18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#17476 fogalmam sincs.. nincs meg aszem... de jo lenne tudni -
#17475 -
Robin Hood #17474 Alapon mennyit tolsz ezzel 3dm2005-ben? -
#17473 Mármint az NFSU fullon -
#17472 Jo kis kártya az! bár az én 40K 9800pro@XT-men sem akad :DDD -
#17471 köszi:) -
#17469 többször nem szólok ne legyen OFF-olás. -
Anotino #17468 Hat ha ertelmes osszehasonlitast akarunk orszagok kozott, akkor innen is es onnan is a legolcsobbat kell kivalasztani. Vagy ugyanez a verzio mondjuk atlagosbol. Barmit be lehet szerezni magasabb aron, az nem kunszt.
Errol jut eszembe, nemreg pl lattam egy gf2 gts -t 70.000 HUF-ert (beragadt aru, kivancsi vagyok ki veszi meg ) -
#17467 ON:
ez az x850xt nagyon zsirul megy:))))
NFSU2 full grafon sehol sem akadozik:) hihe -
#17466 "Akkó' má válthattál volna AMD64-re... :)"
épp olvastam és pont ezt akartam írni:) -
Zsoldos #17465 ja :D ez eliras lehet o:=i i:=o helyettesitest el kell vegezni -
#17464 az arakat nem vagizasbol irtam hanem mert kerdeztetek... itt ennyibe kerulnek a dolgok a tobbit leszarom. nemtom minek kell jonni olyanokkal hogy mashol mi mennyibe kerul...
remelem off nak lassan tenyleg vege..
ha zsoldonak van valami hozzafuzni valoja megtalal priviben es remelem magyarazatot ad az #17462 re -
Zsoldos #17463 mi bajod volt a 130 dolcsis gigabyte-al? -
#17462 ezt zsoldos irta:
"Csak peldakent 6600gt tobb mint masfelszer annyi ott, mint itt. "
en erre valaszoltam hogy siznte semennyi kulonbseg nincs az otthoni es az itteni arak kozott!!!! es ha meglesed valoban nincs.. a mistralnal vegulis csak olcsobban lehet szerezni cuccokat.. nem???? nah es a mistral meg a tigerdirect arak szinte ugyan olyanok... -
Zsoldos #17461 ott ketszer annyi? -
Norbyte #17460 Ez így van.
Plusz az életszinvonal is alacsonyabb.
Ha meg onnét rendelne egy bátor ember, akkor bebukja a szállítási és csomagolási költségen és a garancia is bajos.
Viszont itthon nemnagyon van olyan, hogy 40km-t kelljen utazni egy nyamvadt boltért. -
#17459 na és akkor most szépen vége az OFF-nak, ez után törlöm őket és mennek a büntipontok. -
#17458 ezen az oldalon ez kartya:
180 dolcsi
a tigerdirecten meg 210... nem nagy kulonbseg...
180+15: 195 mar igazan nemsok a kulonbseg...
-
#17457 vám már nincs. -
Anotino #17456 ja, amit o linkelt az tobb mint 60% volt :D
Csocso, ezt a kulonbozet dolgot nem mi talaltuk ki, nem unalmunkban mondogatjuk meg csinalunk rola statiszikat itt ejropaban(lasd lentebb). Tudod, import cucc, jon a vam, meg aztan itt a szuper 25% afa, stb. Csak mert talaltal kint egy uzletet a magyar arakkal, meg nem jelenti azt hogy mindenhol igy van. En a helyedben vartam volna egy hetet, es kerestem volna minimum 100$ -t azzal hogy ulok a seggemen. De minimum nem buszkelkednek ennyit rola, attol nem leszel jobb arc, mert rossz uzletet csinalsz. -
#17455 az ár az tény, átlagosan 40%-kal drágábbak itthon az elektronikai cuccok, mint a gyártó által ajánlott ár. -
#17454 ha ennyire akarsz irkalni inkabb arrol beszelj okostonikam hogy mire gondoltal mikor azt irtad hogy itt ketszer annyi a kartya mint nalatok.. hm?? nah itt legyel okos
csak egy betu elteres es maris nem erted??? szar dolog... roman menekult vagy vagy miert nem ertetted? -
#17453 tehat az vagy mas gyartmanyu vagy 256 os volt. egy oldalrol neztem..veled ellentetben en meglesem te mit linkelsz.. mert szerintem te oemeket linkelgetsz azert ilyen olcso
de megegyszer mondom nem erdekel hogy milyen csoves boltokat talalsz... keress ezekben a boltokban egy x850xt-t.. nem biztos hogy fox talalni nagyfejukem.. de ha ennyire szeretsz magyarazkodni inkabb arra a szanalmas megnyilvanulasodra valaszolj mikor azt irtad hogy 50 % kulonbseg van a magyar es az amcsi ar kozott.. -
Zsoldos #17452 postakoltseg mindenestul meg 15$
az uccso mondatnak meg nem talalom ertelmet, nem vagyok gondolatolvaso, mire gondolhattal mikor olyat mondtam amit nem is mondtam hmm. skippelem :) -
Norbyte #17451 Folytassátok!
Olyan jókat derülök! -
Zsoldos #17450 Ja elobb meg 200 volt az a 160 :D magadat cafolod meg
Amit en irtam az meg 130. masfelszer annyi itt.
ennyi.
amugy rohadtul nem erdekel, hogy hol mennyibe kerul, az se kinek mennyi penze van, csak nem szeretem ha kamukaznak meg ferditgetik a dolgokat az emberek. -
Zsoldos #17449 Ja most latom 6800gt -t is irtad:
https://www.gameve.com/GVE/Hardware/Department.aspx?dept=Hardware&categoryId=1
330$ -
#17448 most fejezd be szerintem!!!!!!
kurvara nem erdekel hogy mit talalsz.. plusz ezek a boltok postan kuldik a dolgokat.. tehat 1 het mire ideer + postakoltseg is van.. meg handling meg biztositas meg ilyenek.. mar megint okoskodsz..
ja es a tigerdirecten ugyanugy 160 dolcsiert van 6600.. tehat megint nem talaltal olcsobbat... szerintem fejezd be az erolkodest.. ha ennyire akarsz irkalni inkabb arrol beszelj okostonikam hogy mire gondoltam mikor azt irtad hogy itt ketszer annyi a kartya mint nalatok.. hm?? nah itt legyel okos -
#17447 ez viszont igaz, ha nem nálam vesz meg 1 cumót és inkompatibilis azzal amit tőlem vett én is elküldöm, mire fel cseréljek ki 1 működő dolgot? -
Zsoldos #17446 Gigabyte Geforce 6600GT PCI Express $130 - AGP $164
http://www.techbargains.com -
Zsoldos #17445 Monarch Computer Systems $173.00 -
#17444 nah igen.. a masik dolog hogy az utolso ket 120 as sata vinyot vittem el.. volt 10k-s is.. d eketszer annyiba kerult es csak 80 gigas volt vagy mennyi... de szerintem ez is eleg gyors.. vidkarival mindennel egyutt mar alig van loading felirat az nfsu2 ben:)
szal a lenyeg hogy egy boltban kell vasarolni... mert ha valami nem muxik akkor kirohognek hogy az nem az oveke szal basszam meg...
-
#17443 a 3. 200 gigás sata winyót nem tartotta meg a manusz :) -
#17442 akkor atereztetek azt amit mi...
ugyan ez volt...
3 kulonbozo alaplap... de szamszerint 4 db.... de osszesegeben 5 ot vittunk vissza plusz tapot..meg vincsit.. megilyenek:) -
#17441 nembaj..itt akkorsincs:(
-
#17440 ne tudd meg milyen idegesek voltunk, külön külön minden jó együtt meg nem megy :( -
#17439 EU lapot soha nem nézzük (egyetlen gyártónál se) az ránk nem vonatkozik, global-t kell nézzni :) -
#17438 3 het vs 3 nap:)))) nem mindegy:) amugy orulok hogy nalatok ez mukodik.. -
#17437 asus eu lapjan van.. usa oldalan nincs... -
#17436 478-as PCI-E lapot én még nem láttam nagyker listán :)