Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még szerencse hogy noname kari, és minden hónapban más hûtõvel meg ramokkal érkezik...így simén mondhatom hogy nekem csak ilyen gagyesz pöcökkel volt rögzítve a hûtõ. De remélem észre sem veszik, az elég nagy érvásás lenne, ha emiatt nem cserélnék ki...akkor adhatnám el a vizet hogy vegyek vmi VGA -t meg helyette légûtést...😞
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
http://www.pricerunner.co.uk/search/geforce_6600.html
itt pl 80-90 dolcsinak irjak.
2)maga a kis stock fan is olyan meleg levegot fuj el magatol hogy jujj
3) a fanless zalman huto majdnem ugyanannyira le tudja huteni a 9800pro-t mint a stock huto! ezzel szemben ha fant teszel a zalman hutore akkor majdnem 20 fokkal visszi le a hot!!!!!!
1 het muva erkezik a Thermatake hutom amin van egy 8 cm es fan😊
Többek közt ezért veszek vszínû 6600 at 2 év garral, mert ha az esetleg nem bírná a kiképzést, nem kaphatok annál rosszabb kártyát.
Elég kevés az esélye, hogy az is moddolható lesz amit helyett adnak...szal vszínû eladom majd és lesz helyette 6600. De ha moddolható lezs persze akkor maradhat...<#hawaii>#hawaii>
enis moddolhatatlan 9800se -rol valtottam, lenyegeben ingyen.
Szerintem ez tökéletes lessz a haverodnak!
Élsímítás nélkül majdnem minden game full graffal elmegy 1024x768-ban.
Nekem ugyan ilyen paraméterû a Giga,és még jól is lehet húzni!<#eljen>#eljen>
Bérbe vehet? reklámfelület...
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
talaltunk is mondjuk egy ilyet:
ami kitudja mennyire jo
de ha tudtok valamo okosat mondani akkor pls ne titkoljatok el😊
ja es legyszi ne gyertek a szokasos: gyujtson meg x850 re dumcsival😊
egy fasza 9600 pro eleg lenne neki talan egy sima 9800 is de ebayon nem nagyon talaltam 9800 at..
Pl farcry-ban (1.31) bizonyos fak arnyeka, vagy mondjuk a helikopter arnyeka konzekvensen kb 100*100-as felbontasu talajtexturakat eredmenyez. Van par chapter ahol a fel palya ebbol all es eleg zavaro. A hiba nem az en keszulekemben van, mindenkinek csinalja. De van meg egyeb progi is, amihez speci patch kellett (pl hl2), vagy farcryhoz hasonloan nincs is kezelve a gond (evil genius - kicsi teglalapocskak villodzanak be neha gyors scrollozaskor, mintha a ramot huztam volna), de meg tudnek eztazt mondani. Evekig atit hasznaltam, es ahhoz kepest eleg problemas.
A 2d kepminosegrol inkabb nem is szolnek, szuperintenziv megszokast igenyelt. Es 3d-ben anisobol is eggyel nagyobbra kenyszerulok (atival jo kompromisszum volt a 4x, mar meglatszik, de nem lassit, geffel ez mar lassit picit es csunyabb is, feljebb kellett pakolni. feljebb amugy mar 8x-16x-n hasonlok).
Ami mellette szol az a 3d sebesseg ( bar itt akkora elonye azert nincsen..) es a jatekok nagy resze azert problemamentesen megy. Hat ugy roviden. Mai fejjel lehet inkabb a 9800-t valasztanam, egy nagysagrenddel kiforrottabb kartya es olcsobban ki lehet hozni.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ezt érdemes megvenni, vagy nézzek jobbat?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
DB
A ti kung-futok nem erős!
Azért nem hiszem, hogy maradandó kárt tettem volna benne, mert ha normálisan elindul és feláll a gép, akkor soha egyetlen játékban/alkalmazásban sem hibázik. Csak az indulásoknál hülyül meg néha. Nem is értem 😊 Tippek?
DB
A ti kung-futok nem erős!
-A régi driverrel (2003.09.12-i) elindítottam normál módban,
-uninstalloltam a drivert, meg a cp-t is, majd újraindítás
-ezután új hardvert talált, megadtam neki a régi driver lemez
útvonalát és feltelepítettem újból a régit (?), majd újraindítás
-erre (!) rátelepítettem a legújabb (5.2) katát és TÖKÉLETESEN ment!
Erre varrjatok gombot. Ja, érdekes módon mikor a régi drivert
uninstalltam kiírta, hogy nem tudja teljesen eltávolítani a cuccot és
újraindítás után mégsem volt már ott. Mindenesetre megúsztam az xp installt. Phüüü... 😊))
Na csákánydoroszló
------------------------------------------------ Az orvos se mondta meg, mit írt fel, én se mondom meg mire használom (C) by Hofi
20K -ért kapsz egy kicsit lebutított 9600xt -t, könnyedén 9600XT varázsolható belõle, mert a nyák meg a hûtõ is olyan...
Szal nem rossz...