18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
  • Laalee
    nemlatom hogy javitottak volna a kepfrissites hibat opengl ben...
  • Laalee
    Fixed in this driver:
    The display corruption noticed around the wheels in the game FI Racing Championship is now resolved
    The health meter not being drawn in the game Bounty Hunter is now resolved
    Texture corruption in the game Combat Flight Simulator 3 is now resolved
    The binocular view not displaying properly in the game Project IGI2 is now resolved
    Objects flickering in and out of view when playing Deadly Demo is now resolved
    The display corruption noticed in Battlecruiser Millennium when placing the mouse cursor over the menu buttons is now resolved
    The ground color not displaying correctly when playing the Jurassic Park demo is now resolved
    The display corruption noticed when playing Heli Heroes is now resolved
    The texture disappearing in the game AirStrike3D is now resolved
    The General Protection Fault error appearing when playing Unreal 2; The Awakening is now resolved
    The system not responding with playing the game SimCity 4 is now resolved
    The system not responding when task switching between an OpenGL game and the desktop is now resolved
    Full Screen Anti-Aliasing not being available when playing Anarchy Online is now resolved
    The system failing to respond after pressing the ESC key when playing Half-life Counter Strike is now resolved
    The display corruption noticed when running the CodeCreatures benchmark in a system contining a RADEON™ 9200 is now resolved
    The display corruption issue when using the send to DV camera feature found in MovieMaker2 is now resolved
    Playing *.rm files using the RealPlayer with Overlay Theater Mode enabled no longer results in screen corruption being displayed on a secondary CRT
    TV performance being slow and choppy when running an application in the background is now resolved
    The display corruption noticed when playing a DVD in TV Theater mode on a secondary display is now resolved
    The ATI D3D/OpenGL tab not retaining the correct format when a secondary CRT is connected is now resolved
    The display panel's icons disappearing when using an FPD and TV is now resolved
    The system not responding after previewing the 3D Liquid Desktop screensaver is now resolved
    The overlay pixel duplication noticed when the display resolution is set above 1600x1200 is now resolved
    The resolution changing to 640x480 32bpp when checking the optimized format for 480i in the YpbPR settings page is now resolved
    The display corruption noticed when a system returns from hibernate mode is now resolved
    The blue box border noticed around cached URL addresses is now resolved
    The system not responding when hot plugging a DFP monitor is now resolved
    A TV connection being falsely detected when booting the system is now resolved
    Only half of the image being displayed on an HDTV when outputting from the VGA connector is now resolved
    An error message being displayed when attempting to install the display driver from the ATI web site is now resolved.
  • Laalee
    catalyst 3.4 w2k/xp
  • Laalee
    mert a tieden valszeg nem 4,5-5 nanos ramok vannak
  • Laalee
    durva hogy ugyanazt a procit 325 rol felnyomjak 450 re... gyanitom ez eleg nagy kazán lesz már
  • Borg
    http://cwx.frontember.hu

Itt megtalálod a chronosink, és a BIOS frissités infókat is. Aztán dobj mailt.
  • Borg
    Falsch, R360 még ugyanugy 0.15ös lesz, csak az RV360 lesz 0.13, az pedig a 9600 utódja, nem a 9800é.
    Ennek ellenére természtesen 450/470 körüli órajel lesz, 256 ram, tovább finomitott VPU, stb.
    Már most is több mint kétséges az 5900U vezetése a 9800PRo felett, hát még akkor majd...
  • ollie
    miért melegszik a ram 250-en? nekem 9100-as van 250/250-en, de egyáltalán nem meleg, pedig csak egy kis venti van rajta.
  • Laalee
    elkepzelhető, de eloszor szenvedj powestrip el, mert ha biosban atirod 250 re es nem indul el, tobbet fogsz szenvedni, mint a powerstrip el :D ha minden atomstabil, akkor ird at a biost magasabb beallitasokra. borg regen ajanlott 8500 hoz memoria hutoket, kerdezd tole
  • Laalee
    ottvan kint a fooldalon a cikk :D ,15 helyett ,13 on gyartjak, kicsit finomitanak rajta es ennyi... a ,13 miatt lenyegesen gyorsabb lesz a mostani 9800pro nal, ez meg boven eleg hogy ismet ne okozzon bajt az fx szeria
  • barret
    oh jeeeeeeeeee!
  • Borg
    A PBA 8500asok is 275/275ön mennek, csak az LE változatok alacsonyabban.

A PBA szimplán annyit jelent, hogy nem a saját neve alatt adja ki az ATI.
  • Laalee
    es az orajelet a bios allitja nem a driver
  • Laalee
    ez az alap 8500 as specifikacio 275/275
  • HG
    Köszi! Tehát catalyst 3.2 -ből csak 1 fajta van. Bocs, nem jutott eszembe megnézni, hova mutatnak a linkek. Jó ötlet volt.
  • Laalee
    hogy a sznobok erezzek nekik kulonb kartyajuk van :D nem hiaba adtak ki +x ezret a bba ra. bar asszem ezek meg azok a driverek voltak amikor nem catalystnek hivtak :D
  • ollie
    Jézusom. Minek kellett 2 külön fajta?
  • Laalee
    regebben 2 fele catalyst volt pba radeonhoz es bba hoz, mostmar mindkettonek ugyanaz van, ha megnezed az ati oldalan a linket, ugyanoda mutatnak.
  • ollie
    catalyst?
    Az csak egy van, az ATI-tól.
    Vagy úgy érted, hogy azt a drivert érdemes használni, ami az install cd-n van?
    Szerintem mindegy. Talán azért érdemes mindig a legújabb drivert feltenni, mert abban vannak hibajavítások is, és esetleg egy kicsit gyorsabb is lehet. De alapvetően nincs sok jelentősége, hogy melyik driver.
  • HG
    Szisztok! Valahol, talán ebben a Topicban olvastam, csak nem emlékszem mi lett a végeredménye a vitának, Mindegy vagy nem mindegy hogy BBA vagy PBA catalyst van fent, illetve van -e egyáltalán különbség? Köszi!
  • Laalee
    az hat... ha csak arra hasznalod. egy jo procival az unreal is eleg szep fpst produkal, nemhinnem hogy az a 1-2% hianyzik amit az uj driver fog adni :D
  • RelakS
    Unreal Tournament 2003 egy idióta tesztprogram?
  • Laalee
    azert veszel videokartyat hogy egy idiota tesztprogram nagyobb szamot irjon ki? :D
  • RelakS
    Tudom, és még szét is fogom kb 25-ösével válogatni őket. Mindenesetre a kategorizálatlan smiliek-ra még mindig várok 5letet.

Ugyan off ezerrel, de még egy kérdés: Értelmes menürencert hogy csináljak? Felső frém, főbb pontok, alsó frém alpontok az oldallal, vagy anfyteam-től egy faszerkezetű menü, mint az explorer könyvtármezője?
  • barret
    hátha meg lesz vele a 10 000 pötty!
  • Borg
    Valszeg az új driverben meg akarják már csinálni a 9800al kapcsolatos dolgokat is. Főleg az új DDR2-es 9800 gondjait kell még orvosolniuk, ugyanis nem tökéletes a memóriakezelése még, mint ahogy egykét előzetes tesztben is szerepel. Pl overhead van,artifact, stb, mert nincs optimalizálva a driver még erre. Persze legalább van min lovagolniuk nvidiáéknak:)
  • ollie
    mér' ne?
    :D
  • Laalee
    hamarosan :D

amugy minek minden heten uj driver? nekem a mostani sem hibazik, eleg gyors is, szep a kepe, akkor meg minek uj minden heten?
  • ollie
    mikor?
  • Laalee
    viszont a power dvd gondom megoldodott :D van a honlapjukon egy frissites a pdvd4xp hez ezzel mar korrektul lekezeli a 9700 est.
  • Laalee
    azt irtak, hogy nem adjak ki a 3.3 at hanem egybekotik a 3.4 el es csak az jelenik meg
  • Gerry
    Már így is elég bőséges a választék, de ha ezt még fokozni tudod, az már több mint remek!
  • RelakS
    Ha egyszer elkészül a frissítés, akkor lesz egy csomó új, de lustaság, meg a dvd-imet is megkéne nézni mert vissza kell adni, anyám is ugat, hogy segítsek, angol...
  • Gerry
    Relaks oldaláról: INNEN
  • ollie
    Ezt a kalapácsot honnan linkelted?
    Nálam is láCCik...
  • Gerry
    OFF: Jó a smájli gyűlyteményed!
  • ollie
    milyen bazz előzött meg?
    ;D
  • Gerry
    Könyörtelenül! Mondjuk valahogy így: