18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
  • Punker
    most játszottuk el ezt fél millás gépnél, mind 3 nforce3-as lappal fagyott a gép, hoztunk neki egy VIA-sat, csak mondjuk 3 hétig tartott :)
  • Dj N-Ice
    Hallod Neonaci... ize Neobacsi!

Szeretnel Te a Csocsoval csakugy besetalni aegy tigerdirectbe es vasarolgatni 350E Ftert gepet.... Amugy csak arra leheet kovetkeztetni az iromanyaidbol hogy nem tudod mar hova verd a nyalad es valakit fikazni kell... Sztem jobban teszed ha szepen csendben maradsz mert nagy hulyeseget csinalsz hogy meg csak meg sem nezed hogy mirol beszelsz de jar a szad... Te tisztaban vagy a szazalek aranyokkal amit lejjebb vazoltal hogy mekkora arkulonbsegek vannak USA es HUN kozott? Hallod... Ez nonszensz amit muvelsz. Komolyan az ilyen meberek erdemlik azt meg hogy a sznaalmas.hura felkeruljenek, mert nem birnak a verukkel es valakin csamcsogni kell. Azert mert mi itt vagyunk es ennek a szamitogepnek az arat megkereesuk nem egeszen ket honap alatt amire egy atlagos magyar a megelhetes mellett kb 1 evig gyujt... kepzeld itt megteheti az ember hogy vegyen egy ilyen gepet maganak. Ja hogy otthon ezt nem teheti meg mindenki vagy esetleg a fullos gepedben egy elet munkaja fexik... hat ez mar maganugy. no comment
  • CSOCSO
    csipkelodjek??? elmentem es kiderult hogy kel uj rem.. uj tap uj vincsi.. mind megvettem szajhuzas nelkul.. de ezt hol teszed meg magyarorszagon?????? no itt nem arrol van szo hogy gazdagabb vagyok.. hanem masok az erofeltetelek.. es felesleges szamolgatni
  • CSOCSO
    de most nincs igazam????
    hm? Punker?
    kisbolt.. tudom en is olyanban vettem elozo gepemet..
    ti mit csinalnatok ha visszavinnem 3 szor az alaplapomat hogy ez se jo nekem. ez se jo nekem meg az se jo nekem.. maradjunk annyiban hogy jo a kisbolt.. ha az ember tudja mit akar es tudj ahogy az menni is fog.. viszont az loller ami velem tortent.. had ne irjam mar megint le mi a szar volt...
    kezdve a csentek alaplappal ami alapbol szar.. folytatva a mostanival amire az van irva hogy 2 ide csatlakozo van es a szakemberek a boltban fogtak a fejuket hogy megsem mukodik az egesz stb stb stb.......
    europaban hurra.. van olyan alaplap ami 478 as es pci expresses.. itt sajna nincsne:((((((((((
  • Punker
    mi vagyunk a kis bolt, olcsók vagyunk nagyon viszont minimális a raktár készlet, rendelésre hozunk szinte mindent viszont így hetente többször tudunk árlistát frissíteni, aki nem tud 3-4 napot várni ha ütős gépet akar az bekaphatja :)
  • CSOCSO
    Nezet >> kodolas
  • CSOCSO
    6600gt:
    tigerdirect:
    204 dolcsi
    mistral:
    233 dolcsi

mirol beszelsz hol dragabb????????????//

6800gt 256mb:
    TigerDirect: 400dodo
    Mistral : 400 dodo

mar megint hol dragabb masfelszer a tigerdirect?? hm?????????
    mondjak jobbat????

6800 gt 256 mb:
    TigerDirect brutto ar: 424 dodo..
    Mistral brutto ar: 505 dolcsi..............
    nah.. most vagy en vagyok a fasz vagy te vagy a segg
  • Angyisz
    sziasztok !

segítsetek légyszi pár napja ez explorerben nem látom az ékezetes betűket, mi lehet ez ?
  • CSOCSO
    aki lusta: atlag fizetes nem esik ala 60 ezer ft nak hetente.. de mondom.. hulyeseg atszamolni mert minden mas arban van...
    es egyaltalan nem olcso amerika.. valamiben igen.. valamiben nem..
  • CSOCSO
    na nezzuk:
    proci:
    Pentium 4 530, 3.00 GHz, 800 MHz FSB, Socket FC-LGA 775
    Compusa: $239.99
    TigerDirect: $189.99 /nem dobozos/
    Mistral: ~$195

ALAPLAP ECS 865PE-A7 S775

TigerDirect: $74
    Mistral: $75

stb stb stb....
    de rohadt draga az a tigerdirect....
    masik dolog.. aki nekiall atszamolgatni az nem normalis.. felesleges atszamolgatni atlag ember amerikaban hetente 400-600 dollar kozott keres... es persze ez is valtozik allamonkent.. ny ben tobb a kereset mint FL ben ..viszont dragabb is elni...
  • CSOCSO
    figyi okostoni...gyere ide es keress egy ertelmes boltot... itt nincs olyan mint mistral meg a tobbiek!!!! vannak ezek hogy compusa meg tigerdirect meg hasonlok amik majdnem fele akkorak mint egy CORA!!!
    es mihezkepest magad tudsz osszeszedni cuccokat.. plusz vannak az ilyen dolgok mint dell meg compaq meg a tobbi okossag ahol elore megepitett gepeket lehet venni.. es vannak a kis boltok.. pl amiben en vettem az elozo gepemet.. ahol bar olcsobbak a dolgok.. viszont a valasztek annyi... nem is irok hasonlatot..
    de mar megszoktam hogy a forumokon a 60% csak okoskodni meg ugatni tud...
  • CSOCSO
    igen ezzel tisztaban vagyok...
    bar arrol nem tehetek hogy anyamek nem tudtak mijazhogy pci express...
    arrol sem tehetek hogy egy rohadt 478 socketes pci express alaplap nincsen.. es arrol se hogy egy darab olyan 775 alaplap nincsen ami tamogatna 2 nel tobb ide dolgot... hat nem loller???
  • Robin Hood
    Sőt M betűs kiskert is, ahol gyakorlatilag nem lehet érvényesíteni a garit...
  • Punkerwork
    gyakorlatban igaza van mert rohadt rendesek voltak vele, normál esetben ha valami szar elküldöd szervízbe megnézetni ha szar akkor jön a másik, de ez nem rögtön van, mondhatnék itthon olyan nagykert ahol a gar intézése kb 2 hónap akár jogos akár nem.
  • Anotino
    Hat az a lenyeg, mi megy a gyakorlatban :)
  • Punkerwork
    3 napos dolgot felejtsd el, a törvény szerint csak komplett gépre kell gar-t adni, és csak az komplett amire oprendszer van telepítve, ergó semmijen külön alkatrészre nem kellene gar-t adnunk nincs rá törvény, persze mindenki ad mert máshogy nem tudná eladni.
  • Zsoldos
    Jo, ne beszelj mar hulyesegeket. Mindig megneztem a kinti arakat, mielott vettem vmi hardwaret es baromira nincsenek egy arban. Csak peldakent 6600gt tobb mint masfelszer annyi ott, mint itt. Es meg sorolhatnam, nagyjabol mindenre all ez. Ez teny, szimplan szamok. Amugy az a hon istenitett boltod sztem egy rakas szar nezem mar bocsi. Meg jo hogy cserelik ha nem mukodik, ez mindenhol igy van (3 napon belul akkor is cserelik ha nem tetszik a szine), jokis csinald magad szervizuk van a parkoloban, es ezek utan mar erosen ketelkedem abban is, hogy egesz usaban ok a legolcsobbak minden teren, stb.
  • Punkerwork
    ebből a szempontból jó, de ha kicsit olvasgatsz vásárlás elött negyed ennyi problémád nem lett volna.
  • CSOCSO
    cpu-t is kellett vennem mert nincs 478 socketes pci expresses alaplap.... tehat johetett a 775 os cpu... alaplap.. es valamiert ez az alaplap nem latja a ramjaimat.. LOLLER.. nemtom miert de nem akar vele elindulni:(((
    ahogy a baratom is mondta.... ha egyszer nem tudjatok mi mennyibe kerul akkor ne szoljatok bele....
    megneztem a magyar arakat majdnem egy arban vannak a cuccok..szal semmifele 60 % os elteres nincs!!!!
    igaz lehet olcson vasarolni.... csak megkerdezem :
    AKARMELYIK BOLTBAN hol csinaljatok ti meg azt hogy visszavisztek ket alaplapot amit szetcsomagoltal szetfogdostal.. visszaveszik.. kiprobaljak neked masik 3 alaplappal a szemed lattara.. majd azt mondjak vincsi problemaja van.. vettem egy vincsit... megse az volt a baj visszavettek... vettem atalakitot SATA-IDE.. az se segitett azt is visszavettek szo nelkul... majd mikor vegre megvettuk a sata vincsiket kint a parkoloban osszeraktam. de a sata kabel othon maradt az uj tap dobozaban... szepen bementem a boltba vettem egy ugyanolyan tapot.. kimentem kivettem a kabelt.. osszeraktam a gepet.. a tapot visszavittem szo nelkul es ok visszavettek azonnal...
    ja es a haveromnak is elhoztunk egy alaplapot mert a vege elott ugy volt hogy szarok az egeszbe es mindent visszacserelek.. es a regi gepemhez veszunk egy AGP-s x800xt-t, de a havernak is kene egy olyan alaplap mint nekem volt.. hat megvettuk.. de mivel megis osszedobtuk az uj gepet ezert azt is visszavittuk.. tehat 3 alaplapot vittunk vissza.. 1 vincsit...2 atalakitot...1 tapot meg hasonlok....
    hol csinalod meg ezt magyarorszagon??? de meg ha meg is csinalod.. ennyibe kerul egy szaros gep....ez van ezt kell szeretni.... kinek mi a lehuzas? ne menjunk bele kinek mennyi a keresete... itt lezartam a temat
  • Tomsteel
    Köszönöm szépen!!!!!!
    (megnyugodtam)
  • PLackó
    nekem is ezt írja,ne aggódj.
  • Narancs
    Igen, normális...
  • Tomsteel
    Sziasztok!!
    Azt szeretném kérdezni, hogy normális-e ha a Sapphire Radeon 9600xt-mre csak annyit ír ki, hogy RADEON 9600 SERIES????

Nagyon fontos lenne, segítségeteket köszönöm!!!!!
  • reaper4
    iigen
  • Zsoldos
    en nem dobnam ki a szemetbe
  • Robin Hood
    Nade milyet... :)
  • Robin Hood
    a lehuzasrol annyit, hogyha nem elsz itt akkor nem tudod miaz hogy lehuzni valakit
    LOL. Inkább nézegesd kicsit a magyar híradót, meg fogsz lepődni! :)
  • Robin Hood
    Neked ránézésre ennyiért adják, de mindenkit néznek madárnak. :)
  • PLackó
    upsz
  • hykao #17406
    Akkó' má válthattál volna AMD64-re... :)
  • Punkerwork
    előzőekhez is az volt :)
  • PLackó
    de az 5.3-ashoz már az volt az ati oldalán hogy kell az sp2 vagy félrenéztem valamit?meglehet.
  • IMYke2.0.0.0
    nekem sincs SP2-őm, csak SP1 és egy 5.2-re épülő Omega... Radeon 9500 Pro.

===============================
    .:i2k:. melóból:
  • Punkerwork
    nem kell, nekem sincs sp2-őm.
  • PLackó
    a .net 1.1 fent van.és a 4.2-esedhez képest sem volt nagyobb változás??ehh.
    amúgy a 9600 Pro-dat felhúztad XT-re?milyen órajelen megy?
    mindegy,akkor egy ideig elleszek a 4.12-essel.csak bosszantó hogy SP2 kell most már az ati drivereknek..
  • IMYke2.0.0.0

Bár én is szórhatnám így a pénzt :)

• Zsoldos
    Amugy lehet meg szorszalhasogatni a hangkartyaval pl, inkabb ugy fogalmazok hogy 85% teljes gepet vett :) (-monitor, meg a kis tartozekok)
  • Zsoldos
    sztem azt is beleszamolta az arba, mivel ott a listan ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha utánagondolsz, akkor NEM teljes gépet vett: a CPU már megvolt (? - hisz korábban már meg volt nekije).

• Zsoldos
    Ha elolvasod, o is teljes gepet vett :)