Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez hol lenne 9600pro ar? ez kb masfelszer annyi..
amugy ezzel a kartyaval volt mar dolgom, 8 pipeline-os 128 bites kartya.
Kb 20-25%-al lassabb, mint a pro.
kosz..
😊
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Sapphire ATI Radeon 9800 256MB DDR TV/DVI OEM 30800 +buntetes
ennyit meger???
(*qua)
mert ha kira, akkor mar reggel ott fogok toporogni a nyitasnal... nekem eleg lenne egy sima 9800 is(mivel regebben 9700prom volt, gondolom kb ua)
csak egy kicsit aggaszt a 256 mega, hogy akkor lasabb a memok rajt...
hmmm
segitsetek plz... reggel felnyolcig vagyok, aztan irany a bolt... <#buck>#buck>
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
mibe kerül...?
csak tolja...a tv-m 100Hzes
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Mondom, nagyon nem teszteltem...de nem is igen láttam még sehol erre vonatkozó tesztet, írást...pedig érdekelne egy behatóbb értekezés róla...
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A gyakorlatban én viszont úgy tapasztaltam, hogy annyit csinál, hogy elkezdi felülbírálni az FSAA és AF beállításokat, ha úgy dönt, hogy az FPS (szerinte) már nem elégséges...
Ez még jó is lenne, ha legalább skálázható lenne...mert ugye egy Hitman, Splinter Cell, vagy Thief esetében mondjuk elég lenne a 20fps is a játszahtósághoz, míg egy pörgõsebb FPS-hez, vagy egy autóversenyhez azért nem árt magasabb FPS szám...
Én viszont úgy vettem észre, hogy mintha 60 körül húzná meg a határt...
Bár igaz nem tesztelgettem hosszasan (miért is tettem volna, hisz a játékok nagyrészét menübõl elég jól be lehet lõni...), de nálam a csoda egyelõre elmaradt...viszont azoknak akik azt sem tudják mi fán terem az FSAA meg AF meg ilyenek, jól jöhet...hogy ne szórják tele - akár - ezt a topikot is...lassú a játék stb. lolságokkal...
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Az új grafikus mag elsõ pillantásra nem tûnik forradalmi elõrelépésnek, legfontosabb újítása a legújabb Nvidiákon már mûködõ, a textúrák élethûségét segítõ Shader Model 3.0, illetve az akár 2,8 gigahertzes effektív órajelen üzemelõ GDDR4-es memóriacsipek bevezetése lesz. Ugyanakkor a kiszivárgott, ötvenmilliárdos másodpercenkénti shadermûvelet brutális erõtartalékokat sejtet, és itt emlékezzünk meg egy pillanatra a néhány éve még csúcstechnikának számító Geforce 4600 ötmilliárdos teljesítményérõl. (cikk)
Ez durva.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Vagy egy DVI-RGB átalakítót, feltéve ha fogadja a Scartod. 4x élesebb képet kapsz 😉
Csak macerás használni, kell mellé segédprogram, nehogy megtolja a TV-t 100Hz-el vagy ilyesmi 😊
Lehet hogy ez egy öskövület?
Bérbe vehet? reklámfelület...
hiaba allitom feljebb a game gamma-t, nem jegyzi meg a beallitast. reboot, es mar a default ertek ujra (sot meg reboot sem kell, egyszeruen nem hat..)
akkor 0 van 😄
amugy sztem is az eri meg jobban, gondolj bele, a filmjeid 90%-a divx..
nomeg harmadannyiba kerul, mint a vga-d 😊
mi a töknek kötöd ki tévére? tök homály, a PC meg amúgy sem az interferenciamentességérõl híres
inkább vegyél asztali cuccost (DVD-DivX 15e) RGB-vel
így borotvaéles képet kapsz és nem zajong a vasdoboz sem
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp