Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
inkább vegyél egy PS-t 30e, nomeg egy RGB kábelt...kevesebbet fogyaszt nem zajos és még winfos sincs rajta😊
valaki súgja már meg, hogy lehet a PC-t egy egy RGB-re rátolni??
#17050-en már kérdeztem....!!!!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
De 3Dmark03-ban defaultban 2800 pontyot csinált.
Konfig: 2600+@3200+ Barton, 256MB/400MHz PQI, Asrock K7S8X
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
nekem másodlagoson is átmegy...
OFF
nem tudom a 100Hz téma miatt, miért lennék "idióta", nekem 3 éve semmi bajom ha TV-zek vagy konzolozok...korábban meg mindig fájt a fejem 30-40 perc után (50hz Sony Trinitron).
a kivetítõ is homály😊 persze mozizásra az a méret, látvány stb miatt a legeslegjobb megoldás, szemkímélõ fejkímélõ stb
de egyéb esetben én csak a CRT-ben hiszek...TV esetén ezt muszáj egy RGB kábellel megfejelni, hogy éles legyen a DVD film vagy a konzol képe.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A 2-es megjelenítõ a TV.
Felbontás változtatásához: Bal klikk rajta!
Majd alul a csúszkán húzd 640*480-ra.
Frissítés változtatásához: Jobb klikk rajta!
Tulajdonságok - Monitor és beállítod pl. 100 Hz.
Ennyi.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Nem vagyok kezdõ, de van egy olyan kérdésem, amit eccerûjen nemtok megoldani.
ATI 9800pro.
A következõt szeretném elérni:
Moncsin a felontás 1152*864, a másodlagos TV-n pedig 640*480 legyen. (most mindkettõ 1024*768)
Sehol nem bírom állítani a TV felbontást (Gef4-nél lehetett).
A TV-n lévõ 640*480-at úgy szeretném, hogy meg is jelenítse az egész képet ezen ea felbontáson, ne pedig az asztal 1152*864-es részébõl, egy 640*480-as látható részt mutasson (amit "gödíteni" lehet).
Van erre megoldás?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Akkor:
ABIT R9550-128CDT kártya szoftmod elõtt: 250/200
ABIT R9550-128CDT kártya szoftmod után: 350/250 (40%, 25%) ennyit bír pixelhiba nélkül.
A különbség azért elégggé érezhetõ, tényleg többet nyom a kártya. Linkelnék be benchmark adatokat is, de nem nagyon volt még idõm futtatni. Pótolom vmikor.
Aki esetleg hasonló cipõben jár, annak itt van 2 link, ami nagy segítség lehet benne:
Prohardver cikk
VGAnfo
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
Szermányoltam egy ABIT 9550-es kártyát (128MB/128 bit, CDT-s kódú). Szoftmodhoz kellene nekem ABIT 9600-os vagy 9600XT-s BIOS. Tudna valaki ebben segíteni (link)? Esetlegesen tapasztalatokat is szívesen fogadok ezzel kapcsolatban.
Még kérdés: az ABIT 9600 és 9600XT-bõl csak 256MB-s változatot gyártott asszem. Gáz lesz-e BIOS fless után, hogy ez a 9550-es kártya csak 128MB-s? Másként kezeli a BIOS a memóriát dupla akkor a méretnél?
THX.
hát nemtom. én sose használtam driver cleanert, mindig csak setup.exe azt haddmenjen rá az elõzõre.. 😛
Egyszer volt gondom belõle eddig, egy régi-régi detonátornál.
winxp home, 512m ddr400, semmiféle nforce nem járt a környéken se...
Üdv,
------------------------------------------------ Az orvos se mondta meg, mit írt fel, én se mondom meg mire használom (C) by Hofi
balibacsika!
Nem nforce-s alaplapod van? nem telepítettél véletlenûl nforce drivert is?
És mitõl nem indul csökkentettbe el? Fekete kép, bal felsõ sarokban villog egy kurzor, num lock él, caps-scroll lockok viszont nem.
Asszem reinstall lesz a vége 😞((
Üdv,
------------------------------------------------ Az orvos se mondta meg, mit írt fel, én se mondom meg mire használom (C) by Hofi
Ellemben van néhány game,ami játszhatatlanul szaggat...Pl Gothic 1.
Egy 400-as Celeronon meg Vudu 3-mal szakit 128 ram társaságában😊Win98-se-vel. (Evvel talán menne...)
Kevés neki az XT-szintre húzott 9600 Pro...

Bérbe vehet? reklámfelület...
Eltávolítod az ATI driverét, újraindítod a gépet, majd felteszed az 5.2-est.
2. Használd ezt!
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szitu: Connect3d 9600-as kártya. Régi driverem volt (03.09.12-i), lehozom új 5.2-est. Felrakom (utána mondták, hogy nem lett volna szabad meglévõ driver mellé felrakni, mostmár mindegy...), újraindulás után nem indul normál módban, az xp logó után, mikor át akarja váltani a képet a windowsra, kikapcsolja a monitort. Ezután nem indul csökkentett módba se el. Érdekes módon VGA módban elindult, ahonnan próbálom leszedni az 5.2-es cuccait, látszólag el is távolítja, de normál módban ezután se hajlandó újraindulni.
Most ott vagyok, hogy rendszervisszaállítást csináltam egy régebbi állapotról, amiben a régi driver van, azzal mûködik, de nem merem újból ráengedni az új drivert. Ja, xp sp2-s.
Mit csináljak? Minden megoldás érdekel. Kalandorok kíméljenek 😊))
Tenxx, üdv: balibacsika
Meg office benyiló csilivili menû, esetleg Creative istenverése benyiló menû, vagy DC++, orren program közben? Esetlege xtra vizualizáló program?
Mer' 100% procihasználat mellett elõfordulhat ...
Milyen módban futattod a CS-t? DirextX, OpenGL, Soft? Ja és melyik CS, 1.5-1.6 vagy Source?
nár nagyon unom eddig geforces voltam semmi gond nem volt atival meg csaka gondok vannak ikább kezdek gyüjteni egy 6800U ra 😞
P4 2.4 GHz 512 RAM,9800 PRO vlkinek volt esetleg ilyen gondja?:|
nagyon szare mindne 😞 plz help
Ha 100 Hz-et sokáig nézed, elõbb-utóbb attól is fáj a fejed!
Kivetõtõtõl viszont nem. 😛
Olyanod van? Megmutassam? 😛
Az új TV meg olyan sok mindent tud, hogy szegény korosodó Szüleim nem is tudják kihasználni minden tudását... arról nem is beszélve, hogy faluvidéken meg ugye nem mindenhol általános a 199 csatornát kitöltõ kábeltíví...