18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
Borg #3176 Most persze jön majd a siránkozás, mert igen, kitöröltem 10-15 hozzászólásodat (másokéval együtt) mert semmi más nem volt, csak egymás szidása, anyázás, és flame.
Próbáltam már elözö hozzászólásban normális mederbe terelni a dolgot, de ha veled nem lehet máshogy megértetni a dolgokat csak igy...
Summa:
-Senki nem mondta, SOHA, hogy a 9000 bármilyen szinten is ellenfele lenne a 4200nak. Ez a te agyszüleményed.
-Az hogy te nem tudod felrakni rendesen a drivert, meg rendesen beüzemelni, az megint csak a te hibád, mert érdekes módon nagyon sok más embernek sikerült ugyanez.
-Az meg, hogy milyen stilusaban adod elő a dolgot, csak egyet árul el rólad, de ezt nem az én dolgom kinyilatkozni itt. Mint ahogy a te dolgod sem megitélni másokat, mert te semmi mást nem csinálsz, csak belekötözködsz abba amit mások mondanak, és hajtogatod a baromságaidat (nem csak itt, sajnos). Talán nem kellene beleszólnod a vitába, amihez 1 nem értesz, 2 nem tudsz információt felmutatni hozzá, és ráadásul 3 még baromságokat akarsz bebeszélni másoknak. Mert tudod ez az alapja hogy egyátalán értelmesen fórumozz, erre találták ki. Nem gondolkodtál még ezen? Ideje lenne.
A topic cime sem anyázás, sem pedig "milyenfaszánvilágitaházam", sem pedig alaptalan hülyeségek, tévinfók, és "haveromondtadolgok" hangoztatása. Ennek megfelelően folytassátok. -
Borg #3175 Idézz már lécci, hol és ki irta hogy a 4200 a 9000 ellenfele...
Nem hiszem el bammeg hogy ennyire kitartóan tudod hajtogatni a hülyeségeidet...
Egyébként meg senkit nem zavarna, az, hogy ennyire tudatlan vagy, ha nem ilyen stilusban adnád elő. Talán még segitene is valaki érdemben. -
izb #3174 biztos hogy igaza van,csak valoszinü nem tudod átültetni a gyakorlatba,mert ahoz ész kéne,az meg nincs. -
Inquisitor #3173 Szivesen segítenék, de nem érek rá, ráadásul sokáig tartana, mert nem vagyok szervizes, de legalább gyors se :)
Biztos van valami megoldás ... -
K.András #3172 kitisztitottam szar ugy is...felratkam a radeonátort is meg minden ,de már nem érdekel mert össze lett rakva a másik gép, ami uolyan mint a másik azzal a különbségel hogy abban van a radeon, a másikban a gf...de igy is lassabb mint a gf... -
Inquisitor #3171 Driver Cleaner 1.0 (Driverheaven.net)
Aztán lehet kézzel tisztogatni a Registry-t, mondjuk jv16 Powertools-szal.
Ez sokszor segít abban, hogy NE kelljen újra pakolni a rendszert. Hátránya, hogy hozzá nem értő személy 1 perc alatt hazavágja a rendszert.
De ha már "úgy is mindegy", akkor megér egy próbát.
Ja és ha van fent Radeonátor, Powerstrip, Rage3D Tweaker, akkor azt mindíg érdemes letörölni a drivertelepítéek elött, mert különben elég durva hibákat produkálhat az új driverrel :( -
K.András #3170 Izb menjél vissza oda ahonnan jöttél, jelen esetben ez biztos románia... -
K.András #3169 "elegge ugy nez ki hogy kartyacsere, uj windows"
na ez azért durva volna, bár még az is lehet igazad van... -
#3168 sajnos attol hogy letorlod a drivert a registry tele marad szemettel... elegge ugy nez ki hogy kartyacsere, uj windows... :D -
izb #3167 Azt hiszel amit akarsz!
Attol hogy itt okoskodsz,nem gyözöl meg senkit,max koptatod a billentyüt!
Jokat mulatok a hozzászolásaidon!
Csak igy tovább! -
TANKboy #3164 Ki mit tud erről az Omega driver-ről? Mivel jobb a Catalyst-nél? Ehhez kell Control Panel? Vagy tartalmazza azt?
Más: Valaki végre oktasson ki, hogy mivel jobb a DirectX 9 a 8.1-nél! Azaz inkább az érdekelne, hogy a RADEON 8500-asomhoz érdemes lenne felraknom? A Catalyst 3.2-höz ill. az Omega driverhez fel kell rakni a DirectX 9-et???
Kérlek titeket ÓÓÓ "NAGY MÁGUSOK" segítsetek rajtam válaszaitokkal! -
K.András #3163 biztos magadbol indultál ki:) -
K.András #3162 belöled én is kinézném... -
izb #3161 pedig hihetö.. -
K.András #3160 nem gondolod komolyan hogy nem vettem le a régi drivereket ugye? -
Anee #3159 az hogy dölux kurvára nincs kihatással az órajelére szóval jelen helyzetben picsamind1 hogy deluksz vagy sem.
Hát ha már gf3 után basztad be a rendszerbe akkor gondolom basztad eltakarítani regisztiből az Nvidiás cuccokat....és csak utánna feltenni az ATi cuccokat...ha ez nem volt meg akkor érthető miért ilyen lassú nállad
-
K.András #3157 meg milyen ezért hivják 9100-nak?8500 van ráirva.
egyébként nem sima gf3-om hanem a delux,másik az hogy milyen galiba lehet vele mondjad, hallgatom hátha... -
K.András #3156 faszért nem tudod magadban tartani az ilyen uninformálatlan szövegeidet?te aztán informált vagy bazz, ahogy Borg is ,csak ha visszaolvasol a topicban a 200 környékére itt kérdezte mifán terem az ati, szoval nem vagytok ti akkor csákok mint ahogy futattjátok magatokat... -
Anee #3155 ezért hívják a 8500-at 9100-nak hogy a Te féle uninformálatlan emberkék ne hivatkozzanak erre
Amúgy meg valami galiba kell hogy legyen a kártyáddal mert gyorsabb mint egy Ti200 vagy egy sima gf3....főleg dx8-as cuccokban -
K.András #3154 arrol nem is beszélve hogy azt irod hogy nem vicc hogy a ti200 lassab mint a ti500, hát ez azért nem vicc mert amire nagyobb számot irták az gyorsabb, magyarul nem a megtévesztés volt a cél. -
K.András #3153 ácsi már hát ti itt a szomszéd topicban kikiáltottátok a 4200 ellenfelének a 9000-et, nem magamtol találtam ki, hja hogy nem te irtad?nem de nem szoltál volna egyikre sem hogy ez fake(ellenben szoljon igazat egy nvidiás azt máris leugatod a sárga földig), szoval a tájékozatlansága az embereknek a hozzád hasonlo emberek miatt van...mert csak elvakultan azt nyomjátok hogy ati ati ati ati ati ati ati ati ati ati ati ati ati stbstbstb...mellesleg nagyobb orajelen megy a 9000pro mint a gf3delux, és ugy megalázza mint a rongyot...és ha más nem is vicc, ez már az... -
Borg #3152 Mer szerinted vicc hogy egy gef3ti200 lassabb mint egy gef3ti500? Nem vicc igaz? Miért nem vicc? Azért nem vicc, mert le van irva, hogy lassabb.
Radeon9000ről is mindenhol le van irva, hogy egyel kevesebb texturázó egysége van futószagonként mint a 8500nak. Ennyi.
Attól hogy _TE tájékozatlan vagy_, még nem kellene itt a hülyeségeket terjeszteni. -
K.András #3151 lealázta egy delux,de ugy hogy fele annyi fps jött ki atibol mint nvidiábol!!! -
K.András #3150 Megveri?ember itt terjeszted a hülyeségeket, aztán meg csak néznek ha rád hallgatnak, másik az hogy nem kéne személyeskedned(op létedre), én leirtam a TÉNYEKET egyébként itt van a két kártya, két nagyon komoly gép, egyiket már láthattad is a dizájnos számitogépek topicban, szoval akkor mondjad ezeket ha tapasztalatbol beszélsz...a másik az hogy vicc hogy egy 9000pro lassab mint egy 8500-as nem gondolod? -
Borg #3149 A ti200-at meg is veri. Jobbat aligha...
De talán többre mennél, ha nem csak " azt mondták " alapon véleményeznél mindig dolgokat. Talán igy el lehetne kerülni azt is, hogy gef3nál gyorsabbnak nézz egy 9000rest, meg azt is, hogy olyan hülyeségeket terjessz mint pl a geffx-el kapcsolatban... ugye. -
K.András #3148 ez egy 9000pro hát nem veri meg a gf3-at?itt idáig mindenki ilyenekröl beszélt :DDD -
Feketekéz #3147 Miért, ki mondta hogy a 9000es radeon gyorsabb lesz a gf3nál?
Ui: Arra is gondolj hogy a 9000es feleannyiba kerül mint a gf3. -
K.András #3146 Na kérem ennyit az atirol,nevetséges gyerekek ez a fantasztikus kép ,meg ez a 15-20 fps ehez aztán gratula!gf3-om megette a radon 9000prot már nem azért... -
K.András #3145 driver a legujabb... -
K.András #3144 Na a következö a gond, beraktam egy ati radeon 9000prot alap 275/275-ön megy, felraktam 300/300-ra raktam az 512 rambus mellé még 256-ot, és mondom akkor lássuk igy a ravent(gf3-omal lazán ment ugy hogy memo is csak 512volt),erre fele annyi fps-t csinál mint elötte!!!El sem hiszem, kinek milyen ötlete van? -
#3139 valami rossz volt a regi driverben -
#3136 a végére képzeljetek kérdőjelet -
#3135 Lehet, hogy csak én nem találtam, de nvidiához van (konkrétan tnt2-őn is elzötyögő) -
#3134 MGlide keress rá. Sajna 1999-ben befejezték a fejlesztését:( -
HG #3133 Hi Gerry! Persze, aktuális, már le is töltöttem, Du. kipróbálom. Kösz, rendes vagy, hogy nem felejtetted el. Csáó! -
#3132 Nemtom aktuális-e még, de a Guru3D-n van ATi kártyákhoz Glide emulátor.
ITT megtalálod! -
#3130 ott a pont! -
#3128 Szerintem, ha megmutatod nekik, hogy 32bit-ben "elkékül", akkor kicserélik, vagy ha nem, akkor mutassák meg hogyan kell megcsinálni, hogy működjön! -
#3126 ott sem ment? akkor? lehet hogy hibás?ne kinlódj vele. -
#3125 Akkor szerintem mondhatni egyértelmű a dolog: Kártyát vissza kell vinni gariba! (Minél előbb)