18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#17395 Irígy vagyok... jó nektek odakinn...
===============================
.:i2k:. melóból: -
#17394 ketten voltatok a gépért, és ezt sikerált összehozni kb 350.00.-FT-ból. gratula.
-
#17393 En is jelen voltam a vasarlasnal... Tigerdirect nevu ceg (www.tigerdirect.com)a legolcsobb egesz usaban akiknel gond nelkul akarmit visszaviszel, mert mondjuk nem tetszik... ennel olcsobb boltot csak a japcsik kozott talalsz akik tax (afa) nelkul adjak a cuccost es ki tudja hogy visszacserel-e neked akarmit... a lehuzasrol annyit, hogyha nem elsz itt akkor nem tudod miaz hogy lehuzni valakit... en egy p2-es gepet amit kb 75 dolcsiert megkapsz egy akarmilyen computer storeban , eladtam new yorkban 400 dollarert es emelle meg szerviz dijat szamoltam meg miegymas es a vegen 600 lett a vegosszeg. na ez a lehuzas... hamar annyira erolteted a lehuzast. na ennyi lett volna a hozzaszolasom, bye -
#17392 lehuztak???
600 dolcsi az x850xt...
80 dollar a tap ( persze nem szar tap hanem dupla ventis, krom kulso meg fasza kabelek)
200 2 db sata 120 vincsi
2 db 3200 es ram 170 dodo
Asus alaplap 130 dodo
3g HT p4 proci.... mittom mar mennyi...
hogy huztak volna le? mindenhol ennyibe kerulnek ezek a cuccok... hulyeseget ne beszelj mar -
Robin Hood #17391 Én kb annyiból a teljes gépem vettem, pedig nálunk 50-70%-kal drágább a számtech mint amcsiban. Téged nagyon lehúztak! -
#17390 elirtam... 1500 ban benne van a 650 dolcsis vidkari is.... -
#17389 nah megoldodott!!!!
fogtunk magunkat.. APC battery backupot meg mindent ami kellhet beraktunk a kocsiba es elmentunka boltba.. vettunk ket sata vinyot.. a parkoloba osszetettuk hogy ne kelljen ujabb 50 dollart fizetni.. es mostmar muxik minden.. azaz mostmar errol a geprol vagyok:) HIHE!!!!!!!! nah... ennyi szenvedes utan... pfff.. amugy kiszamoltuk... az x850xt miatt 1500 dollart kellett a gepre kolteni... meredek mi??? de most asztan fullos a gepem....
-
bazze #17388 gratula
és még mindig nem müxik??
poén...
hát barátom csak sajnálni tudlak
én már kihajitttam volna a busz elé -
Robin Hood #17387 Vegyél egy olyan gépet mint az enyém, az tuti jó, és nem kell tróger cuccokkal szarakodnod. :) -
#17386 hat most kiproszaljuk azt hogy sata vinyokat teszunk ra es nem IDE vinyokat.. ha ezzel is akad akor nincs mit tenni csereljuk az egeszet vissza....
mennyit koltottem??
uj alaplap proci es huto: 350 dodo
uj ramok 170 dodo
oooo.. aszem eddig ennyi....
es most megyunk veszunk 100 dodoert 160 giga satat..... asztan majd valamikor maskor veszek meg egy 80 ast de most eleg lesz egy....
nah indulunk is.......
az en erom mar elszallt.. mar cserelnem vissza az egeszet.. de mivel anyam akaratos es o vette nekem szulinapra a kartyat ezert most csakazertis osszetesszuk a cuccost -
Robin Hood #17385 Nem holmi indexet kell olvasni, az igazi profik ide járnak. :D
konyorgom ugyan ti mijaszart csinalnatopk ha azt mondja a hudeszaki ember hogy nemjo ez nemjo az nemjo amaz???????
Mi értünk hozzá. :D Ha mégse, megkérdezünk a fórumon pár hozzáértőt és megfogadjuk a tanácsát. És persze jó messzire elkerüljük a Mistral féle lamer átverőcégeket. :) -
bazze #17384 Hallod barátom mennyit xartál el a gépre?? -
#17383 Áhh, hagyd az egészet a picsába!!! Költsd el a pénzt valami jó kis rohadék feka pinákra! Ráérsz gépezni, majd ha már nem úgy áll a péló!!! :))) -
#17382 nah megerkeztunk anagy helyzet hogy az oszes szaki nem tudott mit kezdeni az egesszel!!!!! 3 orat ultek felette es nem tudtak kitalalni mi lehet a problema.... az en alaplapomon kivul masik kettot dugtunk ra es egyikkel se ment az egesz!!!!! LOLLLER!!! nem tudtak megmondani hogy mijaszar lehet a geppel.. szal most visszaadtam nekik az alaplapot... holnap a procit a ramot es a cpu hutot... megrendelem az x800xt-t es kuldom vissza az x859 et...
-
#17381 vagy szakember hiányának...vagy kapkodásnak -
#17380 ...a kép szétdarabolódását nem nevezném "furcsa grafikus anomáliának" (hacsaknem Star Trek-esen csevegünk :D)...és azért jellemző...bekapcsolt állapotban a videokártya képfrissítését igazítja a monitor képfrissítéséhez, aminek csak egy része az, hogy nem enged többet kinyomni, mint a monitor beállított képfrissítése.
LCD-seknek, TV-n számítógépezőknek szinte kötelező a bekapcsolása...de vigyázat!!! ez akár 50%-os lassulást is eredményezhet!
Én egyébként mindig bekapcsolom, kivéve talán az autós játékokat (nem multizok meg hentelek!!! :D) -
#17379 horizontális semmire
vertikális: ha be van kapcsolva, akkor maximum annyi fps-t látsz a monitorodon, ammekkora frissítési ferekin megy (pl. 85Hz-en 85frame/sec-t látsz). Ha ki van kapcsolva, akkor annyit amennyit a géped csak ki tud rakni (akár több százat is másodpercenként). Kikapcsolt állapotban előjöhetnek furcsa grafikus anomáliák, de ez nagyon nem jellemző.... -
#17378 Név és link nélkül meg nem fogják elhinni!
Én sem hinném, ha nem olvastam volna minden előzményt.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#17377 Sziasztok! Mire jó a vertikális meg horizontális szinkronizálás? Akkor jó ha be van kapcsolva vagy akkor ha nincs? -
#17376 Csocso! Idézhetném az itteni történeted máshol, név és link nélkül? PLZ! -
#17375 elég lesz oda sima setup.exe. Egyszer a kedvemért próbáld már ki PLZ! :P -
#17374 1) arra hogy elbasztam az egeszet pont a szaros forumok miatt van!!!!!!!!!!!!!!!! bar nem Sg hanem index de ott irtak az okosak hogy ugyan nembaj ha mas a power csatlakozo.. 20 vagy 24 pin..tokmindegy csak ki fog maradni 4 pin de mukodni fog.. chaintech nel kiprobaltam mukodott is!!!!! asus mar nem akarta az igazsagot!!!!! elvittuk a hurra FIZETEK szerelohoz aki tok professzionalis... megalapitotta hogy a ramokkal vannak a bajok!!!! vettem uj ramokat..osszerakta a gepet... majd nem akarta latni a vincsiket.. nah kezdtem ledermedni hogy azok is elszalltak.. neem.. megoldotta a winfos felallt.. koszonom szepen.. osszecsomagolta fizettem hazajottuk..... gep elindit felall a winfos.. nem latja a cdket... KURVAJO!!!!
gep leallit megnez kabelezes.. minden ossze van dugva kap aramot stb.. biosba be.. nem latja a cd ket!!!!!!!!!!!!!!! hat kurvafasza// minden szedszed majd en bekabelezem.. megtettem.. biosba be.. erre az elso oldalon ahol a system information van nem latja csak a cd ket.. viszont a boot beallitasoknal vegre latja a vincsiket is ( nah ezt magyaraza meg valaki!!!!!!) [elotte sehol se latta oket...]
de igy se mukodik... szal ne mondjatok hogy nem igyekszem megteszek en mindent.. a faken forumokat is olvasom csakhat a fele tarsasag csak ugatni tud meg baromsagokat irni....
-mindenert fizet, mindent megvesz......
konyorgom ugyan ti mijaszart csinalnatopk ha azt mondja a hudeszaki ember hogy nemjo ez nemjo az nemjo amaz???????
ja amugy megjegyzem hazahoztam a ramjaimat.. a regieket.. betettem a regi gepbe es rohadtul MUKODNEK!!!!!!!!!!!!!!!
ugyhogy mindjart indulunk is vissza a faken boltba.. mar megint.................................... -
Borg #17373 0. .net framework 1.1 letölt az MS oldalarol, és feltesz (kell a CCChez)
1. tweakerek uninstall
2. cpanel uninstall
3. driver uninstall
4. esetleg regclean
5. restart
6. új catalyst csomag feltesz.
7. ujrainditasok, tweakerek stb.
DE, 9600XT-den semmi változás nem lesz. Én a win reinstall miatt tettem 5.1-et, ez megy tökéletesen, de semmivel sem jobb a 4.2-nél. -
#17372 programok hozzáadásánál eltávolítható a régi driver, amúgy ezt megteszi az új is az install kedetekor. -
#17371 akkor valószínű nekem is úgy lesz,nem hozna rz változást.meg úgy is nemsokára win reinstal lesz.thx. -
#17370 passz, én win cserénél cseréltem driver-t :) -
#17369 akkor letöltöm az 5.2-őt.iyenkor le kell törölni a 4.12-est vagy felülírja a fájlokat? -
#17368 5.2-höz nem kellett -
#17367 nekem most a 4.12-es van fenn.érdemes letölteni az 5.3-at?van változás?az 5.3-hoz már tényleg kell a WIN SP2? -
Robin Hood #17366 Látod rossz helyen nyitottatok üzletet. Amcsi a lehetőségek hazája. :D -
#17365 tudjuk :) -
#17364 Megjelent az ATI Catalyst 5.3 meghajtócsomag ! -
#17363 nekem lassan az az érzésem hogy az égiek ott fenn nagyon nem akarják hogy neked géped legyen... -
#17362 óóóóó bakker hozzánk miért nem jönnek ilyen pancserok be, tesztelés nélkül cserélgeti az alkatrészeket és gondolkodás nélkül fizet lol.......
[bocs Csocso de ez az igazság] -
#17361 ez hihetetlen..... :Ð -
Robin Hood #17360 Te komolyan is gondolod hogy egy videokártya miatt nem ismeri fel a vinyókat? Ha már ennyit költesz gépre és nem tudod megcsinálni, nem lett volna egyszerűbb fizetni oár buznyákot a boltosoknak hogy nézzék meg mi a probléma, és cseréljenek amit kell? Többet elbenzinezel. -
#17359 ..... elmentunk.. erre mondtak hogy tuti a tap l esz rossz.. mert 24 pin helyett 20as van.. elkeztek keresni nekem egy atalakitot.. nem talaltak.. mondom jo.. fak itt akkor adjanak egy tapot... vettem egy 400wattos gyonyoru tapot 70 dollarert.. osszeszereltek de igy se volt jo.. nah mondom uberfasza!!!!!!
erre kitalalta a csako hogy a ramjaimat birtam legyilkolni a masik tappal..tehat vehetek ramokat.. HURRAAAAAAAAAAAA... 170 dollar....kicserelte a ramokat... erre nem indultak el a vincsieim.. nahmondom ha most a 240 giganyi vincsieim is kipusztultak akkor itt befejeztem a szamitogepezest es elkoltom kurvarkra a penzem...
jo nagyjabol osszehozza a csako hogy bootoljon a gep.. hazajovunk erre nem akar bootolni.... 5 perc remeges kurvaanyazassal karoltve, szemkiakadas, habzo szaj meg ilyenek (megj: kb 80 km oda vissza a szaros ut) es nem birom megoldani azt hogy egyszerre lassa a cd romokat es a vincsiket!!!!!!
hol ezt latja hol azt.... egyszerre nem akarja latni oket... sooot megjobbat mondok.... bemegyek a biosba akkor az elso oldalon mutatna a first es second deviceokat vagy miket.. ott csak a cd romokat lathja. de a boot beallitasanal mar latja a vincsiket
!!!!!!! hat en ilyet meg nem lattam komolyan!!!!!!!!!... ahh... komolyan mondom visszakuldom a gecibe az x850xt-s es vissaszerelek mindent a regi gepbe......................................... -
#17358 hat komolyan mondom beszarok behugyozok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
elmentunk kicsereltettuk a geci alaplapot buzerans asusra!!!!!!
az alaplapot nekem kellett kicserelni a kocsiban mert ok nem akartak kciserelni.. amugy kb 40 km re van a faken bolt!!!! kertem egy csavarhuzot.. azt nem adnak.. akurva anyatok!! akkor hivjatok a managert.. oke.. a manager ad egy csavarhuzot.. szetszedem visszaadom a szar alaplapot./ megkapom az uj asus p5gd1 et.. hazajovok.. mar este van szinte.. osszerakom erre kurvara nem ad videojelet az egesz hobelebanc.. se az x850xt.. sem az alaplapi vga nem ad videojelet sehova.. KURVAJO.. mehetek vissza.. es ami al egjobb.. 55 dollart kell perkalnom merthogy m egnezik ezt a szart...... FASZA -
#17357 nincs több ötletem -
#17356 Nem lenne semmi extra.