scartod. 4x élesebb képet kapsz 😉
Csak macerás használni, kell mellé segédprogram, nehogy megtolja a TV-t 100Hz-el vagy ilyesmi 😊

barret
Azért az enyém nem teljesen olyan Íme:
Lehet hogy ez egy öskövület?

Bérbe vehet? reklámfelület...

kerdes: omega driver + radlinker.
hiaba allitom feljebb a game gamma-t, nem jegyzi meg a beallitast. reboot, es mar a default ertek ujra (sot meg reboot sem kell, egyszeruen nem hat..)
"amikor már van 2 a lakásban (csak ezek még nem avisok)."

akkor 0 van 😄
amugy sztem is az eri meg jobban, gondolj bele, a filmjeid 90%-a divx..
nomeg harmadannyiba kerul, mint a vga-d 😊
NeoMaN
minden CATALYST-nak ez a CP-je... 😊

NeoMaN
így is borotvaéles a kép, és nincs homály. néha sajna vsync-szerû problémák vannak. divx-et nem fogok monizor elött gubbasztva nézni, és nem is adok 20K egy avi-s lejátszóért, amikor már van 2 a lakásban (csak ezek még nem avisok).

barret
Havernál ez a 9200-as control panelja.

Bérbe vehet? reklámfelület...

mohus
"Ja, mégvalami. Csak és kizárólag videótükrözésnél fodul elõ, és csak a TV-n. Tehát a moncsin monden OK, a TV-n van gond. (72-es samsung)"

mi a töknek kötöd ki tévére? tök homály, a PC meg amúgy sem az interferenciamentességérõl híres

inkább vegyél asztali cuccost (DVD-DivX 15e) RGB-vel

így borotvaéles képet kapsz és nem zajong a vasdoboz sem

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
megbízható

Danecay
Lehet marad a 4.12

Danecay
Teljes képernyõs 3D menüben van DEFAULTS, de ezzel már próbálkoztam, valamint a RADLIKER COLOR részénél is DEFAULTRA állítottam a már egyébként is alapértelmezésben lévõ szineket de sajnos nem vettem észre különbséget 😞

NeoMaN
Ezt csak tedd általánosra és okézd le. Semmit nem kell állítgatni....

NeoMaN
Nemtom, mikor megláttam a controll centert sikoltva uninstalláltam. Itt egy kép, hátha segít:

Ace nagyon soxor bekavar, sztem a k-lite sokkal jobb (playback only opcióval telepítve).

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Danecay
Ez Control Centerre lefordítva mit jelent? Mert én nem láttam általános profil-t a Teljes képernyõs 3D menöben.

NeoMaN
Hehe, most megpróbáltam úgy, hogy az összes kódeket leszedtem amit találtam, így is fentál a gond. (Media Player Classic ugye megy kódekek nélkül is DX9 módban....)

NeoMaN
VGA sw az mit jelent nálad? Cseréljek drivert?

Ja, ezt az aprosagot elfelejtetted megemliteni, pont ami a legfontosabb 😄 akkor ez nem codec gond, hanem vga sw vagy hw (inkabb az elobbi).
Ace codec packot ajanlom en is. Install elejen van egy agressive remover nevu funkcio, ami gyokerestul kiirt minden codec-kezdemenyt a gepedrol. Nekem is voltak mar cifra codec gondjaim, de ace eddig mindent rendbehozott.