18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
  • Laalee
    esetleg tibetben
  • Laalee
    tokmindegy mit ir ki nezd meg hany mhz en megy a kartya ha 310/325 akkor lehet orulni az alatt felesleges :D
  • ollie
    a RadeonLama is a dél amerikai Andok lejtőin él?
    :D
  • RelakSfromhome
    :]
  • RelakSfromhome
    a winfos aszongya, hogy pro. Biosba hogyisnézekbele?
  • RelakSfromhome
    :D
  • ollie
    attól még örülhet nem?
    ;DDDDDD
  • Gerry
    A programok nem igazán számítanak, a lényeg az, hogy a Win minek ismeri fel, és hogy a BIOS-a milyen! (alapból hány MHz a VPU/RAM?)
  • Laalee
    ne mivel tok ugyanz a 2 kartya :D ahogy feltunhetett a driver sem tud kulonbseget tenni :D 9700/9700pro kent ismeri fel
  • RelakS
    Ha a programok a 9700-amat notóriusan 9700pro-nak nézik, akkor örüljek?
  • Gerry
    Connect3D-t nem nagyon ismerem, csak olvastam róla, hogy megkapota a "CBA" minősítést, tehát nem a leggagyibb, de nem is egy csúcskártya...
  • Ch_Slater
    öhh, izé. tusolás alatt jutott eszembe h a club3d-nek is meg a connect3d-nek is lehet a röviditése a c3d. bocs a zavarért. én a connect3d-t értettem alatta
  • Gerry
    Mit értesz C3D alatt? Connect3D-t, ami "CBA (Certified By ATi)" vagy Club3D-t, ami a BBA kártyákat is gyártja?
  • Laalee
    igaz en is club3d re gondoltam :D az a franya connect3d... :P

reszemrol a korites mellékes, legyen a kartya jominosegu alkatreszbol es kesz. ezt meg a CBA gyartok garantaljak akik fent vannak a listan, atmentek mar egy teszten atinal, tehat szart nem arulnak. a listat meg magtalalni az ati honlapjan. az lehet hogy egy saphire kartya nem tuningolhato agyon, de a gyari eloirasokat betartva hibamentes lesz.
  • Ch_Slater
    akkor a c3d az nem rossz? mert itt lehet kapni az biztos. mondjuk az egész városban szinte nem láttam mást csak sapphire-t, powermagic-et és c3d-t...
  • Gerry
    Na jó, drága a Hercules, de jó minőség és sok cucc jár mellé. Számomra a C3D Club3D-t jelent (nekem is az van: R9700), és szerintem az elég jó mind minőség, mind "csomagolás" téren, bár a hozzá kapott játékkal, meg DVD lejátszóval nem nagyon foglalkoztam...
    Ja, és az én 9700-am gyárilag 9700Pro BIOS-szal volt felvértezve, aminek külön örültem...
  • Laalee
    szedd le az osszes tuning programot elso lepesben, masodikban ne svideot koss a kompozit bemenetre, ill forditva (ff kep)
  • Laalee
    nezted mennyi egy hercules kartya? :D c3d az optimalis szerintem, csak keves helyen lehet kapni
  • UnConnecteD
    Hmm, nem megy a 9700Pro kartyam TVout-ja. 3.4-es Catalist, es amikor atvaltok tv-re, 320*240-be nyomja, es fekete-feher. Otlet?
  • Gerry
    Hát én a helyedben inkább BBA-t, Club3D-t, Gigabyt-ot, vagy Hercules-t vennék... De elvileg a Sapphire sem rossz, csak többnyire a memóriákat nem lehet rajta annyira tuningolni!
  • Gerry
    Elvileg ha frissíted a BIOS-t, akkor akár a 2600+ is belemehet, de abból csak a 266-os FSB-n üzemelő. A 2400+ szinte biztos, hogy belemegy, viszont azt nézd meg, hogy mekkora a legkisebb feszültség, amit a CPU-nak lehet adni (VCORE), mert ez lehet a kizáró oka annak, hogy újabb procit tegyél bele. Mivel a T-Bred B magos procik már csak 1.65V-ot igényelnek, és emiatt gondod lehet, ha tud 1.65V-ot, vagy még kevesebbet, akkor belemegy a 2400+/2600+ is, csak a 333-as FSB-t nem tudja...
  • Ch_Slater
    Viszont abban az üzletben ahol néztem a kártyát, csak Connect3D és Sapphire van. Érdemes valyon vmelyiket megvenni? A sapphire-ról már olvastam vhol, de a c3d-ről még sehol sem. Mire kell figyelni h ne szopjak vele nagyot?
  • Ch_Slater
    Asszem XP2100-as (palomino), vagy olyan XP2000 körül (Thoroughbred) még belemegy a lapomba, de ez nem tuti (KG-7). Mintha annyit irtak volna rá az abit honlapján, de rég néztem.
    ollie: :)))
  • ollie
    ha gondolod elcserélhetnénk az én R9100-omat a te R9700-adra, és akkor nem kell új procit venned...
    ;DDDDDDD
  • RelakS
    Mire?
  • Ch_Slater
    kösz. a procit is cserélni fogom 1 hónapon belül...
  • Laalee
    boven eleg lesz, felteve hogy nem vargáné és tsa ill acorp, es a proci is meg par honapig
  • tilly
    A táp elég szerintem....a proci nem
  • Ch_Slater
    Elég lesz a 300W-as tápom, ha veszek egy R9700-et? Van 3 vinyó, egy cd-iró, 1.2G AMD, 2x256DDR...
  • tilly
    Radeon 9500pro 128mb
  • ollie
    milyen kareszt?
  • tilly
    Remélem azért tényleg kihozzák majd amit lehet a kareszból ha már megvettem ilyen drága pézé
  • Laalee
    marketing, olyan mint az unreal2 elott az nvidia logo... fizettek egy rakas penzt hogy az o kartyajukkal reklamozzak. ennyi
  • tilly
    erre gondoltam pl
  • Borg
    Tutira 183as ha annyit ir ki, szal ne habozz, vissza vele.
  • Laalee
    te nem is radeont vettel :D
  • ollie
    "nView!"

aha... itt a bizonyíték, hogy a rohadt ATI meg Nvidia összedolgozik...
    ;DDDDDDD
  • ollie
    tedd fel a rage3dtweaker-t is, hátha az felvilágosít a valós értékekről...
  • Gerry
    nView???
    Öregem, lehet, hogy egy hybrid kártya tulajdonosa vagy!
  • Vukodlav
    Talán mert rájöttek a fiúk, hogy a Club3D hackelhető 9700-esre kivétel nélkül, így mindenki a simát vitte, a Pro meg a nyakukon marad! :D