18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#4024 te, a hszedben nem volt kérdés.
ha clone-t akarsz:spec.-->display-->és itt engedélyezd a tvd
ha az asztal kibövítését, akkor " windows asztal kiterjesztése ezen az eszközön"
s kérlek te itt ne pattogj, mer se okod, se jogod ninc rá! -
izb #4023 te figyu!!Te Borg vagy??
Ugyanis a kérdést neki tettem fel,valszeg segiteni is tud,nem ugy mint te!!
Már a kérdés értelmezésénél elakadtál!! -
#4022 mér, mit vársz? -
izb #4021 Te Borg lenne egy nagy kérdésem!!
Felraktam ezt az uj Cat 3.4 meghajtot a 9500Pro kártyámhoz,és a játékok álatul néznek ki!!
Egy oriási problémám van,az pedig az,hogy mikor tévére ki akarom rakni a épet,és bepipálom azt a funkciot,hogy " windows asztal kiterjesztése ezen az eszközön" akkor semmi mást nem csinál,mint hogy az éppen aktuális hátteret kipakolja a tv re!!
Már mindent végig probáltam de mindig ez a vége! -
#4020 nekem meg geforce-on nem volt tökéletes,atival meg hibátlan.igaz,nekem 8500-as van.de megy mindkettővel. -
Borg #4019 Már jóideje ottvan az FX topicban:) -
Borg #4018 Gigabyte R9600PRO
-
#4017 Nincsen fönt semmi tweaker progi, de a haveromnál 9500pro-val is ugyanaz a helyzet mint nálam! -
#4015 ezt mar beraktak ott is, csak egy masik oldal linkelte de szorul szora ugyanz van benne... -
BBking #4014 Talán azt nézzétek meg, hogy fent van e a Rage tweaker,az is elbaszarinthatja.Próbáljátok meg úgy hogy nincs fenn. -
BBking #4013 Nálamis tökéletes a Gta VC - 3.4,Rad9500Pro- Nem tudom hogy számít e, de szerintem nem, hogy nocd crack-et tettem mellé. -
#4011 Ha valaki akar jót röhögni, akkor EZT nézzétek meg!
A GF-FX-es topicba nem akatom beszúrni, mert azonnal kiutálnának az FX rajongók! -
#4010 Be van nyomva a frame limiter... -
Borg #4009 Kapcsold vissza a frame limitert:)
Ilyent nekem is csinált 8500on. Igaz, csak 100ból 1 textúra tűnt el néha...
De az FPS limittel minden ok.
Szar PS2 motor... -
#4008 nekem a gta3 el sem indul amióta átálltam geforceról radeonra, de a vc kifogástalanul fut a 9100-omon... -
#4007 Ilyen nekem ut2k3-ban volt tnt2-vel, origi driverrel. Ott komplett StaticMeshek villogtak :) -
#4006 Crack-elt GTA? Hai igen, akkor ki törte fel? Mert nálam mondom tökéletesen akadásmentes maximális grafikán, csak néha-néha eltűnnek a tereptáryakról a textúrák, ilyenkor többnyire az segít, ha felnézek az égbe (mármint a játékban, és nem igazából ) és utánna minden visszaáll, de ha nem nézek fel, akkor is 5-6 másodperc után ha haladok a kocsival/gyalog, akkor visszaáll! -
#4005 Colin McRae Rally 2-ben is vannak olyan pályák, ahol az elején meg a végén nincs textúra. Olyan, mintha valami köd lenne szerteszéjjel -
#4004 nálam is minden jó! 9700pro 3.4Cat! 1024ben full distance is tutkón fut! -
#4003 nalam 9700+Cat 3.4 es semmi hiba -
#4002 Sajna az a GTA VC patch sz*rt sem ér nálam, (9700+Cat.3.4), ugyanúgy néhe elmegy a tárgyakról a textúra, és eltűnik alólam az út, marhára idegesítő tud lenni...
Más játékokban és a 3DMark2001SE/03-ban meg minden simán megy egy hibás pixel nélkül, csak a GTA a szar! -
#4001 3-ig is, csak alá kéne tenni egy 3-4 ghz-es prockót ;) -
#4000 az persze -
#3999 jaja
szerintem elleszel vele vagy 2 éveig...
a 9500 már dx9-es ugye? -
#3998 hat ez nem kecsegtet nagy tuning lehetosegekkel. talan 3x0/300 kijon a rambol, bar jodarabig rohadtul nem kell huzni azt a kartyat sem :D -
#3997 akkor nem örülök annyira. 280Mhz körüli értékek. Az is igaz mondjuk, hogy az egyik oldal 3.6ns-os ramokkal van kitéglázva -
Borg #3996 Talán azért, mert DX8as kártyákhoz nincs benne semmi uj:) -
#3995 nekem is elsőre felment,de semmi változást nem észleltem eddig...semmivel sem gyorsabb,mint az előző... -
Borg #3994 "Orton also said ATI will fire its next salvo in the ongoing battle with rival Nvidia Corp. (NasdaqNM:NVDA - News) this fall when it launches its newest high-end graphics chip, one it hopes will overshadow Nvidia's recently launched GeForce FX 5900 Ultra." Reuters
-
Borg #3993 VC-hez kijött egy patch már, ami a graf problémákra nyújt megoldást. Azt is feltetted? -
#3991 roszul lett telepitve a 3.2 azert lehet szar, en is sokat szivtam 3.4 el, mire jo lett, most teljesen stabil minden -
BBking #3988 Én mindig innen szedtem az omega drivert:
http://www.omegacorner.com/ -
BBking #3987 Feltettem a ati oldalárol külön a 3.4-est meg a controlpanelt, az faszán felment + faszán müxik is.Egyenlőre jó így.Viszont a 3.2-nél nálam legalább is csak az omega-val volt jó. -
#3985 ja, az omedriverben ki vannak véve a mobility chipsetet, pl. mobility radeon 7500... de ezek csak laptopokban vannak, nem a normál 7500-ról írt. -
BBking #3981 Ahogy írták mááán, fel lehet tenni 9500-alatti kártyához is, de nem hinném hogy látnátok változást.Nálam a 3.2-es is tökéletes futott 9500Pro-n.Az omega-t ugyan próbáltam, de nem sikerült fel tennem, valszeg már tele van a windowsom sok szarsággal, egy frissre biztosan felmenne.Ezt abból következtettem, hogy uninstall után a 3.2-es omega sem ment már fel,pedig az volt fent elötte.Igazándiból az azoknak célszerű még akiknek nonpro 9500-asa vagy 9700-asa van, mivel benne van a softtuning is.Lehet választani telepítésnél, hogy melyiket kívánja az ember.
Vásárlásnál meg szerintem nyugodtan vegyetek sima 9700-asat, mivel az 1-2000 ezer ft-al drágább a 9500Pro nál.A Rage3D-n nagyon dícsérték a Shappire-t, szerintem az is jó vétel. -
#3980 mindegyik Radeonhoz jó (még a 7000-hez is), de elég azokhoz a 3.2, mert a 3.4 nem hoz változást dx7 és dx8-as kártyáknál... -
#3979 ezt ki mondta neked? -
#3977 OK, kösz -
#3976 tedd fel a rage3d tweaker-t és az kiírja -
#3975 Jaja, dehogynézemmeg?!?!?!?